ПІДХОДИТЬ програма "єВідновлення" ПРОДАЖ 1но кімнатної квартири-студії у цегляному будинку та у центрі міста (Реміснича 55а). * зроблено якісно та з совістю сучасний, гарний ремонт (2023 рік) * мідна проводка * нова сантехніка * підлога ламінат і кахель * натяжна стеля * залишається вся нова техніка та меблі * не кутова, вікна виходять у тихий двір * все поруч (магазини, супермаркети, школа, дитсадок, необхідні інстанції, ТРЦ, зупинка громадського трансопрту) Дзвоніть, не пропустіть свій шанс придбати житло, яке буде Вам на радість!

Реміснича вул. (Комсомольська), 55а
rieltor.ua

Підходить під придбання за сертифікатом Є-відновлення! Продам чудову трикімнатну квартиру по проспекту Миру 271а. Квартира розташована на шостому поверсі девятиповерхового будинку. Загальна площа становить 70.7 кв/м, житлова площа- 42.2 м/кв. Простора кухня для теплих вечорів із родиною. В квартирі лишаються меблі та побутова техніка для комфортного проживання. Встановлено бойлер на 80 літрів, лічильник на світло двохфазний. Вікна та балконні блоки - м/п. Поряд є садочок, магазини. Гарна транспортна розвязка. Ціна 45000$. Готові почути зустрічні пропозиції. Телефонуйте, з радістю організуємо показ! Вікторія 0936614771

п-т Миру, 271А
rieltor.ua

Продаётся 3-х ком квартира за магазином "Союз" на Боевой. 5/9 кирпич. Хороший косметический ремонт. Комнаты раздельные. Теплая, не угловая. Деревянные двери и м/п окна! Пол паркет и плитка. Счётчики на всё. Мебель и бытовая техника входит в стоимость. Общая площадь 67м2. Удобное месторасположение в городе. Рядом мини рынок, садики, школа и ряд учебных заведений. Хорошая транспортная развязка. Во дворе есть детская площадка и место для парковки авто. Цена 45000 у.е. Риэлтор. С АН не сотрудничаю

Бойова, 1
rieltor.ua

Затишна квартира з ремонтом, меблями та технікою. СЕРТИФІКАТ Можливий продаж по СЕРТИФІКАТУ! 3-кімнатна квартира на 7 поверху (7/9) в цегельному будинку. Знаходиться за адресою Пр-т Миру, 247а. Готова до проживання, укомплектована меблями та побутовою технікою. *В квартирі охайний та свіжий ремонт (зроблений в 2020 р.). Після ремонту в квартирі постйно ніхто не проживав, все чисте та охайне, без слідів зносу. *Підлога оздоблена ламінатом, стеля натяжна. Встановлені металопластикові вікна. *Новим господарям залишаються всі меблі: Шафа-купе,зручний великий диван, ліжка та меблі в дитячій кімнаті. *Квартира укомплектована необхідною побутовою технікою: кондиціонер, холодильник, електроплита, духова шафа. Облаштована лоджія та господарська комора. Документи готові до продажу. Перегляд в будь-який зручний для Вас час. Дзвоніть або пишіть у повідомленнях.

проспект Миру, 247А
rieltor.ua

Ексклюзивна, 2-х кімнатна квартира можна під КОМЕРЦІЮ, Серьожнікова.7 Красива 2-х кімнатна квартира в історичному Центрі міста Біля парку Богдана Хмельницького, Валу і Красної площі Переваги: 1. Червона лінія, чудова локація для комерції 2. Знаходиться на першому поверсі 5-ти поверхового будинку 3. Ремонт, в передпокої плитка у кімнатах ліноліум, шпалери, с/в в кафелі; 4. Вбудована кухня, лічильники на світло (поміняна проводка) і газ; 5. Стан гарний, можна зробити ремонт вашої мрії Дзвоніть в зручний для вас час, з радістю організую показ

Сережнікова вул., 7
rieltor.ua

Продаю 3-комнатную квартиру на улице Пятницкая, Чернигов Продаю светлую, просторную квартиру в прекрасном районе. Рядом с ЦУМом, в двух минутах ходьбы, в уютном кирпичном доме на 9-м этаже. Квартира улучшенной планировки с раздельными комнатами и санузлом. Горячая вода и отопление централизованы, что обеспечивает комфорт в любое время года. Квартира оборудована компьютерной сетью и полностью меблирована. Вас ждут новый унитаз, бойлер, плита, холодильник, микроволновка, кухонные столы. Просто заходите и живите! Подъезд чистый и ухоженный, во дворе много мест для парковки. Рядом с домом расположены кафе, рестораны, супермаркеты, аптеки, парк с детскими площадками, поликлиника и остановка. Просмотр возможен в любое удобное для вас время с 9:00 до 18:00. Звоните по номеру 09******17.

