владелец
Гоголя вул., 302
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу простору 3 кімнатну квартиру в ПЗР.Квартира знаходиться на 1 поверсі, що дає можливість зробити окремий вхід і використовувати під комерцію, поруч парковка для авто. Вікна виходять на 2 сторони. Прохідна частина міста з жвавим рухом, в самому центрі ПЗР поруч Епіцентр, Делікат, торгові центри, ресторани, центр УЗД, стомат. клініка та відділення банку, аптеки та кіоски, Спорт Лайф та авторинок, продуктовий ринок. Інфраструктура розвинена, поруч зупинка громадського транспорту. В квартирі зроблений дорогий, якісний ремонт, замінена електрика та сантехніка, встановлені лічильники на воду. В квартирі встановлена відео домофон, сигналізація та відео нагляд, на вікнах встановлені грати, броньовані вхідні двері. Житло частково мебльоване. За додатковою інформацією звертайтесь 098-320-30-30 Юлія

Сумгаїтська вул., 30
rieltor.ua

Якщо ви хочете вдало вкласти гроші в нерухомість можу вам запропонувати ідеальний варіант - 2кім. Кв. від надійного забудовника в ЕЛІТНОМУ ЖК "Графський", що знаходиться в самому центрі нашого міста по вул.Б.Вишнивецького Квартира розташована в цегляному будинку , загальною площею 74 кв.м, на 2 поверсі, має вдале і раціональне планування - кухня-21 кв.м і дві просторі кімнати. Квартира в стані після будівельників. Встановлені на вікнах, балконах якісні склопакети, які не сприяють втраті тепла. ПАНОРАМНІ вікна. Встановлені лічильники. Будинок введений в експлуатацію, право власності є. Будинок побудований з цегли, утеплений мінеральною ватою та облицьований декоративною цеглою. Квартира з панорамною лоджією з кухні. В будинку два ліфта (вантажний та пасажирський). Документи підготовлені до продажу. Працюємо по програмі Е-ОСЕЛЯ Будинок, в якому розташована ця квартира, знаходиться в одному з кращих і мальовничих місць в Черкасах. Закрита територія, продумані комунікації, відеоспостереження, все в цьому будинку направлено на максимальний комфорт і безпеку своїх жителів. Якщо Ви цінуєте комфорт, вибираєте активне життя і погоджуєтеся тільки на найкраще - ця квартира спеціально для Вас! Щоб переконатися в цьому, телефонуйте за вказаними телефонами в зручний для Вас час.

возможна продажа по єОселя
Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 101
rieltor.ua

Продаж дивовижної видової квартири з ремонтом та панорамою на річку Дніпро у новобудові! Пропонується до продажу євродвушку по СУПЕР ЦІНІ за адресою Припортова 42/1, розташована на видовому 19 поверсі 20-ти поверхового будинку.У квартирі є велика кухня студія , окрема кімната-спальня з гардеробом, просторий коридор з шафою,та санвузол з душем і шафою. В квартирі зроблено якісний ремонт, встановлено якісні склопакети з хорошою фурнітурою, встановлено бойлер,стоять всі лічильники, підведений вихід для кондиціонера(все підготовлено для його встановлення. На кухні введено електрику та сантехніку для встановлення кухні . Освітлення в квартирі має 3 режими. Квартира світла та тепла . Загальні відомості : -56 м2 загальна площа; -18 м2 поюлоща кухні; -тип стін монолітно-каркасний; -перекриття залізно-бетонне; -поверх 19/20; -санвузол суміжний; -тип опалення - електро -покриття підлоги - водостійкий ламінат; -у санвузлі - плитка( з підігрівом) -стелі -натяжні; -тип обслуговування ОСББ. Будинок має дуже зручне місцерозташування. Поруч є все необхідне для Вашого комфортного проживання - школи,садочки, ТРЦ Дніпо Плаза, зупинка громадського транспорту, супермаркет та інші магазини в самому будинку, кафе,кавʼярні і т.д. Запрошую на перегляд!

