Продам велику простору 4х кімнатну квартиру в мікрорайону Масани. Гарне планування, кухня-столова. Гарний косметичний ремонт. Стан заходь і живи. Шикарне місце.

Незалежності вул., 16
rieltor.ua

Продам шикарную 4-х комнатную двухуровневую квартиру на 9 этаже 10-ти этажного нового кирпичного дома с автономным отоплением по ул. Жабинского, р-н Круга. Общая площадь квартиры 145 м2, кухня гостиная 38 м2, на первом этаже 2 комнаты 16 м2 и 17 м2, на втором этаже 2 комнаты 17 м2 и 18 м2, 2 санузла, 2 лоджии (застеклены). На первом этаже сделан евроремонт, новая мебель и техника, второй этаж после строителей, установлен 2-х контурный газовый котел, счетчики на свет, воду и газ. Квартира двухсторонняя, с видом на вокзал и на проезжую часть. Облагорожена придомовая территория, большая детская площадка и парковка. Хорошая инфраструктура, школа, садик, магазины, супермаркеты, Привокзальный рынок, ЖД и Авто вокзалы, остановка транспорта. Поможем оформить недвижимость в ипотеку или недостающую сумму для покупки Вашей мечты (под 7% годовых). Звоните

Жабинського вул., 2 В
rieltor.ua

Продається чудова 4х кімнатна квартира з ремонтом та меблями для великої та дружної родини Квартира знаходиться в цегляному будинку із зовнішнім утепленням, у самому центрі Чернігова - р-н Градецького, ЦУМу; розвинена інфраструктура та чудова транспортна розвязка Три ізольовані кімнати та великий ,просторий зал з балконом, мебльована кухня (з лічильниками на воду та фільтрами води); містка комора для домашнього начиння; санвузол роздільний (встановлений бойлер); на підлозі кахель, ламінат, паркет Будинок цегляний із зовнішнім утепленням стін, ОСББ, свій індивідуальний тепловий вузол (оплата за тепло невелика), в кроковій доступності школа, дитсадок, поліклініка, супермаркети, центр міста Квартира з чудовою, чистою енергетикою! Телефонуйте, приходьте на перегляд – усі деталі під час зустрічі!

Шевчука вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Простора 4-х кімнатна квартира у районі Старої Подусівки Площа 77,7 кв. м. Переваги: 1. Будинок біля лісу тому можна насолоджуватись прогулянками с собакою, а біля дому є дитячий майданчик; 2. Квартира покращеного планування, і знаходиться в теплій частині цегляного будинку на вигідному третьому поверсі; 3. В квартирі всі кімнати окремі, кухня доволі простора, що дає змогу розмістити великий гарнітур; 4. Зроблені металопластикові вікна, є балкон і лоджіє також з сучасними вікнами; 5. Поруч знаходяться: магазин "Седам" та інші продуктові магазини, зупинки громадського транспорту, садок, поштове відділення "Нова Пошта". Дзвоніть, з радістю організую показ в зручний для вас час!!

Заньковецької вул., 28
rieltor.ua

Квартира знаходиться в районі готелю Градецький на 5му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку. 81м2 загальна площа квартири. Перепланування. Дві окремі спальні, 25м2 - кухня студия. Балкон та велика лоджія. Санвузол розділений. Лічильники на світло, воду, газ, на тепло. Встановлений бойлер - гаряча вода буде завжди. В квартирі залишаються меблі, частково техніка. Деревяна підлога. Замінена вся сантехніка, електропроводка. Якісні міжкімнатні деревяні двері. Встановлений домофон, відеодомофон. В кроковому доступі знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання - школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, аптеки, лікарні державні та приватні, центральний ринок, парк для відпочинку. Гарна транспортна розвязка - можна доїхати в будь-яку частину міста.

Вячеслава Чорновола, 1, Градецкий, Чернигов, Черниговская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продається чудова 4х кімнатна квартира з ремонтом та меблями для великої та дружної родини Квартира знаходиться в цегляному будинку із зовнішнім утепленням, у самому центрі Чернігова - р-н Градецького, ЦУМу; розвинена інфраструктура та чудова транспортна розвязка Три ізольовані кімнати та великий , просторий зал з балконом, мебльована кухня (з лічильниками на воду та фільтрами води); санвузол роздільний (встановлений бойлер);є містка комора для домашнього начиння; на підлозі кахель, ламінат, паркет Будинок цегляний із зовнішнім утепленням стін, ОСББ, свій індивідуальний тепловий вузол (оплата за тепло невелика), в кроковій доступності школа, дитсадок, поліклініка, супермаркети, центр міста Квартира з чудовою, чистою енергетикою! Телефонуйте, приходьте на перегляд усі деталі під час зустрічі!

Шевчука улица, 4, Градецкий, Чернигов, Черниговская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам простору та комфортну 4х кім. квартиру 3/5 по вул. Пирогова в центрі міста. Загальна площа 77м2, житлова 59,1 м2, кухня 6м2. Зручне планування. Існує технічна можливість збільшити кухню. Просторі кімнати, квадратний хол, с/в роздільний. Квартира в гарному житловому стані, охайна та доглянута. Якісний паркет, рівні стіни та стелі, нові вхідні двері. В квартирі надзвичайно приємна аура. Супер місце! Центр. Поряд чудовий парк, супермаркети, зупинки транспорту, школи, садочки, кафе та все інше для комфортного життя. Квартира вільна. Зареєстрованих немає. Сертифікат підходить. Більше інформації за телефоном.

Продається простора 4х кім. 77м2 3/5 в Центрі
olx.ua

Ви вирішили поліпшити житлові умови, думаєте про майбутнє і хочете забезпечити повноцінним житлом своїх дітей або онуків? Тоді ми маємо для Вас чудову пропозицію: чотирикімнатну квартиру в центрі Чернігова! Зверніть увагу на переваги: - Будинок із білої силікатної цегли. - Середина будинку, ідеальний другий поверх. - Практичне планування, загальна площа 86,7 м2. - Чотири окремі кімнати. - Кухня 7,3 м2, яку ще можна збільшити за рахунок коморки. - Охайний ремонт, скрізь встановлені металопластикові вікна, гарні вхідні та міжкімнатні двері, в кімнатах ламінат, стелі і стіни рівні. - Меблі і техніка залишаються. - Всі плюси та зручності роздільного санвузла, гадаю, Вам не потрібно розповідати. - Є балкон і лоджія з вже встановленими металопластиковими вікнами. - Лічильники на все: електрику, воду, лічильник тепла на підїзд. - В будинку створили ОСББ. На прибудинковій території є дитячий майданчик, освітлення, газон з деревами та квітами, асфальтована дорога, а також можна зручно припаркуватися поряд з будинком. Ідеальне розташування будинку, все необхідне поряд: школи, дитячий садок, супермаркети, ринок, зупинки громадського транспорту, за пять хвилин від дверей будинку – парк, прекрасне місце для відпочинку та піших прогулянок. Поспішайте купити чудову квартиру за найкращою ціною! Телефонуйте та записуйтесь на перегляд! Тетяна Вовк, АН "Bastion". (06**********56 (09**********64

Продам чотирикімнатну квартиру в цетрі Чернігова по вулиці Самострова.
olx.ua