Продаж 1-кімн квартири в гарному стані Розташована на першому поверсі в двоповерховому будинку по вул. Музична Загальна площа 34м2, простора кімната 22 м2 Стан гарний, натяжна стеля, мп вікна, є бойлер Заходь і живи На вікнах решітки Квартира дуже тепла Зовнішня стінка утеплена В будинку є підвальне приміщення Поруч магазини, зупинки, ринок, Троїцький собор

Музична вул., 12
rieltor.ua

Продам 4-х кімнатну квартиру 52 м2 , Три кімнати окремі , одна прохідна. Квартира розташована на приватизованій земельній ділянці 2,5 сотки, З коммунікацій є електрика та газ

Миру просп., 3в
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру 43 м2 розташовану на першому поверху 5-ти поверхового цегляного будинку в місті Чернігів вулиця О.Довженка ( Толстого )

Толстого вул., 102
rieltor.ua

Продаж 2-кімн квартири з автономкою Знаходиться по вул. Кленова, район Бобровиці Загальна площа 41м2 Поверх 2й, цегла Кухня майже 7 м2 Санвузол окремо, є бойлер Мп вікна, залишаються меблі на кухні Головна особливість - автономне опалення Квартира тепла, стіни товсті (на підвіконні багато місця для квітів) Біля будинку є невелика ділянка землі під грядки або садок Також поруч є деревʼяні сараї, замість яких можна побувати гараж Ця квартира підійде для тих хто і любить приватний сектор, і жити в квартирі Територія біля будинку велика і затишна Сусіди гарні В пішій доступності продуктовий магазин , зупинки транспорту, пошта Оптимальний варіант з економним бюджетом

Кленова вул., 18
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру 43 м2 з окремими кімнатами 16 та 12 м2 розташовану в історичній частині міста Чернігів, провулок Коцюбинського 5

провулок Коцюбинського, 5
rieltor.ua

ЦІНА ЗНИЖЕНА!!! ДЕШЕВШЕ НЕ ЗНАЙДЕТЕ! Пропонується чудова однокімнатна квартира в ЖК "Лісовий", розташована на середньому 7-му поверсі. Будинок з цегли, утеплений мінеральною ватою, надає затишок та зберігає тепло. Вражаючий вид з вікон додає шарму цій нерухомості. Квартира оснащена високоякісними металопластиковими пятикамерними вікнами та металевими вхідними дверима для вашої безпеки. Індивідуальне газове опалення з двоконтурним газовим котлом забезпечить комфорт у будь-який час року. В квартирі доступні всі необхідні комунікації для вашого зручного проживання. Загальна площа 43 кв.м., а площа кухні становить 15 кв.м. Зручне розташування забезпечує легкий доступ до зони відпочинку, дитячого та спортивного майданчиків, а також недалеко до лісу. Близькість до великої транспортної розвязки робить переміщення по місту зручним та ефективним.

можливий продаж по єОселя
Любецька вул., 114
rieltor.ua

ГАРЯЧА ПРОПОЗИЦІЯ! торг присутній! На продажі 2х кімнатна квартира в районі Льотного училища по вулиці Льотна, 9 * Панельний будинок, 2/5 поверх. * Стан - жилий, але ідеально підходить під дизайнерський ремонт. * Опалення, вода, газ - централізоване. * Стоять лічильники на все * Кімнати роздільні, одна кімната прохідна, ванна кімната - суміжна, підлога - оргаліт. В пішій доступності (до 500 метрів): аптеки, дитячий садок, ринок, парк, зелена зона, дитячий майданчик, пошти, школа, супермаркети, ТРЦ, зупинка громадського транспорту. Усі документи ГОТОВІ ДО ПРОДАЖУ! БОРГІВ НЕМАЄ! Повний супровід покупця до вигідної угоди! Телефонуйте в будь-який зручний для Вас час. Із задоволенням покажемо Вам цю квартиру!

