Продам відмінну 3х кімнатну квартиру в новозбудованому, заселеному будинку загальною площею 82,6 м². Простора та світла квартира в новобудові від надійного забудовника "УкрСіверБуд". Будинок зданий та заселений! Квартира розташована на 9 поверсі 10-поверхового будинку із зовнішнім утепленням стін та панорамним виглядом. Якісно виконані внутрішні роботи від будівельників (під чистове оздоблення), що дозволить заощадити і швидко здійснити ремонтні роботи: рівна стяжка підлоги, штукатурка всіх стін, сучасні броньовані двері, якісні двокамерні склопакети, розведення електрики, опалення, двоконтурний газовий турбокотел, що забезпечить обігрів в будь-який час, постійне постачання гарячої води і економія комунальних платежів. Встановлено лічильники води, газу, електрики, домофонної системи. Сучасний безшумний ліфт. Відмінна інфраструктура району та транспортна розвязка. Поруч ринок "На Бойовій", 2 школи-ліцеї №15 та 11, дитячі садки, супермаркети "АТБ" та "Сідам". 5хвилин до центру, ТРЦ "Голлівуд", ліси. Будинок має окремий затишний, тихий двір з великим паркуванням та огородженим дитячим майданчиком.

Козацька вул. (50 років ВЛКСМ), 9
rieltor.ua

Продам 4х кімнатну квартиру вул. Л.Лукяненка 70, біля Голівуду, 2/10 цегла, електрична плита, 154м2 загальної площі, чудово підійде під комерційний бізнес. На все є лічильники також на опалення індивідуальний, 3 лоджії, всюди металопластикові вікна, ламінат та кафель. В кожній кімнаті кондиціонер та ламінат. Є можливість перепланування. Чудове розташування, поблизу знаходяться аптеки, магазини, супермаркети, Торгівельний центр, тролейбусні та автобусні зупинки, лікарні, банки, школи та садки. Подробиці по телефону 0631413175, 0509504138 Світлана АН «Світлиця»

Рокоссовського вул., 70
rieltor.ua

! Можна під програму "єОселя" або сертифікат ! 2х кімнатна квартира у тихому, спальному районі міста (р-н Градецький), вулиця 1 Гв. Армії. 9/10 поверх, цегляний будинок, тепла квартира. Загальна квадратура квартири сягає - 70,7 м². Квартира дуже простора, має 2 кімнати площею - 18,1 м² і 13,8 м². Кухня не маленька, 14,6 м². Балкон і лоджія з яких видно чудове місто. Новобудова 2010 років. Індивідуальне опалення. Мебльована. Стан квартири - хороший, усе зроблено з якісних матеріалів, усе підтримувалось у належному стані. Телефонуйте - покажемо у найближчий час!

1-ої Гвардійської Армії вул., 39а
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х кімнатну квартиру по вулиці Білова 18, 8/9цегла, 50,6 м2 заг. площі, кухня 7,2м2, лічильники на воду та світло, деревʼяні вікна, охайний підʼїзд. Вся інфаструктура знаходиться в кроковій доступності Школи, дитсадки, магазини, зупинки, фітнес-центри та багато іншого. По документах повний порядок. Ніхто не прописаний.

Бєлова Генерала вул., 18
rieltor.ua

Продаж 4х кімнатної квартири район Масани, 5/9 панель, утеплена зовні, всі кімнати окремі, кондиціонер , лічильників нема що дозволяє не економити воду, залишаються вбудовані меблі, квартира під охороною,гарний стан, чудове розташування, поблизу ринок, аптеки, супермаркет, зупинки, живописний ліс, Боулінг. Є відео огляд квартири. Ключи на руках. Організую показ в зручний для Вас час.

Незалежності, 18
rieltor.ua

Продам трьох кімнатну квартиру район Масани, 4/9 панель, 72м2, дуже гарний стан, Підтягнути потолки, залишаються вбудовані меблі, Дуже зручне планування, 2 балкони, Поруч знаходиться дитсадок, школа, ринок, декілька магазинів, аптек, лікарні і багато іншого. Все в кроковій досяжності.

