Продаж ексклюзивної квартири в статусному клубному будинку по вул. Хрещатик! Ви його не побачите з дороги, хоча це самісінький центр міста! Закрита територія під цілодобовою охороною та відеонаглядом. Затишний закритий двір. Трикімнатна квартира загальною площею 187м2 - дві спальні кімнати - велика ванна кімната 15,5м2 - гардероб - гостьовий сан вузол - простора вітальня 60м2 - кухня 33м2 - три лоджії - балкон - газове автономне опалення - велика кладова 15м2 - всі меблі та техніка залишаються при продажу Ключі в АН! Показ в любий час!

Хрещатик, 207
rieltor.ua

Продається простора 4-кімнатна квартира в центрі Черкас! Адреса: м. Черкаси, вул. Небесної сотні, 38 Характеристики: - Загальна площа: 129 м2. - Кількість кімнат: 4. - Санвузлів: 2. - Балкон: Так. - Поверх: Четвертий. - Ремонт: Виконаний. - Душова кабіна та ванна. - Парковочне місце. Опис: Простора, затишна та світла квартира на четвертому поверсі з відмінним ремонтом. Санвузли розділені: ванна та окрема душова кабіна для вашого зручності. Зручна парковка, загальна площа квартири дозволяє створити комфортний простір для вашої сімї. Інфраструктура: - Розташована в центрі міста. - Поблизу магазини, школа, дитячий садок. - Легкий доступ до громадського транспорту. Ціна: $193,500. ($1500 за квадратний метр) Не упустіть унікальну можливість придбати прекрасне житло в центрі міста. Телефонуйте зараз для додаткової інформації та організації перегляду.

власник
Продам чотирикімнатну квартиру, центр м. Черкаси, БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Ексклюзивна пропозиція! Продається квартира в найпрестижнішому будинку міста Черкаси по вул. Дашкевича 4. Сучасний семиповерховий цегляний будинок 2010 року будівництва. Квартира розташована на сьомому поверсі, що дозволяє додатково використовувати технічний поверх для власних потреб. Чому ж ВСІМ так ХОЧЕТЬСЯ мати квартиру в цьому будинку? - Сама адреса цього будинку звучить як СТАТУС! - Нерухомість у цьому будинку завжди цінується "дорого"! - Закритий двір, консьєрж – це безпека! - У пішій доступності вся інфраструктура центру міста, а це комфорт Вашої родини! - у 500 метрах сквер Б.Хмельницького та "Долина троянд" на березі р.Дніпро - це задоволення для душі та користь здоровя;) - Квартири цього будинку вже з ремонтом, а отже, тиша Вам забезпечена! Ремонт у цій квартирі виконувався за авторським проектом з використанням натуральних та екологічно чистих матеріалів. Вона наповнена атмосферою домашнього комфорту та затишку! Квартира має три види опалення: + Автономний газовий котел + Автономний електричний котел + Центральне опалення з лічильником тепла. А для задоволення є справжній камін на дровах! Загальна площа: 165 м.кв. Житлова: 100 м. кв. Кухня: 26 м.кв. Ергономічне планування: Передпокій, кухня-їдальня, просторий зал з каміном, три окремі спальні, три гардероби, душова з санвузлом, ванна кімната з санвузлом. Вікна виходять в тихий двір і на Дніпро! Внутрішнє оздоблення: "тепла підлога" плитка – керамограніт, стіни – штукатурка Отто Ченто, міжкімнатні двері – натуральне дерево. На кухні та ванній поверхні стільниць з натурального каміння. На всі комунікації стоять лічильники. У вартість входять всі меблі та побутова техніка від провідних європейських виробників, кондиціонери, система очистки питної води, охоронна сигналізація, відеонагляд всього поверху та інше. Найкраща пропозиція у найкращому районі міста - Живіть з комфортом вже зараз! Послуги Агентства для Покупця цієї квартири - 0% Для Професійних Ріелторів працює програма СПП!

ЦЕНТР 4-х кімнатна квартира вул. Дашкевича 4
olx.ua

Продаж ексклюзивної 5ти кімнатної, дворівневої квартири на Митниці, по вул. Г. Дніпра в м. Черкаси. - 165 квадратних метрів; - СТИЛЮ- продуманий дизайн, частково в стилі « ампір»; з великого « вітражного» вікна спальні відкривається шикарний краєвид; - ЗАТИШКУ та КОМФОРТУ- дом монолітний, розташований на Першій Береговій лінії , є свій камінний зал з діючим каміном на дровах, є більярдна та сауна- все узаконено; В наявності свій підвал та місткий гардероб; - ЕКОНОМІЧНОСТІ- автономне опалення, на кожному з поверхів квартири свій котел. Будинок дуже теплий, побудований по типу «термос», тому невеликі комунальні платежі… Будинок «закритого типу» з власною парковкою та дитячим майданчиком… 190000у.е. Телефонуйте, приходьте на перегляд та купуйте гарну та комфортну квартиру, для великої сімʼї. Вікторія

