Продам двухкімнатну квартиру з шикарним плануванням та краєвидом по вул. Праведниці Шулежко, 33. Квартира загальною площею 74 кВ.м.: кухня 10 кВ.м. з виходом на балкон 5, 8 кВ.м, зал 19, 4 кВ.м, спальня 22, 3 кВ.м, с/в роздільний 4, 3 та 2, 2 кВ.м. та коридор з нішею. Краєвид з кухні та зали на р. Дніпро, спальня - на місто.

владелец
возможна продажа по єОселя
Пушкіна вул., 33
rieltor.ua

Пропоную до продажу 3х кімнатну квартиру в цегляному 9-ти поверховому будинку по бул. Шевченка 325. Це перехрестя бул. Шевченка та вул. В.Чорновола, в 2 хвилинах ходьби 2 поліклініка, стоматологія, ринок, супермаркети, Нова пошта №6, школа №5, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, нотаріус, відділення банку. Одним словом «все, що забажаєте». Квартира в гарному жилому стані, світла та затишна, в основному вікна виходять у двір. Всі 3 кімнати роздільні, загальна площа 69 м.кв., житлова 43 м.кв., площа кухні 8 м.кв. По всій квартирі встановленні склопакети, зроблені натяжні стелі, замінені радіатори, робоча зона кухні в плитці. С/в роздільний, в сучасній плитці, є бойлер. Балкон засклений та обшитий. В квартирі залишається все, як на фото. Телефонуйте. Показ за попередньою домовленістю.

Шевченка, 325
rieltor.ua

Продаю 2 кімнатну квартиру в районі Сєдова- Різдвяна, по вул. Нижній Горовій (Калініна) 57. Квартира знаходиться на 5 поверсі нового 10 поверхового цегляного будинку, зроблено ремонт, є кондиціонер, бойлер, залишаються меблі( 2 шафи -купе, спальная з цільного масива дерева, м яка частина) та техніка. Всі вікна виходять на південну сторону, є засклений балкон і лоджія. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура - 2 школи та ліцей, дитсадочки, ТРЦ "Дніпроплаза", "Спортлайф", річпорт та міський пляж, ринок на Сєдова. Транспортна розв язка по вул. Припортовій. Квартира вільна, готова до продажу.

Нижня Горова вул. (Калініна), 57
rieltor.ua

Якщо ви мрієте мати власне житло з виходом на набережну Дніпра, то ЖК City Park у Черкасах, це чудовий варіант. ЖК City Park знаходиться по вул. Козацька зі своєю інфраструктурою та власним басейном. Із переваг ще додатково є підземний паркінг, цілодобова охорона та власний великий пляж з виходом на Дніпро. Це ЖК еліт-класу для справжніх цінителів. Висота стелі складає 2,7 метра, своє індивідуальне опалення, панорамні вікна з виходим на воду. Квартира загальною площею 50 м.кв. з вдалим плануванням, де можливо зробити кухню студію та велику кімнату з гардеробною. Ви будете задоволені цією квартирою! Дзвоніть!

Героїв Дніпра вул., 4/1
rieltor.ua

У продажу вишукана однокімнатна квартира в Черкасах. Знаходиться в новобудові центра міста. Будинок розташований на перехресті вул. Гоголя та вул. Смілянська. Поряд вся необхідна інфраструктура: магазини, садочки, школи, ринок, розважальні ТРЦ. Квартира вражає своїм комфортом та видом на місто з панорамних вікон. Комфортний восьмий поверх, своя парковка. У квартирі є простора кімната та кухня студія. Запрошуємо вас відчути комфорт і затишок в елітній новобудові! Продається ще по переуступці, немає великих податків! Ідеальний вибір для тих, хто цінує якість життя та бажає мати все необхідне навколо. Приємного перегляду та затишних моментів у новому домі!

