Продам 1-но комнатную квартиру по ул.Савчука, р-н Красный мост. Находится на 9-ом этаже 9-ти этажного дома, есть полноценный технический этаж. Общая площадь 36м2, комната 17.3м2, кухня 8.3м2, санузел раздельный. В квартире сделан косметический ремонт, заменена сантехника и электрика. Окна заменены на металлопластиковые. Установлен бойлер, а также счетчики на все коммуникации. При продаже остается вся мебель и холодильник. Быстрая продажа, нет прописанных, ключи на сделке. Хорошее месторасположение, все необходимое для жизни в шаговой доступности. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Савчука вул., 11
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по вулиці Савчука (район Красного мосту) Можлива купівля під сертифікат Євідновлення Зверніть увагу на особливості та переваги даної квартири: 1. Свіжий ремонт (можна заїхати та жити) 2. Покупцю залишається вся техніка та меблі 3. Квартира не кутова, вікна виходять у тихий, спокійний двір 4. Над квартирою повноцінний технічний поверх 5. Зручна локація, все знаходиться на лодоні (школа, дитячий садок, супермаркет, зупинка громадського траспорту, парк культури та відпочинку, поруч річка десна) План квартири надам по запиту Для уточнення додаткової інформації дзвоніть в будь-який зручний для Вас час

Савчука вул., 11
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира по вул.Савчука після ремонту: - Була замінена сливна система та всі труби, - поставлені нові металопластикові вікна, - в квартиру проведена нова електрична лінія. Виведені окремі розетки на всі потужні прилади, - встановлений новий бойлер та лічильники. У всій квартирі новий лінолеум, шпалери, плитка. Встановлена нова вбудована кухня з газовою варочною поверхнею. Балкон з металопластиковими вікнами та обшитий деревом. Після ремонту в квартирі ніхто не проживав! Квартира не кутова - дуже тепла, світла та з чудовим краєвидом. Велика кухня - 9м.кв, на якій можна поставити диванчик. Є спільний тамбур на дві квартири, поруч хороші сусіди. В будинку є повноцінний поверх, який слугує технічним приміщенням. Окремої уваги вартує розташування квартири - затишний зелений район, з якого кілька хвилин пішки до міського парку відпочинку, на пляж Золотий Берег, на Красний міст та Вал. Поруч школа, дитячий садок, магазини, банки, аптеки, зупинки міського транспорту. Продається з наявними меблями та технікою. Проведений швідкісний інтернет Київстар. Квартира готова до продажу, від власника.

власник
Продам 1 комнатную после ремонта
olx.ua

Географія Чернігів