Чтобы сделать, действительно, правильную инвестицию, нужно просмотреть много объектов недвижимости, проанализировать все возможные варианты. Добавьте к Вашему списку и эту предлагаемую на продажу квартиру! Двухкомнатная квартира по ул. Коцюбинского 69, односторонняя, все 3 окна выходят на улицу (проезжую часть, пешеходную зону), высокий цоколь, кирпичный дом. Соседняя квартира уже выкуплена и выведена из жилого фонда, ведется ремонт. Улица Коцюбинского активно развивается, ведь это историческая часть города, квартиры выкупаются, открываются магазины, кофейни, салоны, сервисные центры... Звоните! Здесь прекрасное место для открытия и ведения бизнеса под ту деятельность, которая нужна именно Вам! Вкладывайте деньги в развитие и бизнес, сейчас лучшее время для покупки!

2-комнатная Коцюбинского под коммерцию
olx.ua

Тепла , комфортна , квартира в самому центрі міста по вул. Преображенській 16 Зроблений якісний ,капітальний ремонт з переплануваннням. Змінена вся електоро проводка ,прохідні вимикачі для зручності. Повна заміна батарей з підводами . Заміна водопроводу і каналізації у квартирі і увесь стояк від підвалу до 5 поверху ! Встановлено водяний насос (грунфус). Стабілізує тиск води в системі водопостачання. Вся тех документація і дизайн проект додаються. Квартира продається з усіми меблями і всією побутовою технікою. У 2017 році зроблено кап ремонт всього даху будинку. До квартири додається теплий, облаштований підвал з металевими дверями і бетонною рівною підлогою і електропостачанням. Придбашому квартиру залишиться тільки розвісити одяг в шафі , все інше там вже є! БЕЗ ПРОПИСАНИХ МЕШКАНЦІВ Продаж від власника, не агенція.

власник
Квартира в центре Чернигова
olx.ua

Однокімнатна квартира-студія за адресою Проспект Миру 35а Можлива купівля під сертифікат Євідновлення за пошкоджене майно Переваги та особливості: 1.Новий ремонт зроблений в 2023 році( мідна проводка, підлога ламінат і кахель, нова сантехніка, натяжні стелі) 2.Покупцю залишається всі нові техніка та меблі 3.Цегляний будинок, не кутова, вікна виходять у тихий двір 4.Вся інфраструктура в пішому доступі: парк, продуктовий магазин, аптека, зупинка громадського транспорту План квартири надам по запиту Для уточнення інформації телефонуйте у будь-який для Вас час

Центр міста, простора квартира, новий ремонт, Євідновлення VB
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж видової квартири біля готелю "Україна", в центрі міста, по пр. Миру 35 Квартира дуже тепла, не кутова, 3 поверх. Стан квартири під ремонт, замінені вікна та вхідні двері, встановлені лічільники газу та води. Гарна локація квартири підходить для ведення бізнесу, здачі в оренду. Чисті документи. Продаж від власника. Телефонуйте, пишіть (вайбер, телеграм, вотсап), чекаю пропозицій.

власник
1 кімнатна ЦЕНТР (готель Україна, ЦУМ) ВЛАСНИК
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру ул. Лётная 13. Квартира светлая, тёплая. Состояние жилое. Отличный второй этаж. Звоните организую показ.

Продам однокомнатную квартиру ул. Лётная
olx.ua

3 кімн в самому центрі Чернігова, з сучасним ремонтом, меблями та технікою, установлена сигналізація, та під охороною. Зроблене перепланування, велика кухня-вітальня з панорамним вікном , шикарний вид на парк.Шатрова криша, Є два кондиціонери.В квартирі повністю замінені труби, розводка электрики. Про квартиру багато можно розповісти, її треба дивитись! Дзвоніть, організуемо показ.

Продаж 3 кімн Пр Миру 45
olx.ua

Двокімнатна квартира,45м2,Центр міста вул. Родімцева 2 Можливий продаж під сертифікат Євідновлення Переваги: 1.Квартира знаходиться в історичному центрі міста. 2.Зручний 2-й поверх, цегляний будинок, всі вікна металопластикові. 3.Квартира підготовлена під ремонт, що надає можливість втілити будь-які ідеї під ваші вподобання. 4.Встановлена газова колонка,лічильники на газ,світло,тепло(загальний на будинок). Все необхідне для комфортного життя в кроковій доступності. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації телефонуйте в зручний час

Історичний Центр міста, р-н Вал, двокімнатна квартира 45м2(NN)
olx.ua

Планування , яке вам сподрбаєиься ! Дві окремі кімнати на різні сторони , посередині гардеробна , санвузол окремо ! Найвдаліше в будинках такого типу ! Локація одна з найкращих , тихий двір в районі Рокосовського по Проспекту Перемоги 193. Найбажаніший третій поверх! Квартира світла та тепла ! Поряд зі стоматологічною поліклінікою . Квартира під ваш ремонт. В декількох хвилинах пішки знаходяться лікарні, школи, садочки, магазини, найкращий ТРЦ міста. Документи в порядку , прописаних немає. Квартира вільна та готова до продажу .