Смілянська вул., 48
rieltor.ua

Пропонується до продажу двокімнатна квартира В сучасній новобудові "Андорра" Двоконтурний газовий котел. Вікна виходять на вул. Смілянську Планування: роздільні дві великі кімнати, кухня студія з виходом на балкон, санвузол, та гардеробна. Комплекс з закритим двором, паркінгом, гаражами (є в продажу), відеонагляд,, транспортна розвязка, розвинена інфраструктура - школи, садки, кафе та ресторани, салони краси, фітнес клуби, зелені та паркові зони. Перегляд за домовленістю.

Смілянська вул., 122
rieltor.ua

Продам затишну ТРИкімнатну квартиру з АВТОНОМНИМ опаленням !!! Квартира розташована в ЦЕГЛЯНОМУ будинку в самому центі міста по вул.Благовісна. Капітальний ремонт дизайнерського проекту виконаний з якісних імпортних матеріалів. В квартирі зроблено стяжка стін, підлога - плитка, лінолеум, с/у сум. - сучасна плитка, пральна машина, якісна дерев"яна столярка. Всі вікна замінені на якісні склопакети. Кухня-вбудована сучасна плитка, оснащена всією побутовою технікою ( газова плита, духова шафа, холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонер, телевізор). Квартира повністю готова для комфортного проживання. У вартість квартири входять меблі та техніка. ПРЯМИЙ продаж, Ключі отримає новий власник в день угоди. Документи підготовлені- перевірені у нотаріуса. В будиноку чисте парадне, хороші сусіди, зелений затишний двір. У крокової доступності кращі торгово-розважальні центри, школа, гімназія, кілька дитячих садків, поруч безліч магазинів, прекрасна транспортна розвязка - маршрутки в усі кінці міста на відстані одного кварталу. Якщо Ви цінуєте комфорт, вибираєте активне життя і погоджуєтеся тільки на найкраще - ця квартира саме для Вас! Щоб переконатися в цьому, телефонуйте за вказаними телефонами в зручний для Вас час!

Благовісна, 156
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири, 3/7/К Продається затишна двокімнатна квартира площею 51м2 на комфортному 3 поверсі, 7 поверхового цегляного будинку, санвузол сумісний, кімната спальня квадратної форми 11,8м2, кімната вітальня з лоджією, лоджія засклена. Кухня прямокутна 8,7м2, плита газ, сантехніка замінена, тепла, сонячна, з балконом, балкон засклений. На підлозі паркет, стан добрий. Тамбур на дві квартири. Вид на вул. Гоголя з кухні та спальні, вид з вітальні в двір в сторону Департаменту освіти, лічильники, якісні склопакети на вікнах, дерев’яне скління на балконі та лоджії. Найкраще співвідношення ціни, місцерозташування та комфорту. Чудове місцерозташування ЦЕНТР, ринок, магазини, школи, садочки, зупинки, кафе, ресторани, ОСББ, закрита територія, паркінг під будинком під охороною. Спокійні сусіди. Можливий торг Вартість 58500 дол. + послуги АН АН INFICO, Анастасія, 0975173624

Байди-Вишневецького вул., 47
rieltor.ua

Пропонуєм до продажу красиву, затишну, світлу 1 кімнатну квартиру ,яка вже перероблена у 2х кімнатну ,зроблений перестінок. Квартира в тихому центрі ЖК "Рідний дім" вул. Б. Вишневецького 101. Квартира знаходиться на 10 поверсі 10 поверхового цегляного будинку загальна площа складає 61.3 кв. 2 секція. Будинок зданий в експлуатацію створено ОСББ, територія закритого типу великий паркінг біля будинку, дитячий майданчик, зона відпочинку. Підведені всі комунікаціі. Більш детальніша інформація по телефону 09*********21 Світлана ( власник) Прохання ріелторів не турбувати.

