Продаж просторої 3-х кімнатної квартири-студії неподалік від центру міста на перехресті вулиць Б.Хмельницького і вул.Нарбутівская 8/1. Квартира розташована на 10-му поверсі, повністю вся утеплена. Над нею знаходиться повноцінний технічний поверх, тому проблем з дахом гарантовано не буде. Загальна площа квартири складає 63,7 м2, стильна і зручна кухня-вітальня з розкладними диваном, дві окремі кімнати, балкон і лоджія, з виходами на південь і на північ, звідки відкривається красива панорама міста, завдяки чому квартира дуже світла і затишна. Роздільний санвузол з якісною технікою, зроблена гідроізоляція підлоги, що запобігає можливості затоплення сусідів знизу. Встановлені якісні вхідні металеві двері та міжкімнатні в квартирі, вбудована кухня з газовою поверхнею та духовою шафою Gorejie, вбудована посудомийна машинка, в в коридорі вбудована величезна шафа купе та меблі в дитячій, які залишаються новим власникам. На кухні та санвузлах керамічна плитка, по всій квартирі на підлозі покладений ламінат. У квартирі на полу влаштована тепла підлога, яка поділена на різні зони, встановлені якісні бойлер, кондиціонер, лічильники на холодну і гарячу воду, повна заміна труб в сан / вузлі і на кухні, проведена сигналізація, домофон. У будинку автономне опалення, що знижує вартість комунальних платежів, Будинок цегляний, 2000-го року, двір закритого типу з дитячим майданчиком. Є власна котельня, що забезпечує помірні комунальні послуги. Двір - тихий, не проїзний, є дитячий майданчик, місця для паркування. До центру їхати 5 хвилин, поруч супермаркет Делікат, школа №12,11, водоканал, аптека, дитячі садки і майданчик та ін. Показ за домовленістю, ключі в агентстві. Покупець сплачує послуги АН в розмірі 2% від вартості квартири Вартість 64000 $.

Нарбутівська вул. (Петровського), 8/1
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна та сучасна 3-кімнатна квартира на вулиці Гоголя-Митницька в самому центрі міста Черкаси. Квартира розташована на 5-му поверсі 9-поверхового панельного будинку і має загальну площу 71 квадратний метр. Дизайн квартири був виконаний з увагою до деталей, використовуючи якісні матеріали. Вона оснащена деревяною столяркою з ПВХ покриттям та якісною фурнітурою, склопакетами з максимальним енергозбереженням, а також натяжною стелею з відтінюючим профілем. Підлога в коридорі, у ванній, санвузлі та кухні облицьована керамічною плиткою, а в кімнатах - ламінатом 33-го класу виробництва Німеччини. Квартира простора та функціональна. У ній обєднана вітальня з кухнею, що дозволяє ефективно використовувати простір. З однієї з кімнат є вихід на великий засклений балкон з двома кладовими, з іншої - лоджія, яку можна використати як робочий кабінет. Всі електричні та санітарні системи повністю оновлені, включаючи труби, батареї, бойлери, душову, умивальник і унітаз. Квартира обладнана сучасними енергозберігаючими вікнами та має встановлену сигналізацію для забезпечення безпеки мешканців та якісні броньовані двері. Розташування квартири є дуже зручним, вона виходить на вулицю Гоголя і знаходиться в центрі міста, поруч з центральним ринком, магазинами, ТРЦ "PIONEER", будинком правосуддя, школою, дитячими садками та зупинками громадського транспорту. Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто шукає комфортне житло в центрі міста з усіма необхідними зручностями та зручним розташуванням. Показ за домовленістю, ключі в агентстві. Вартість 78000 у.о. Покупець сплачує комісію агентства 2 % від вартості.

