Продается 2 ком. кв. по ул. Смирнова. Общая площадь: 52 м2; жилая; 30 м2; кухня: 8 м2. На 6/9/П дома. Теплая, уютная квартира, в отличном жилом состоянии. В квартире стоят металопластиковые окна, кухня облицована плиткой, с/у раздельный, также облицован плиткой, окна выходят на улицу. Отлично развита инфраструктура, рядом находятся магазины, остановка, школа, дет. сад, хорошая транспортная развязка. Возможен торг. Менеджер Наталья - 0631425433.

Смирнова Сержанта вул.
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в центрі міста! Комфортний 3-й поверх, загальна площа квартири 52 м.кв, простора кімната, велика лождія. Новий будинок монолітно-каркасний. Стан квартири після будівельників: зроблена стяжка підлоги, встановлені радіатори, заведено 10 кВт електрики, опалення центральне з можливістю встановити лічильник тепла на квартиру, це економить витрати на опалення взимку. Панорамні вікна дають багато світла, але не жари, сонце тільки зранку. Вдале місце розташування будинку, поруч є все, д/садок, школи, магазини, ТРЦ, зупинки міського транспорту. Купуйте зараз по переуступці за вигідною ціною. Дом буде зданий в експлуатацію найближщим часом і вже в кінці літа можете розпочинати ремонт. Телефонуйте домовитись на перегляд. Комісія АН 2%

Благовісна вул., 210
rieltor.ua

Шукаєте квартиру в Черкасах для дружньої родини або як приміщення під власну справу? Пропонуємо вашій увазі 3 кімнатну квартиру абсолютно правильної прямокутної форми з 4-ма вікнами, які виходять на вулицю Лупиноса. Це мікрорайон «Зелена» - Квартира має три кімнати, дві з яких окремі, але є можливість зробити їх всі ізольованими, що дасть можливість кожному мати свій власний простір. - Квартира має 57м2, що дуже економно відобразиться на платіжках, маючи 3 кімнати платити як за двокімнатну квартиру. - Стан квартири житловий, є всі необхідні меблі та речі, але при бажанні можна покращити стан. Телефонуйте та записуйтесь на перегляди!

Лупиноса, 35
rieltor.ua

Продається видова 1-кімнатна квартира в першій секції ЖК Рідний Дім. Будинок введено в експлуатацію, зареєстроване право власності, всі комунікації підведені, ліфти працюють, робляться ремонти.Лічильники на електроенергію, воду і газ поквартирні, встановлено котел на індивідуальне опалення. Будинок та територія на балансі ОСББ, квартира готова до ремонту вашої мрії. Співпрацюємо по всім державним програмам, сплачуємо всі свої податки. Запрошуємо на перегляд, слухаємо пропозиції. Комісія АН 2%

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 101
rieltor.ua

Продам ексклюзивну двокімнатну квартиру площею 51,4м2 по вул. Грушевського, 97. Квартира розташована на ідеальному третьому поверсі. В помешкані встановлені металопластикові вікна, в т.ч на балконі, зроблено косметичний ремонт. Неподалік магазин "Делікат", АТБ, 1-ша міська гімназія, продуктові кіоски, зупинки громадського транспорту. Записуйтесь на перегляд. Ціна: 40000$. Покупець сплачує комісію АН. Для більш детальної інформації та БЕЗКОШТОВНОЇ консультації, запрошуємо Вас відвідати наш офіс за адресою: Україна, м. Черкаси, вул. Остафія Дашковича, 34,оф. 7. Тел.: (06*********73, (05*********97. Також Ви зможете познайомитися з більш детальним переліком актуальних пропозицій. Чекаємо ВАС!!! АН «Метр-Т» Забезпечуємо юридичну чистоту угоди.

Продається двокімнатна квартира по вул. Грушевського.
olx.ua

Терміновий продаж 3 кімнатної квартири, по вул. О.Теліги 7 м. Черкаси. Заг. площа 65 м2, Панельний 9ти поверховий будинок. Світла квартира, з просторою залою, кухнею. Квартира у нормальному стані, сантехніка, проводка у відмінному стані. Рядом, Епіцентр, прод. магазини, відмінна розвязка, школи, дит. садочки, парковка для авто, дит. площадка. Ціна 40000 у.е. Слухаємо всі реальні пропозиції по ціні!!! Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто шукає комфортне житло у нашому місті. Звяжіться з нами для отримання додаткової інформації на придбання цієї квартири.