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 42/1
rieltor.ua

Продаж 4 кімнатної квартири біля Набережної, р-н Митниця. Ведуться роботи по утепленню будинку по програмі енергомодернізації. В будинку ОСББ та встановлений лічильник на опалення, який дає можливість економити на комунальних взимку. Поряд є все для комфортного проживання: ТЦ Дніпро Плаза, магазини, аптеки, 21 школа, Набережна, зуптнки транспорту, лікарня і тп. Покажемо в зручний для вас час! Відомості про обєкт: - Тип будинку: Цегляний. - Поверхність: 1 з10. - Відеонагляд в будинку. - Загальна площа: 80 м2. - Площа кухні: 10,5 м2. - Тепла підлога в санвузлі. - Вікна: Металопластикові. - Лоджія + балкон. - Власний підвал. Для узгодження дня огляду або додаткових запитань телефонуйте. Покупець сплачує комісію 2%. Агенство нерухомості "Вектор".

Нижня Горова вул. (Калініна), 71
rieltor.ua

Продається ексклюзивна 1-к квартира в новому елітному будинку ЖК "Сімейний", в р-ні Митниця-Центр, по вул. Гагаріна. Будинок зданий в експлуатацію в 2017 році, знаходиться на закритій території під цілодобовою охороною та відеонаглядом. Квартира загальною площею 44 кв.м, з ідеальним плануванням, кухня-студія із відокремленою зоною для відпочинку. Дизайнерський ремонт в класичному стилі із дорогих та якісних матеріалів, покращена теплоізоляція та шумоізоляція, індивідуальне газове та електричне опалення, підігрів підлог, кондиціонер. Вид на Дніпро. Квартира обладнана усіма необхідними для комфортного проживання меблями та побутовою технікою, що залишиться новим власникам. Вартість 65000 аргументований торг присутній. Записуйтесь на перегляд - ключі в АН! Можливий продаж по безготівковим розрахункам: Е-ОСЕЛЯ, тощо.

возможна продажа по єОселя
Гагаріна вул., 29/4
rieltor.ua

Пропонується до продажу сучасна 2-к квартира із новим капітальним ремонтом у центрі міста (поріч 1-ї школи - гімназії) . Квартира загальною площею 52 кв.м., на комфортному 2-му поверсі цегляного будинку із покращеним плануванням та сучасним дизайном: 2 окремі житлові кімнати, сумісний санвузол, лоджія. Квартира частково укомплектована усіма необхідними для комфортного проживання, новими меблями та побутовою технікою. (у квартирі після ремонту ніхто не проживав). Зовнішнє утеплення стін. Вільний продаж - ЗАЛИШАЮТЬСЯ УСІ МЕБЛІ ТА ПОБУТОВА ТЕХНІКА! Відмінна інфраструктура. Вартість 65000. Записуйтесь на перегляд - ключі в АН!

Грушевського вул. (Котовського), 43
rieltor.ua

Продається чудова 1-кімнатна квартира у південно-західному районі, вул. Івана Кожедуба (Путейка), 56. ЖК "Другий парковий". 9/10/ц. Загальна площа 44 м2. Квартира гарна, світла, сучасна, з автономним газовим опаленням (економні комунальні). На все лічильники. Будинок ОСББ, з закритою територією, охороною, з дитячим та спортивним майданчиками. На території комплексу є супермаркет, магазини, кав’ярні, аптеки, відділення нової пошти. Поряд розташовані кілька шкіл та дитячі садочки. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою. Тому можна відразу зайти та жити. Телефонуйте, показ у зручний для вас час. Комісія АН.

Генерала Путейка, 56
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується шикарна 2-х кімнатна квартира в ЖК «Рідний Дім», з розведеною електрикою, вже з теплою, залитою підлогою, прштукатуреними стінами до чистової обробки з кутами в 90градусів. Житловий комплекс розташований реально в центрі міста Черкаси по вул. Байди Вишнивецького 103. Розведено світло, вода, тепло, каналізація, штукатурка стін, підлога, розводка кондиціонера. Кондиціонер, двері, інсталяція під унітаз в подарунок. Квартира знаходиться на найкращому 7 поверсі 10-ти поверхового будинку в 3 секції. Будинок з білої цегли утеплений, 1-4 секції введені в експлуатацію. Площа квартири 58,7 кв м. Гарні сусіди вже роблять ремонти, ліфт працює. ОСББ створено, комунікації підведені. Дизайнерське індивідуальне планування, 2 окремі кімнати, гардероб, роздягальня, кухня, санвузол. Автономне газове опалення з уже встановленим турбованним газовим котлом! Найкращі металопластикові звуко та енергозберігаючі вікна з двокамерним склопакетом та п’ятикамерним профілем WDS. Вікна виходять у двір комплексу, сонячна сторона. Побудовані зони відпочинку для дітей та дорослих, пішохідні доріжки, дитячі та спортивні майданчики, величезні парковки для ваших авто. В пішій доступності (5хвилин) знаходяться ТРЦ, ринок, магазини, кафе, ресторани, школи, дитячі садочки, парк, басейн, стадіон та вся інша інфраструктура, яка необхідна для комфортного проживання. Продається власником, документи з кадастровим номером в наявності. Торг присутній. За більш детальною інформацією дзвоніть. Комісію ріелтору сплачує покупець. Найкраща квартира в ЖК по місту.

