Продамо 1-кімнатну квартиру по вул.Гетьмана Сагайдачного 245, що знаходиться в мікрорайоні "Дніпровський". Поруч знаходиться 2 школи (25 та 13), 2 дитсадочки, зупинка комунального транспорту ( маршрутка та тролейбус, 3 супермаркети, аптека, автостоянка та автозаправка. Недалеко до Дніпра (пляж + риболовля). Квартира в доброму житловому стані, замінено вікна. сантехніку, в санвузлі покладено кахлі. Є кондиціонер. Продаж здійснюється разом з меблями

эксклюзив
Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 245
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в центральній частині міста Черкаси, 4 поверх панельної п"ятиповерхівки . Типова " хрущівка", кутова. Потребує КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ! Встановлено лічильники на воду , газ, електроенергію. Є балкон. Поруч Собор (Першотравневий парк), зупинка транспорта, супермаркети, 2 школи, дитсадочок, інша інфраструктура. Фото інтер"єру за запитом. Ціна 24900.

эксклюзив
смілянська, 80
rieltor.ua

Оренда 2 кімнатної квартири в районі мясокомбінату. Квартира в житловому стані з необхідною побутовою технікою. Додаткові питання за телефоном.

Смілянська , 123
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу однокімнатну квартиру по вул. Надпільна. Знаходиться на 6 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Загальна площа 34 м2. Квартира в хорошому житловому стані. Є вся необхідна техніка та меблі, які залишаються новим власникам.

Надпільна, 423
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Чехова 209. Квартира розташована на третьому поверсі. Має гарний стан, варіант зайти і жити. Зроблено хороший косметичний ремонт. Дуже світла. Всі меблі та техніка які є на фото залишаються новим власникам. Квартира готова до продажу. Показ в зручний для Вас час. Додаткові питання за телефоном.

Чехова вул., 209
rieltor.ua

Продаж сучасної затишної квартири в р-ні 700 річчя. Будинок цегляний та утеплений пинопластом 10 см. Дуже тепла, автономне електричне опалення, нові комунікації, сумісний с/у, великий балкон з панорамними вікнами, енергозберігаючи склопакети, лічильники на воду та електроенергію, будинок закритого типу, паркомісце, дитячий майданчик, буде створено ОСББ, можливо зробити своє планування. Дуже зручне розташування: поруч школа, садочки, зупинки громадського транспорту, магазини. Продаж може бути по переуступці. На фото проект. Показуємо в зручний для Вас час! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!

Добровольського вул., 26
rieltor.ua

Квартира в нарному місці, біля парку, по вул. 30 річчя Перемоги 12. Переваги: 1. Перший поверх ( високий цоколь, незалежність від ліфта, підійде для людей похилого віку або молодої сімї з дитиною). 2. Квартира не кутова, тепла, сусіди не шумні. 3. В квартирі зроблений косметичний ремонт, встановлені склопакети, замінені труби. 4. В квартирі залишаються меблі і техніка : домашній кінотеатр, телевізор, диван кутовий, стінка, вбудована кухня, пральна машина, холодильник. 5. Можливий варіант під комерцію ( лабораторія, салон краси, перукарня) 6. Зручне розташування, поряд ( парк, школа, садок, магазин, зупинка, банк, лікарня) Агенція Нерухомості Вектор

30-річчя Перемоги вул., 12
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира по вул. Пацаєва, буд. 7 Квартира в гарному житловому стані, розташована на 5-поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку. По всій квартирі замінена проводка, всі вікна металопластикові, на кухні зроблена ніша для холодильнику для оптимізації простору. Три відокремлені кімнати. Санвузол роздільний, в плитці, встановлена душова кабіна, лічильник на воду. Квартира тільки після косметичного ремонту, одна кімната не завершена. Хороший спальний район. З усією необхідною інфраструктурою, зручна транспортна розвязка. Відстань до школи – 50 метрів, до зупинки – 20 метрів, до аптеки – 100 метрів, магазин, нова пошта в самому будинку. Можливість продажу в гривні, по безготівковому розрахунку. Оформлення квартири 50/50. Прямий продаж. Вільна та готова до продажу квартира чекає нових власників. Телефонуйте!

Пацаєва вул., 7
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартирі в центрі Черкас по вул. Смілянській. Новий ЖК комфорт класу який полюбився всім якістю будівництва і правильним плануванням. Квартира знаходиться в 4й секції на 5му поверсі, звідки відкривається прекрасний вид на місто. В 49 м.кв. вмістилася велика кімната 22м.кв. та гардеробна, яку можливо збільшити (або зробити кабінет). Кухня з балконом. Особливістю квартир в ЖК є широкі перестінки між квартирами (38 см), що дає додаткову шумоізоляцію. Перестінки в квартирі з цегли та газоблоку дають можливість швидко і якісно зробити перепланування. В будинку газове індівідуальне опалення, на квартиру вже встановлений свій лічильники. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 50% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом!