Телиги Елены улица, 7, Сосновский, Черкассы, Черкасская 40000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо до продажу квартиру загальною площею 49 кв.м. Квартира у стані після будівельників. Можливе перепланнування. Краєвид у двір. В квартирі встановлені вхідні металеві двері, двухкамерні вікна, розводка електроенергії та горизонтальної системи опалення. Лічильники на воду, світло та індивідуальний лічильник на опалення. Будинок зданий в експлуатацію в кінці 2021 року, вже проживають люди та підключені всі комунікації. Також можливий продаж по програмі Є-Оселя. З приводу перегляду телефонуйте.

Квартира у новому будинку р-н Казбет
olx.ua

Продається видова 1-кімнатна квартира в першій секції ЖК Рідний Дім. Будинок введено в експлуатацію, зареєстроване право власності, всі комунікації підведені, ліфти працюють, робляться ремонти. Лічильники на електроенергію, воду і газ поквартирні, встановлено котел на індивідуальне опалення. Будинок та територія на балансі ОСББ, квартира готова до ремонту вашої мрії. Співпрацюємо по всім державним програмам, сплачуємо всі свої податки. Запрошуємо на перегляд, слухаємо пропозиції по ціні. Є аналогічна квартира на 5 поверсі. Комісія АН 2%

ЄОселя. ЖК Рідний Дім продаж видової квартири
olx.ua

Продам 3к. квартиру район Школьная. 2/5/П, 67/45/6, балкон застеклён, 3- раздельные комнаты, из хрудовок - лучшая планировка. Хорошее жилое состояние. Во дворе детсад и школа, рядом почта, поликлийника, больница, отделение банка, магазины аптеки, парк, церковь, остановки транспорта. Дом находится в глубине квартала.

Продам 3к. кв. р-н. Школьной.
olx.ua

Пропонуємо до продажу 2х кімнатну квартиру, яка знаходиться на першому поверсі чотирнадцятиповерхового цегляного будинку по проспекту Перемоги. Квартира у житловому стані, на стадії ремонту. Усі кімнати окремі. Встановлені нові двері, куплена нова керамічна плитка, усі вікна металопластикові. В квартирі є кладова. Встановлена електроплита. Балкон у гарному стані, засклений, під балконом є погріб. Повністю була заміна каналізаційного стояку. У будинку ОСББ. Дуже зручне місце розташування будинку, Поруч уся розвинена інфраструктура: дитячі садочки та майданчики, школи, супермаркети, відділення пошти та банку, поліклініка, лікарні та зупинки громадського транспорту. Запрошуємо на перегляди.

Продаж 2х кімнатної квартири біля "Епіцентру", р-н ПЗР
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Черкаси

Продаж гарної трикімнатної квартири на ДРУГОМУ поверсі по вул.30років Перемоги, 10 в південно-західному районі м.Черкаси. Чудове планування, зручний та шикарний поверх, не кутова. Три окремі кімнати, окремий санвузол. Затишний двір. Будинок ОСББ. Квартира чекає на новий ремонт та нових господарів! Чудовим бонусом для покупців буде зроблений капітальний ремонт в одній із спалень. Вільний продаж. 40000у.о. Реальний торг на місті. Ключі в АН. Телефонуйте, покажемо в зручний для Вас час! Ваш рієлтор Світлана Кравченко

Трикімнатна квартира на 2 поверсі по вул.30років Перемоги м.Черкаси
olx.ua

Продається трикімнатна квартира з ремонтом та меблями. Будинок розташований по вулиці Юрія Іллєнка (бувша Горького). Квартира знаходиться на середньому поверсі. Дві окремі кімнати та прохідний зал. Санвузол окремий. Будинок ОСББ, утеплений. Поруч маркет Делікат, зупинки громадського транспорту, дитсадок, школа.