владелец
Квартира  2-х кімнатна ЖК Рідний дім
olx.ua

Продам квартиру вільного планування в новобудові. Будинок введений в експлуатацію, підключені всі комунікації та 2 ліфти: грузовий та пасажирський. Квартира вільного планування загальною площею 98 кв.м., висота стелі 3, 8 м. Вже є готовий проєкт на планування. Встановлені лічильники на воду, електроенергію та опалення. В будинку встановлені камери відеоспостереження та генератор. З приводу переглядів - телефонуйте або пишіть. Ця квартира точно варта уваги.

владелец
Гоголя улица, 302, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 65000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Черкассы

4-х кімнатна квартира, 1/10/Ц район річкового порту (Нижня Горова), поряд школа, садок, жилий стан, в квартирі окремий балкон та лоджія (під лоджиєю підвал), косметичний ремонт, частково залишається меблювання, в санвузлі тепла підлога, комунікації в квартирі заміненні, можливість влаштування окремого входу (земля ОСББ), ведуться роботи по утепленню будинку по програмі енергомодернізації). В будинку встановлено выдеонагляд. Можливість продажу по державним програмам.

владелец
Продам квартиру 4-кімнатну р-он 21 школи, Власник
olx.ua

Продам простору 1-кімнатну квартиру - студію за адресою Козацька, 9/1, знаходиться на 9 поверсі 17 поверхового будинку. З усіх вікон відкривається чудовий краєвид на Дніпро. На вході в квартиру встановлена відеокамера та відео-домофон. Виконаний якісний, сучасний ремонт, стіни оздоблені фактурною штукатуркою, в гардеробній кімнаті встановлені сучасні меблі з якісними механізмами, зона кухні оснащена потужним кондиціонером Electrolux, санвузол - підвісним унітазом Villeroy&boch, акріловою ванною Ravak та водонагрівачем Electrolux об`ємом 80 літрів. Після будівельників були замінені батареї та встановлені терморегулятори, зроблене обслуговування всіх вікон з заміною резинок. На квартиру всановлений лічильник тепла, в зимову пору року будинок дуже теплий. Квартира не оздоблена меблями та технікою, що дає змогу покупцеві підібрати та обставити її на свій смак. Весь ремонт виконаний з використанням сучасних та дорогих матеріалів, робили не для продажу, але обставини склались інакше. Будинок знаходиться в мікрорайоні, де є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя та чудового відпочинку. У володінні більше 3 років. Власник.

владелец
однокімнатна квартира студія Козацька 9/1
olx.ua

2 кім квартира в новому зданому будинку По вул. Гоголя, 253а Всі комунікації підключені Терміново Будинок 2023р.

2 кім кв центр
olx.ua

Продам 3-и кімнатну квартиру р-н Дніпроплази, вул. Припортова, 44. Квартира на 9-му поверсі, 9-ти поверхового панельного будинку. Загальна площа – 67,2 м2, житлова – 42,9 м2, кухня – 7,7м2. Кімнати роздільні. Якісний ремонт. Лічильники на газ, світло та воду. Лічильник тепла на під’їзд. Залишаються всі меблі та побутова техніка. Чистий підїзд, тихий двір, великий дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура, а саме: поруч ТРЦ , продовольчі магазини, гімназії №31 та №33, дитячі садки, річковий порт, фітнес клуб «Sport Life» та інше. Квартира готова до заселення та проживання без жодних додаткових вкладень. Додаткова інформація і запис на перегляд за телефоном.

