Продаю дуже цікаву квартиру з панорамним видом на ліс . Дуже зручне планування квартири. Можливість змінювати планування , та збільшити простір гостьової кімнати. дві окреми спальні , з яких одна з балконом. по вул Незалежності 21. (Масани) В квартирі автономне опалення (газовий двухконтурний котел), встановлені радаітори, зроблена стяжка пола , розведена електрика . Загальна площа 89 кв м Поверх 10 із 11. Без комісійних платежів.

Незалежності вул., 16
rieltor.ua

ПІД СЕРТИФІКАТ чи "єОселя" Шукаєте нову, у чудовому місцерозташуванні квартиру? Є вигідна пропозиція! На продажі 3х кімнатна квартира в новому, сданому будинку на Масанах! 9/11 поверх Збудовано з газоблоків (властивість їх полягає у тому, що газобетон утримує та акумулює тепло, що знижує витрати на опалення на 20% - 30% та стіни з газоблоку мають хорошу звукоізоляцію завдяки своїй пористій структурі і товщині стін) Загальна площа 81,1м², 2 кімнати: 15м²/18м², кухня - студія 31м². Квартира після будівельників, що зроблено: - чорнові роботи - стяжка підлоги (рівна, готова до інших покриттів) - встановлені вікна OpenTeck (двокамерний склопакет, клас еліт) (сертифіковані) - прокладена електропроводка, - встановлені якісні бронедвері. Квартира не кутова, з гарним плануванням. Усі документи ГОТОВІ ДО ПРОДАЖУ! БОРГІВ, ОБТЯЖЕНЬ НЕМАЄ! Повний супровід ("під ключ") покупця до вигідної угоди!

Незалежності вул., 21
rieltor.ua

Продам абсолютно нову 4х кімнатну квартиру з новим ремонтом! Квартира знаходиться на вулиці Незалежності, 21 (р-н Масани) Квартира купувалась на початку будівництва квартири. Нова електрика, три санвузли, дуже дорога кухня, автономне опалення. Квартира робилася для себе тому і на матеріали грошей не шкодували. За бажанням можна зробити дві окремі квартири: однокімнатну та двокімнатну. Можливий продаж під "єОселю" та "єВідновлення" (сертифікат)

можливий продаж по єОселя
Незалежності вул., 21
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається Однокімнатна квартира в ЖК Незалежності 21. Секція 10/6 Характеристики квартири: Район: Масани Адреса: Незалежності 21 Поверх: 8/10 (сонячна сторона, видова) Загальна площа: 89 м2 Кімнати: 18, 15, 16 м2 (роздільне планування) Кухня: 10м2 Санвузол: ванна кімната 4м2 вбиральня 2 м2(роздільний) Коридор: 23 м2 Ремонт: Після будівельників (часткова штукатурка, розведена електрика, встановлений котел) Опалення: Індивідуальне газове (двоконтурний газовий котел) Лічильники: На всі комунікації Додаткові переваги: - Великі панорамні вікна -ЖК Незалежності від перевіреного роками забудовника Основа буд - 7, що збудував не один будинок на Масанах. -Чудовий проєкт будинку в якому передбачено і зроблено: дитячі та спортивні майданчики, зано відпочинку, пішохідні зони, великий паркінг, гостьовий паркінг, дизайнерське оформлення під’їзду Чудовий варіант для тих хто шукає квартиру в молодіжному районі міста, що швидко розвивається, там, де все в пішому доступі, розвинена інфраструктура, молоді та тихі сусіди. Купити квартиру на масанах – це вигідно інвестувати в нерухомість. Також в цьому будинку є й інші варіанти. Більше подробиць за телефоном , перегляд в зручний для вас час! 0.6.7.9.8.5.6.6.5.0.

