Продам відмінну 3х кімнатну квартиру в новозбудованому, заселеному будинку загальною площею 82,6 м². Простора та світла квартира в новобудові від надійного забудовника "УкрСіверБуд". Будинок зданий та заселений! Квартира розташована на 9 поверсі 10-поверхового будинку із зовнішнім утепленням стін та панорамним виглядом. Якісно виконані внутрішні роботи від будівельників (під чистове оздоблення), що дозволить заощадити і швидко здійснити ремонтні роботи: рівна стяжка підлоги, штукатурка всіх стін, сучасні броньовані двері, якісні двокамерні склопакети, розведення електрики, опалення, двоконтурний газовий турбокотел, що забезпечить обігрів в будь-який час, постійне постачання гарячої води і економія комунальних платежів. Встановлено лічильники води, газу, електрики, домофонної системи. Сучасний безшумний ліфт. Відмінна інфраструктура району та транспортна розвязка. Поруч ринок "На Бойовій", 2 школи-ліцеї №15 та 11, дитячі садки, супермаркети "АТБ" та "Сідам". 5хвилин до центру, ТРЦ "Голлівуд", ліси. Будинок має окремий затишний, тихий двір з великим паркуванням та огородженим дитячим майданчиком.

Козацька вул. (50 років ВЛКСМ), 9
rieltor.ua

Продам трьох кімнатну квартиру район Масани, 4/9 панель, 72м2, дуже гарний стан, Підтягнути потолки, залишаються вбудовані меблі, Дуже зручне планування, 2 балкони, Поруч знаходиться дитсадок, школа, ринок, декілька магазинів, аптек, лікарні і багато іншого. Все в кроковій досяжності.

Незалежності вул., 14
rieltor.ua

Квартира в історичному центрі міста, Вал, парк Богдана Хмельницького, Пятницька церква, Площа, Театр, Філармонія Квартира розташована на першому поверсі і має 57, 4 кв.м - Ремонт - Нові меблі - Лічильники на світло, воду, газ - Дві окремі спальні - Простора вітальня - Кладова / гардеробна Тихий центр, тут затишно, зручно, комфортно Школа №3, дитячий садок, музична школа Телефонуйте заздалегідь, показ за домовленістю

ексклюзив
Преображенська вул., 16
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3- х кімнатноі квартири в монолітному будинку біля горсаду з якісним ремонтом, меблями і технікою! Переваги даного об’єкту : якісне, надійне будівництво будинку ( монолітний, сейсмостійкий, ідеально рівні стелі і підлоги, дерев’яні вікна зі склопакетами); безпека ( в будинку працюють консьєржі, вхід під контролем); приємно заходити в під’їзд , завжди чисто і красиво, працюють 2 ліфти; економність витрат ( будинок утеплений ззовні, в кожній квартирі лічильник тепла і лічильники на воду і електрику); ремонт виконаний з дійсно дорогих якісних матеріалів та продуманий до дрібниць ( навіть є велика гардеробна з полицями і стілажами, тепла підлога в ванній кімнаті); всі меблі виконані під замовлення; суттєва економія коштів ( при виконанні ремонту в новобудові ви витратите щонайменше на 30000 дол більше і не менше півроку життя і купу нервів:) ; практично новий ремонт ( користувались квартирою трохи більше року); гарний бонус- кладова на поверсі ( для коляски, велосипеда, тощо). Ця квартира дійсно чудовий варіант для інвестицій як для власного проживання, так і здачі в оренду. Показ за попередньою домовленістю, аргументовані знижки можливі під час огляду. Такі варіанти бувають рідко, не упустіть, щоб потім не шкодувати.

Шевченка вул., 46
rieltor.ua

Продаж 3-кімн квартири з ремонтом Знаходиться по вул. Захисників України На зручному 4му поверсі в 9ти поверховому цегляному будинку Загальна площа 60 м2 Стан гарний, залишають всі меблі Світло не вимикають Поруч дитячий садок, зупинки, магазини, річка

