Продаж трикімнатної квартири. Розташована на третьому поверсі в цегляному будинку. Будинок ОСББ. В квартирі потрібно зробити косметичний ремонт, а соме переклейку шпалер (в наявності). Всі меблі та техніка залишаються новим власникам. Додаткова інформація за телефоном

Нарбутівська вул. (Петровського), 156/1
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК РІДНИЙ ДІМ. Розташована на четвертому поверсі в першій секції, має 40,4 метри квадратних загальної площі. Новий ремонт. Прямий продаж. Додаткові питання за телефоном.

Байди-Вишневецького вул., 101
rieltor.ua

Запрошуємо вас на огляд цієї привабливої трикімнатної квартири, розташованої на сьомому поверсі, девʼятиповерхового будинку у самому серці Черкас. Її адреса: вулиця Небесної Сотні, 5. Ця квартира має загальну площу 70 квадратних метрів і вражає якісним ремонтом. Ви зможете насолоджуватися всіма перевагами міської інфраструктури, знаходячись в зручній близькості від вашого нового житла. Не упустіть цю унікальну можливість стати власником цієї чудової квартири та насолоджуватися комфортом у самому центрі міста!

Небесної Сотні вул. (Леніна), 5
rieltor.ua

Продаж 3х кімнатної квартири в тихому центрі м.Черкас + гараж вул. Митницька 48, своя закрита територія Переваги : - середній поверх, цегляний теплий будинок з шатровою покрівлею. - функціональне планування, 3 роздільні кімнати - в кімнатах зроблений ремонт, встановлені склопакети, замінена проводка. - сан.вузол. - роздільний, висока стеля - 3.2м. - гарні і приємні сусіди - на території є свій гараж+кладовка. - розвинена інфраструктура : школа, садок, магазин, зупинка, центральний базар, ТЦ, парк. Агенція нерухомості Вектор

Митницька вул. (Піонерська), 48
rieltor.ua

В ЦЕНТРІ міста 2 кім.кв. БЕЗ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА!!! Терміно продається 2 кім. кв. в новому, ЕЛІТНОМУ будинку (введений в експлуатацію у 2008 році) в центральній частині міста. Квартира знаходиться на зручному 4 поверсі 10-го ЦЕГЛЯНОГО будинку. Квартира після ремонту, підлога - плитка, ламінат, стяжка стелі, деревяна столярка, мідна проводка, кухня - нова плитка, вбудовані меблі, с/в розд- заміна комунікацій, мет. вхідні двері. Усі вікна замінено на якісні склопакети. Балкон та лоджія засклений м/п та утеплений. У вартість квартири входять вбудовані меблі та побутова техніка. Будинок повністю утеплений. ВЛАСНА КОТЕЛЬНЯ. ОСББ. В будиноку чисте парадне, хороші сусіди, зелений затишний двір. У крокової доступності кращі торгово-розважальні центри, школа, гімназія, кілька дитячих садків, поруч безліч магазинів, прекрасна транспортна розв"язка - маршрутки в усі кінці міста на відстані одного кварталу. Якщо Ви цінуєте комфорт, вибираєте активне життя і погоджуєтеся тільки на найкраще - ця квартира саме для Вас! Щоб переконатися в цьому, телефонуйте за вказаними телефонами в зручний для Вас час!

Січовий пров. (Корнійчука), 17
rieltor.ua

Прекрасна можливість придбати надзвичайну квартиру поруч з Кривалівським ринком! Ця затишна 2-кімнатна квартира розташована у сталінському будинку з цегляними стінами, що забезпечує надійність та комфорт. Ви зможете насолоджуватися простором і розташуванням, адже вона має роздільне планування та панорамні вікна. Індивідуальне газове опалення та роздільний санвузол. Ця чудова квартира має абсолютно новий євроремонт і повністю обладнана сучасною технікою та меблями, включаючи холодильник, плиту, вбудовану кухню, пральну машину, шафи, дивани та ліжко з матрацем - все зовсім нове! Додатково, розташована у відокремленому секторі, що забезпечує тишу та спокій для вас. Насолоджуйтеся комфортом та безтурботним життям у цій прекрасній квартирі! Все що видно на фото йде у ціну квартири!