Продам 3-и кімнатну  квартиру  р-н Дніпроплази, вул. Припортова, 44
olx.ua

Пропонується до продажу видова 2-кімнатна квартира, заг. пл. 63 кв. м., в новому будинку (зданий 2023 р.) в самому центрі міста по вул. Гоголя, 253 а (біля Соборної площі та скверу "Юність"). Проведені всі комунікації, встановлені склопакети, радіатори та вх. двері. Стан -- після будівельників. До квартири додається міжповерхова (між 9 та 10 пов.) комора площею 2,2 кв. м. Працює ліфт. Облаштовані підїзд та сходи Відмінне місцерозташування, потужно розвинута інфраструктура центральної частини міста -- школи, дитсадочки, мед. та держ. установи, торг. центри, супермаркети, парки, сквери тощо.

Видова 2-кімн. кв-ра з м/пов. коморою біля Соборної площі (п3)
olx.ua

Пропонуємо до продажу 3-х кімнатну квартиру на Митниці по вул. Г. Дніпра, 71, біля р. Дніпро. Квартира знаходиться на 1-му поверсі, ідеально підійде під приміщення комерційного напрямку. Загальна площа 62,4 м2, кухня - 9,5м2, всі кімнати роздільні: 9,7м2, 16,9 м2, 11,5м2, вікна МПВ, балкон та лоджія, с/в роздільний, на вікна встановлені решітки, стіни утеплені. В будинку ОСББ. Під"їзд чистий, сусіди приємні. Перегляди по домовленості.

Пропонуємо до продажу 3-х кім. кв. на Митниці, вул. Г. Дніпра, 71
olx.ua

Продається затишна двокімнатна квартира біля Долини Троянд. Вул. Сержанта Жужоми, 6. Загальна площа 52 м2. Тамбур на дві квартири. Квартира в цегляному будинку, не кутова, утеплена зовні. Тепла підлога на кухні. Встановлено на все лічильники. Наявний інтернет. Є велика кладова між поверхами. Залишається вся техніка: холодильник, пральна машина, плита, духовка, мікрохвильова піч, телевізор, бойлер, кондиціонер. Чудовий район, вид на Дніпро. Поруч упинка, в пішій доступності смілянський пляж, магазини, аптеки, салони краси та ін. Квартира без заборгованості, готова до продажу, можливе швидке заселення.

Продаж двокімнатної квартири на Митниці
olx.ua

Пропонується до продажу простора 4-к квартира, 1/10/Ц, 80/50/10, у районі "Митниця - Річпорт", по вул. Нижня Горова.Квартира у відмінному житловому стані, після капітального ремонту, 4 окремі просторі кімнати, сумісний санвузол із теплою підлогою, велика кухня, шикарна лоджія. Підлога - ламінат, плитка, дерев яна столярка, заміна всіх коммунікацій та сантехніки, встановлені якісні склопакети. У наявності усі необхідні для комфортного проживання меблі та побутова техніка, що зможуть залишатися новому власнику. Будинок введений в експлуатацію у 2000 році, на обслуговуванні ОСББ, встановлений лічильник на тепло з автоматичним регулюванням низькі комунальні платежі. Поруч школа та дитсадок. Ціна 65000. Готові співрацювати по Державним програмам купівлі нерухомості.

Нижняя Горова улица, 71, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 65000.0 USD
dom.ria.com

В Південно - Західному районі міста біля Епіцентру по вул. Сумгаїтській пропонується до продажу 3-кімнатна квартира загальною площею 70 м2, яка розташована на 1 поверсі 9-поверхового будинку. Кімнати роздільні, зі спальні вихід на великий балкон, який можна використовувати як ще одну кімнату або кабінет. Вікна двох кімнат та кухні виходять у двір. Квартира з нещодавно виконаним ремонтом. Вся сантехніка, труби, електропроводка поміняні, встановлені металопластикові вікна, на всіх вікнах - ажурні грати. Дорогі металеві вхідні двері. Двері в зал розсувні. Проведена сигналізація, працює інтернет. В залі встановлений кондиціонер, в ванній та кухні - бойлери. Стеля потягнута, зі свіжою побілкою. На стінах нові шпалери. На кухні, залі та прихожій підлога в якісній плитці. Ззовні вся квартира утеплена. Досить важливо - на спільній з цією квартирою площадці живуть чудові сусіди. Двір великий, озеленений, є де поставити машину. Поруч - транспортна розвязка, ринок, аптеки, магазини, школи, дитячий садочок, Епіцентр. Недалеко - зоопарк та великий парк. В вартість квартири входять меблі на кухні та прихожій. Кому це може бути цікаво - є можливість зробити вихід на центральну вулицю з метою створення комерційного приміщення. Покази в зручний для вас час.

