1 кімнатна квартира вулиця Старобілоуська Квартира з автономним опаленням, загальна площа – 41,2 кв.м, розташована на п’ятому поверсі дев’яти поверхового будинку - Автономне опалення - П’ятий поверх - Цегляний будинок - Ремонт - Квартира повністю мебльована, є необхідна техніка - Кондиціонер - Гарне планування, комфорт, тиша, зручність З радість презентую квартиру, телефонуйте, домовимось на перегляд!

ексклюзив
Старобілоуська вул., 61а
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири по вул. Жабинського. (район Круга, Вокзалу). В будинку є продуктовий магазин, поруч школа, садочок, вокзал, ринок. Поверх 4/10 цегляного будинку. Квартира-студія з сучасному ремонтом площею - 37 м². Опалення індивідуальне -газовий котел. Квартира в сучасному житловому комплексі. В квартирі є: - двухконтурний газовий котел - телевізор - Wi-Fi - холодильник - мікрохвильовка - чайник - газова поверхня - кухня - двоспальне ліжко - диван - обідній стіл - шафа - пральна машинка - в ванній кімнаті душ. *Квартира продається з меблями та технікою

Жабинського вул., 2в
rieltor.ua

Однокімнатна квартира у зручному та спальному районі міста, розвинена інфраструктура. Будинок панельний, не холодно, квартира не кутова. У квартирі зроблений частково ремонт. Загальна площа - 39,1 м² Простора кухня - 8,7 м², з виходом на лоджію, зроблений косметичний ремонт, встановлені нові меблі. Ванна та туалет - роздільні, зроблений ремонт, було замінено труби та встановлена якісна сантехніка (на кухні теж) Кімнату при бажанні теж можна оздобити під себе, але наразі там добрий стан. Двері броньовані (металеві). Підїзд охайний, ліфт доглянутий, працює без перебоїв. Стан квартири - заходь і живи. Готові оформити і під програму "єВідновлення", тобто сертифікат на житло. Телефонуйте - домовимось на перегляд квартири, та організуємо для Вас вигідну та просту угоду!

Пухова Генерала вул., 138
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається чудова 1-кімнатна квартира у центрі Чернігова. Характеристики: - Зручне розташування на 4 поверсі з 10 - Якісний цегляний будинок, що гарантує надійність та довговічність житла. - Економічне індивідуальне газове опалення забезпечить комфорт та ефективність теплового режиму. Ремонт: - Стильний та якісний євроремонт, який створює атмосферу затишку та сучасності. - Простора кухня, обладнана якісною технікою, для зручного та приємного приготування. - Замінені вхідні двері для підвищення рівня безпеки та комфорту. Площа та організація: - Загальна площа квартири - 43,9 кв.м - Вікна виходять у двір, створюючи природне освітлення та атмосферу затишку. Локація: - Дуже крута локація в центрі міста, вул. Гонча, 59. Все необхідне знаходиться поруч, що дозволяє забезпечити комфортне та зручне щоденне життя. Не упустіть можливість стати власником цієї чудової квартири! Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

Гонча вул., 59а
rieltor.ua

Продаж 1-кімн квартири в гарному стані Розташована на першому поверсі в двоповерховому будинку по вул. Музична Загальна площа 34м2, простора кімната 22 м2 Стан гарний, натяжна стеля, мп вікна, є бойлер Заходь і живи На вікнах решітки Квартира дуже тепла Зовнішня стінка утеплена В будинку є підвальне приміщення Поруч магазини, зупинки, ринок, Троїцький собор

Музична вул., 12
rieltor.ua

Отличное предложение. Продам 1 комнатную квартиру на 6 этаже 9-ти этажного дома серии ЧН по ул. Гончая, р-н Мега Центра. Общая площадь 40 м2, кухня 9 м2, комната 18 м2, с/у раздельный, есть лоджия (застеклена). Квартира с качественным ремонтом, утеплена снаружи по периметру, установлен кондиционер, счетчики на свет и воду, продается со всей мебелью и техникой. Отличный вариант как для проживания, так и под бизнес (сдачу помесячно или посуточно). Посуточная аренда квартиры приносит доход в 13000 грн ( чистого дохода ). Хорошая инфраструктура, школа, садик, магазины, супермаркеты, остановка транспорта, ТРЦ ЦУМ, парк, поликлиника и больница, кафе и рестораны, все в шаговом доступе. Звоните.