Ексклюзивне  планування  89кв.м.  Незалежності  21 !
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру по вул.Незалежності 62, квартира ЧН серії, дуже вдале планування,все окремо, великий квадратний хол, стан дозволяє зайти і жити, ремонт 2013 року, все чисто і охайно, меблі частково залишаються. Документи готові до продажу, зареєстрованих немає!Показ за домовленістю

3 кімнатна квартира на Масанах
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири з неймовірним плануванням по вул. Незалежності 21. Квартира знаходиться на 8-ому поверсі. Будинок цегляний та утеплений мінеральною ватою, гарний вид із вікон. -якісні металопластикові п‘ятикамерні вікна -металеві вхідні двері -автономне опалення -виконані підготовчі роботи -всі комунікації Загальна площа 89 кВм Площа кухні 12 кВм За бажанням можна об‘єднати кухню і кімнату та отримаєте дуже гарну та простору кухню-вітальню. Зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчик, близькість до лісу. Поряд велика транспортна розв‘язка. За додатковими фото та інформацією пишіть в особисті повідомлення або телефонуйте. Пропоную перегляд в зручний для вас час!

ТОРГ! Продаж видової 3-кімнатної квартири БУДИНОК ЗДАН!
olx.ua

Простора квартира 73м2 з Автономним газовим опаленням! Підходить під СЕРТИФІКАТИ та ІПОТЕКИ! Зверніть увагу: 1. Квартира внутрішня з великою кухнею 27м2 + просторі, 2 окремі кімнати. 2. Вікна замінені на REHAU, штукатурка стін, встановлені радіатори 3. Насичена інфраструктура робить комплекс привабливим та комфортним для проживання. Вул. Незалежності 21. Чудовий варіант! Телефонуйте 0.7.3.2.6.6.7.1.5.7, з радістю презентую всі переваги даного обєкта!

Простора квартира 73м2 в Новобудові з Автономним опаленням Ya
olx.ua

Трікімнатна квартира в сучасному районі Масани по вул Незалежності 21 .Будинок здан . Автономне опалення Загальна площа 89 квм Поверх 8 з 10 Сучасне планування з понарамним видом на ліс в гостьовій кімнаті ,Це стане улюблене місце всієї родини .В квартирі зроблена стяжка підлоги,частково поштукотурені стіни , встановлені батареї та 2х контурний газовий котел,правильно розведена електрика .Також є балкон , санвузел роздільний по бажанню можно зробити гарну ванну кімнату . Переваг цієї квартири дуже багато ,тому запрошую один раз побачити ніж 100разів читати ! Перегляд в зручний для вас час! Підходе під всі програми сертифікати під житло /ЄОселя/Євідновлення

3х кімнатна квартира на Масанах
olx.ua

ІПОТЕКА ВІД 3% Сертифікат Є-ВІДНОВЛЕННЯ. МОЖНА РОБИТИ РЕМОНТ. Ексклюзивна пропозиція повноцінної трикімнатної квартири в елітній новобудові на Масанах. Трикімнатна квартира саме в новобудові на Масанах - це рідкість. Вулиця Незалежності, 21, секція 5. Поверх 8, середина дому. Переваги даної пропозиції: 1. квартира готова до оформлення права власності, можна вже робити ремонт, в багатьох квартирах люди вже живуть, або ж роблять ремонт. 2. квартира не кутова, середина дому, найкращий 8 поверх з 10. Дуже тепла, опалення можна й не включати, або ж мінімум. Економія коштів. 3. Велика кухня 14кв.м., можна ще збільшити за рахунок балкону, або ж зробити кухню студію за рахунок однієї кімнати. 4. Передбачені місця для паркування авто. 5. Молодий дуже гарний район з розвиненою інфраструктурою. Супермаркети, ринок, школа, садки, лікарні, кафе, ресторани, гуртки та багато іншого. 6. Будинок знаходиться не над самою проїзжою дорогою, тобто не буде постійного шуму від громадського транспорту. Безпечно для дітей. 7. Вікна квартири виходять у двір та на парк з іншої сторони. Гарантовано перед Вашими вікнами не буде вікон інших багатоперхівок, ніхто не буде дивитись на Ваше приватне життя, 8 поверх дасть Вас змогу не чути шум з дитячої площадки. 8. Спальні тихі, тому що немає поруч з ними ліфту та лісничної площадки. 9. Багато дитячих площадок під домом, та загалом на території всього нового мікрорайону. 10. В квартирі можна зробити будь-яке переланування, наприклад збільшити кімнату за рахунок одного санвузла, або ж зробити величезну кухню студію та ін. . 11. Громадський транспорт в будь-яку частину міста, зупинка недалеко. 12. Будинок якісний від перевіреного роками забудовника, дуже міцний та теплий. Дзвоніть, вайбер, телеграм, воцап. Або пишіть тут повідомлення. З ріелторами договорів не підписую. Якщо рієлтор знайде покупця - винагорода 500 евро. Безпосередньо покупцю без ріелтора знижка 500 евро.