Незалежності вул., 14
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири район Масани в новому будинку, 6/9 цегла, 35 м2 загальної площі, 80% зроблений ремонт, стіни під покраску, кафель, нова сантехніка.

Масани, 106
rieltor.ua

1 кімнатна квартира з ремонтом по вулиці Шевченка 114 "А", Політех, Левка Лукяненка, района лікарня - Розташована на 9 поверсі, всього 11 жилих поверхів - Загальна площа - 48 кв.м - Квартира з сучасним ремонтом - Гардероб - Технологія "розумний дім" - Тепла підлога - Кондиціонер - Меблі - Техніка - Квартира підходить під всі державні програми Презентую в зручний для Вас час, телефонуйте!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Шевченка вул., 114 А
rieltor.ua

Квартира в самому центрі міста Проспект Перемоги, МакДональдс, Площа, Центральний ринок, загальна площа - 53, 2 кв. метрів - Дві кімнати - 15 / 12 кв.м - Кухня 7,2 кв.м - Санвузол сумісний - 3,6 кв.м Будинок цегляний, два ліфта (вантажний та пасажирський) Квартира розташована на 7 поверсі 14 поверхового будинку В під"їзді завжди працює консьерж Капітальний тамбур на дві квартири, чудові сусіди Квартира наповнена сімейною аурою, мистецтвом та любов"ю Стан квартири дозволяє заїхати та проживати без додаткових матеріальних витрат Підлога, стіни та стеля в гарному стані Кухня - лишається Балкон заскланий Санвузол в кафелі Світло в цьому будинку не вимикають! Домовимось на перегляд в зручний для Вас час, телефонуйте!

ексклюзив
Перемоги просп., 75
rieltor.ua

Квартира в історичному центрі міста, Вал, парк Богдана Хмельницького, Пятницька церква, Площа, Театр, Філармонія Квартира розташована на першому поверсі і має 57, 4 кв.м - Ремонт - Нові меблі - Лічильники на світло, воду, газ - Дві окремі спальні - Простора вітальня - Кладова / гардеробна Тихий центр, тут затишно, зручно, комфортно Школа №3, дитячий садок, музична школа Телефонуйте заздалегідь, показ за домовленістю

ексклюзив
Преображенська вул., 16
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Чернігівська область

ПРОДАЖ однокімнатної квартири в новому та сучасному ЖК "ЛІСОВИЙ"! Простора квартира з вільним плануванням площею в 51 м²! Квартира розташована на 2 поверсі, також є пропозиція на 4 та на 8 поверсі! Зроблено чорнові роботи (від будівельників) Встановлено газовий котел, наявний лічильник на газ. Засклений балкон БУДИНОК ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ та ГОТОВИЙ ДО ПРОДАЖУ, УСІ ДОКУМЕНТИ НАЯВНІ, АДРЕСУ ТА ПОШТОВИЙ ІНДЕКС ПРИСВОЄНО! Можливе розтермінування від забудовника, "єОселя" (3% та 7%) або придбання за готівку! ЦІНА: 29000 грн/м²

можливий продаж по єОселя
Лісна вул., 42в
rieltor.ua

2 кімнатна квартира поруч місцевого парку культури та відпочинку Загальна площа квартири - 48,2 кв. метра, дві окремі кімнати, санвузол окремий, меблі та техніка залишаються Сімейна, затишна квартира порадує Вас своєю локацією, станом, енергетикою - металопластикові вікна - меблі та техніка - лічильники на газ, світло та воду - бойлер - вхідні двері броньовані - квартира під охороною (сигналізація) Розвинена інфраструктура: - школа №2, дитячий садок, парк, річка, магазини - все до 3 хвилин пішки Телефонуйте в зручний для Вас час, домовимось про перегляд квартири. Документи готові до Угоди!

