Продам 1-кімнатну квартиру в центральній частині міста Черкаси, 4 поверх панельної п"ятиповерхівки . Типова " хрущівка", кутова. Потребує КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ! Встановлено лічильники на воду , газ, електроенергію. Є балкон. Поруч Собор (Першотравневий парк), зупинка транспорта, супермаркети, 2 школи, дитсадочок, інша інфраструктура. Фото інтер"єру за запитом. Ціна 24900.

ексклюзив
смілянська, 80
rieltor.ua

Продам 1к квартиру, загальною площею 35 кв.м в ЖК Парковий. Зручне планування: кухня 10 кв.м. з виходом на лоджію, спальня-вітальня 16,29 кв. , суміщений санвузол (3,7 кв.м.) Гарний ремонт квартири дозволяє відразу заїхати і жити, для більшого комфорту залишається меблі та частково техніка. Також квартира відмінно підійде для здачі, щоб мати стабільний грошовий потік щомісяця!

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 5
rieltor.ua

Продам світлу затишну квартиру 31.1 кв. з коморою, 2 поверх 4-х поверхового будинку, супер шумоізоляція, газова колонка нова, ніколи не страждали від відсутності гарячої води, суміщений санвузол, лічильники електрики та води нові, пластикові труби, в кімнаті велика чавунна батарея та радіатор опалення, два деревяні вікна, на кухні радіатор опалення та пластикове вікно, ванна нова акрилова.

Вернигори вул., 31
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю однокімнатну квартиру з новим ремонтом в центральній частині м. Черкаси Чистий двір, велика кількість паркувальних місць, дитячий та спортивний майданчик. Відеоспостереження у дворі та ліфті, відеодомофон. Квартира розташована на 5-му поверсі 11-поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 36,7 м. без урахування лоджії. Велика кімната 18 м, кухня 8,9 м, просторий коридор, суміщений санвузол і вбиральня. Квартира у відмінному стані, ремонт виконаний із високоякісних дорогих матеріалів, робили для себе. Натяжні стелі, сан. вузол оздоблений кахлем. На підлозі плитка/ламінат. У передпокої тепла підлога. Новим власникам залишається: кухонний гарнітур, вбиральня (виготовляли на замовлення).

Гоголя, 137
rieltor.ua

Продається затишна однокімнатна квартира у самому серці Черкас – на вулиці Смілянській, 2. Ідеальне розташування в центрі міста забезпечить вам зручний доступ до всіх необхідних сервісів та розваг. 🛠️ Простора кімната, світлі вікна та нейтральний дизайн створять атмосферу затишку та зручності. 🏢 Розташована на середньому поверсі девятиповерхового цегляного будинку, квартира забезпечена чудовим видом з вікон та тихим сусідством. 🔥 Особлива перевага – автономне опалення, що є справжнім рідкісним додатком на сьогоднішній день. Ви завжди будете мати повний контроль над температурою у вашому домі. Не упустіть свій шанс на комфортне життя в самому серці міста! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд цієї чудової квартири.

Смілянська, 2
rieltor.ua

Ми раді запросити вас на огляд цієї чарівної однокімнатної квартири в новому житловому комплексі, розташованому на четвертому поверсі за адресою: вулиця Віталія Вергая, 7/1, в престижному ЖК "Другий Парковий". Площа цієї квартири складає 42 квадратних метри, а вже зроблений якісний ремонт. Варто відзначити, що в квартирі встановлене автономне опалення, що додає зручності і економії. Район має розвинуту інфраструктуру, що включає в себе всі необхідні установи та сервіси для комфортного життя. Не упустіть нагоди стати власником цієї чудової квартири і знайти свій власний куточок щастя!

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 7/1
rieltor.ua

Запрошуємо вас на перегляд цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на шостому поверсі дванадцятиповерхового будинку у самому центрі міста Черкаси, за адресою: вулиця Гоголя, 261/1. Загальна площа цієї квартири становить 42 квадратних метри, і в ній зроблений якісний ремонт. Користуйтеся всією інфраструктурою центру міста в зручній близькості від вашого нової домівки. Не пропустіть цю чудову можливість стати щасливим власником цієї прекрасної квартири!