Захисників України вул. (Одинцова), 17
rieltor.ua

Продаж квартирири в будинку з особливим комфортом, Центр Квартира розташована по вул. Український хутір ( раніше Ватутіна), біля музею Коцюбинського Високий статус цього будинку відомий всім мешканцям Чернігова: - закрита територія (територія огороджена парканом, ворота автоматичні на пульті) - достатньо місця для паркування - відеонагляд - в будинку лише 5 поверхів - є ліфт - облаштована прибудинкова територія (дитячий майданчик, зона відпочинку, мангал, ландшафтний дизайн) - порядні сусіди - в будинку є підземний паркінг - за потреби використовується як укриття - Квартира розташована на зручному 3му поверсі з 5ти. Загальна площа 115м2. Будинок цегляний, дуже теплий Планування квартири - простора кухня, вітальня, спальня з гардеробною, дитяча Опалення автономне Квартира з ремонтом, залишаються меблі і техніка

Ватутіна, 52
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру по вул. Івана Богуна ("Китайська стіна") в чудовому стані. Квартира в цегляному будинку, утеплена ззовні, з хорошим ремонтом. У спальні тепла підлога. Балкон і лоджія засклені. Встановлений бойлер. Не гайте часу на пошуки--придбайте цю квартиру і відразу заїжджайте, не гаючи часу на облаштування та ремонт, тут вам завжди буде тепло й затишно

Івана Богуна вул. (Богунського), 38
rieltor.ua

ПРОДАЖ квартири у новобудові ЖК "Форест" по вулиці Академіка Рапопорта, 43. Трикімнатна квартира на 10 поверсі цегляного будинку. ! На квартиру розроблено технічний план електрики та мокрих точок - і під цей план зроблено дизайн-проєкт ! *фото проєкту нижче Квартира світла та простора, має площу - 93 м². У квартирі зроблено більшу частину ремонту, що зекономить Ваш час та нерви, а саме: - прокладено по всьому периметру електричну лінію (є готовий технічний план). - виведені "мокрі" точки у санвузлі по технічному плану як і світло. - встановлено бойлер. - технічний фільтр на воду. - 2 інсталяції (санвузол) . - вивод труб на електросушарку для рушників. - насос (водний). - прокладено "теплу підлогу" (водяна система) у ванній та туалетній кімнаті. - чистові роботи на стінах. - стяжка вирівняна. - після будівельників замінено усі вікна та балконні рами на 3х камерні від Rehau, також поміняно усі радіатори на нові та якісні. У кухні виведена газова труба та труби для підключення води. Можливе розтермінування від "єОселя" або готівка. Дзвоніть - організуємо показ квартири та проведемо Вас до вигідної угоди!

можливий продаж по єОселя
Академика Рапопорта, 43
rieltor.ua

Продаж чудової 3х кімнатної квартири( переплануванні з 4х кімнатної. Розташована на 7 поверсі 9ти поверх цегляного будинку по вул. Дніпровська. Загальна площа квартири 75,5 м2. У квартирі зроблений чудовий , новий ремонт. Кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою: варочна поверхня, духова шафа, холодильник, витяг. Фартух над робочою поверхнею -стильне загартоване скло. Стіни - гіпсові панелі, що чудово вписується в інтер’єр кухні. На підлозі кахель. Вітальня : об‘єднанні дві кімнати, вставлені вітражі , маємо гарний краєвид, є крісло-кокон. Кімната простора , є кутовий диван. Спальня для дорослих : двоспальне ліжко, шафа. Дитяча спальня: корпусні меблі та диван. В коридорі дуже велика та вмістка шафа-купе. На підлозі ламінат, усі шпалери під покраску. Санвузол сумісний: дорога душова кабіна. Залишається пральна машина.

Дніпровська вул., 35
rieltor.ua

Підходить під програму Євідновлення! Продаж 3к квартири з ідеальними параметрами . 4 поверх 9ти поверхового цегляного будинку. Р-н ринку "Нива". Ідеальне розташування (поруч ринок, зупинки, супермаркети, школи садочки). Охайний під’їзд, гарні сусіди. Загальна площа квартири 65,9м2; Житлова площа 39,2; Площа кухні7 4м2; Кімнати: 17,7м2; 11,9м2; 9,6м2. Санвузол окремо - кахель. Усі вікна та балконні рами - М/П . Стан житловий. Дерев‘яна столярка, підлога паркет. Продаж з меблями. Спальня, вітальня, вбудована кухня, заходь та живи. Ціна 43000у.о. 0689722002 Інна Миколаївна.