Продаж найкращої квартири на Митниці. Зниження ціни!
olx.ua

В продажу зявилась квартира, що разташована в самій відомій сталінці нашого міста! Цей будинок не потребує реклами. Велика площа квартири, чудовий стан. Два балкона. Діючий камін! Два окремі санвузли. Джакузі і душова кабіна. Автономне опалення і підігрів води, тепла підлога, кондиціонер Меблі залишаються. В цьму будинку є ліфт! В дворі - власний гараж. Додаткову інформацію надам по телефону.

Небесної Сотні вул. (Леніна), 38
rieltor.ua

Продаються дві квартири поряд, в сучасному ЖК Симфонія. В пішій доступності ТРЦ Любава, Оскар, супермаркет Делікат, центр міста. В квартирах автономне опалення, зроблений сучасний ремонт, повністю мебльована та обставлена сучасною технікою, так все і продається. Квартири 50 та 67м. кв., вже здані в оренду, в сумі заробляють 38000 грн /міс. Вартість – 1500 у.о. за 1 м.кв.- це ціна квартири і ремонту. Але вже все готово і заробляє гроші. Дзвоніть! Це чудова нагода придбати вже готове житло яке працює в престижній новобудові.

Для здачі в оренду Продаж двох квартир з ремонтом в ЖК Симфонія
olx.ua

Запрошуємо вас оглянути цю простору квартиру, що розташована у серці елітного району. Квартира площею 170 квадратних метрів вражає своїм просторим та вільним плануванням. В квартирі виконаний сучасний ремонт, що забеспечує вашу зручність та комфорт. Великі вікна дозволяють природньому світлу проникати всередину та надихати видом на "Черкаське море". Розташована у престижному районі, де є доступ до найкращих закладів, ресторанів та розваг, які тільки можна собі уявити. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає поєднання елітного життя та комфорту. Не втрачайте шансу стати власником цієї неперевершеної квартири. Звертайтеся вже сьогодні, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію. Це ваша можливість зробити крок до комфортного життя!

Шевченка бульв., 150
rieltor.ua

Доброго здоровя! Пропоную до уваги від власника 5-ти кімнатну двухрівневу видову квартиру 200 м.+ дах до 40м. Квартира під планування, ремонт та можливе розширення площі. У власності більше 3 років. З верхнього поверху є можливість зробити вихід на дах будинку та облаштувати там терасу до 40м, тоб-то зробити пентхаус. Після купівлі можлива зміна з житолвого фонду в нежитловий та придбання квартири під бізнес-проект. Престижний житловий комплекс, в якому розташована квартира, введений в експлуатацію в 2010 році та вже практично повністтю заселений мешканцями, що дає можливість комфортного існування без шуму від ремонтів. Тихий двір, з фасаду декілька магазинів, серед яких АТБ, центральний район міста, гарний краєвид, все під рукою. Запрошую до перегляду всіх зацікавлених. Можливий обмін на житло в Києві. Всім бажаю гарних продаж та мирного неба над головою!

Продаж 5к пентхаус 200 кв.+ дах м.Черкаси вул. Грушевського 73
olx.ua

Пропонуємо до продажу двокімнатну квартиру в новому будинку на Митниці біля ТЦ Дніпроплаза. Квартира з великою квадратурою, дуже світла з шикарним видом на р. Дніпро. Новий євроремонт, німецький ламінат, італійська плитка, тепла підлога, сантехніка фірми Grohe. Квартира повністю мебльована, сучасна фірмова побутова техніка : пральна і сушильна машини, посудомийна машина, мікрохвильова піч, мультиварка, ТВ-плазма, вайфай і т.д. Продаж повністю з усім. Перегляди по домовленості, фото в приват.