Гоголя, 261/1
rieltor.ua

Продаж великої сучасної 1-кімнатної квартири в ЖК «Графський» на 7 поверсі. В квартирі щойно виконаний новий якісний ремонт з усім необхідним для життя, а саме: двоспальне ліжко, диван, пральна машина, бойлер, кондиціонер, індукційна поверхня, духова шафа, вбудований холодильник, посудомийна машина. Встановлені датчики від протікання води. Також є тепла підлога в коридорі, с/в та лоджії. Продумане шикарне зонування приміщення. При вході Вас зустрічає просторий коридор, є відокремлене гардеробне приміщення, простора кухня з лоджією з панорамними вікнами, в кімнаті відокремлена спальня та зона для перегляду фільмів або посиденьок з друзями. Деталі ремонту та оздоблення квартири раджу оцінити особисто. Закрита територія житлового комплексу, паркомісця, відеонагляд, дитячий майданчик. Поруч вся інфраструктура: магазини, аптеки, зупинки громадського транспорту, школа, садочок, стадіон. Телефонуйте, Ви будете задоволені цією покупкою.

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 68/2
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі класну 1к.кв в ЖК Графський - перша секція (повністю заселена) - 9й поверх - загальна площа 53м2 - велика кухня студія 23м2 з шикарною лоджією, яка облаштована під кабінет - спальна кімната 16,1м2 - гардероб - суміщений сан вузол Квартира продається з меблями та технікою - вбудована кухня - холодильник - посудомийна машина - варильна поверхня - духова шафа - мікрохвильова піч - стіл та стільці - диван - кондиціонер - двоспальне ліжко - пральна машина - бойлер - по всій квартирі тепла підлога - лічильник на тепло Прямий продаж! Показ по домовленості!

Байди-Вишневецького вул., 68/3
rieltor.ua

Продається простора квартира в центральній частині міста у Житловому Комплексі "Графський"! Особливості квартири: - Площа 49 кв.м, що перепланована у зоновану кухню-студію та окрему спальну кімнату. - Велика кухня з вітражними вікнами та прекрасним видом на простір перед будинком. - Вбудовані кухонні меблі та техніка, бойлер. - Стіни оздоблені шпалерами під фарбування та декоративною штукатуркою. - Підлога покрита ламінатом та плиткою, з системою теплої підлоги по всій квартирі. - Зроблена підготовка для встановлення кондиціонера. Новий цегляний утеплений будинок з закритою територією двору, з дитячими майданчиками, зонами відпочинку Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд. Співпрацюємо за державними програмами.

Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203
rieltor.ua

Житлові комплекси у Черкаси

У продажу вишукана однокімнатна квартира в Черкасах. Знаходиться в новобудові центра міста. Будинок розташований на перехресті вул. Гоголя та вул. Смілянська. Поряд вся необхідна інфраструктура: магазини, садочки, школи, ринок, розважальні ТРЦ. Квартира вражає своїм комфортом та видом на місто з панорамних вікон. Комфортний восьмий поверх, своя парковка. У квартирі є простора кімната та кухня студія. Запрошуємо вас відчути комфорт і затишок в елітній новобудові! Продається ще по переуступці, немає великих податків! Ідеальний вибір для тих, хто цінує якість життя та бажає мати все необхідне навколо. Приємного перегляду та затишних моментів у новому домі!