Смілянська вул., 122
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в пятиповерхівці по вул.Кобзарська. Гарний жилий стан, кімнати окремі, є гардеробна, балкон. В квартирі лічильники на воду, газ. Замінені труби, частково проводка. Залишаються кондиціонер, бойлер, вбудована кухня, вбудовані меблі. Поруч зупинка, магазини, школи, дитячі садочки. Показ в зручний для вас час.

Кобзарська вул. (Вербовецького), 14
rieltor.ua

ЖК в городе Черкассы

Продам квартиру в центральній частині міста, р-н Астра, вул.. Гоголя буд. 390. Квартира світла, охайна, в хорошому житловому стані. При продажі залишаються меблі та техніка. Вдало розташований будинок, гарний вид з вікон, розвинута інфраструктура району. Чудовий варіант для здачі в оренду або ж власного проживання. Телефонуйте, перегляд за домовленістю.

Гоголя вул., 390
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна квартира в районі Юрії Фарм, вул. Чехова. Квартира розташована на 4му поверсі, вікна виходять на дві сторони, квартира доволі сонячна та тепла. Загальна площа квартири 62 м.кв., три відокремлені спальні, роздільний санвузол. Квартира в жилому стані, вікна замінені на склопакети (окрім одного), потягнута стеля, кухня та санвузол в гарному стані. Вся сантехніка та труби замінені. Хороший спальний район, біля будинку 22 школа, супермаркет, зупинка, місцевий ринок. До Депоту 15 хвилин пішки. Можливий обмін на іншу нерухомість. Розглянемо різні варіанти. Телефонуйте.

Чехова вул., 110
rieltor.ua

Пропонується до продажу світла простора трикімнатна квартирапо вул. Петра Дорошенка ( Пацаєва). Розташована на 7 поверсі. Загальною площею 70,8 м та зручною кухнею 7.5 кв.м Кімнати та санвузол роздільні. Квартира в житловому стані,має два великі балкони, просторий коридор та підсобне приміщення. В квартирі наявні лічильники, встановлено кондиціонер. Поряд знаходиться школа ( 13), дитячий садочок, супермаркет, АЗС. Гарний зелений двір, дитячий майданчик, охайний підїзд, спокійні порядні сусіди.

Пацаєва вул., 24
rieltor.ua

Продаж видової 1 к.квартири, загальна площа 43,53м.кв. на Митниці ЖК «Парковий на Дніпрі», по вул. Жужоми.Квартира знаходиться на 11 поверсі цегляного 17-ти поверхового житлового будинку комфорт класу , має вільне планування, що дає можливість втілити ваші неперевершені дизайнерські проєкти. Також в продажі є квартира поруч, що дає можливість зʼєднати дві квартири в одну. Поруч є супермаркети, магазини та ресторани, торгівельні центри, розвинена інфраструктура. Житло продається по переуступці, здача обʼєкту 4 квартал 2024р. Додаткова інформація за телефоном 098-320-30-30 Юлія

Жужоми Сержанта вул., 4
rieltor.ua

Покупайте 3х комнатную квартиру в районе ЮЗР, по ул. Рустави,15 - дом утеплен снаружи; - квартира ооочень теплая и аккуратная; - расположена на самом комфортном 7 этаже 9 этажного дома; - общая площадь-71 кв.м, кухня-8.1 кв.м; - все комнаты раздельные: большой и вместительный зал-20кв.м., 2 уютные спальни- 10 и 12 кв.м.; - ухоженное жилое состояние; - в ванной комнате и с/у выполнен капитальный ремонт: стены и пол облицованы современным кафелем, замена сантехники и сантехнических труб; - есть лоджия и балкон; - установлены счетчики на электричество и газ; на дом установлен счетчик тепла; - лифт работает; - чистый, аккуратный подъезд; - уютный дворик с детской площадкой и возможностью парковки автомобиля; - инфраструктура хорошо развита, в пешей доступности: магазины, аптеки, школы, д/садик, рынок, остановки общественного транспорта... 34000у.е. Торг РЕАЛЬНОМУ покупателю Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Руставі вул., 15
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Андора, загальною площею 48,8 м.кв в другій секції. Стан квартири – після будівельників, повністю зроблена якісна мідна проводка та підключені всі комунікації. Встановлений двухконтурний газовий котел (автономне опалення). Сам будинок вже зданий в експлуатацію та частково заселений. На території облаштований дитячий майданчик, велика парковка та зона відпочинку з мангалом. Поруч гарна транспортна розв’язка, магазини, парк і т.д. Телефонуйте!