Пухова Генерала вул., 101
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Чернігів

Загальна площа квартири 62 мкв, кухні 6 мкв, Світла, Простора і Дуже Затишна. Розташована на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку, Тепла, Гарний Вид із Вікна. Особливості та переваги: 1.В квартирі зроблений гарний ремонт, що дозволить зберегти Ваш бюджет, відразу заїхати і жити; 2.Всі вікна і балконна група замінені на металопластикові, що робить квартиру теплою та затишною; 3.У двух великих кімнатах встановлені кондиціонери; 4.Зручне, продумане планування, все для комфортного проживання; 5.Встановлені лічильники на воду, електроенергію та лічильник опалення на будинок, що дозволить значно економити на комунальних послугах; 6.Біля будинку розвинена інфраструктура: Асфальтований підїзд, Зупинки громадського транспорту, Вільна парковка; 7.Вдале розташування будинку (в пішій доступності Березовий Гай, Супермаркети, Аптеки, Продуктові магазини, Школи, Кафе та багато іншого). План квартири надам по запиту. Можливий продаж під Сертифікат за Пошкоджене Майно. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Космонавтів вул., 1
rieltor.ua

3 кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою за домовленістю. Квартира розташована на зручному 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 55 м2, кухня 6 м2. кімнати: 16 м2, 11 м2, 10 м2. Стан квартири дозволяє Вам заїхати і комфортно жити. Зверніть увагу на переваги квартири: - В квартирі зроблений якісний ремонт, в кімнатах поклеєні шпалери сучасного зразка, стелі підвісні з точковим освітленням, на підлозі лінолеум. Між сальними кімнатами зроблена шафа купе. - Встановлена сигналізація. - В санвузлі душова кабіна, сантехніка замінена на сучасну, нова плитка. - В квартирі встановлені металопластикові вікна, двері деревяні міжкімнатні. - Меблі та техніка залишається за домовленістю. Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: - зупинки громадського транспорту. - супермаркет АТБ, багато торгових кіосків, кафе. - школа, дитячий кіоск. - аптеки. - та інше. Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

Льотна вул. (Червоногвардійська), 6
rieltor.ua

Продається - 3 кімнатна квартира, затишний двір, зручна локація, вулиця Кошового. Можливий продаж під сертифікат єВідновлення. Переваги: - Квартира з якісним ремонтом, можна одразу заїхати і жити. - Новому покупцю залишається вся мебель і побутова техніка. - Зручне планування квартири, роздільні кімнати, простора кухня. - Встановлено лічильник тепла на квартиру, що заощадить Ваші кошти. - Будинок обслуговує ОСББ, відеоспостереження, над квартирою технічний поверх. План квартири надам по запиту. Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

Кошового Олега вул., 35
rieltor.ua

3 кімнатна квартира в новобудові з індивідуальним опаленням вул. Гонча. Будинок в 2021 році було введено в експлуатацію і підключені всі комунікації. Квартира розташована на 9 та 10 поверхах 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири – 110 м2, кухня – 22 м2, висота стелі - 2,75 м. Зверніть увагу на переваги квартири: - стан квартири – після будівельників, підготовлена до фінішної обробки. - в квартирі індивідуальне опалення (встановлений двоконтурний газовий котел та радіатори), що дозволяє Вам заощаджувати на комунальних платежах. - встановлені металопластикові вікна, металеві вхідні двері. - залита підлога, виконано розведення електрики та опалення по квартирі. - встановлені лічильники обліку води, газу та електроенергії. - вікна квартири з чудовим видом виходять на дві сторони будинку. - будинок утеплений по фасаду для максимальної енергоефективності - є вільні місця для парковки авто і в дворі будинку є гаражі ( є і на продаж ). - в будинку є підвал. - встановлено відеоспостереження в як зовні будинку так і в середині. - будинок обслуговує ОСББ. В шаговій доступності від будинку: зупинки громадського транспорту, парк, ринок, супермаркети, школа, дитячий садок. Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