власник
Квартира центр Цум
olx.ua

Однокімнатна квартира 36м2,кімната з нішою-19,4м2,кухня-6,7м2,коридор-4,9м2,вбиральня-1м2,ванна кімната-3м2,балкон-3,2м2.Підлога-лінолеум,пл.вікна,двері- деревяні,стеля-сніжка,в кімнаті утеплена стіна,або міняю на одно+двокімнатну квартиру без ремонту,або житловий стан в районі Рокосовского,Шевченко,НиваСавчука,1 Травня,електрон

власник
Продам,або поміняю квартиру СЕРТИФІКАТ
olx.ua

Продам свою двухкомнатную квартиру студию в центре, не угловая, улица Пребраженская. Этаж 4 ,ремонт новый , хороший . Окна , двери все для себя. Санузел увеличен ! Продажа без комиссии , я хозяин ! Риелторам , просьба звонить только при наличии покупателя .

власник
Продам 2 х комнатную в центре Преображенская хозяин
olx.ua

Квартира находится в центре район Прогресса тел 09******51

власник
Продам 2х комнатную в центре
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири на 2 поверсі, в новобудові ЖК "Мрія Чернігів" проспект Миру 249. Квартира розташована в 1секції - здача 2 квартал 2024 року, до ремонту можна буде приступати одразу після отримання документів. Простора та світла квартира, з роздільним санвузлом. Великі кімнати 18м2 та 22м2, кухня 16м2. Будинок цегляний із зовнішнім утепленням, з автономним джерелом теплопостачання, встановлений домофон. В квартирі завершені такі роботи: • встановлений газовий двухконтурний котел; • розведена система опалення приміщення з встановленням радіаторів; • вхідні металеві двері; • металопластикові вікна (двокамерні склопакети, п’ятикамерний профіль); • штукатурка капітальних стін (окрім внутрішньої частини санвузлів); • перегородки з газоблоку (неоштукатурені); • лічильники води, газу та електрики. Концепція комплексу передбачає не тільки створення житла, а й розвиток власної інфраструктури - на перших поверхах передбачені приміщення для бізнесу.

2 кімнатна з автономним опаленням
olx.ua

Житлові комплекси у Чернігів

Продам евродвушку в ЖК Авиатор. Улица Лётная 37. Автономное отопление. Общая площадь 60м2. Спальня и кухня -студия. Пол залит, сделана штукатурка стен. Звоните организую показ.

Продам квартиру в ЖК Авиатор
olx.ua

В продажі Жабинського 2В, новобудова, яка здана та заселена! Найкращий вибір, який можна було зробити при підборі та купівлі квартири для себе, був зроблений на користь саме цієї квартири: Закритий двір, відеоспостереження, ОСББ, середній поверх, середина будинку, вікна у двір та на зелену паркову зону, де ви зможете спостерігати за дитиною та насолоджуватися заходом сонця, все це знайдете тут! Зроблено наступне: * Тепла підлога в санвузлі та частково в коридорі; * Перенесений вхід у кімнату; * Стіни вирівняні та пошпакльовані; * В сан.вузлі встановлено інсталяцію; * Збільшено площу кухні за рахунок лоджії, утеплено, встановлено вітраж; * Стелі гіпсокартон; * Підлога залита; * Перенесено на кухні труби мийки під підвіконня; * Перероблена вся проводка. Отже, якщо ви в пошуках найкращої квартири для себе, зверніть увагу на цю! Дзвоніть!

1 кім кв Жабинського сдана новобудова 6/10 чернова зроблена!
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові вул..Красносільського загальна площа 58м2 , кухня 8.3 , кімнати 19 та 15 ціна 45000s - 1791000грн В квартирі зроблена чорнова та частково чистова штукатурка, гіпсокарттон всановлені радіатори ,плитка в с.в. , заготовка під ванну в кімнатах чистова стеля, автономне опалення , балкон *почато ремонт , але змінились обставини Гарний спокійний район, затишніий двір , дитяча площадка Вихід на 2 сторони з панорамним видом у двір та на ліс Поряд : школа, садочок, поліклініка,ТЦ зупинка і т.д. Ключі на руках – показ в зручний для Вас час За деталями Мстиславська 18 АН Благострой 06******31 Олександр

Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові вул..Красносільського
olx.ua