Гонча вул., 90
rieltor.ua

Продається затишна однокімнатна квартира в самому центрі Чернігова! Це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт і якість. Квартира вражає своєю елегантністю та стилем: зроблений капітальний ремонт з дизайнерськими рішеннями, що включає в себе якісні матеріали та стильні рішення. Загальна площа 50.7 м кв, перепланована з двокімнатної в однокімнатну. Металопластикові двокамерні броньовані вікна rehay дарують не лише затишок, але і тепло та звукоізоляцію. У квартирі вже встановлені якісні меблі та техніка, що додається у ціну, щоб ваш переїзд був максимально комфортним. Квартира знаходиться на другому поверсі, що гарантує легкий доступ та приємний вид з вікон. Обєднаний санвузол має підлогу з підігрівом, а заміна всієї електрики на мідну зі стабілізатором напруги забезпечує вашу безпеку та комфорт. Італійські броньовані вхідні двері та еко дошка на підлозі - це елементи, що надають вашому житлу елегантність та стійкість. Італійські люстри, камін dimplex, все як на фото залишається в квартирі. А що ще більше вражає - це супер локація. Знаходитися поруч з Червоною Площею та всіма необхідними закладами для комфортного проживання - це розкіш, яку ви заслуговуєте. Не втрачайте шансу стати власником цієї прекрасної квартири! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд.

Шевченка вул., 9
rieltor.ua

!!! МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО СЕРТИФІКАТУ !!! Продається 1но кімнатна квартира по мінімальній ціні з гарним ремонтом! Зручна локація, по вул.1го Травня. Будинок панельний, квартира тепла та світла Свіжий ремонт, продумане та зручне планування. Електрика, каналізація нові, встановленний бойлер, меблі за бажанням залишається. Квартира повністю готова до заселення! Район тихий, спокійний, багато дітей, дитячих майданчиків, магазинів, салонів краси, аптек, через дорогу дві школи, кілька садків, парк, вокзал, ринок, торговий центр, банк, пошта, поліклініка і т.д. і це все поряд. УСІ документи готові на оформлення! Проблем із переофрмленням НЕ БУДЕ! Підготовка, консультація та повноцінний супровід клієнта – гарантовано! Організую показ за попереднім записом

1- го Травня вул., 157
rieltor.ua

Продаж 1-кімн квартири новий ремонт, автономка Знаходиться по вул. Незалежності 19, Масани На зручному 6му поверсі в гарному Жк В квартирі зроблено якісний ремонт, ще ніхто не проживав Нові меблі і техніка По всій квартирі тепла підлога Підходить під всі програми

Незалежності, 19
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру 45 м2 , з індивідуальним опаленням, розташовану в центрі міста Чернігів , вул 1-ї Гвардійської АРМІЇЇ буд 39а

1-ої Гвардійської Армії вул., 39а
rieltor.ua

Житлові комплекси у Чернігів

Продаж сучасної однокімнатної квартири з дезайнерським ремонтом та якісною побутовою технікою Топовий район біля Голлівуду у дворі. Тихій двір Видовий поверх 8 з 9 Квартира має зовнішнє утеплення,зроблений якісний ремонт балкон утеплений та встановлені енергозберегаючі металопластикові вікна ,новий кондиціонер,плита,духова шафа ,болер,посудомиюча машина -нові та залишаються новим власникам. Єдине власник забере арбитрек,акваріум,та морозильну камеру . В квартирі вбудований великий шкаф купе ,розкладний диван та гарно спланован інтерьєр . Квартира має функціональний тамбур . Біля будинку школа та два дитячих садочу . Запрошую на перегляд ! За подробицями звертайтесь за вказаним телефоном !

власник
Рокоссовського вул., 58а
rieltor.ua

ЦІНА ЗНИЖЕНА!!! ДЕШЕВШЕ НЕ ЗНАЙДЕТЕ! Пропонується чудова однокімнатна квартира в ЖК "Лісовий", розташована на середньому 7-му поверсі. Будинок з цегли, утеплений мінеральною ватою, надає затишок та зберігає тепло. Вражаючий вид з вікон додає шарму цій нерухомості. Квартира оснащена високоякісними металопластиковими пятикамерними вікнами та металевими вхідними дверима для вашої безпеки. Індивідуальне газове опалення з двоконтурним газовим котлом забезпечить комфорт у будь-який час року. В квартирі доступні всі необхідні комунікації для вашого зручного проживання. Загальна площа 43 кв.м., а площа кухні становить 15 кв.м. Зручне розташування забезпечує легкий доступ до зони відпочинку, дитячого та спортивного майданчиків, а також недалеко до лісу. Близькість до великої транспортної розвязки робить переміщення по місту зручним та ефективним.

