Житловий комплекс закритого типу "ГРАФСЬКИЙ" : центр міста, великий паркінг, все поряд - ринок, магазини, найкращі школи, спортивний комплекс, парк. Будинок не над дорогою. Всі комунікації вже працюють. Закритий двір, дитячий майданчик, охорона, паркінг. Квартира вдало перепланована - зараз тут кухня-студія, ізольована кімната, передпокій та велика гардеробна. Санвузол сумісний. В квартирі виконано сучасний, якісний ремонт, встановлено лічильники на все (і на опалення в квартирі), установлена вбудована кухня з побутовою технікою. Все нове, в квартирі ніхто не проживав. Чудовий панорамний вид на місто! Приходьте на перегляд та оцініть це все на власні очі!

можливий продаж по єОселя
Байди Вишневецького, 68/3
rieltor.ua

Продам класну квартири в центрі міста з видом на Дніпро, ЖК Резиденція - загальна площа 53м2 - велика кухня студія - гардероб - просторий сан вузол - спальна кімната - вітражні вікна - автономне електричне опалення - закрита територія - ОСББ - підземний паркінг Квартира повністю укомплектова та чекає нових власників! Ідеально для молодої сімʼї чи під оренду!

Гоголя вул., 261
rieltor.ua

Продамо 1-кімнатну квартиру по вул.Гетьмана Сагайдачного 245, що знаходиться в мікрорайоні "Дніпровський". Поруч знаходиться 2 школи (25 та 13), 2 дитсадочки, зупинка комунального транспорту ( маршрутка та тролейбус, 3 супермаркети, аптека, автостоянка та автозаправка. Недалеко до Дніпра (пляж + риболовля). Квартира в доброму житловому стані, замінено вікна. сантехніку, в санвузлі покладено кахлі. Є кондиціонер. Продаж здійснюється разом з меблями

ексклюзив
Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 245
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до продажу однокімнатну квартиру по вул. Надпільна. Знаходиться на 6 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Загальна площа 34 м2. Квартира в хорошому житловому стані. Є вся необхідна техніка та меблі, які залишаються новим власникам.

Надпільна, 423
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Чехова 209. Квартира розташована на третьому поверсі. Має гарний стан, варіант зайти і жити. Зроблено хороший косметичний ремонт. Дуже світла. Всі меблі та техніка які є на фото залишаються новим власникам. Квартира готова до продажу. Показ в зручний для Вас час. Додаткові питання за телефоном.

Чехова вул., 209
rieltor.ua

Ви давно мріяли про комфортну квартиру в центральному району міста? Тоді пропонуємо до Вашої уваги 1-кімнатну квартиру в центрі. Квартира ідеально підійде як для молодої пари, так і самотньої людини. Будинок вдало розташований у доглянутому дворі Загальна площа – 36 м². S вітальнею – 17 м², затишна кухня – 8,2 м². - класний вид на зелений двір, - вдалий 4-й поверх, - у дворі облаштовано новий дитячий майданчик, - встановлений безшумний ліфт, Залишається кухонний гарнітур з плитою, інші меблі під запит. Будинок розташований у затребуваному мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою. У хвилинній доступності: 2 дитячі садки у дворі, хороший ліцей через дорогу, весь громадський транспорт, всього в 5-ти хв. ринок, ТРК, алея для прогулянок. За документами повна готовність до угоди. Готові обговорити будь-яку форму розрахунку! Телефонуйте зараз для запису на перегляд!

Шевченка, 239
rieltor.ua

Продаю однокімнатну квартиру на седова. Розташована в панельному будинку. ПОВЕРХ ДРУГИЙ з можливих пяти, такий варіант непросто знайти. Велика кімната. Знаходиться у тихому, спальному районі. Є МАГАЗИНИ, близько САДОК та ШКОЛА, що дуже зручно для новоселів. Квартира з ремонтом.