Год застройки 2021 год. Подходит под Е-оселю. Дом сдан в эксплуатацию. Предлагается Вашему вниманию 1-комн.,2-х комн.,3-х комн. квартиры с разной планировкой. Грамотный застройщик удивит Вас ценой и качеством! Внешнее утепление. Автономное отопление-установлен двухконтурный котел. Качественно выполнены внутренние работы: гипсовая штукатурка стен, заливка пола, разводка электрики по всей квартире, м/п окна, батареи установлены, панорамный балкон. Отличное месторасположение. Рядом детские садики,школы, супермаркеты,в пешей доступности рынок "Шанхай", озеро,лес, "Стрелецкая набережная". Парковочных мест предостаточно. Остановка общественного транспорта в двух минутах от дома. Дополнительно имеется подвальные помещения также по цене застройщика. Все подробности по телефону.

ЖК "Авиатор"ул.Летная 37А. 2-х комн.Новострой 57,5 кв.м
olx.ua

Продається двокімнатної квартира під бізнес! Характеристики: • Адреса: вул. Льотна 6А • Площа: 40 кв. м • Поверх: перший • Тип будівлі: житловий будинок Опис: Ця простора однокімнатна квартира ідеально підходить під комерційну діяльність. Знаходячись на першому поверсі, вона може мати власний окремий вхід, що забезпечує зручний доступ для клієнтів. Із загальною площею 40 кв. м, приміщення може бути використане для офісу, магазину, ательє або іншої комерційної діяльності. Квартира в житловому стані, також підійде під житло. Розташування: Квартира знаходиться в зручному районі з розвиненою інфраструктурою, що забезпечить високий потік клієнтів. Чудова транспортна розвязка та наявність парковки роблять це місце ідеальним для будь-якого бізнесу. Ціна та умови: Ціна обговорюється. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами. Не втрачайте можливості розпочати власний бізнес у цьому перспективному місці! Зателефонуйте нам прямо зараз!

Продаж двокімнатної квартири
olx.ua

Продаётся просторная квартира в новом комплексе по Независимости 12.Самый центр Масанов Кухня гостиная и отдельная спальня порадует Вас На все счетчики Показы в любое время.

Независимости 12 Продам большую 1 ком
olx.ua

Продам 1 кімнатну велику квартиру в ЖК Авіаторів. Квартира розташована на 6 -му поверсі в новому 10-поверховому цегляному будинку. В наявності є аналогічна квартира на 6 поверсі. Площа квартири – 60кв.м. Кухня площею 22 кв.м. з панорамним фасадним вікном та виходом на засклений балкон (3,4 кв.м.). Житлова площа - 18м2. Кухня має два вікна, тому, можна з легкістю перетвориться на двокімнатну. Просторий коридор - 9 кв.м. Квартира обладнана індивідуальним газовим опаленням, лічильниками на світло, газ, воду, встановлено двокамерні склопакети, радіатори, вхідні двері фірми "Абвер". Наявні в квартирі стяжка на підлозі та штукатурка на стінах виконані якісно й не потребують додаткових витрат на їхнє вирівнювання. Неподалік від будинку є дитячий садочок, школа, три супермаркети, продуктові кіоски, дві аптеки, дитячі майданчики, парковка, тощо. Також наявна зупинка громадського транспорту. Будинок знаходиться недалеко від паркової зони та річки Стрижень. Будинок уведено в експлуатацію в 2022 році. Допоможемо придбати дану квартиру шляхом кредитування (під іпотеку з низькими %) за рахунок нової державної програми фінансування окремих категорій громадян. Додаткова інформація за телефоном. Агенція нерухомості ПРОГРЕС Олександра.

Продам 1 кімнатну квартиру по вул. Льотна 37 ЖК Авіатор
olx.ua

Продається - 2 кімнатна квартира по вул. Жабинського на першому поверсі в середині будинку, зручна локація, район Ж/Д вокзалу. Можливий продаж під сертифікат єВідновлення. Переваги: 1. Охайна квартира, розташована на 1-му поверсі, готова для заселення та життя, або використання під комерцію. 2. Новому покупцю частково залишається меблі і побутова техніка. 3. Магазини, кафе, аптеки та інші необхідні сервіси знаходяться в кроковій доступності. 4. Свіжий кометичний ремонт. 5. Всі вікна металопластикові. 6. Водопровідні труби замінені на нові. Для уточнення інформаціі телефонуйте в зручний для Вас час.