власник
Ідеальна трикімнатна квартира в новому домі на Масанах
olx.ua

Квартира готова до ремонту. Будинок зданий. МОЖЛИВА ІПОТЕКА ВІД 3%, СЕРТИФІКАТ Є-ВІДНОВЛЕННЯ. Ексклюзивна пропозиція повноцінної трикімнатної квартири в елітній новобудові на Масанах. Трикімнатна квартира саме в новобудові на Масанах - це рідкість. Вулиця Незалежності, 21, секція 5. Поверх 8, середина дому. Переваги даної пропозиції: 1. квартира готова до оформлення права власності, можна вже робити ремонт, в багатьох квартирах люди вже живуть, або ж роблять ремонт. 2. квартира не кутова, середина дому, найкращий 8 поверх з 10. Дуже тепла, опалення можна й не включати, або ж мінімум. Економія коштів. 3. Велика кухня 14кв.м., можна ще збільшити за рахунок балкону, або ж зробити кухню студію за рахунок однієї кімнати. 4. Передбачені місця для паркування авто. 5. Молодий дуже гарний район з розвиненою інфраструктурою. Супермаркети, ринок, школа, садки, лікарні, кафе, ресторани, гуртки та багато іншого. 6. Будинок знаходиться не над самою проїзжою дорогою, тобто не буде постійного шуму від громадського транспорту. Безпечно для дітей. 7. Вікна квартири виходять у двір та на парк з іншої сторони. Гарантовано перед Вашими вікнами не буде вікон інших багатоперхівок, ніхто не буде дивитись на Ваше приватне життя, 8 поверх дасть Вас змогу не чути шум з дитячої площадки. 8. Спальні тихі, тому що немає поруч з ними ліфту та лісничної площадки. 9. Багато дитячих площадок під домом, та загалом на території всього нового мікрорайону. 10. В квартирі можна зробити будь-яке переланування, наприклад збільшити кімнату за рахунок одного санвузла, або ж зробити величезну кухню студію та ін. . 11. Громадський транспорт в будь-яку частину міста, зупинка недалеко. 12. Будинок якісний від перевіреного роками забудовника, дуже міцний та теплий. Звоніть, вайбер, телеграм, воцап. Або пишіть. З ріелторами договорів не підписую. Якщо рієлтор знайде покупця - винагорода 500 евро. Безпосередньо покупцю без ріелтора знижка 500 евро.

власник
Ідеальна трикімнатна квартира в новому будинку на Масанах
olx.ua

Ексклюзивна 3 кімнатна квартира в новому будинку на вул. Незалежності 21. Розташована на 8 повнрсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 89м2, кухня: 14.5м2 Автономне опалення. Дизайнерський ремонт. Дороговартісні меблі та техніка. Квартира для вибагливих поціновувачів комфорту та стилю! Телефонуйте! Відповім на всі питання та організую показ. Ваш рієлтор, Антоніна.

Дизайнерська квартира в новому будинку на Масанах
olx.ua

Продажа великої просторої квартири 80м2 по вулиці Незалежності 21. Красиве планування, світла з великою кухнею. Четвертий поверх десятиповерхового цегляного будинку. Гарний двір з велико дитячою площадкою. Санвузол окремо, гарне місце розташування, будинок з пандусом. Показ в зручний для вас час.

Новобудова! Будинок зданий 80м2
olx.ua

Продам 2х уровневневую квартиру в новострое.Не угловая.Сделан косметический ремонт.Автономное отопление.Расположена на 9и10 этаже Детальная информация по телефону.

Продам 2х уровневую квартиру в Новострое ул Независимости
olx.ua

Продам 3-х комнатную квартиру в Новострое в сданом доме.С дизайнерским ремонтом.Квартира не угловая.Расположена на 7 этаже.В квартире заменены двери на более качественные,установлены кондиционеры,поменяна новая проводка,теплые полы,система фильтрации воды.В туалете новый кафель.Проведены черновые работы.Автономное отопление.Продажа в связи с переездом.Детальная информация по телефону

Продам 3х комнатную квартиру в новострое ул Независимости
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру по вулиці Незалежності, розташовану на 2-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку. Планування -3 ізольовані кімнати з квадратним холом, 2 лоджії, простора кухня! Ремонт у кімнатах. Квартира тепла, світла. Все готове до продажу!