Митницька вул. (Піонерська), 17/1
rieltor.ua

Продаж сучасної 3-кімнатної квартири на 1-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку в престижному районі міста. Квартира світла та простора, виконаний якісний новий ремонт, замінені труби та проводка, є 2 засклених балкона та нові двокамерні склопакети по всій квартирі. Майже всі меблі та техніка лишаються новим власникам (кондиціонер, плазма, диван, шафи та стелажі, новий smart бойлер Haier, вбудована варильна поверхня та духова шафа Gorenje, вбудований холодильник AEG, керамічна мийка Franke, пральна машина Siemens, обідній стіл + стільці) Квартира тепла, комунальні невеликі, є всі лічильники. Також є підвальне приміщення, яке можна використовувати під склад для речей не першої необхідності. Поруч вся інфраструктура: зупинки громадського транспорту, школи, садочки, магазини, ринок, дитячий майданчик, заклади харчування. Ця квартира закохає Вас своїм комфортом, якістю та затишком. Запрошуємо на перегляд.

Новопречистенська вул. (Сєдова), 72
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продємо 3 кімнатну квартиру у м. Черкаси, вул. Володимира Великого (Гагаріна) 21. Квартира знаходиться в центральній частині Митниці, поруч зупинка транспорта, супермаркет "Велика Кишеня, "Делікат". 5 хвилин до центру міста. В квартирі зроблено капітальний ремонт, склопакети, кахлі на кухні та у санвузлі. 2 лоджії обшиті вагонкою. Ціна 60000 дол.США. Квартира вільна. Можливий торг.

ексклюзив
Гагаріна, 21
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна квартира в районі Юрії Фарм, вул. Чехова. Квартира розташована на 4му поверсі, вікна виходять на дві сторони, квартира доволі сонячна та тепла. Загальна площа квартири 62 м.кв., три відокремлені спальні, роздільний санвузол. Квартира в жилому стані, вікна замінені на склопакети (окрім одного), потягнута стеля, кухня та санвузол в гарному стані. Вся сантехніка та труби замінені. Хороший спальний район, біля будинку 22 школа, супермаркет, зупинка, місцевий ринок. До Депоту 15 хвилин пішки. Можливий обмін на іншу нерухомість. Розглянемо різні варіанти. Телефонуйте.

Чехова вул., 110
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира по вул. Пацаєва, буд. 7 Квартира в гарному житловому стані, розташована на 5-поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку. По всій квартирі замінена проводка, всі вікна металопластикові, на кухні зроблена ніша для холодильнику для оптимізації простору. Три відокремлені кімнати. Санвузол роздільний, в плитці, встановлена душова кабіна, лічильник на воду. Квартира тільки після косметичного ремонту, одна кімната не завершена. Хороший спальний район. З усією необхідною інфраструктурою, зручна транспортна розвязка. Відстань до школи – 50 метрів, до зупинки – 20 метрів, до аптеки – 100 метрів, магазин, нова пошта в самому будинку. Можливість продажу в гривні, по безготівковому розрахунку. Оформлення квартири 50/50. Прямий продаж. Вільна та готова до продажу квартира чекає нових власників. Телефонуйте!

Пацаєва вул., 7
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна, тепла 3к квартира на Митниці по вул. Нижня Горова 7, на зручному 4 поверсі пʼяти поверхового панельного будинку. Загальна площа 56.1 м.кв, не кутова, будинок ОСББ, хороші сусіди. В квартирі замінена сантехніка, електрика, зроблений косметичний ремонт та змінені всі двері, нова підлога, металопластикові вікна та якісні металеві вхідні двері. Поряд садочок, школа, супермаркети, розважально-торгівельні центри, дитячий парк, ресторани, лікарня, відділення банку, зручна транспортна розвʼязка, 5 хв до набережної Дніпра. Підійде як для власного проживає так і під здачу в оренду. Запрошуємо на перегляд.