можливий продаж по єОселя
Любецька вул., 114
rieltor.ua

Хочете купити однокімнатну квартиру в Чернігові? У продажі світла квартира в р-ні 5 кутів! СУПЕР-ВИД на стадіон ДЮСШ! Зроблено ремонт, на підлозі ламінат та плитка. Вікна м/п. ГАЗОВА КОЛОНКА - у Вас завжди буде гаряча вода! Стан нормальний житловий. Меблі та техніка лишаються в ПОДАРУНОК новому господарю! Тепла, не кутова. Порядні сусіди! Одна з найкращих локацій! Поряд школи, дитсадки, зупинки, магазини ,майданчики і т.д. ПІДХОДИТЬ ПІД ПРОГРАМУ ЖИТЛОВИХ СЕРТИФІКАТІВ! Бажаєте жити в одному з найкращих районів міста? Телефонуйте - відповімо на всі питання та залюбки покажемо квартиру!

Перемоги просп., 116
rieltor.ua

ПІДХОДИТЬ програма "єВідновлення" ПРОДАЖ 1но кімнатної квартири-студії у цегляному будинку та у центрі міста (п-т Миру 35а). * зроблено якісно та з совістю сучасний, гарний ремонт (2023 рік) * мідна проводка * нова сантехніка * підлога ламінат і кахель * натяжна стеля * залишається вся нова техніка та меблі * не кутова, вікна виходять у тихий двір * все поруч (магазини, супермаркети, школа, дитсадок, необхідні інстанції, ТРЦ, зупинка громадського трансопрту) Дзвоніть, не пропустіть свій шанс придбати житло, яке буде Вам на радість!

Миру просп., 35а
rieltor.ua

Будинок введено в експлуатацію! Однокімнатна квартира в новому 10ти поверховому будинку. Квартира з цікавим плануванням та якісним оздобленням. З вікон оселі відкривається чудовий краєвид. Будинок цегляний із зовнішнім утепленням та індивідуальним газовим опаленням. Лічильники на світло, газ, воду. Встановлені двокамерні склопакети, радіатори, вхідні двері "Abwehr". Ідеальна стяжка на підлозі та штукатурка на стінах. Новий будинок розміщений в затишній частині міста, яка має розвинуту інфраструктуру, дитячі садочки та школи, зони відпочинку. Поруч розташовані три супермаркети. Зручна транспортна розвязка. Можливе розтермінування, підходить під программу "єОселя".

можливий продаж по єОселя
Льотна вул. (Червоногвардійська), 37
rieltor.ua

Продаж 1но кімнатної квартири по вулиці Івана Мазепи, 56 (р-н Музична, ТЦ "Рояль"). 7/9 поверх цегляного будинку. Загальна площа - 22 м², житлова - 17 м², кухня - 5 м². Кімната окрема. Санвузол - сумісний. Сантехніка - стара (повна заміна) Встановлені нові вікна та балкон (STEKO), двері, якісні батареї. Квартира під ремонт. В подальшому можна здавати в оренду або жити самому. ЦІНА: 22500 $ + ТОРГ присутній Дзвоніть - покажемо у будь-який зручний час!

Івана Мазепи вул. (Щорса), 56
rieltor.ua

Однокімнатна квартира - студія, тепла, світла, простора. * Сучасний, капітальний ремонт. * Повна заміна усіх мереж: електрика, сантехніка, опалення, каналізація. При ремонті демонтовані: * штукатурка стін, * стяжка підлоги * усі існуючі перегородки. Стіни: * гіпсокартон, шпаклівка, сучасна декоративна штукатурка * Підлога стяжка, керамограніт. * Стелі натяжні. *Санвузол: керамічна плитка, душова кабіна, бойлер. * Вікна вітражні, профіль 70 мм, склопакет енерго- 2-х камерний, вертикальні жалюзі. * Економне освітлення LED. * Якісні вхідні металеві двері. * Все робилося з якісних сучасних матеріалів. * В квартирі наявні всі необхідні нові меблі і побутова техніка (холодильник, газова поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна та пральна машини, бойлер, смартТВ 43, wi-fi роутер, домофон). *Лічильники стоять на усі комунікації (вода,газ,світло, тепло - домовий лічильник) Дзвоніть, пропозиція АКТУАЛЬНА!