Трикімнатна квартира з ремонтом та меблями район Депоту
olx.ua

Двокімнатна квартира в гарному районі - Сєдова. Розташшована на другому поверсі, в середині будинку. Кімнати окремі, встановлено склопакети, балкон засклений і збільшений. Заміна сантехніки. Поряд маркети, школа, садок, відмінна транспортна розв`язка. Ідеальний варіант для себе або під здачу в оренду. Частково залишаються меблі. Будинок ОСББ. Перегляд за попередньою домовленістю у зручний для Вас час.

Ексклюзив. Продам 2кімн квартиру на Сєдова
olx.ua

Продається 2 х кімнатна квартира в цегляному будинку покращеного планування. Загальна площа квартири 52 метри, зал 15.5, спальня 13,5, уухня 7 м. Це зручне планування де дві окремі кімнати на різні боки, та кожна кімната має балкон. Стан квартири косметичний ремонт, що дозволяє заселитися і жити. Чистенькі ванна і туалет, все працююче. Є склопакети, дуже тепла та затишна. Чистий підїзд, та хороший , тихий двір . Місцерозташування за дві зупинки від центру район Пилипенка. Тут все поруч, зупинка, магазин, школа, садочок. Ціна 42000₴. Торг розглядаємо. Квартира вільна та готова до продажу.

Продаж 2-кімнатної квартири «чешка» поблизу центру
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі міста в новому будинку. Стан - після будівельників. Площа - 49,3 м2. Кухня-студія, кімната з гардеробною. Санвузол сумісний. Гарний вид на місто. Будинок з генератором. Два ліфти (грозовий та пасажирський).

генератор
Продам 1-кімнатну квартиру, вул. Гоголя 302
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру по вул. Пушкіна 33. Стан - після будівельників. Площа - 50 м2. Середній поверх. Чудовий вид з вікна. Перегляд за домовленістю.

Продам 1-кімнатну квартиру на Казбеті
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру по вул. Пушкіна 33. Новий будинок. Стан - після будівельників. Площа - 50 м2. Чудовий вид з вікна. Перегляд за домовленістю.

Продам 1-кімнатну квартиру на Казбеті
olx.ua

Продажа 1 комн. квартиры в центре , кирпичный дом, 38/23/8, автономное отопление, сделан ремонт, заменена с/техника, 2-х контурный газовый котел, кондиционер, натяжные потолки, пол- ламинат, продается с бытовой техникой и мебелью. Закрытая территория, уютный ухоженный двор. Рядом детский парк, ТРЦ Любава, Плазма.

Продажа 1 к.кв. в центре кирпичный дом  ремонт 38м2
olx.ua

Шукаєте простору 1 кімнатну квартиру для втілення своїх унікальних ідей інтер’єру? Пропонуємо вашій увазі ексклюзивну пропозицію від АН "Магазин Нерухомості"- продаж 1 кімнатної квартири в добре розвиненій частині нашого міста за адресою: вул. Припортова, будинок 42/1. Квартира в стані «після будівельників», розташована на 11-му поверсі з гарним панорамним видом на місто, а з загального балкону відкривається вид на Дніпро. В квартирі відсутні перегородки, тому ВИ зможете самостійно обрати ту площу яку забажаєте під кухню або під кімнату, і це буде унікальна квартира за вашим проектом. Будинок введений в експлуатацію що дасть змогу вже користуватися ліфтами та комунікаціями при втіленні вашого унікального проекту. Теплопостачання централізоване з горизонтальною розводкою та особистими лічильниками, завжди зможете почуватися комфортно. Уся інфраструктура в кроковій доступності. Телефонуйте і я відповім на додаткові запитання, домовимося про перегляд. Нехай наша пропозиція стане Вашим кращим вибором.