Нижня Горова вул. (Калініна), 7
rieltor.ua

Пропонується до продажу світла простора трикімнатна квартирапо вул. Петра Дорошенка ( Пацаєва). Розташована на 7 поверсі. Загальною площею 70,8 м та зручною кухнею 7.5 кв.м Кімнати та санвузол роздільні. Квартира в житловому стані,має два великі балкони, просторий коридор та підсобне приміщення. В квартирі наявні лічильники, встановлено кондиціонер. Поряд знаходиться школа ( 13), дитячий садочок, супермаркет, АЗС. Гарний зелений двір, дитячий майданчик, охайний підїзд, спокійні порядні сусіди.

Пацаєва вул., 24
rieltor.ua

Продається елітна 3-кімнатна квартира в цегляному будинку закритого типу. Загальна площа -122,7 м2 Квартира повністю мебльована дорогими італійськими та малайзійськими меблями, які залишаються майбутньому власнику. Виконаний дизайн в класичному стилі . Техніка дуже високої якості відомих брендів ( кондиціонер LG , плита Ardo , духова піч Ardo, бойлер Ariston, пральна машина Bosch на 10 кг ) У вітальні кришталева люстра, підлога в кімнатах зроблена з паркетної дошки, а в кухні, коридорі та с\в - з плитки. Встановлений відеонагляд та сигналізація Квартира повністю утеплена. Хороші поважні сусіди В кімнатах поклеєні німецькі шпалери . Родзинкою цієї квартири є розсувні двері в гардеробну розписані маслом( ручної роботи). З вікон квартири відкривається красива панорама на місто , з іншого боку на Дніпро За рахунок встановленого лічильника та тепло та лічильників на всі комунікації -помірна плата за комунальні послуги . Поряд з будинком знаходиться ряд магазинів , як продуктових , так і промислових . В одному кварталі бульвар Шевченка та ринок Сєдова , школи , дитячі садочки , аптеки, магазини .

Різдвяна вул., 50
rieltor.ua

Продається 3к квартира загальною площею 116м.кв. Квартира розташована на 1 поверсі, цегляного будинку та має два входи. Вільне планування та висока стеля дає Вам можливість використати квартиру під аптеку, міні-маркет , стоматологічний кабінет, швейне виробництво або під студію танців. Є можливість збільшення площі на 100 м.кв. Телефонуйте! Перегляд за попередньою домовленністю.

Різдвяна вул., 50
rieltor.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Продаж 3х кімнатної квартири, в р-ні 700 річчя, по вул. Орджонікідзе. - розташована на комфортному 4 поверсі 9ти поверхового будинку; - квартира дуже тепла та не вуглова; - три окремі кімнати; - є велика лоджія та балкон; - в квартирі скромний жилий стан- дизайнерській фантазії майбутніх покупців є де розгулятися:-); - встановлені лічильники на ВСЕ; - є тепловий лічильник на будинок; - зелений та дуже затишний дворик: є дитячий майданчик, комфортні лавки для відпочинку та місце для парковки автомобіля; - гарно розвинена інфраструктура: «Делікат», магазини, аптеки, банки, школа, д/садочок, базар, кафешки, р. Дніпро, пляж, зупинки громадського траспорту… Ключі в АН. 42950у.е

Сергія Амброса вул. (Орджонікідзе), 72
rieltor.ua

Квартира в Елітному будинку з паркомісцем Пропонується до продажу трикімнатна квартира р-н. Центр, вул. Благовісна 299. Елітний будинок закритого типу з власною охороною. Найкраще місце даного району. - Загальна площа квартири 98,7 кв.м. - три окремі, просторі кімнати, вистота стелі 2,75 м. - квартира розташована на 6 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. - в квартирі виконаний ремонт, підлога - паркетна дошка,Венеціанська штукатурка. - діючий камін оздоблений натуральними матеріалами. - квартира світла, простора й затишна. Прекрасний вид на місто. - квартира продається повністю укомплектована, з меблями та технікою - у вартість квартири входить паркомісце в підземному паркінгу. Є можливість придбати, ще одне додаткове паркомісце. - кладова кімната, місце для зберігання. Загальна площа 1,5 кв.м. Інформація по будинку: - закрита територія, охорона, підземний паркінг. - озеленений закритий двір з красивим ландшафтом, тротуарна плитка, дитячий майданчик. - Власна котельня, саме на цей будинок.