Двокімнатна в цегляному будинку р-н Левка Лукяненко ( Рокосовського)
olx.ua

Предлагаю вашему вниманию отличную компактную 2х комнатную квартиру в одном из лучших районов города (Рокоссовского) по улице Космонавтов 16. Супер локация! Рядом все необходимое для комфортного проживания. Идеальное расположение, в шаговой доступности ТРЦ Голливуд, рынок, супермаркеты, березовая роща, Еловщина, несколько школ, садиков, банки, аптеки, 2 гор больница, роддом, детская поликлиника остановки общественного транспорта и прочее. Уютный двор, ухоженная придомовая территория. Техническая характеристика данного объекта: Квартира расположена в середине 5 ти этажного панельного дома. Не смотря на этажность, в зимнее время, температура воздуха в квартире составляет не менее 23 градусов, из-за тепловой трассы, проходящей под всей квартирой. Общая площадь составляет - 42 м2, жилая - 26,5 м2, кухня - 5,8 м2. В предлагаемом объекте произведен целостный косметический ремонт. А именно: заменены все окна, межкомнатные двери, входная дверь. На полу в комнатах - ламинат, в коридоре и кухне - плитка. В санузле новая сантехника, трубы, установлен бойлер ( на случай отключения подачи горячей воды). Удобная угловая кухня. На окнах решетки. Балкон «под ключ», с прекрасным глубоким и сухим погребом. Также имеется подвальное помещение. В квартире установлены счетчики учета воды. Обще домовой на отопление и газ. Чистый подъезд, спокойные и дружные соседи! Новому владельцу в квартире остается все, что на фото. Нет прописанных. Дополнительная информация по номеру телефона. С уважением Полякова Наталия!

Продам отличную 2х комнатную квартиру с ремонтом в р-не Рокоссовского.
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру в м. Чернігів, Пр. Миру 201 Б, в гарному житловому стані. Більше інформації за запитом. Тел:+38(09*********01 Катерина ан "Надійний Вибір"

Продам двокімнатну квартирум. Чернігів,Пр. Миру 201 Б
olx.ua

Житлові комплекси у Чернігів

1кімнтна по вулиці всіхсвятська 12 , школи, садочки , ринок Нива , супермаркети, кафе , та інше біля будинку ! В кімнаті зроблено натяжна стеля , замінено двері , поставлено новий металопластиковий балконний блок. Ідеальне місце проживання для сімї.

власник
1 кімнатна всіхсвятська 12 , ринок нива , рокосовського
olx.ua

Квартира 62 м2 . Пухова 129.Окна выходят на торец дома.2 окна. В идеале для входа. Подходит.под зубную.барбер шоп.косметический салон.нотариус. Место расположения сразу за ларьками .что на пухова.

Продам 3х комн 62 м2   - под коммерцию
olx.ua

Знижена ціна! Продається чудова 2-х кімнатна квартира під офіс або під готовий бізнес, який приносить постійний дохід від сдачі в оренду. Адреса: проспект Перемоги,10. Це приміщення має купу переваг, таких як: - гарний автомобільний та пішохідний трафік; - дуже вигідне розташування(поруч митниця, привокзальний ринок, вокзал, зупинки), що збільшує потік потенціальних клієнтів під ваш бізнес; - встановлені лічильники на воду та електрику; -газ відключений та опечатаний; - на вікнах встановлені решітки; - має гарний та охайний стан. Телефонуйте! Завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, також влаштувати перегляд у зручний для Вас час! Не прогавте можливість стати щасливим власником своєї мрії!

Продаж 2- х кімнатної квартири можливо під офіс
olx.ua

Эксклюзивное предложение!!! Продам 1 комнатную квартиру на 4 этаже 5 этажного кирпичного дома по проспекту Мира, 45. Окна выходят Алею по проспекту Мира. Отличный вариант для сдачу в посуточно или ежемесячно с пассивным доходом. Квартира в хорошем, жилом состоянии. Окна и балкон застеклены металлопластиком. Мебель и техника- остается новым владельцам. Документы готовы к продаже. Ключи на руках. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Продам 1 ком Мира 45 ЦУМ, ЦЕНРТ , СЕРТИФИКАТ
olx.ua

Продам двухкімнатну квартиру в центрі міста, проспект Миру 35. Квартира в жилому стані на третьому поверсі пяти поверхового цегляного будинку, не кутова, тепла, з меблями, нова газова колонка, лічильник газу, всі вікна виходять на проспект, парк, дуже гарний вид, готова до продажу, якщо при огляді сподобається, то можемо наступного дня йти до нотаріуса. За домовленістю можу залишити додатково холодильник, пральну машину та морозильну камеру (обява від власника).