Льотна вул. (Червоногвардійська), 9
rieltor.ua

Хочете купити однокімнатну квартиру в Чернігові? У продажі світла квартира в р-ні 5 кутів! СУПЕР-ВИД на стадіон ДЮСШ! Зроблено ремонт, на підлозі ламінат та плитка. Вікна м/п. ГАЗОВА КОЛОНКА - у Вас завжди буде гаряча вода! Стан нормальний житловий. Меблі та техніка лишаються в ПОДАРУНОК новому господарю! Тепла, не кутова. Порядні сусіди! Одна з найкращих локацій! Поряд школи, дитсадки, зупинки, магазини ,майданчики і т.д. ПІДХОДИТЬ ПІД ПРОГРАМУ ЖИТЛОВИХ СЕРТИФІКАТІВ! Бажаєте жити в одному з найкращих районів міста? Телефонуйте - відповімо на всі питання та залюбки покажемо квартиру!

Перемоги просп., 116
rieltor.ua

Продаж 1но кімнатної квартири по вулиці Івана Мазепи, 56 (р-н Музична, ТЦ "Рояль"). 7/9 поверх цегляного будинку. Загальна площа - 22 м², житлова - 17 м², кухня - 5 м². Кімната окрема. Санвузол - сумісний. Сантехніка - стара (повна заміна) Встановлені нові вікна та балкон (STEKO), двері, якісні батареї. Квартира під ремонт. В подальшому можна здавати в оренду або жити самому. ЦІНА: 22500 $ + ТОРГ присутній Дзвоніть - покажемо у будь-який зручний час!

Івана Мазепи вул. (Щорса), 56
rieltor.ua

Продам Доценко 17, 2 х кім квартиру,окрема,не торцева,тепла, охайний підїзд,одностороння,3/5 44/30/7,швидка продаж, балкон ,поруч усі комунікації школа, Союз магазин, дитячий садок, березова роща, зупинка,без комісії для покупця,невеликий торг.

Доценка вул., 17
rieltor.ua

Житлові комплекси у Чернігів

Продам 1-но комнатную квартиру по ул. Мстиславская 171, р-н Летная, Боевая. Находится на выгодном 2-ом этаже 5-ти этажного дома, не угловая, очень теплая. Общая площадь 31м2, комната 17м2, кухня 6м2, санузел раздельный, есть гардеробная. В квартире сделан ремонт, состояние заходи и живи. Все окна металлопластиковые, замены радиаторы, сантехника, новые входные двери. На все коммуникации установлены счетчики, небольшие коммунальные платежи. Продажа со всей мебелью и техникой. В квартире нет зарегистрированных. Хорошее месторасположение,все необходимое в шаговой доступности, школа, садики ,магазины, рынок, остановки общественного транспорта, лес и река. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Мстиславська вул., 171
rieltor.ua

! Можливий продаж ПІД СЕРТИФІКАТ ! Продам 2-кімнатну квартиру по вул. Толстого (р-н Болдина гора) Знаходиться на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку, не кутова. Загальна площа 45м², дві кімнати 17.1м² та 11.4м², кухня - 5,4 м² Житловий стан, залишається меблі, холодильник та пральна машина. Встановлені нові метапластикові вікна, є 2 кімнати у підвалі! На всі комунікації встановлені лічильники. Прописаних немає. Хороше місце розташування, поруч зупинка, магазини: Сільпо, АТБ, садок, школа, Троїцький монастир, Болдина гора, Земснаряд. Дзвоніть - із задоволенням організуємо показ!

Толстого вул., 128
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру по ул. Академика Павлова, 19. ( р-н Горсад ) Квартира находиться на 5 этаже 9 этажного кирпичного дома, общей площадью 28,3 м2. Хорошее, жилое состояние, металлопластиковые окна, застекленный балкон. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все ваши вопросы.