Нарбутівська вулиця, 21
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира на Митниці Видова квартира на Дніпро і наше прекрасне місто! Вид з вікон безцінний! Район з максимально розвиненою інфраструктурою, поруч безліч зон відпочинку біля річки та всім необхідним. В той же час, до центру міста 10 хвилин пішки та 5 хвилин на авто. Будинок для людей, що цінують комфорт, красу, безпеку і все що їх оточує до дрібниць. Квартира для тих, хто бажає втілити свої мрії, проявити творчість та дизайнерський хист, зробити все повністю під свій смак і потреби. Вільне планування, можливе індивідуальне опалення. У квартирі вже є: капітальні металеві вхідні двері з накладкою, лічильники на електроенергію (аскоє/день-ніч), опалення (тец/горизонт.розв.), водопостачання (х.в.). Потужність на квартиру 10,5 кВт ввідний кабель 3×10. На балконі склопакети Rehau. Тимчасове освітлення, розетки, кран водопостачання, будівельний унітаз. Заведено дротовий інтернет (McLaut). ОСББ, вивезення сміття (служба чистоти), диспетчер, 2 ліфти, чудові сусіди! Комісія АН 2%. Будемо раді відповісти на всі запитання.

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 42
rieltor.ua

Продається квартира в ЖК "Парковий на Дніпрі", вул.Сержанта Жужоми 4, м.Черкаси, мікрорайон МИТНИЦЯ! Квартира розташована на дванадцятому поверсі 17-ти поверхового цегляного будинку. Весь будинок утеплений мінеральною ватою 10 сантиметрів, а товщина цегляних стін 51 сантиметр, що додає тепло та шумоізоляції всім квартирам в цьому комплексі! Загальна площа: 59,55 м.кв. Панорамні вікна додають світла та простору і неймовірний вид на Дніпро та долину троянд! Стіни поштукатурені, розводка тепла горизонтальна, що дозволяє встановити лічильник тепла! Два ліфта, закрита тереторія! Оформлення по переуступці!

владелец
Продам двокімнатну квартиру в новобудові
olx.ua

Квартира з сучасним плануванням 76,5 м.кв, в районі Митниця. В квартирі вже робиться початковий ремонт. Проведено опалення, нові енергоефективні вікна, стіни згідно нового розробленого дизайн проекта, залита підлога в один рівень по всій квартирі. Заведені всі коммунікації. Підключено 10.5 КВт, є можливість втілити в життя ідею з автономним опаленням та не залежити від центрального. Центральне опалення по лічильникам на кожну квартиру. Будинок зданий, ліфти працюють. До будинку є три заїзди, вільні паркомісця у будь який час, супермаркет в самому будинку. Поряд Дніпро-плаза, школа #31, дитяче містечко "Казка". Можливо під державні програми е-Оселя/ Молодіжний фонд. Дзвонити за номером 09******10

владелец
3к квартира, Центральна Митниця
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в центрі міста на бульварі Шевченка/Небесної сотні. Будинок цегляний, зручний 6й поверх. Загальна площа 66 м2. Кімнати окремі, кухня 8 м2, санвузол роздільний, великий коридор, засклений балкон на всю квартиру. В квартирі 3 комори, на балконі ще дві додаткові комори. Також є комора в загальному коридрорі. В будинку два ліфта(пасажирський та вантажний). Будинок розташований в дуже гарному місці. Поруч АТБ, ТРЦ "Піонер", квартал до центрального ринку та Будинку Торгівлі. Поруч 17 школа ,садочки, ЗАГС, будинок культури "Дружба народів". Квартира в жилому стані. Торг можливий реальному покупцю.

владелец
Центр, р-н ЗАГСу, 3к квартира 6/14 цегл.
olx.ua

ЖК в городе Черкассы

Продається однокімнатна квартира від власника у звʼязку з поповнення в сімʼї та потребою в більшій квадратурі. У квартирі зроблено ремонт, наявна вся необхідна техніка та меблі - заїхав та живи. В квартирі проживали 8 місяців, тому все нове. В квартиру проведено оптоволокно та підключення для домофону. Опалення індивідуальне, котел вкл/викл по вашому бажанню. Вихід вікон на парк та обласну дитячу лікарню. Будинок повністю огорожений, наявна охорона. Паркомісця в дворі, дитяча площадка прорезинина та теж находиться на території двору. Також в дворі місця для відпочинку - садові качелі та зелена зона. В будинку наявні східці та грузовий ліфт. Через 200 метрів магазин АТБ та Делікат. 500 метрів до пологового будинку та дитячої обласної лікарні. Наявний особистий поштмат будинку в дворі. Через дорогу парк 30 річчя перемоги та зоопарк. Через дві зупинки Епіцентр. До залізничного вокзалу 7хв їзди або ж 3 зупинки автобусом. До центру 12 хв. За більш детальною інформацію звертайтеся в особисті повідомлення. Можливий торг.