ексклюзив
Савчука вул., 11
rieltor.ua

ПРОДАЖ однокімнатної квартири у ЖК "Форест" за адресою: вулиця Рапопорта, 43. Простора та світла квартира, в якій зроблено ремонт з якісних будматеріалів та встановлено нову фурнітуру має загальну площу 40 м². У коридорі зліва розташований санвузол (суміщений), у якому встановлено рукомийник з тумбою, туалет, електрична сушка для рушників та керамічна ванна з скляною стінкою. З правого боку невелика комора для зберігання верхнього одягу або інших речей. Далі нас зустрічає спальня кімната - місце сповнене світла та тепла (тривалий час сонячна сторона), де встановлено кондиціонер. розміщено двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, туалетний столик, приліжкові тумби та настінні світильники. Інше не менш приємніше місце - кухня, в якій розроблено по максимуму від стелі до підлоги, а саме: схований холодильник з морозильною камерою (система NO frost), гранітна кухонна мийка з якісною сантехнікою, під мийкою місце для зберігання побутових засобів та сейф, вмонтована варильна поверхня (газова) з духовою шафою, витяжка, схований у шафі газовий котел та пральна машинка, обідній стіл. З кухні є вихід у засклену лоджію, в якій розміщена невелика шафа, яка не "зїдає" місце, а залишає квадратні метри для відпочинку або роботи у світлому просторі. Стан квартири дуже чудовий, перша здача, ніхто не прожив і дня, тому це вже достатня перевага щоб придбати цю квартиру! Можливий продаж за готівку, по програмі "єОселя" (3% та 7%). Огляд квартири від дизайнера інтерєра за посиланням: https://www.instagram.com/reel/CpAmcuCp1yX/?igsh=MXZ6Y25ubW1vbTc4cQ== Перегляд можливий у будь-який час, за попередньою домовленістю. Дзвоніть, адже можете почути що: "вже квартира продана"!

можливий продаж по єОселя
Академика Рапопорта, 43
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру в новому, житловому домі вул. Зелена 2/10 поверх цегляного будинку Квартира з хорошим ремонтом в самому центрі міста Чернігова. Загальна площа - 81,3 м², житлова 41,3 м², кухня 17,8 м², автономне опалення, Зроблено євроремонт, у будівництві використані якісні будматеріали та фурнітура.

Зелена вул., 10
rieltor.ua

Продаж 3- х кімнатноі квартири в монолітному будинку біля горсаду з якісним ремонтом, меблями і технікою! Переваги даного об’єкту : якісне, надійне будівництво будинку ( монолітний, сейсмостійкий, ідеально рівні стелі і підлоги, дерев’яні вікна зі склопакетами); безпека ( в будинку працюють консьєржі, вхід під контролем); приємно заходити в під’їзд , завжди чисто і красиво, працюють 2 ліфти; економність витрат ( будинок утеплений ззовні, в кожній квартирі лічильник тепла і лічильники на воду і електрику); ремонт виконаний з дійсно дорогих якісних матеріалів та продуманий до дрібниць ( навіть є велика гардеробна з полицями і стілажами, тепла підлога в ванній кімнаті); всі меблі виконані під замовлення; суттєва економія коштів ( при виконанні ремонту в новобудові ви витратите щонайменше на 30000 дол більше і не менше півроку життя і купу нервів:) ; практично новий ремонт ( користувались квартирою трохи більше року); гарний бонус- кладова на поверсі ( для коляски, велосипеда, тощо). Ця квартира дійсно чудовий варіант для інвестицій як для власного проживання, так і здачі в оренду. Показ за попередньою домовленістю, аргументовані знижки можливі під час огляду. Такі варіанти бувають рідко, не упустіть, щоб потім не шкодувати.