Продаж елітної квартири в новобудові на Митниці Дніпроплаза
olx.ua

Ексклюзивний продаж двохрівневої 3-кім. квартири з власною терасою та індивідуальним газовим опаленням ,яка розташована в одному з найкращих житлових комплексів міста ЖК "Другий Парковий". Квартира з новим капітальним ремонт,все робилося для себе,тільки з якісних матеріалів,тепла підлога по всій квартирі на двох рівнях,три кондиціонери ,система індивідуального газового опалення, повністтю укомплектована усим необхідним для проживання,всі меблі та побутова техніка залишаються новим власникам,два сан вузли,гардеробна кімната,ну і головна родзинка- велика тераса 80кв.м,де можна комфортно проводити дозвілля всій родині. Сам будинок розташований в новому заселеному житловому комплексі закритого типу,є охорона та відео нагляд,велика доглянута територія,з мальовничими місцями для відпочинку,зеленими газонами,дитячими та спортмайданчиками,парковкою. Прекрасне місце розташування,вся інфраструктура поряд: дит. садки та школи,магазини та супермаркети,кафе та ресторани,відлілення банку,ринок та авторинок,Спорт лайф. Ідеальний варіант для комфортного проживання в новій квартирі,в затишному та безпечному житловому комплексі!!! Також розглянемо обмін. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Двохрівнева квартира з великою терасою
olx.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Пропоную Вашій увазі квартиру в елітному будинку в ЦЕНТРІ міста по вул. Дашкевича 3! Загальна площа 145м2 - 3 окремі кімнати - велика кухня студія 45м2 - гардероб - два сан вузли - великий балкон 9м2 - панорамний вид на Дніпро! - зроблена стяжка підлоги, замінені склопакети (якісний ламінат та радіатори залишаються новому власнику) - горизонтальне розведення опалення - два ліфти (грузовий і пасажирський) Ключі в АН! Покази в зручний для Вас час по домовленості!

Продам САМУ видову квартиру в центрі міста!
olx.ua

Пропонуємо до продажу круту 2х кімнатну квартиру-студію, яка знаходиться на одинадцятому поверсі дванадцятиповерхового цегляного будинку у ЖК "Сімфонія". Квартира на фінальній стадії завершення капітального дизайнерського ремонту з якісних та сучасних матеріалів. Уся підлога - керамограніт з підігрівом, стіни оздоблені мікроцементом, стеля - натяжна (гіпсокартон). Продається з усіма меблями та побутовою технікою. Всюди встановлені алюмінієві вікна, з яких дуже чудовий краєвид на р. Дніпро та місто. Лічильники на газ, воду та електрику. Також встановлений двоконтурний газовий котел. У будинку ОСББ, закрита територія. Дуже зручне місце розташування будинку, поруч у пішій доступності уся розвинена інфраструктура: дитячі садочки, школи, магазини, супермаркети, ТРЦ, аптеки, відділення банків та пошти, кафе, ресторани, парк та зупинки громадського транспорту. Квартира дуже гарна, вона дійсна Вашої уваги! Також є можливість придбати (за додаткову плату) підземний теплий та сухий гараж, який знаходиться у 5 хвилинах пішої ходи. Запрошуємо на перегляд. Комісія АН.

Шевченко бульвар, 150/1, Казбет, Черкассы, Черкасская 155000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо до Вашої Уваги Продаж Видової 2-х кімнатної квартири в Тихому Центрі Нашого Міста. Квартира велика. простора, світла , з хорошою аурою. В квартирі виконано сучасний якісний ремонт, з використанням якісних матеріалів ( все виконувалося для себе) , сантехніки, електрообладнання . Велика простора кухня з вбудованими та допоміжними меблями, і всією необхідною побутовою технікою, дозволяє комфортно проводити час з родиною та друзями, а кава-зона з кухні запрошує на чудові краєвиди Нашого міста і р. Дніпро. Дві окремі окремі просторі житлові кімнати дозволять почувати родині себе комфортно. В квартирі маються на все лічильники та система охорони. Великий балкон зі спальньої кімнати, з додатковим балконом. Квартира готова до продажу в повній комлектації, заїджай і живи. Все необхідне для комфортного проживання знаходиться в пішій доступності Запрошуємо Вас на перегляди.

Пропонуємо до продажу Видову 2-х кім квартиру в Тихому Центрі  Міста
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею – 114 м.кв, яка розташована на 2 - поверсі 5-поверхового цегляного будинку в екологічно чистому районі – Казбет. Квартира в гарному житловому стані, світла та затишна. Є ванна та душова кабіна, окремий санвузол, два балкони та власна імпортна котельня на весь будинок, веранда може використовуватися як окрема четверта кімната Новим власникам залишаються всі меблі і техніка. Переваги даної квартири - це зручне місцерозташування та чудове планування. Поряд в пішій доступності знаходяться: - Супермаркети; - Зупинки транспорту; - Навчальні заклади; - Дитячий садочок; - Ресторани; - Медичний центр; - Лікарня; - Парк. В цій квартирі Ви будете насолоджуватися затишком, комфортом та тихим спокійним життям. Деталі звертайтесь за номером телефону: +38093-658-56-55( Василь).

Хрещатик-Університетська, 14
rieltor.ua