3-кімнатна квартира в ПЗР з ремонтом
olx.ua

Продається дуже класна квартира у новобудові з хорошим плануванням квартири, до повністю відчувається компакте та просторе планування. Квартира в тихому центрі міста ЖК «Графський». У квартирі зроблена стяжка підлоги. На лоджії з кухні, де панорамні вікна, замінені склопакати від забудовника на хороші та якісні енергоефективні. У квартирі два с/в. Просторий коридор у квартирі. Висока стеля. У квартирі є можливість поставити лічильник тепла. Панорамний вид з вікон на місто. Два ліфта: вантажний та пасажирський. У підʼїзді широкі коридори між квартирами. Будинок обслуговує ОСББ. Закритий двір, є парковки для авто та дитячий майданчик. Дуже хороший варіант для вибору вашої оселі! Район, новобудов, де розвивається інфраструктура, тому ця нерухомість може бути хорошою інвестицією у майбутнє! Ціна 65000у.о. Телефонуйте. Вам у нас сподобається!

Класна квартира в новобудові
olx.ua

Полноценная двухкомная квартира ц центре Черкас, в элитном кирпичном доме, закрытый двор. Общая площадь квартира 74 кв.м., две раздельные комнаты 23 и 17 кв.м., кухня -16,6 кв.м., разделный сан/узел., електрокотел, в квартиру заведено 15 кВат. Дом сдан, три года назад.

ЖК Резиденция, центр, можно под программу Е-Оселя, 75кв.м.- 65000д.(і1
olx.ua

Двухкомнатная квартира, с самом центре города, ядро центр. Общая площадь 75 кв., большая светлая кухня- 28 кв.м., большая теплая зала 24,5 кв.м., гардеробная комната, дом сдан еще два года назад, все коммуникации подключенные и работатают, французские панорамные окна, огороженный двор. Можно купить подземное паркоместо. Рядом магазины, супермаркеты, остановки, центральный рынок, Дом Торговли. Цена 62000 дол.

ЖК Резиденция, центр, 75 кв.м, можно под Е-Оселя 65000дол.(і1
olx.ua

Введена в експлуатацію! Вікна виходять на Дніпро! На 2 поверсі 8-поверхового будинку продається 2-кімнатна квартира в новому ЖК City Park на березі Дніпра з великим рівнем комфорту. * 7 секція * загальна площа 69 м2 * площа кухні 12м2 * будинок цегляний * автономне опалення * підземний паркінг * відеоспостереження * закрита територія * у дворі басейн * дитячі ігрові комплекси з гумовим покриттям * спортивні майданчики з тренажерами * велика прогулянкова зона * гарне вуличне освітлення * великий сучасний пляж біля Дніпра * виділена траса для катання на велосипеді, роліках Поруч з квартирою знаходяться дитячі садки, школи, продуктові магазини та медичні установи Право власності на руках. Податки сплачує покупець. Послуги АН - 2%

2-к.кв. ЖК Сіті Парк. Видова.
olx.ua

Продаж 2х кімнатної квартири в ЖК « Новий Парковий». - будинок введений в експлуатацію, документи всі на руках; - розташована квартира в дуже ТЕПЛОМУ, ЦЕГЛЯНОМУ будинку; - на комфортному 8 поверсі десятиповерхового будинку; - в квартирі зроблено 80% ремонтних робіт: По всій квартирі розведене опалення та виведені труби під батареї; Проведена розводка світла та води; Зроблена стяжка стелі та стін ( зразу можна фарбувати стіни або клеяти на них шпалери); В кімнатах, на підлозі, постелений ламінат, встановлені конвектори; В кухні, коридорі, с/вузлі- на підлозі плитка, теплі поли; В с/вузлі встановлена інсталяція, унітаз, ванна; сушка для рушника; С/вузол облицьований керамічною плиткою гарної якості; - встановлений 2х контурний котел; - є лічильники на все; - в будинку АВТОНОМНЕ опалення; - створено своє ОСББ; - придомова територія облаштована дитячим майданчиком та паркомісцями; - закритий двір та автоматизовані ворота; - ВСЯ інфраструктура ПЗР в пішому доступі… 65000$ Вікторія

Продаж 2х кімн. квартири в ЖК « Новий Парковий». Новий обʼєкт
olx.ua
1 - 24 из 692 результатов