владелец
Однокімнатна квартира жк «Форест»
olx.ua

Продаємо одну з останніх квартир в ЖК ««Симфонія» без оздоблювальних робіт. Розташована на зручному другому поверсі, з вікнами на вулицю Франка, над гаражами. Автономне газове опалення, встановлений газовий котел та лічильник. Величезна загальна площа в 59 кв.м. та жила 35 кв.м. дозволяє зробити цікаві перепланування на ваш смак. Не упустіть сій шанс придбати житло в одному з найкращих ЖК нашого міста!

Велика однокімнатна квартира в ЖК «Симфонія» бул. Шевченка 150/3
olx.ua

Продається 3 кімнатна квартира по вул. Припортова 20, на 3 поверсі 9ти поверхового панельного будинку. Загальна площа 68м2, у свій час зроблений капітальний ремонт, усі кімнати окремі, меблі та техніка залишаються. Є лічильники на газ, воду, світло. Гарний район, прекрасна транспортна розвязка, ідеальний поверх. Дзвоніть та приходьте на перегляд.

Продається 3 кімнатна квартира на Митниці біля Дніпро Плази
olx.ua

Якісне БУДІВНИЦТВО! Продам двокімнатну квартиру в сучасному житловому комплексі ЖК Олімп по вулиці Сумгаїтська 15/5. Вартість 1кв.м від забудовника становить 35000грн. 2 СЕКЦІЯ - здача секції зовсім скоро! Квартина знаходиться на зручному другому поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Вікна виходять на вулицю Сумгаїтська! Загальна площа 70м2 Кухня з лоджією 19м2 Кімнати 29м2 Якісні панорамні вікна Висота стелі 2,8м Характеристика будинку: Товщина стін 510 мм силікатної цегли, утеплений мінеральною ватою 100 мм та ззовні облицьований вент-фасадом Можливі різні варіанти перепланування. В квартирі стоять якісні енергозберігаючі вікна WDS та якісні вхідні двері з замками Kale. Встановлені лічильники на всі комунікації з можливістю вибору опалення (централізоване або автономне електричне). До кожної квартири є паркомісця або окремо можна придбати гараж. Територія закритого типу, на в’їзді шлагбаум і весь комплекс під наглядом камер спостереження. Територія комплексу умовно розділена на дві зони: автомобільна й житлова. У дворі буде дитячий та спортивні майданчики, паркінг. Оформлення квартири від забудовника, що дає можливість заощадити на податках! Також є різні варіанти квартир в різних секціях з різним плануванням та квадратурою, щоб дізнатися про них, дзвоніть за номером телефону!!! Компанія: Експерт з нерухомості

Продам 2 кімн ЖК Олімп 2секція вул.Сумгаїтська 15/5
olx.ua

Центр ! Бульвар Шевченко 150 Елітний двір, ексклюзивна квартира Площа 42м2 + 10м2 антрисоль - Кухня студія 30м2 - Санвузов - Гардероб - Стильний якісний ремонт - Меблі Продається при умові що 6 місяців ми зможемо ще орендувати її.

Ексклюзивна Двухрівнева квартира ! Шевченко 150
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі, по вул. Гоголя 315, 6/9/П, 70 м2, нормальний жилий стан, 2 лоджії та балкон, тепла, затишна. 60000 у.о.

Продам 3 кімнатну квартиру в самому центрі
olx.ua

Квартира, вільне планування, 76 м.кв, в гарному районі, підходить під єоселя. Розроблений дизайн проект на квартиру студію з двома окремими спальнями і двома санвузлами. Передбачено багато місць зберігання речей. В квартиру заведено 10.5 КВт, тому можна втілити в життя ідею з автономним опаленням та не залежити від центрального. Центральне опалення по лічильникам на кожну квартиру. Будинок зданий, ліфти працюють. Зовнішні стіни - з газоблоку товщиною 300 мм, утеплені. До будинку є три заїзди, вільні паркомісця у будь який час, супермаркет в самому будинку. Поряд Дніпро-плаза, школа #31, дитяче містечко Казка..

Героев Сталинграда улица, 42, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира на вулиці Гетьмана Сагайдачного. Квартира світла та з сучасним ремонтом. Продається майже з усіма меблями. Розташована на 5 поверсі Продається за ціною 58000 дол. Вигідна пропозиція для тих, хто шукає комфортне житло у зручному розташуванні. Для отримання додаткової інформації або для перегляду, будь ласка, звертайтесь за вказаним телефоном XXXXXXXXXX.