Благовісна, 299
rieltor.ua

Продаж видової 3-кімнатної квартири, 16/17/КМ, новобудова за адресою вул.Припортова 22/1. Каскад будинків розташований в мікрорайоні Митниця. Пропонується до продажу видова квартира в 2 секції, проектна площа 106м2, переуступка від власника. Завершення будівництва 2025 рік. Загальна площа кухні 17м2, санвузлів два. Стіни моноліт і газоблок, ззовні облицьований і утеплений, чорнова стяжка, опалення централізоване, радіатори, двокамерні енергозберігаючі склопакети, відкоси, відливи ззовні, лічильники (загальний на тепло ІТП, особисті на електрику, холодну воду, гарячу воду). Два ліфти, облаштований дитячий майданчик, підземний паркінг (за додаткову плату на мінус першому поверсі), передбачено місце для встановлення поквартирного лічильника тепла, будинок побудовано під електроплити, ввідний автомат, автоматичні вимикачі, 10 кВт. Квартира має вид Дніпро з усіх вікон, високий 16 поверх із 17. Чудова можливість вільного планування. Магазини, школи, садочки, Спортлайф. Вартість 80 000 дол без податків і зборів, переуступка від власника. Чудова можливість придбати квартиру, де зустрінеш схід (вікно кухні та великої кімнати), захід сонця (вікно кімнати та обидві лоджії), без прямих сонячних променів та приголомшливі краєвиди Дніпра. Перша і третя секції віддалені, відсутній ефект «життя сусідів». Вартість 80 000 дол. + послуги АН АН INFICO, Анастасія, 0975173624

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 22/1
rieltor.ua

Продается 3х комнатная квартира по ул. Пастеровская. 16/18/П. 65/45/10. Косметический ремонт. С/у раздельный. 3 отдельных комнаты, застекленный балкон, комод. В пешей доступности: детский сад, школа, остановка транспорта, рынок, магазин, супермаркет. 42 000 $ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Пастерівський пров.
rieltor.ua

Пропоную до продажу затишну 3-кімнатну квартиру з ремонтом по вул.Гетьмана Сагайдачного. Квартира в стані «заходь та живи». В квартирі зроблений євроремонт: встановлені 2-х камерні вікна Rehau, здійснена нова розводка труб, нова проводка, комбінована стеля, встановлений відеодомофон та сигналізація. При продажу в квартирі залишається практично все - кондиціонери, духова шафа, варильна поверхня, пральна та сушильна машини, посудомийка, мікрохвильова піч, холодильник, вбудована витяжка, бойлер, вбудована кухня, дитяча, дивани, шафи! Балкон засклений та утеплений! Вікна квартири виходять на дві сторони будинку. Двір великий, не проїздний, з великим дитячим майданчиком! Є великий підвал! Добре розвинена інфраструктура, поруч з будинком розташовані магазин, зупинка транспорту, школа, дитячий садок. Тихий та спокійний район, відсутні проблеми з паркуванням! Запрошую на перегляди!!!

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 173/1
rieltor.ua

Продаж охайної, затишної трикімнатної квартири з ремонтом. Стіни під покраску, утеплені з вулиці та із середини. Вікна Rehau. Сантехніка-мідні труби. Залишаються шкафи-купе, кухня, тощо. В будинку є лічильник на тепло Підвісна стеля з гіпсокартону з вбудованими світильниками На підлозі керамічна плитка, ламінат Два кондиціонери, нові батареї Бойлер, домофон Поряд школа та садочки, магазини, зупинка транспорту...