Олега Міхнюка вул. (Воїнів-Інтернаціоналістів), 7
rieltor.ua

ПІДХОДИТЬ програма "єВідновлення" ПРОДАЖ 1но кімнатної квартири-студії у цегляному будинку та у центрі міста (Реміснича 55а). * зроблено якісно та з совістю сучасний, гарний ремонт (2023 рік) * мідна проводка * нова сантехніка * підлога ламінат і кахель * натяжна стеля * залишається вся нова техніка та меблі * не кутова, вікна виходять у тихий двір * все поруч (магазини, супермаркети, школа, дитсадок, необхідні інстанції, ТРЦ, зупинка громадського трансопрту) Дзвоніть, не пропустіть свій шанс придбати житло, яке буде Вам на радість!

Реміснича вул. (Комсомольська), 55а
rieltor.ua

Квартира в новобудові по вул. Льотна,37. Будинок введено в експлуатацію. Сама новобудова знаходиться поряд з розгалуженою інфраструктурою. Це - магазини, супермаркети, дитячі садочки, віддіення почти, поряд зупинка автотранспорту, парк для відпочинку та інше. Квартира знаходиться на 10 поверсі 10-ти поверхового будинку. Перевага цієї квартири в тому, що її можна придбати в іпотеку.

Льотна вул. (Червоногвардійська), 37
rieltor.ua

Продам 1-но комнатную квартиру по ул. Мстиславская 171, р-н Летная, Боевая. Находится на выгодном 2-ом этаже 5-ти этажного дома, не угловая, очень теплая. Общая площадь 31м2, комната 17м2, кухня 6м2, санузел раздельный, есть гардеробная. В квартире сделан ремонт, состояние заходи и живи. Все окна металлопластиковые, замены радиаторы, сантехника, новые входные двери. На все коммуникации установлены счетчики, небольшие коммунальные платежи. Продажа со всей мебелью и техникой. В квартире нет зарегистрированных. Хорошее месторасположение,все необходимое в шаговой доступности, школа, садики ,магазины, рынок, остановки общественного транспорта, лес и река. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Мстиславська вул., 171
rieltor.ua

Дом введен в эксплуатацию, документы на руках! Эта квартира подходит под программу "Ипотека 3%". (єОселя) Продажа 1-но комнатной квартиры по ул.Лесная 42-В, "ЖК" Лесной, р-н Hollywood. Общая площадь 46м2, комната 17.8м2, просторная кухня 12м2 с выходом на лоджию. Находится на 8-м этаже 10-ти этажного кирпичного, утепленного дома. Автономное отопление, установлен двухконтурный газовый котел, который обеспечит вас горячей водой и отоплением в любое время года. На все коммуникации установлены счетчики. Экологически чистый район – рядом лес и река, свежий воздух. В пешей доступности ТРЦ "Hollywood.", 3 минуты на машине до Центра города. Звоните отвечу на все ваши вопросы и организую показ.

Лісна вул., 42-В
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру по ул. Академика Павлова, 19. ( р-н Горсад ) Квартира находиться на 5 этаже 9 этажного кирпичного дома, общей площадью 28,3 м2. Хорошее, жилое состояние, металлопластиковые окна, застекленный балкон. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все ваши вопросы.

можливий продаж по єОселя
Академика Павлова, 19
rieltor.ua

Эксклюзивное предложение!!! Продам евродвушку с автономным отоплением в новом доме 2016 г.п. Квартира находится на 7 этаже 17 этажного дома, общей площадью 62,1 м2 по ул. Вячеслава Чорновола, 15-а. В доме сделано ОСББ, два лифта ( один грузовой), видеонаблюдения, консьерж. Сделан современный, дизайнерский ремонт в 2020 году с использованием дорогих, качественные материалов. Продается со всей мебелью и техникой, что позволяет сразу заселится или сдавать в аренду с ежемесячным доходом 13000 грн. Можем рассмотреть все программы : єОселя 3% и 7% а также єВідновленя. Налогов нет, никто не прописан, документы готовы к продаже. Не упустите свой шанс. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15а
rieltor.ua

Продам 1-но комнатную квартиру по ул.Савчука, р-н Красный мост. Находится на 9-ом этаже 9-ти этажного дома, есть полноценный технический этаж. Общая площадь 36м2, комната 17.3м2, кухня 8.3м2, санузел раздельный. В квартире сделан косметический ремонт, заменена сантехника и электрика. Окна заменены на металлопластиковые. Установлен бойлер, а также счетчики на все коммуникации. При продаже остается вся мебель и холодильник. Быстрая продажа, нет прописанных, ключи на сделке. Хорошее месторасположение, все необходимое для жизни в шаговой доступности. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Савчука вул., 11
rieltor.ua
1 - 24 з 662 результатів