Ватутина улица, 173/1, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається видова 2-кімнатна квартира в першій секції ЖК Рідний Дім. Будинок введено в експлуатацію, зареєстроване право власності, всі комунікації підведені, ліфти працюють, робляться ремонти.Лічильники на електроенергію, воду і газ поквартирні, встановлено котел на індивідуальне опалення. Є два балкони і лоджія. Будинок та тереторія на балансі ОСББ, квартира готова до ремонту вашої мрії. Співпрацюємо по всім державним програмам. Запрошуємо на перегляд, слухаємо пропозиції. Комісія АН 2%

Байди Вишневецького, 101, Сосновский, Черкассы, Черкасская 60000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо до продажу двокімнатну квартиру з вдалим плануванням. В квартирі вже виконані всі чорнові роботи. Розведена по всій квартирі електрика , сантехніка та опалення, зроблена стяжка пола та штукатурення стін. Квартира площею 60.4 , має дві окремі кімнати, санвузол та окрему ванну кімнату, гардеробну та велику кухню-вітальню площею 19м2. В будинку автономне газове опалення, сучасні ліфти, гарне оздоблення підїздів, сучасна прибудинкова територія з дитячими та спортивними майданчиками, зоною відпочинку та великим місцем під паркування автомобілів. Готові розглянути всі державні та кредитні програми єОселя. Комісія АН 2% з покупця.

Байди Вишневецького, 101, Сосновский, Черкассы, Черкасская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Лагуна!, Цегляний 10-поверховий будинок з газовим опаленням введений в експлуатацію, всі комунікації підведені. На 3-му поверсі на вас чекає простора та світла квартира площею 63, 5 м2. 2 Ідеальне розташування: тихий та затишний район біля Дніпра, поруч з магазинами, аптеками, школою та дитячим садком. Зручне транспортне сполучення. Комісія АН для покупця 2%.

Героев Днепра улица, 6, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира на Митниці Видова квартира на Дніпро і наше прекрасне місто! Вид з вікон безцінний! Район з максимально розвиненою інфраструктурою, поруч безліч зон відпочинку біля річки та всім необхідним. В той же час, до центру міста 10 хвилин пішки та 5 хвилин на авто. Будинок для людей, що цінують комфорт, красу, безпеку і все що їх оточує до дрібниць. Квартира для тих, хто бажає втілити свої мрії, проявити творчість та дизайнерський хист, зробити все повністю під свій смак і потреби. Вільне планування, можливе індивідуальне опалення. У квартирі вже є: капітальні металеві вхідні двері з накладкою, лічильники на електроенергію (аскоє/день-ніч), опалення (тец/горизонт.розв.), водопостачання (х.в.). Потужність на квартиру 10, 5 кВт ввідний кабель 3 #215;10. На балконі склопакети Rehau. Тимчасове освітлення, розетки, кран водопостачання, будівельний унітаз. Заведено дротовий інтернет (McLaut). ОСББ, вивезення сміття (служба чистоти), диспетчер, 2 ліфти, чудові сусіди! Комісія АН 2%. Будемо раді відповісти на всі запитання.

Героев Сталинграда улица, 42/1, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 60000.0 USD
dom.ria.com

Срочно ! ЦЕНТР , от хозяина , По цене дешевле застройщика , в доме где все уже делают ремонты ! 2 комнатная 76м2 на 11/17 кирпичного утепленного дома , р-н Дружбы Народов ! Видовая, перекресток улиц Гоголя и Богдана Хмельницкого , ДОМ СДАН ! Индивидуальное отопление, счетчики на все , После строителей, Еще возможна переуступка /хорошая экономия на оформлении/,

ЦЕНТР 2 ком Гоголя р-н Дружбы Народов 76м2    11/17 к  ВИДОВАЯ
olx.ua

Пропонуємо продаж двокімнатної двосторонньої квартири з вдалим плануванням. В квартирі вже виконані всі чорнові роботи. Розведена по всій квартирі електрика та сантехніка та опалення, зроблена підлога та штукатурення стін. Квартира площею 60,3м2, має дві окремі кімнати, санвузол та окрему ванну кімнату, гардеробну та велику кухню-вітальню площею 19м2. В будинку автономне газове опалення, сучасні ліфти, гарне оздоблення підʼїздів, сучасна прибудинкова територія з дитячими та спортивними майданчиками, зоною відпочинку та великим місцем під паркування автомобілів. Готові розглянути всі державні та кредитні програми єОселя. Запрошуємо на перегляд, квартира Вам точно сподобається!

Двокімнатна квартира в ЖК Рідний Дім під чистові роботи, єОселля
olx.ua
1 - 24 из 807 результатов