владелец
Продам квартиру 2х комнатну Черкаси
olx.ua

Багатоповерховий будинок на вул. Тараскова, 5. Розташований у Південно-Західному районі міста Черкаси. Будинок каркасно-монолітний, 10-ти поверховий. Зовнішні стіни з газоблоків шириною 300 мм з утепленням мінераловатними плитами шириною 90 мм, оздоблені декоративною штукатуркою. Лоджії засклені. Будинок під електроплити, система опалення з вертикальними стояками та горизонтальною поквартирною розводкою. Встановлені лічильники в квартирі: світло, вода, опалення В квартиру заведено оптоволоконний кабель інтернет і кабель домофону. Інфраструктура: В зоні пішохідної доступності розташовані Спортивний клуб Sptlife Школи 27, 28, 32 Дитячі садочки 25, 83, 89 Супермаркет АТБ, Булочна, Мʼясорубка, Українські ковбаси і багато інших

владелец
ул. Тараскова, 11А, Сосновский, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Черкассы

Продам 3-кімнатну квартиру по вул. Благовісній (район вулиці Чорновола). Загальна площа 61.4 кв.м. Чудовий район. Розвинена інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. Доглянута придомова територія. Будинок ОСББ. У підвалі лічильник тепла, ІТП, рівномірний розподіл тепла (на нижніх поверхах тепло так само, як і на верхніх). Гарні сусіди. Вікна металопластикові. Радіатори біметалеві. Дуже гарний житловий стан.

владелец
Продам 3 кімнатну квартиру по вул. Благовісній
olx.ua

Терміновий продаж квартири біля лісу. Мікрорайон Лісовий. Будинок 2005 року, цегляний. 10 поверх у будинку з сухим ізольованим технічним поверхом, з невеликою комірчиною на техповерсі і коморою у підвалі. Квартира утеплена зовні. Дах замінений у 2021 році. Квартира 67 кв.м загальна, 38 житлова площа. 3 окремих кімнати, засклені лоджія і балкон. Стан житловий. У кімнатах і коридорі ламінат, кухня і санвузол - плитка. Один власник з моменту здачі в експлуатацію. Прямий продаж від власника. Реальному покупцю торг.

владелец
Продам квартиру у Черкасах.
olx.ua

квартиру з шикарним плануванням та краєвидом по вул. Праведниці Шулежко, 33. Квартира загальною площею 74 кВ.м.: кухня 10 кВ.м. з виходом на балкон 5, 8 кВ.м, зал 19, 4 кВ.м, спальня 22, 3 кВ.м, с/в роздільний 4, 3 та 2, 2 кВ.м. та коридор з нішею. Краєвид з кухні та зали на р. Дніпро, спальня - на місто. Поверх: 5 Квартира укомплектована вхідними металевими дверями, електро розводкою, стояки каналізації та води, горизонтальна розводка опалення під батареї. В будинку 2 ліфти: грузовий та пасажирський, утеплення 10см.мін.ватою.

владелец
Праведницы Шулежко (Пушкина) улица, 33, Казбет, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо на продаж трикімнатну квартиру, що знаходиться за адресою вул. Михайла Грушевського 198. Квартира 64 метра квадратних дає можливість втілити усі ваші мрії! Висота стелі в будинку 2,5 метри! Простора кухня радо зустріне ваших друзів. Тихий центр міста, 2 поверх, гарний будинок з власним закритим двором та сараєм у дворі, розвинена інфраструктура поряд - це все додає ще більший комфорт для вашого проживання. В квартирі лічильники на воду та лічильник на світло та газ. Стартова ціна квартири 55000$ Слухаємо ваші пропозиції по ціні. Мы з радістю покажемо вам вам цю квартиру і переконаємо,що саме цей варіант сьогодні -є найкращим на ринку нерухомості. Завітайте на перегляд і ви не залишитесь байдужими! Ольга Бондаренко АН «Лавка Нерухомості» 09******51 06******77

Трикімнатна квартира, центр міста
olx.ua

Терміново! Ціну знижено!Продається двох кімнатна квартира з великою площею 57 м.кв. по вул. Чорновола,172. Квартира розташована на зручному шостому поверсі. В квартирі виконаний гарний ремонт. Квартира продається повністю з меблями та побутовою технікою: пральна машина, кондиціонер, холодильник, морозильна камера, духова шафа. В квартирі є велика лоджія, з кухні, що дуже зручно є балкон. В квартирі є зручна комірчина. Квартира дуже тепла попри невеликі платежі за отопленя.