Гонча вул., 59
rieltor.ua

Пропонуємо до вашої уваги трикімнатну квартиру в одному з найкращих ЖК нашого міста. ЖК «Придеснянський» розташований за адресою вул. Шевченка, 99Б біля паркової зони та р. Десна. Мальовнича місцевість зачаровує з першого погляду! Закрита прибудинкова територія, яка знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням. Також на території ЖК є паркінг, дитячий та спортивний майданчик. Щодо квартири: - 105 м2 простору та зручного планування. - 3 окремі кімнати 20,2м2, 19м2 та 17,7м2. - кухня 18,9м2 - 2 санвузли. + бонусом до квартири додається підвальне приміщення 6,8м2 Стан квартири дозволяє Вам втілити всі свої побажання щодо вашого майбутнього житла в реальність. -виконано розведення електрики та опалення, залита підлога. Теплий будинок з червоної та білої цегли+автономне опалення забезпечить вам економію та комфортні умови проживання в майбутньому! В доступі вся необхідна інфраструктура! Можливий продаж в іпотеку 3% Дана квартира-чудова пропозиція для тих, хто цінує якість та комфорт у своєму житті!

Шевченка вул., 99б
rieltor.ua

3 кімнатна квартира 90м2 з косметичним ремонтом по вулиці Льотна Квартира розташована на 10 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 90 м2, кухня 13 м2. Стан квартири охайний житловий Вирішили купити 3 кімнатну квартиру - зверніть увагу 1. Металопластикові вікна в кімнатах та на кухні, в квартирі 2 засклених лоджїі 2. В квартирі частково потягнуті стелі, частково поклеені шпалери сучасного зразка, на підлозі ламінат, лінолеум та кахель 3. На кухні на підлозі та робоча поверхня в кахелі сучасного зразка, сама ж кухня велика -площею 13.3 м2 4. В санвузлі сантехніка та кахель сучасного зразка 5. На вході в квартиру металеві вхідні двері, міжкімнатні двері сучасного зразка 6. Обслуговуванням будинку займається ОСББ Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: - зупинки громадського транспорту - ринок на Бойовий та ринок на Ремзаводі - школа №15, №11 - дитячий садок № 38, № 31 - супермаркет АТБ, Сєдам, Союз, Квартал Не відкладайте дзвінок на завтра. Вам можуть відповісти – Продано!

Юрія Мезенцева вул. (Ібаррурі Долорес), 80
rieltor.ua

Унікальна пропозиція! У продажу простора трикімнатна квартира по вул. 1-ї Танкової Бригади. Площа квартири дозволяє втілити Ваші будь-які мрії та фантазії! - Середина будинку - 2 балкони, вікна виходять на дві сторони - Окремі кімнати - Посторий коридор - Велика кухня - с/у окремо Стан квартири дозволяє заїхати і жити. У дворі дитячий майданчик, стоянка для авто. Загальна площа квартири 89м2, кухня 13м2, кімнати 21, 14 та 12 м2, коридор 13м2. Запрошую на перегляд!

Бєлова Генерала вул., 29
rieltor.ua

Продам большую 3-х комнатную квартиру по ул.Красносельского, р-н Масаны. Находится на выгодном 3-ем этаже 9-ти этажного дома. Общая площадь 102м2, кухня-столовая 21.5м2, три раздельные комнаты, санузел раздельный, три лоджии. Квартира в хорошем состоянии, укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. На все коммуникации установлены счетчики, есть бойлер, кондиционер. Все окна заменены на металлопластиковые, установлены новые, бронированные двери. Хорошее месторасположение, все необходимое в шаговой доступности, школа, новый садик, магазины, рынок, остановки общественного транспорта. Рассмотрим оформление под Сертификат! Звоните отвечу на все ваши вопросы и организую показ.

Красносільського вул., 75
rieltor.ua

Квартира у самому центрі міста Чернігів! (р-н ЦУМ, по вулиці Пятницька) Квартира зроблена з якісних матеріалів та облаштована новими, сучасними меблями! Уся техніка та меблі - залишаються! Пропонуємо 3-х кімнатну, простору квартиру. Велика кухня - 12 м² Кімнати 18 м², 12 м², 12 м² . Ванна / 2 туалети - 9 м². Великий квадратний коридор. Меблі всі нові, фабричні (Miromark). Підлога викладена плиткою, ламінат вологостійкий. Стелі натяжні (сатинові). Три нові кондиціонери. Ремонт свіженький, усе зроблено як для себе, все найкраще. Проводка вся замінена. Усередині повністю знешумлена. Зовнішні стіни утеплені. У квартирі було проведено автономне опалення. Додатково встановлено електричний котел для опалення (у не сезон). Можливий продаж під "Сертифікат" або оплата готівкою. З документами усе добре, квартира ГОТОВА до ПРОДАЖУ!