можливий продаж по єОселя
Академика Павлова, 19
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру по ул. Толстого, р-н Троицкого собора. Находится на 2-ом этаже 5-ти этажного дома, не угловая. Общая площадь 45м2, две комнаты 17.1м2 и 11.4м2, санузел смежный. Жилое состояние, остается мебель, холодильник и стиральная машина. На все коммуникации установлены счетчики. Нет прописанных, быстрая продажа. Хорошее месторасположение, рядом остановка, магазины: Сильпо, АТБ, садик, школа, Троицкий монастырь, Болдина гора, Земснаряд. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Толстого вул., 128
rieltor.ua

Продам 1-но комнатную квартиру серии ЧН по ул.Независимости, р-н Масаны. Находится на 1-ом этаже 9-ти этажного дома, не угловая. Общая площадь 39м2, комната 17м2, кухня 9м2, санузел раздельный. Состояние требует ремонта. Окна частично заменены на металлопластиковые, новая входная дверь. Установлен бойлер, а также счетчики на все коммуникации. Хорошее месторасположение,все необходимое в шаговой доступности, школа, новый садик, магазины, рынок, остановка. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Незалежності вул., 76
rieltor.ua

проспект Миру, 47
rieltor.ua

Компактна трьох кімнатна квартира Продам компактну трьох кімнатну квартиру з автономним опаленням в одноповерховому добротному цегляному будинку загальною площею – 51 кв. м, у тому числі: житлова – 38,6 кв. м, кухня – 5,6 кв. м по вулиці Тургенєва у місті Чернігові ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Квартира розташована у будинку на межі двох спальних мікрорайонів міста з розвиненою інфраструктурою та транспортним сполученням, на розі вулиць Попова та Дніпровської Вікна квартири виходять на відокремлену прибудинкову територію, яка до неї відноситься Поряд з будинком розташований чудовий міський сад з фруктовими деревами та чарівними краєвидами. Від квартири, через цей чудовий сад пролягає доріжка до зупинки громадського транспорту по вулиці Дніпровській Квартира не кутова, розташована в цегляному капітальному будинку з товщиною зовнішніх стін 2,5 цеглини та висотою стелі 3 метри, що дає можливість використовувати, об’ємний простір у дизайнерських рішеннях У квартирі є груба – у робочому стані, яка не використовується. Для опалення встановлений комбінований котел, який працює на газовому та твердому палеві. За бажанням, замість груби можливо влаштувати камін, який придасть оселі затишок, а дизайну – оригінальність Водопостачання та каналізація заведені у будинок. Будинок обслуговується Водоканалом Залізниці, лічильник води встановлений у квартирі. Вікна та вхідні двері замінені на сучасні, якісні металопластикові конструкції. Будинок підключений до усіх централізованих комунікацій – електропостачання, газопостачання, водопостачання, встановленні лічильники витрат: електроенергії, газу та води. Опаленн та каналізація – індивідуальні. У квартирі є свій просторий, глибокий, сухий льох з освітленням ДЗВОНІТЬ – ЧУДОВА ПРОПОЗИЦІЯ ЗА НЕВЕЛИКІ ГРОШІ!

Тургенєва вул., 20
rieltor.ua

Продам 1/2 часть квартиры по ул.Рокоссовского 41-б. Находится на 2-ом этаже 9-ти этажного, кирпичного дома. Общая площадь 46.9м2. Комната 10.2м2, коридор, санузел и кухня общего пользования. Квартира в жилом состоянии. Более подробная информация по телефону. Хорошее месторасположение, все необходимое для жизни в шаговой доступности. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Рокоссовського вул., 41 б
rieltor.ua

Пропонується на продаж невелика, але зручна за плануванням трикімнатна квартира . -Приємна ціна- 433 у.о. за квадратний метр. - Майже центр міста- вулиця Радченко. Повільним кроком до 10 хвилин - вся інфраструктура середмістя. -Двоповерховий цегляний будинок, шатровий дах. -Автономне газове опалення. -У дворі - гаражне приміщення з підвалом. - Квартира потребує ремонту. Відсутній балкон. Більш детально - -Телефонуйте. Ключі на руках.