Волкова вул., 95
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в районі Зелена, квартира в житловому стані, склопакети, косметичний ремонт, санвузол кахель, є газова колонка, балкон заскленний, квартира не кутова. Всі документи підготовлені до продажу, ніхто не прописаний.

Самійла Кішки, 149/2
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартирі в центрі Черкас по вул. Смілянській. Новий ЖК комфорт класу який полюбився всім якістю будівництва і правильним плануванням. Квартира знаходиться в 4й секції на 5му поверсі, звідки відкривається прекрасний вид на місто. В 49 м.кв. вмістилася велика кімната 22м.кв. та гардеробна, яку можливо збільшити (або зробити кабінет). Кухня з балконом. Особливістю квартир в ЖК є широкі перестінки між квартирами (38 см), що дає додаткову шумоізоляцію. Перестінки в квартирі з цегли та газоблоку дають можливість швидко і якісно зробити перепланування. В будинку газове індівідуальне опалення, на квартиру вже встановлений свій лічильники. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 50% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом!

Смілянська вул., 122
rieltor.ua

Якщо ви мрієте мати власне житло з виходом на набережну Дніпра, то ЖК City Park у Черкасах, це чудовий варіант. ЖК City Park знаходиться по вул. Козацька зі своєю інфраструктурою та власним басейном. Із переваг ще додатково є підземний паркінг, цілодобова охорона та власний великий пляж з виходом на Дніпро. Це ЖК еліт-класу для справжніх цінителів. Висота стелі складає 2,7 метра, своє індивідуальне опалення, панорамні вікна з виходим на воду. Квартира загальною площею 50 м.кв. з вдалим плануванням, де можливо зробити кухню студію та велику кімнату з гардеробною. Ви будете задоволені цією квартирою! Дзвоніть!

Героїв Дніпра вул., 4/1
rieltor.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Продається 1 кім.кв в новобудові по вул. Героїв Дніпра 53/4, район центральної Митниці. Будинок вводиться в експлуатацію в серпні 2024року. Квартира в стані після будівельників. Висота стелі 2.75м. З балкона є вид на Дніпро. У квартиру заведено 10 квт електроенергії, а це означає, що є можливість встановити індивідуальне електричне опалення. Лічильник тепла на будинок. Ціна 42000$ Після введення в експлуатацію будинку, ціна квартири буде вищою.

Героїв Дніпра вул., 53/4
rieltor.ua

Продаж сучасної затишної квартири в р-ні 700 річчя. Будинок цегляний та утеплений пинопластом 10 см. Дуже тепла, автономне електричне опалення, нові комунікації, сумісний с/у, великий балкон з панорамними вікнами, енергозберігаючи склопакети, лічильники на воду та електроенергію, будинок закритого типу, паркомісце, дитячий майданчик, буде створено ОСББ, можливо зробити своє планування. Дуже зручне розташування: поруч школа, садочки, зупинки громадського транспорту, магазини. Продаж може бути по переуступці. На фото проект. Показуємо в зручний для Вас час! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!

Добровольського вул., 26
rieltor.ua

Продається хороша квартира в будинку, якому 10 років ( під єОселя не підходить) по вул. Бидгошська, район Зеленої. Квартира з капітальним ремонтом, який перевірений роками. У квартирі залишаються всі вбудовані меблі, а саме: шафа у кімнаті та коридорі, кухонний гарнітур. Також залишається кондиціонер, бойлер, газова варильна поверхня та витяжка. Вікна виходять у двір. Будинок не дуже над дорогою. Будинок теплий, але також у квартирі є лічильник тепла, що суттєво економить ваші кошти по опаленню взимку. Будинок з гарним благоустроєм двору. Хороша локація та розвʼязка громадського транспорту. Поруч місцевий ринок, магазини, аптеки та школа. Розглядаємо також обмін на 2 кім.квартиру з такою віковою категорією будинків. Ціна 45000 у.о. Приходьте, вам у нас сподобається! 0971992290, 0635389873

Бидгощська, 38/1
rieltor.ua

Продам квартиру в центральній частині міста, р-н Астра, вул.. Гоголя буд. 390. Квартира світла, охайна, в хорошому житловому стані. При продажі залишаються меблі та техніка. Вдало розташований будинок, гарний вид з вікон, розвинута інфраструктура району. Чудовий варіант для здачі в оренду або ж власного проживання. Телефонуйте, перегляд за домовленістю.