Пятницька вул., 53
rieltor.ua

Продам абсолютно нову 4х кімнатну квартиру з новим ремонтом! Квартира знаходиться на вулиці Незалежності, 21 (р-н Масани) Квартира купувалась на початку будівництва квартири. Нова електрика, три санвузли, дуже дорога кухня, автономне опалення. Квартира робилася для себе тому і на матеріали грошей не шкодували. За бажанням можна зробити дві окремі квартири: однокімнатну та двокімнатну. Можливий продаж під "єОселю" та "єВідновлення" (сертифікат)

можливий продаж по єОселя
Незалежності вул., 21
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна квартира. Можна в подальшому зробити свій дизайнерський ремонт. Зручне місцерозташування, ближче до центра міста. Будинок цегляний, 4/5 поверх. У квартирі повноцінні, ізольовані три кімнати: 1 кімнати - 12,7 м², 2 кімната - 10,5 м², 3 кімната - 17,4 м². Район тихий, спокійний, багато дітей, дитячих майданчиків, магазинів, салонів краси, аптек, через дорогу дві школи, кілька садків, парк, вокзал, ринок, торговий центр, банк, пошта, поліклініка і т.д. і це все поряд. Можливість дістатися в будь-який район міста без пересадок, парковка під будинком, зупинка транспорту. До центру міста (Центральний ринок) хвилин 5 пішки. Будинок привязаний до ЖЕК-4 На все встановлено лічильники (вода, світло, газ) УСІ документи готові на оформлення! Проблем із переофрмленням НЕ БУДЕ! Підготовка, консультація та повноцінний супровід клієнта – гарантовано! Чекаємо на Ваш дзвінок, організуємо показ та надамо усі відповіді на запитання!

Шевченка вул., 51
rieltor.ua

ПІД СЕРТИФІКАТ чи "єОселя" Шукаєте нову, у чудовому місцерозташуванні квартиру? Є вигідна пропозиція! На продажі 3х кімнатна квартира в новому, сданому будинку на Масанах! 9/11 поверх Збудовано з газоблоків (властивість їх полягає у тому, що газобетон утримує та акумулює тепло, що знижує витрати на опалення на 20% - 30% та стіни з газоблоку мають хорошу звукоізоляцію завдяки своїй пористій структурі і товщині стін) Загальна площа 81,1м², 2 кімнати: 15м²/18м², кухня - студія 31м². Квартира після будівельників, що зроблено: - чорнові роботи - стяжка підлоги (рівна, готова до інших покриттів) - встановлені вікна OpenTeck (двокамерний склопакет, клас еліт) (сертифіковані) - прокладена електропроводка, - встановлені якісні бронедвері. Квартира не кутова, з гарним плануванням. Усі документи ГОТОВІ ДО ПРОДАЖУ! БОРГІВ, ОБТЯЖЕНЬ НЕМАЄ! Повний супровід ("під ключ") покупця до вигідної угоди!

Незалежності вул., 21
rieltor.ua

3х кімнатна квартира р-н ЗАЗ (по пр-т Миру) 6/9 поверх цегляного будинку Загальної площі - 71,6 м²; 1 кімната - 17,2 м² 2 кімната - 11,2 м² 3 кімната - 12 м² кухня - 11,7 м². Опалення та гаряча вода - індивідуальний газовий котел Санвузол - поєднаний Будинок і квартира теплі, взимку зберігає тепло, влітку - прохолоду. Комунальні не великі, стоять лічильники. На перегляд - дзвоніть, покажемо у найближчий для Вас час!

Миру просп., 261
rieltor.ua

Продається простора 3-кімнатна квартира на Бойовій, у цегляному будинку на комфортному 5-му поверсі. 1. Загальна площа 68 м², вікна виходять на різні сторони будинку, що забезпечує гарне природне освітлення; 2. Окремі кімнати: вітальня, дві спальні та простора кухня, яка створює додатковий затишок; 3. Квартира в ідеальному стані, вбудовані меблі залишаються для нових власників Документи готові до продажу, що дозволить швидко оформити угоду Інфраструктура району добре розвинена: поруч є школи, дитячі садочки, магазини та все необхідне для комфортного життя Дзвоніть, з радістю організую показ

Бойова вул., 1
rieltor.ua
1 - 24 з 396 результатів