власник
Продам двухкімнатну квартиру в центрі міста.
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в самому центрі міста вулиця Коцюбинського 69-А квартира на першому поверсі цегляного будинку. Зроблений якісний ремонт з дорогих якісних матеріалів. Меблі та техніка залишається. Підходить під виплати. Дуже гарна, тепла, красива квартира як для житла так і для здачі в оренду з дохідністю 13000 грн в місяць. Проведу показ в зручний для вас час!!!

ЦЕНТР! ЕВОРЕМОНТ! 2-х кімнатна квартира
olx.ua

Власник!!! Продам 1-кімн.квартиру на Малому проспекті (прос.Перемоги,189), не кутова, тепла, з гарним краєвидом, не над дорогою, гарні, тихі сусіди. Перед війною був перекритий дах. Поставлені нові металопластикові вікна, зроблений косметичний ремонт, заселений балкон, колонка(завжди гаряча вода). В блекаути світло не вимикали. Лічильники на воду, світло, газ(повірені), тепло на дім. Високий цоколь, є підвал-сховище, двері підїзду важкі металеві, на випадок відключення світла окремий міцний замок. Документи готові до продажу, реальному покупцеві торг, перегляд по домовленості. Продаж не по е-сертифікату. Агенства, можете копіпастити обяву.

власник
Продам 1-кімн.кв.Л.Лукяненка, Власник
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в Чернігові, будинок знаходиться в самому серці міста, район ВАЛу, по вул. Борисоглібська (Сєрьожнікова), 3. Розташована запропонована квартира на суперовому 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа складає 44м2. Квартира в житловому стані, без ремонту, з балконом. Є чудова можливість зробити перепланування, та тим самим збільшити кухню і санвузол. Вас також не залишить байдужими ідеальне місце розташування будинку! Це самий центр міста, поруч Красна площа, Вал, парки, сквери, безліч кафе і магазинів. Прекрасна пропозиція не тільки для тих хто розглядає житло для постійного проживання, а й чудовий варінт для здачі в оренду! Поспішайте зателефонувати! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую перегляд!

Двокімнатна квартира на Валу!
olx.ua

Новинка на ринку нерухомості) 1 кімнатна квартира по вул.Льотна 3, квартира в стані ремонту, замінена сантехніка,вікна, штукатурка стін,поставили болер. Запрошую на перегляд, ключи!

1 кімнатна квартира
olx.ua

У Вас є завжди вибір жити в Центрі чи обрати інші райони, але ця 1 квартира по Проспекту Перемоги 96 район Прогресу має свої переваги бо, всі достоїнства міста у Вас на долоні. Переваги даного обʼєкту: 1. Центр міста з гарною інфраструктурою ( магазини, школи, садочки, ресторани, аптеки та серце міста для Вас завжди поряд) 2. Цегляний будинок, квартира на 5 поверсі з гарним видом із вікна. 3. В квартирі зроблений частковий ремонт і повністю поміняна проводка, каналізаційні труби, тощо. 3. Гарне планування квартири, світла та простора квартира загальною площею 31,9м2 4. Є підвальне приміщення як бонус до кварири. 5. Гарна локація квартири підходить для ведення бізнесу, здачі в оренду.

Перспективна 1-на квартира на Проспекті Перемоги 96 самий ЦЕНТРYV
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в районі Круга,басейну . Квартира тепла, зручний 4 поверх,балкон застеклений. Стан дозволяє зайти і жити. Більше фото в особисті повідомлення.

Продаж 1 к квартира проспект Перемоги 37
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в центрі міста по вулиці Івана Мазепи будинок 4б. Квартира знаходиться на 4 поверсі 4 поверхового цегляного будинку, дах шатрови. Загальна площа квартири 30м2. Кімната 16м2. Кухня 6м2. Санвузол сумісний, балкон не застеклений, квартира в жилому стані потребує косметичного ремонту. Додаткова інформація за телефоном. Агенції нерухомості ПРОГРЕС Олександра

Продам 1 кімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

Продается трёхкомнатная квартира, общей площадью 48м2, с раздельным санузлом и газовой колонкой (теплая вода есть всегда). Расположена на 1 этаже 5 этажного дома, состояние квартиры - под ремонт, окна уже заменены на металопластиковые. Хорошее расположение: 2минуты пешком от остановки, сразу под подъездом парковка для авто, рядом 2 школы, 2 садика, рынок, супермаркеты, аптеки, кафе, отделения почты и банков, недалеко больница и поликлиника. За дополнительной информацией и для записи на просмотр обращайтесь по указанному номеру телефона!

ЛУЧШАЯ ЦЕНА! 3х ком. квартира 48м2, р-он Ремзавод
olx.ua

Продам 3к квартиру в районі Танку. Квартира знаходиться на першому поверсі , не кутова. Продається з усіма меблями і технікою. Гарне місце розташування і транспортна розвязка. За додатковою інформацією звертайтесь. Відповім на всі питання і організую показ.

Продам 3 кімнатну квартиру в районі Танку
olx.ua
123...5
1 - 24 з 110 результатів