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 235
rieltor.ua

Продаж 3-ї квартири в утепленому, ЦЕГЛЯНОМУ ,новому будинку,який розташований в р-ні ЦЕНТРАЛЬНОЇ Митниці. - 9 поверх з 10-ти - загальна площа 92кв.м, простора кухня-16кв.м та всі окремі кімнати. -зроблений сучасний якісний ремонт ,поставлені якісні склопакети, балкон та лоджія повністю засклені. - лічильники на тепло у квартирі. В - будинок ОСББ. - У вартість квартири входять вбудовані меблі та техніка. Гарно розвинена інфраструктура,все в кроковій доступності.

Жужоми Сержанта вул., 3
rieltor.ua

Шукаєте квартиру в Черкасах для дружньої родини або як приміщення під власну справу? Пропонуємо вашій увазі 3 кімнатну квартиру абсолютно правильної прямокутної форми з 4-ма вікнами, які виходять на вулицю Лупиноса. Це мікрорайон «Зелена» - Квартира має три кімнати, дві з яких окремі, але є можливість зробити їх всі ізольованими, що дасть можливість кожному мати свій власний простір. - Квартира має 57м2, що дуже економно відобразиться на платіжках, маючи 3 кімнати платити як за двокімнатну квартиру. - Стан квартири житловий, є всі необхідні меблі та речі, але при бажанні можна покращити стан. Телефонуйте та записуйтесь на перегляди!

Лупиноса, 35
rieltor.ua

Аналогів даному будинку в місті немає. Квартири в ньому продаються рідко. Будинок 2003 року. Обєкт 100% вартий вашої уваги. Квартира з автономним газовим опаленням, ззовні утеплена. Встановлені лічильники обліку, два кондиціонери. Є гардеробна. Виконаний якісний ремонт, майже не амортизований. Укомплектована меблями та технікою. Ще більше цікавої інформації розповім при перегляді, тому запрошую.

Чехова вул., 125
rieltor.ua

Продаю 3 кімнатну квартиру в спальному мікрорайоні "Дніпровський". В квартирі 3 окремі кімнати, зроблений косметичний ремонт в кухні, с/в, встановлено склопакети. Важлива особливість - є 2 балкони. Ідеальний 3-й поверх. Поруч знаходиться 3 школи- 14, 25, 13, 2 дитсадочки, 2 супермаркети. Поруч зупинка транспорту ( маршрутка та тролейбус), аптеки, парковка з охороною. До Дніпра 1 км- пляж та риболовля.

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 253
rieltor.ua

Квартира для поціновувачів прекрасного виду та комфорту, в статусному домі на вул. Героїв Дніпра, 19. Квартира розташована на 9 поверсі 14-ти поверхового цегляного будинку, загальна площа – 84 кв.м, яка складається з трьох окремих кімнат – 20,6 кв.м., 12,6 кв.м. , 10,4 кв.м., кухні – 13,5 кв.м., два балкони, простора ванна кімната, в якій встановлено зручну душову кабіну, туалетом окремо від ванної, коридор з вбудованою гардеробною, висота стелі 2,7 кв.м. Сучасний ремонт, на все встановлені лічильники, індивідуальний лічильник на тепло. Продаж з меблями та технікою. Квартира перевірена, документи готові до продажу. Запрошуємо на перегляди. Ви полюбите цей комфорт, коли все поруч і не треба нікуди їхати. Для вашої зручності в будинку знаходиться супермаркет Моллі, поштомат Нової пошти, аптеки, пральня, спа-салон, в 5 хвилинах пішки спортзал Спортлайф, ТРЦ Дніпро Плаза, банкомати, відділення банків, кінотеатр, супермаркети, магазини одягу та взяття, ресторани та кафе, сквери, бігові та велодоріжки. Через дорогу чудовий пляж, хороші місця для риболовлі, пікніку з шашликами та просто відпочинку від міської суєти. Квартира сонячна та простора, а прекрасний вид з вікна буде дарувати Вам красиві враження від сходу сонця, виду на Дніпро та закату... і в будь-яку пору року, буде красива картина за вікном.