Жабинского улица, 3, Круг, Чернигов, Черниговская 45000.0 USD
dom.ria.com

Загальна площа квартири 60 мкв, Світла, Простора і Дуже Затишна. Квартира розташована на оптимальному 7-му поверсі із 9-ти, не кутова. Особливості та переваги: 1.В квартирі зроблений свіжий ремонт, що дозволить зберегти Ваш бюджет відразу заїхати і жити; 2.Під час ремонту проведена нова проводка, що дозволить Вам користуватися побутовими приладами без обмеження; 3.Всі вікна замінені на сучасні металопластикові, що робить квартиру теплою та затишною; 4.Встановлено кондиціонер, який залишиться новому власнику, все для Вашого комфорту; 5.В квартирі Зручне, Продумане планування; 6.Встановлені лічильники на воду та електроенергію, що дозволить економити на комунальних послугах; 7.Вдале розташування будинку (в пішій доступності Супермаркети, Аптеки, Лікарня, Продуктові магазини, Ринок, Кафе), все "під рукою"; 8.Біля будинку розвинена інфраструктура: Асфальтований підїзд, Зупинки громадського транспорту, Вільна парковка; 9.Меблі та техніка залишаються в подарунок новому господарю. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Мира проспект, 247А, ЗАЗ, Чернигов, Черниговская 45000.0 USD
dom.ria.com

2-во Кімнатна Квартира, Гарне Планування, Автономка, Сертифікат Квартира знаходиться на 1-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 65 мкв, кухні 11 мкв. Особливості та переваги: 1.Квартира із зручним плануванням, роздільний санвузол, простора світла кухня; 2.Житловий стан квартири дозволить Вам відразу заїхати і жити; 3.Будинок з товстими цегляними стінами, відмінна шумо і теплоізоляція; 4.Квартира утеплена зі сторони підвалу; 5.Автономне опалення, що дозволить Вам заощаджувати на комунальних платежах; 6.Встановлено лічильники на електрику, воду та газ; 7.Вдале розташування будинку, чистий підїзд, гарні сусіди; 8.Чудова інфраструктура, поруч Оптово-Роздрібна база, Магазини, Школа, Дитячий садок, Поштове відділення, Вокзал та багато іншого; Бонусом із квартирою Ви отримаєте особисте підвальне приміщення. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Старобелоуская улица, 61А, Новозаводской, Чернигов, Черниговская 45000.0 USD
dom.ria.com

Большая 2 комнатную квартиру по улице Белова Светлые раздельные комнаты. Просторная кухня - 12 м В квартире сделан ремонт: Новая канализация, новая проводка Заменены все окна на металлопластиковые Ванная и туалет в современном кафеле Квартира утеплена снаружи На все установлены счетчики, счетчик отопления на дом Квартира позволяет сразу заехать и жить Облагорожена придомовая территория: детская площадка, место для Авто Звоните, с удовольствием организую Вам показ!

2-комнатная квартира с ремонтом
olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру улучшенной планировки 50м2.Квартира расположена на 8 этаже 9 этажного кирпичного дома с прекрасным видом на лес.Квартира не угловая ,сделан свежий ремонт.Поменяна проводка и сантехника,установлены металлопластиковые окна.Хорошая бронированная дверь.Остаётся встроенная мебель.Купив эту квартиру вы останетесь довольны.Детальная информация по телефону

Продам 2х комн квартиру с ремонтом ул Мстиславская (Красногвардейская)
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в центральній частині міста, район ТРЦ Мегаценр (ЦУМ) Загальна площа 65,5 м2, кухня 11,5 м2. Поверх 9/9. Роздільні кімнати. Опалення централізоване. Доброзичливі сусіди. Біля будинку є місця для автомобілю. Чудове місце розташування: Поруч транспорта, кафе, ресторани, аптеки, супермаркети, парк, дитячий майданчик, садочок, школа та все що необхідно для комфортного життя. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду цього чудового будинку, будь ласка, зв’яжіться з нами за телефоном. АН Експерт Рієлт - ваш партнер у справах нерухомості #8132 К

RLT K01 Продам 3 кімнатну квартиру, Центр, ЦУМ
olx.ua

Продам 3х комнатную квартиру в районе рынка Нива. Квартира находится на 8 этаже 9 этажного панельного дома,не угловая, общей площадью 65м2. Три раздельные комнаты 17/13/9 м2,кухня 9м2,большой коридор. Окна пластиковые, балкон металлопластик,лоджия большая(деревяные рамы). Санузел раздельный, кафель. Счётчики на все.Рядом с домом рынок Нива, магазины,кафе,школы,детсад,остановка общественного. Мебель по договорённости. Квартира тёплая и уютная. Хороший вариант как для жизни,так и для сдачи а аренду. Подробно по телефону 09*********41.

Продам 3х комнатную квартиру в районе Нивы
olx.ua
1 - 24 з 972 результатів