Терміново! Ціну знижено! Продається двох кімнатна квартира .
olx.ua

Продається 1 к квартира в новому цегляному будинку по бульвару Шевченка 150/1 (вікна виходять на ресторан "Оскар"). Знаходиться на 5 поверсі 12-ти поверхового житлового будинку. Квартира після будівельників, встановлено газовий котел, опалення індивідуальне. Загальна площа, 42,5 м2. Закритий двір, дитячий майданчик у дворі, ОСББ, адекватні сімейні сусіди. Чудова інфраструктура району: до центру міста 10 хвилин, школа, дитячий садок, університет. Поруч зупинки громадського транспорту, парковка, магазини, салони, ресторани. Також, окремо продається суміжна однокімнатна квартира та кладова (допоміжне приміщення) між 4 та 5 поверхами. В разі купівлі декількох обєктів - ціна кожного обговорюється додатково. В разі виникнення будь - яких питань, телефонуйте за вказаними номерами телефонів і ми з радістю Вас проконсультуємо. Всі документи готові до продажу. Вартість 55 000,00 $ + комісія агенції

1к квартира в новому будинку, р-н "Казбет", "Фугу", "Оскар"
olx.ua

Продаж гарної 3-кім. квартири в новобудові по вул. Корольова 20. Новий заселений будинок, своя парковка,затишна зона відпочинку,дитячий майданчик,відео нагляд. Будинок побудований з білої силікатної цегли та утеплений, гарна тепло та шумоізоляція. Квартира має оптимальну площу та зручне планування,балкон та простору лоджія. Виконані такі роботи: - стяжка підлоги - штукатурка стін - встановлено радіатори - розведена електрика - нові якісні броньовані двері - лічильники на воду - індивідуальний лічильник на опалення що дає змогу значно економити на комунальних. - для зручності виконане перепланування не несучої конструкції для збільшення площі кухні Проживають порядні та спокійні сусіди. Поряд вся інфраструктура зупинки,дит.садки,школи, магазини,супермаркети,аптеки. Також окрім своєї парковки поряд є стоянка. 10 хв. транспортом до центральної частини міста. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Продаж 3-кім кв в новобудові
olx.ua

Пропонуємо до продажу 2-х кімнатну квартиру в новобудові за адресою вулиці С. Жужоми 4. Сучасний 17-поверховий цегляний житловий будинок з видовими квартирами на Дніпро, де втілено нову концепцію житла європейського формату: квартири з сучасними плануваннями, високоякісна тепло та звукоізоляція, закритий двір, дитячий майданчик, зони відпочинку. Будинок розташований у місці з розвиненою інфраструктурою для життя та відпочинку. У пішій доступності Смілянський пляж, Долина троянд, магазини, ресторани. Будинок збудований з цегли, утеплений мінеральною ватою, централізоване опалення, пасажирський та вантажний ліфти. Квартира знаходиться на 15-у поверсі 17-и поверхового цегляного будинку. Панорама на річку Дніпро. Загальна площа квартири 59,55м.кв. Кухня 9м.кв. + лоджія 4м.кв. Житлова площа 16м.кв. + 14м.кв. Поруч є вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. По всім питанням телефонуйте!