Смілянська, 122
rieltor.ua

Продается 1к.квартира, в обычном жилом состоянии, в р-не ЮЗР, 30 лет Победы,59 - Общая площадь - 34, жилая - 17, кухня - 8 кв.м. - Комфортный 3-й этаж 9-ти этажного панельного дома. - Обычное жилое состояние. - Балкон застеклен. - В пешей доступности ВСЯ инфраструктура района. - Показ в удобное для Вас время. 22500у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

30 лет Победы, 12
rieltor.ua

Продажа 1комн. квартиры, по ул. Рождественской, 42-идеально под аренду. - Комфортный 7 этаж девятиэтажного кирпичного дома, - Общая площадь-28 кв.м., жилая-14 кв.м., кухня-6.3 кв.м. - В квартире выполнен косметический ремонт. - Остается мебель и техника. - Отлично развита инфраструктура-все в пешей доступности. - Квартира ИДЕАЛЬНО подходит для инвестиции- после покупки сразу можно заселять квартирантов. 25000у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Різдвяна вул., 42
rieltor.ua

Продажа отличной 1к. кв. в районе ул. Седова/Благовестная, 332 - Общая площадь-34 кв.м, жилая-17, кухня-9 кв.м. - На 8-м этаже 9-ти этажного панельного дома. - Хорошее жилое состояние - С/у - раздельный, облицован кафелем, замена сантехники. - Металлопластиковые окна, балкон застеклен (стеклопакеты). - Квартира продается с кухонной мебелью, прихожей, кондиционером. - Свободная продажа. - Комфортное расположение. Все в пешей доступности. 25500у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Благовестная, 332
rieltor.ua

Продається 1-кім кв, 700-річчя, б. Шевченка, за "Делікат", 1/9/П, гарний жилий стан, склопакети, на балконі грати, с/в сумісний, плиткка, на підлозі в коридорі і в на кухні плитка, в кімнаті - ламінат, є кладовка, бойлер, лічильники на газ і електроенергію, поруч зупинка, д/с, школа , ЧДТУ, "ДЕПОТ", ринок, дитяча поліклініка. Заходь і живи! Вигідна пропозиція як для особистрго проживання, так і під оренду. 35000 $ Ключі в агентстві, показуємо за домовленістю. Запрошуємо на перегляди! (097)333-00-84, (093)359-03-03

Шевченка бульвар, 399/1
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири після забудовника по вул. Нарбутівська. Загальна площа: 42 м.кв. Площа кухні: 8 м.кв. Простора кімната: 19.2 м.кв. Знаходиться на 8 поверсі Будинок введений в експлуатацію. Квартира чекає нового господаря. Ціна: 32 000$ Додаткова інформація за номером 0634740207 Юлія

Нарбутівська, 239
rieltor.ua

Продается 1к квартира по ул. Громова. 2/5/К. 32/18/7. Евроремонт. с/у смежный. Застекленный балкон. У ванной и комнате новая сантехника. В пешей доступности: детский сад, школа, остановка транспорта, рынок, магазин, супермаркет, детская площадка. 24 000 $ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Громова
rieltor.ua

Продажа 2х комн. квартиры в р-не Седова. 2/5/п, 45/28/6. В квартире выполнен капитальный ремонт. 2 раздельные комнаты. Заменены все окна на металлопластиковые, на полу линолеум и ламинат. Замена всей проводки на медную. Пол с подогревом в кухне и коридоре. В с/у поменяны все сантехнические трубы. Балкон утеплен. На момент продажи, в с/у, будет закончен ПОЛНОСТЬЮ ремонт. 30000у.е. Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Новопречистенська вул. (Сєдова)
rieltor.ua

Продажа 2х комнатной квартиры, по ул. Грушевского ( Котовского ), в ТЕПЛОМ, КИРПИЧНОМ доме; - расположена на 5 этаже кирпичного дома. Есть техэтаж. - общая площадь-50 кв.м., площадь кухни-6 кв.м.; - в квартире аккуратное жилое состояние; - отличная планировка: 2 раздельные комнаты, раздельный с/у; - установлены металлопластиковые окна; - большой балкон на две комнаты остеклен м/п; - есть счетчики на все; - хорошо развита инфраструктура- все необходимое в пешей доступности. 29000у.е. Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Грушевского
rieltor.ua
1 - 24 из 415 результатов