Олексія Радченка, 28в
rieltor.ua

Пропонується на продаж однокімнатна квартира по вулиці Пятницькій . - Вся необхідна інфраструктура центральної частини міста - поруч. -Парковочні місьця в достатній кількості, дитячий майданчик у дворі , сховище. -Квартира в середині дому , гарне планування, приємний житловий стан. - Бойлер, лічильники на холодну і гарячу воду, загальнодомовий лічильник тепла. -Металопластикові вікна на кухні і балконі. Запрошую на перегляд, обов язково телефонуйте.

П ятницька, 102
rieltor.ua

Житловий комплекс бізнес-класу по вулиці Мазепи, 23 перебуває на фінальному етапі проєктування та узгодження. Будинок буде зведено з білої силікатної цегли, а внутрішні перегородки виконано з газобетону. Фасад будівлі буде утеплено та оздоблено з використанням технології, що йде в ногу з часом – «мокрий фасад». Якісне утеплення та оздоблення фасадної частини будинку гарантують значне заощадження теплової енергії, що особливо актуально в умовах постійного подорожчання енергоресурсів. Крім того, комплексне проведення робіт робить будинок більш привабливим з естетичної точки зору. На даху планується встановлення газової котельні з системою індивідуального управління опалення в кожній квартирі. Поряд з будинком буде облаштовано стоянку для автомобілів та встановлено сучасний дитячий майданчик. Продаж квартири у новобудові по вул. Мазепи. 3/10цегла, індивідуальне опалення, сдача будинку в експлуатацію 2025рік. Площа квартири 43,15м2, кухня 15м2, кімна 17,2м2. Сучасне планування: кімната з еркером. Ціна 28000у.е (переуступка) Відповімо на усі питання за тел 0930604402 Олена

Івана Мазепи вул. (Щорса), 23
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири по вулиці Захисників України (Одинцова), 3а Загальна площа - 45 м² Кімнати: 1 - 17,4 м², 2 - 13,8 м², Кухня - 5,6 м² Не кутова, в середині будинку (холодно і жарко не буде) Кімнати - роздільні, санвузол - роздільний, сантехніка - потребує ремонту, кахель старий Стан: задовільний. Квартира чудово підійде для втілення своїх дизайнерських думок і для комфортного життя, бо поруч є все необхідне: магазини, супермаркет "АТБ", "Сільпо", дитячі садочки, школа, університет, гуртки, спортзал, кавярні, пройти трішки далі річка Десна та парк, хороша транспортна розвязка.

Захисників України вул. (Одинцова), 3а
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири (район Міського парку) - велика кухня - простора кімната - роздільний санвузол - вигідний 7-мий поверх Знаходиться в тихому районі, поблизу міського парку Телефонуйте Світлана 093-498-29-85

Павлова пров., 1
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатнатної квартира (ЧН серія) р-н Епіцентру. -Загальна площа 39,3 кв.м. - кімната 17,3 кв.м. - простора кухня 8,6 кв.м. - лоджія з виходом із кухні - встановлені лічильники на електроенергію, хол. та гар. воду - будинкові лічильники: газ і теплоенергія - встановлені металопластикові вікна Rehau (профіль 70 мм, двокамерні енергозберігаючі склопакети) та Brokelman (профіль 70мм, двокамерні енергозберігаючі склопакети) -радіатори Korado -кондиціонер Cooper&Hunter. - якісні нові вхідні металеві двері. В квартирі залишається нова вбудована кухня . Телефонуйте АН Прайд Групп Світлана 093-498-29-85 068-388-33-02

Бєлова Генерала вул., 35
rieltor.ua
1 - 24 з 410 результатів