Шевченка вул., 46
rieltor.ua

Продаж 2-кімн квартири по вул. Довженка Будинок розташований поруч з Троїцьким Собором (навіть видно з вікна і балкону) На 4му поверсі з 5ти Загальна площа 45 м2 В квартирі встановлено якісні мп вікна Балкон зроблено під ключ Залишаються меблі і техніка (холодильник, пральна машина, кондиціонер) Квартира дуже тепла і затишна Поруч дитячий садок, школа, магазини, зупинки Гарний двір з дитячим майданчиком

Довженка, 104
rieltor.ua

Продаж 1-кімн квартири вул. І. Мазепи, 2й поверх, 30 м2 Кімната 17м2 Стан під ремонт Встановлені мп вікна, лічильники на воду Нові вхідні двері Вікна у двір У підʼїзді зроблено ремонт Поруч магазини, зупинки, ринок

Івана Мазепи вул. (Щорса), 56
rieltor.ua

Продаж 1-кімн квартири в престижному будинку, Центр, 3й поверх Знаходиться за адресою проспект Перемоги 119а Загальна площа 47м2 Індивідуальне опалення Зроблено дизайнерський ремонт в середньоземноморському стилі Всі меблі і техніка залишаються Квартира тепла, сонячна сторона, вікна в бік Стрижня Розташування вигідне, Центр міста, поруч всі зручності Квартира підходить як для себе так і для здавання в оренду

Перемоги вул., 119
rieltor.ua

Продаж 3-кімн квартири з ремонтом Знаходиться по вул. Захисників України На зручному 4му поверсі в 9ти поверховому цегляному будинку Загальна площа 60 м2 Стан гарний, залишають всі меблі Світло не вимикають Поруч дитячий садок, зупинки, магазини, річка

Захисників України вул. (Одинцова), 17
rieltor.ua

2 кімнатна квартира новобудова в центрі міста Розташована на другому поверсі, дизайнерський проект, сімейний погляд на сучасне життя - Загальна площа квартири – 82,5 кв.м - Спальня, вітальня, кухня - Гардеробна кімната - Тепла підлога - Лічильники на воду, газ, світло - Якісний ремонт в світлому кольорі Продумане планування до дрібничок Телефонуйте, узгодимо час перегляду квартири!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Полуботка Гетьмана вул., 36
rieltor.ua

Продаж неперевершеної квартири в серці міста Це сучасна квартира студія з окремою спальнею Ремонт і меблі зроблено з якісних матеріалів Залишаються всі меблі і техніка Можна одразу заходити і жити або здавати в оренду В квартирі два балкони Гарний вид з вікна Зручний третій поверх Високі стелі

Миру просп., 24
rieltor.ua

Продаж квартирири в будинку з особливим комфортом, Центр Квартира розташована по вул. Український хутір ( раніше Ватутіна), біля музею Коцюбинського Високий статус цього будинку відомий всім мешканцям Чернігова: - закрита територія (територія огороджена парканом, ворота автоматичні на пульті) - достатньо місця для паркування - відеонагляд - в будинку лише 5 поверхів - є ліфт - облаштована прибудинкова територія (дитячий майданчик, зона відпочинку, мангал, ландшафтний дизайн) - порядні сусіди - в будинку є підземний паркінг - за потреби використовується як укриття - Квартира розташована на зручному 3му поверсі з 5ти. Загальна площа 115м2. Будинок цегляний, дуже теплий Планування квартири - простора кухня, вітальня, спальня з гардеробною, дитяча Опалення автономне Квартира з ремонтом, залишаються меблі і техніка

Ватутіна, 52
rieltor.ua

Продаж сучасної 2-кімн квартири з ремонтом, меблями і технікою, Центр, МакДональдз Знаходиться по проспекту Перемоги на зручному 5му поверсі з 14ти Загальна площа 47 м2 Будинок монолітний, є два ліфти, консьєрж Квартира з якісним ремонтом, меблями і технікою - залишається все - заходь і живи Місце ідеальне - центр міста - поруч зупинки, магазини, ринок Світло не вимикають

Перемоги просп., 71
rieltor.ua

Продаж 2-кімн квартири в сучасному будинку на Чорновола, автономка Загальна площа 61.5 м2 Видова квартира В кожній кімнаті встановлено якісний кондиціонер Є бойлер Гарні сусіди, зручне розташування

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15А
rieltor.ua
1 - 24 з 1 979 результатів