Смілянська вул., 48
rieltor.ua

Продам чудову квартиру 48,5 м2 в 5-тій секції ЖК Графський. (вул.. Добровольчих Батальйонів 203/2) Секція здана в експлуатацію, комунікації підключені, активно виконуються ремонтні роботи у квартирах, ліфти працюють. Квартира у цегляному будинку з вдосконаленим, узаконеним плануванням : кухня студія 32,4 м2 та спальна кімната 11,5 м2, с/вузол сумісний 4,6 м2, висота стелі 2,68 см. Простора квартира з великими панорамними вікнами та хорошим виглядом з них на простір перед будинком. У квартирі виконані додаткові ремонтні роботи вартістю 80 000 грн. : - перепланування, штукатурка стін та заливка підлоги. Інфраструктура району розширюється з кожним днем, відкрито вже безліч магазинів, салонів краси, супермаркет, кафе. Територія будинку закритого типу з дитячим майданчиком. Телефонуйте, перегляд в зручний для Вас час. Співпрацюємо за державними програмами єОселя. Іпотека і т.д.

можливий продаж по єОселя
Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203/2
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі хорошу 1к.кв з ремонтом в центрі міста! - загальна площа 45м2 - велика кімната 18,8м2 - гардероб - просторий с/в - кухня 12м2 - 12й поверх - закритий двір - парковка - лічильники на воду, світло та індивідуальний лічильник тепла - шумоізоляція - внутрішнє утеплення Квартира продається з мебляии та технікою • вбудована кухня • варильна поверхня • витяжка • духова шафа • мікрохвильова піч • холодильник • пральна машина • бойлер • двоспальне ліжко • кондиціонер • телевізор на кухні Покази в зручний для Вас час! Ексклюзивно від АН Вектор!

Пушкіна вул., 31/2
rieltor.ua

Квартира в нарному місці, біля парку, по вул. 30 річчя Перемоги 12. Переваги: 1. Перший поверх ( високий цоколь, незалежність від ліфта, підійде для людей похилого віку або молодої сімї з дитиною). 2. Квартира не кутова, тепла, сусіди не шумні. 3. В квартирі зроблений косметичний ремонт, встановлені склопакети, замінені труби. 4. В квартирі залишаються меблі і техніка : домашній кінотеатр, телевізор, диван кутовий, стінка, вбудована кухня, пральна машина, холодильник. 5. Можливий варіант під комерцію ( лабораторія, салон краси, перукарня) 6. Зручне розташування, поряд ( парк, школа, садок, магазин, зупинка, банк, лікарня) Агенція Нерухомості Вектор

30-річчя Перемоги вул., 12
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в новому ЖК "Рідний Дім" Документи на руках, право власності. Будинок зданий в експлуатацію. Знаходиться у третій секції на дуже вигідному 9 поверсі. Квартира готова до ремонту. ЖК розташований в центрі Черкас по вул. Байди Вишневецького. У квартирі є: автомат електромережі, лічильники води, газу та електроенергіі, металеві вхідні двері, та двоконтурний газовий котел Roda німецького виробництва. Житловий комплекс має зони відпочинку, пішохідні доріжки, дитячі та спортивні майданчики. Забудовник використовує нові технології, які зберігають тепло і гроші на платіжках взимку. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 80% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом! Також можливий продаж квартири в іпотеку! єОселю

Надпільна вул. (Ільїна), 222
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Андора, загальною площею 48,8 м.кв в другій секції. Стан квартири – після будівельників, повністю зроблена якісна мідна проводка та підключені всі комунікації. Встановлений двухконтурний газовий котел (автономне опалення). Сам будинок вже зданий в експлуатацію та частково заселений. На території облаштований дитячий майданчик, велика парковка та зона відпочинку з мангалом. Поруч гарна транспортна розв’язка, магазини, парк і т.д. Телефонуйте!

Смілянська, 122
rieltor.ua

Продается 1к.квартира, в обычном жилом состоянии, в р-не ЮЗР, 30 лет Победы,59 - Общая площадь - 34, жилая - 17, кухня - 8 кв.м. - Комфортный 3-й этаж 9-ти этажного панельного дома. - Обычное жилое состояние. - Балкон застеклен. - В пешей доступности ВСЯ инфраструктура района. - Показ в удобное для Вас время. 22500у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