Квартира к видом на р. Дніпро
olx.ua

Пропонуємо до продажу затишну 3-кімнатну квартиру по вулиці Благовісна 308 в районі Криваліївського ринку. Квартира розташована на 2 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Загальна площа - 61,4 кв.м. Квартирі є 3 роздільні кімнати 2 лоджії та кладова кімната. Власники замінили сантехніку, облицювали плиткою ванну на санвузол в 2021 році, замінили вікна на металопластикові, замінили міжкімнатні двері. На полу покладений лінолеум. Будинок підпорядкований ОСББ. На кухні - газова плита, що є великою перевагою, як і поверховість, під час відключення електрики Без боргів. Без прописаних малолітніх дітей. Прямий продаж У квартирі залишаються всі меблі та техніка крім ліжка, шафи купе та комода в спальні кімнаті. За додатковою інформацією та для організації перегляду звертайтеся за телефоном 06******05 Юля. Inficorealty Ck

Продаж трикімнатної квартири в районі Криваліївського ринку
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в новому цегляному будинку по бульвару Шевченка 150/1 (вікна виходять на ресторан "Оскар"). Знаходиться на 5 поверсі 12-ти поверхового житлового будинку. Квартира після будівельників, встановлено газовий котел, опалення індивідуальне. Загальна площа, 42,5 м2. Закритий двір, дитячий майданчик у дворі, ОСББ, адекватні сімейні сусіди. Чудова інфраструктура району: до центру міста 10 хвилин, школа, дитячий садок, університет. Поруч зупинки громадського транспорту, парковка, магазини, салони, ресторани. Також, окремо продається суміжна однокімнатна квартира та кладова (допоміжне приміщення) між 4 та 5 поверхами. Наявний торг!

Продаж однокімнатної квартири, ценрт міста, новобудова
olx.ua

В продажі однокімнатна квартира в самісінькому центрі нашого міста з неймовірним видом. Двір із закритою територією та паркінгом. Квартира знаходиться на 11 поверсі 12 поверхового цегляного будинку з автономним електричним опаленням. Загальна площа 65м2 з окремою кімнатою, гардеробом та величезним балконом. Простір квартири додає особливого шарму в подальшій реалізації інтерʼєру. В квартирі зроблена розводка електрики, встановлений лічильник на воду, та двотарифний лічильник на електрику, виділено 15 кВт на квартиру. Додатково можна придбати велике паркомісце. Розглянемо варіант під єОселю! Телефонуйте і приходьте на перегляд Юлія АН 1000 Варіантів

Гоголя улица, 261/2, Сосновский, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира.Продається 1ком квартира 55.6 кв.м в центрі біля Драмтеатру, Центрального ринку, , поряд буд, Торгівлі, парк Юність, Макдональдс.Вид обєкта: Новобудова ;Тип будинку: Житловий фонд від 2021 р.;Тип угоди: Переуступка;Тип стін: Монолітний;Клас житла: Еліт;Планування: Роздільна;Cанвузол: Роздільний;Опалення: Централізоване;Ремонт: Після будівельників

Смелянская улица, 48, Сосновский, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Олімп. Комплекс знаходиться в Південно-Західному р-ні по вул. Сумгаїтська. Будинок здається в експлуатацію! Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового цеглянго будинку. Загальна площа квартири 64 м.кв, кхня 13 м.кв, дві окремі кімнати, простора лоджія та два санвузли. Планування по європейським стандартам. Вікна квартири виходять у зелений двір. Не зважаючі на те, що поряд будуються ще секціі, двір гарний, прибраний та квітучий, приклад на фото. Комплекс закритого типу, під охороною та відеоспостередженням. Паркомісця безкоштовні, також є наземні гаражів до продажу. Телефонуйте для переглядів. Без комісіі АН!

Сумгаитская улица, 15, Сосновский, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу двокімнатної квартири в розвиненому районі на митниці по вулиці Припортовій . Квартира розташована на 8 поверсі 9 -ти поверхівки . Загальна площа 51 м2, має дві роздільні кімнати 12м2 та 17м2 , кухня 9м2. Встановлено лічильники. Є вихід під бойлер та пральну машину. Поруч вся необхідна інфраструктура. Перегляди по домовленості АН INFICO

Припортовая улица, 46, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 890 результатов