Гарна видова простора квартира
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в центрі міста 52 м.кв.Продаж 1-кімнатної квартири в центрі міста! Комфортний 3-й поверх, загальна площа квартири 52 м.кв, простора кімната, велика лождія. Новий будинок монолітно-каркасний. Стан квартири після будівельників: зроблена стяжка підлоги, встановлені радіатори, заведено 10 кВт електрики, опалення центральне з можливістю встановити лічильник тепла на квартиру, це економить витрати на опалення взимку. Панорамні вікна дають багато світла, але не жари, сонце тільки зранку. Вдале місце розташування будинку, поруч є все, д/садок, школи, магазини, ТРЦ, зупинки міського транспорту.Купуйте зараз по переуступці за вигідною ціною. Дом буде зданий в експлуатацію найближщим часом і вже можете розпочинати ремонт!!! Телефонуйте домовитись на перегляд.Комісія АН 2%.

Продаж квартири в новобудові в центрі
olx.ua

Продаж великої 1 кім.кв. в новобудові по вул.Амброса-вул.Різдвяна. Квартира розташована на 7 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 54 кв.м., житлова площа 27 кв.м. Сучасне планування, панорамні енергозберігаючі вікна, утеплений будинок, можливість встановлення лічильника на опалення. Чудове розташування в тихому спальному районі з добре розвиненою інфраструктурою, поряд 9 гімназія, 21 школа, садочки, ТРЦ DEPO’t, ТРЦ Дніпро Плаза, базар, магазини, ресторани, аптеки, поліклініка, зупинки та інші. Чудовий варіант для інвестиції. Можливість купівлі по договору переуступки, що дає можливість значно зекономити на переоформлені. Ціна 39900 $. Додаткові питання за телефонами!

Продам 1 кім.кв., вул. Амброса-вул.Різдвяна, р-н 9 гімназії
olx.ua

До Вашої уваги пропонуємо 1 кмн квартиру з ремонтом,проспект Хіміків. В квартирі виконаний свіжий,сучасний ремонт. Змінена нова проводка,нова сантехніка. Ремонт в світлих тонах,поєднані дуже гарні кольори. Гардеропна,встановлений новий кондиціонер. Підлога якісний ламінат. Також установлений новий бойлер. Гарне місце розташування. Поряд є все необхідне,дуже гарно розвинена інфраструктура,поряд садочки,школи,супермаркети,ринок,парк Початкова ціна 40500 у.е,ми готові вислухати всі пропозиції. Пропозиція актуальна,перегляди в будь-який час по домовленості.

Продаж 1 кмн кв в тихому р-н,просп Хіміків
olx.ua

Терміново продається комфортна, затишна трикімнатна квартира на Проспекті Хіміків. Авторське планування, креативний дизайн. Загальна площа квартири складає 55,1 кв.м, з них 5 кв.м припадають на кухню. Зручне розташування кімнат, є балкон, гардеробна кімнатка, комірчина для зберігання речей. Квартира розташована на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Санвузол в квартирі роздільний (ванна, туалет), а також балкон, з якого відкривається чудовий вид на місто. Чудове розташування, зручна транспортна розвязка, що дозволяє дістатися в будь-яку частину міста. Поруч: магазини, супермаркети, школа, спортивний комплекс, пенсійний фонд, лікарня, аптеки, відділення нової та укрпошти, банкомати, парк, АЗС. Телефонуйте для детальної інформації та запису на перегляд.

Хіміків пров., 44
rieltor.ua

Продається квартира в новобудові ЖК «Laguna» в районі Митниця. Квартира станом після будівельників. Квартира з індивідуальним газовим опаленням. Вікна у двір. Площа 41м2, з практичним та цікавим плануванням. Велика кухня площею 15, 4м2 та окремо є гардеробна кімната, що дозволить не обтяжувати кімнату меблевими шафами і не забиратиме площу у квартирі. Закритий двір з хорошим дитячим майданчиком. ЖК розташований поруч красивою набережною Дніпра. Де є алеї для прогулянок та кафетерї, інші магазини. На сьогодні це досить комфортний та красивий район новобудов. Саме цей район створює стиль та красу вашого життя. Купівля квартири в цьому районі - це не лише власність м2, це про перспективи та майбутнє. Ціна 39800 у.о. Деталі за телефоном.

Героев Днепра улица, 6, Мытница, Черкассы, Черкасская 39800.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 517 результатів