30 лет Победы, 12
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири після забудовника по вул. Нарбутівська. Загальна площа: 42 м.кв. Площа кухні: 8 м.кв. Простора кімната: 19.2 м.кв. Знаходиться на 8 поверсі Будинок введений в експлуатацію. Квартира чекає нового господаря. Ціна: 32 000$ Додаткова інформація за номером 0634740207 Юлія

Нарбутівська, 239
rieltor.ua

Продается 1к квартира в районе Ж/Д вокзала. Косметический ремонт. 5/5/К. 30/18/8. с/у: смежный. Крыша перекрыта. Вся мебель. Перед домом детская площадка. Торг возможен. 23 000 $ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Смілянська вул.
rieltor.ua

Продажа 1комнатной квартиры, с ремонтом, в «тихом» центре города, по ул. Пушкина. - расположена на комфортном 3 этаже 16 этажного дома; - квартира большая и просторная: общая площадь-45,2 кв.м., жилая- 20 кв.м., кухня-10 кв.м.; - выполнен капитальный, современный ремонт из экологически чистых материалов: металлопластиковые окна, межкомнатные двери из натурального дерева, на полу ламинат хорошего качества и импортная плитка, в кухне рабочая зона облицована дорогим кафелем…; - установлены счетчики; - при продаже остается дорогая встроенная кухня, и вместительный зеркальный шкаф-купе в коридоре; - вся инфраструктура в пешей доступности: магазины, школы, д/садики, ТРЦ «Любава», аптеки, банки, ресторанчики-пиццерии, р. Днепр и городской пляж, остановки общественного транспорта… 44999$ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Пушкіна вул.
rieltor.ua

Продается 1к квартира по ул. Громова. 2/5/К. 32/18/7. Евроремонт. с/у смежный. Застекленный балкон. У ванной и комнате новая сантехника. В пешей доступности: детский сад, школа, остановка транспорта, рынок, магазин, супермаркет, детская площадка. 24 000 $ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Громова
rieltor.ua

Продается 1-но комнатная квартира с ремонтом в ЮЗР, по ул. Конева. 1/9/п, 34/17/8. В квартире выполнен качественный ремонт, остаётся встроенная кухня и шкаф- купе.Отличная инфраструктура,магазины, школы,детсады,детская и взрослая поликлиники. Дом находится во дворе,вдали от шума дорог. 26500$ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Олени Теліги вул. (Конєва)
rieltor.ua

Пропоную до продажу простору 1-кімнатну квартиру за адресою: вул Смілянська,122/б в новому ЖК міста - Андорра, розташовану на 8-му поверсі 12-ти поверхового цегляного будинку (п’ята секція). Будинок введено в експлуатацію. Стан після будівельників. Загальна площа квартири складає 54 м2. Квартира має сучасне планування, що дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські рішення. Однією з переваг даного ЖК є індивідуальне газове опалення. Територія комплексу повністю закрита та знаходиться під цілодобовою охороною. На території комплексу знаходиться дитячий та спортивний майданчики, мангал та зелені зони відпочинку, майданчик для паркування авто. Управління ЖК - ОСББ. Розташування комплексу є надзвичайно вдалим та має розвинену інфраструктуру. Поруч гарна транспортна розв’язка, магазини, парк і все необхідне для комфортного життя. Придбання нерухомості в сучасному ЖК – це вигідна інвестиція в майбутнє! Можливий продаж квартири по програмі Є-оселя. Не зволікайте, телефонуйте та домовляйтеся про перегляд!

можливий продаж по єОселя
Смілянська, 122/б
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в сучасному новому ЖК "Графський" по вул.Добровольчих Батальйонів/Байди Вишневецького. Секція 4 введена в експлуатацію, отримано право власності, підключені комунікації, в будинку ведуться ремонти квартир. Стан квартири після будівельників, можливе перепланування, передбачене горизонтальне розведення централізованого опалення з індивідуальним лічильником тепла на квартиру, також встановлені лічильники на воду, електроенергію. ЖК має упорядковану закриту територію двору з дитячим майданчиком, декоративним оформленням. Покупець сплачує комісію АН.

Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203/3
rieltor.ua
1 - 24 з 236 результатів