3-х кімнатна квартира з квадратним холом
olx.ua

3 кімнатна квартира 75 м2 з косметикою в цегляному будинку район Масани Квартира розташована на 1 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 75 м2, кухня 16 м2. Стан квартири охайний житловий 1. Теплий цегляний будинок, також зроблено утеплення квартири по фасаду будинку для максимальної енергоефективності 2. Всі вікна в квартирі металопластикові 3. Особливості планування квартири - три роздільні кімнати, величезна кухня -16 м2, окреме пріміщення для кладової або гардиробної 4. По квартирі зроблена натяжна стеля, поклеені свіжі обої, на підлозі ламінат 5. В санузлі встановлений бойлер для постійної наявності у Вас гарячої води 6. На вході до квартири встановлені нові металеві двері, також зроблений окремий тамбур на дві квартири в підїзді Зручне розташування. В кроковій доступності від будинку: - зупинки громадського транспорту - ринок на "Масанах" - супермаркети "Велмарт", "АТБ", "Квартал" та "Седам" - школа № 35 - дитячий садок № 75, № 3

власник
3 кімнатна квартира 75м2 з косметикою в цегляному будинку рн Масани
olx.ua

Продам 3-х комнатную квартиру в новом доме с Индивидуальным газовым отоплением по ул. Независимости. Общая площадь = 88 кв.м, квартира просторная, светлая, и очень теплая (толстые стены в 2,5кирпича + наружное утепление). С Панорамным видом на лес! Квартира с удобной планировкой, что позволяет рационально использовать каждый метр жилой площади. В квартире выполнены все черновые роботы: штукатурка стен, стяжка пола, сделаны откосы, установлен газовый двухконтурный котёл, установлены радиаторы, разводка проводки, счётчики на все коммуникации. За дополнительной информацией и для просмотра обращайтесь по указанному номеру телефона!

Дом СДАН! 3ком. квартира 89м2, АВТОНОМКА,
olx.ua

Квартира для цінителів якості життя, хороша локація в тихому місті, район Масани, біля приватного сектору в оточенні новозбудованих будинків та чудових сусідів. Гарна,акуратна, затишна , продумана до дрібниць квартира, в якій є всі атрибути комфортного життя, просто створена для проживання в ній щасливої ​​та дружної родини зі статком та розумінням смаку життя. * Загальна площа квартири 103 м2 Зручна транспортна розв’язка .В шаговій доступності розташована школа #35, три дитячі садочки, супермаркети АТБ, Седам, ВелМарт, Квартал, ринок масани, лікарня та ліс для прогулянок. Новий сучасний Газовий котел . Великий Санвузол з підігрівом підлоги. Охорона, інтернет, відео домофон. У подарунок покупцю залишаться всі меблі та техніка: Функціональна укомплектована кухня всіма необхідними кухонними меблями, варильна поверхня та духова шафа , посудомийка , витяжка . Мікрохвильова піч Багатодверний холодильник InstaView Door-In-Door, диспенсер, Інверторний лінійний компресор Пральна машинка . Кожен куточок квартири продуманий до дрібниць та створений оберігати з трепетом комфорт господарів. Неможливе стає можливим!

Продаж 3к Автономка 103м2и Масани
olx.ua

Продається шикарна дворівнева квартира з сучасним євроремонтом, загальною площею 132 кв.м. Вишуканий інтерєр включає велику кухню-студію, три просторі окремі кімнати, два санвузли та два балкони. Ця квартира оснащена якісними меблями та дорогою технікою, що додає комфорту та затишку. Встановлені кондиціонери, енергозберігаючі вікна та надійні двері гарантують комфорт та безпеку. Розташування квартири є надзвичайно зручним: поруч знаходяться магазини, школи, дитячі садки, ринок, ресторани та інші обєкти інфраструктури. Це чудовий варіант для тих, хто цінує стиль, комфорт та високий рівень життя.

МАСАНИ!!! Продаж дворівневої квартири по вул. Незалежності
olx.ua

Географія Чернігів