Героїв Дніпра, 19
rieltor.ua

Супер комбо: Митниця, цегляний будинок, квартира з ремонтом та ще й не за всі гроші світу? Так, ми пропонуємо Вам саме таку. Класна 3 кімнатна квартира в цегляному будинку за адресою: Володимира Великого (раніше - Гагаріна), буд.35. Зручне, просте і зрозуміле планування. Широкий коридор. Три роздільні кімнати, просторі, прямокутні, в них зручно розставляти меблі. Санвузол роздільний. Кухня площею 8 м.кв, з великим вікном. Квартира з ремонтом. Всі вікна металопластикові. Є два засклених балкона. Прокладено якісну водо комунікацію. Змінено алюмінієву проводку на мідну відповідно до сучасних норм: кімнати розділені по групам автоматів розетки, вимикачі, УЗО. Санвузол оздоблений сучасною плиткою. Квартира виходить вікнами на схід та південь, а тому завжди світла, тепла і сонячна. Стіни ззовні утеплені для зберігання тепла взимку. А для прохолоди влітку встановлений кондиціонер. Квартира розташована на 13 поверсі, з вікон квартири ви бачите не вікна сусідів по будинку, а гарний спокійний вид на Дніпро та на центр міста. Та в цій квартирі Ви і самі знаходитеся в центрі. За 5 хвилин ви опиняєтесь в самому центрі міста, або за 5 хвилин ви опиняєтесь на набережній коло Дніпра. Коло будинку є продуктові магазини, аптеки, ресторани. Прямо біля будинку велика стоянка для автомобілів з цілодобовою охороною. В будинку створене ОСББ, гарний доглянутий під’їзд. Є два ліфти пасажирський і вантажний. Квартира вже чекає нових господарів. Ключі від квартири Ви отримаєте у день угоди! Телефонуйте, домовимося про зручний для перегляду час.

Гагаріна вул., 35
rieltor.ua

Квартира для тих хто не хоче жити в чужому і несучасному ремонті або в необжитій новобудові. Ця пропозиція для Вас! Пропонується до продажу 3-кімнатна квартира в цегляному будинку з мальовничим видом на Дніпро. Вікна квартири виходять на дві сторони, з кухні можна спостерігати заходи сонця. Всі кімнати окремі, 3 балкони, збільшена кухня (невелике перепланування), санвузол роздільний : 2 туалети і ванна кімната. Замінена проводка, встановлені нові сучасні вікна, які не пропускають ультрафіолет, зроблена шумоізоляція на стінах, замінені труби, нові лічильники. Балкони утеплені і зроблені виходи під кондиціонери. Найголовніше це - демонтовано застарілий ремонт, це дає можливість втілить свої фантазіі і мріі в дизайні своєї нової оселі. Перевага квартири в тому що вона тепла і економна: зроблено зовнішнє утеплення, в домі у під’їзді встановлено ІТП (індивідуальний тепловий лічильник) це дозволяє економити на послузі опалення. Обслуговує будинок ОСББ. Є конс’єрж в підїзді. Розвинена інфраструктура: м-н Велика Кишеня, банки, аптеки, ТЦ Дніпроплаза, садочок, школи. Поруч велика стоянка для авто. 5 хв на машині до центу або до пляжів Дніпра. Комісія АН 2% з покупця.

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 42
rieltor.ua

Продається симпатична 3-кімнатна квартира в чудовому районі. Квартира з ремонтом, світла та затишна, дбайливо утеплена попередніми господарями, тому дуже тепла. Є газова колонка, ви завжди будете з гарячою водою. Без заборгованості. Частково залишаються меблі по домовленості. Приємні сусіди, тихий зелений двір. Гарний район з розвиненою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням. Перегляд у зручний для вас час.

Шевченка, 367/1
rieltor.ua
123...7
1 - 24 з 163 результатів