Гоголя вул., 390
rieltor.ua

Продаж видової 1 к.квартири, загальна площа 43,53м.кв. на Митниці ЖК «Парковий на Дніпрі», по вул. Жужоми.Квартира знаходиться на 11 поверсі цегляного 17-ти поверхового житлового будинку комфорт класу , має вільне планування, що дає можливість втілити ваші неперевершені дизайнерські проєкти. Також в продажі є квартира поруч, що дає можливість зʼєднати дві квартири в одну. Поруч є супермаркети, магазини та ресторани, торгівельні центри, розвинена інфраструктура. Житло продається по переуступці, здача обʼєкту 4 квартал 2024р. Додаткова інформація за телефоном 098-320-30-30 Юлія

Жужоми Сержанта вул., 4
rieltor.ua

Продажа отличной 1к. кв. в районе ул. Седова/Благовестная, 332 - Общая площадь-34 кв.м, жилая-17, кухня-9 кв.м. - На 8-м этаже 9-ти этажного панельного дома. - Хорошее жилое состояние - С/у - раздельный, облицован кафелем, замена сантехники. - Металлопластиковые окна, балкон застеклен (стеклопакеты). - Квартира продается с кухонной мебелью, прихожей, кондиционером. - Свободная продажа. - Комфортное расположение. Все в пешей доступности. 25500у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Благовестная, 332
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартирі в центрі Черкас по вул. Байди Вишневецького. Новий ЖК комфорт класу який полюбився всім якістю будівництва і правильним плануванням. Квартира знаходиться в 3й секції на 9му поверсі, звідки відкривається прекрасний вид на місто. В 40 м.кв. вмістилася велика кімната 16м.кв. та 17 м.кв кухня-вітальня. Балкон засклений панорамними якісними вікнами. Особливістю квартир в ЖК є широкі перестінки між квартирами (38 см), що дає додаткову шумоізоляцію. Перестінки в квартирі з цегли та газоблоку дають можливість швидко і якісно зробити перепланування. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 80% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом! Також можливий продаж квартири в іпотеку! єОселя

Надпільна вул. (Ільїна), 222
rieltor.ua

Продажа 1комн. квартиры, по ул. Рождественской, 42-идеально под аренду. - Комфортный 7 этаж девятиэтажного кирпичного дома, - Общая площадь-28 кв.м., жилая-14 кв.м., кухня-6.3 кв.м. - В квартире выполнен косметический ремонт. - Остается мебель и техника. - Отлично развита инфраструктура-все в пешей доступности. - Квартира ИДЕАЛЬНО подходит для инвестиции- после покупки сразу можно заселять квартирантов. 25000у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Різдвяна вул., 42
rieltor.ua

Продається 1-кім кв, 700-річчя, б. Шевченка, за "Делікат", 1/9/П, гарний жилий стан, склопакети, на балконі грати, с/в сумісний, плиткка, на підлозі в коридорі і в на кухні плитка, в кімнаті - ламінат, є кладовка, бойлер, лічильники на газ і електроенергію, поруч зупинка, д/с, школа , ЧДТУ, "ДЕПОТ", ринок, дитяча поліклініка. Заходь і живи! Вигідна пропозиція як для особистрго проживання, так і під оренду. 35000 $ Ключі в агентстві, показуємо за домовленістю. Запрошуємо на перегляди! (097)333-00-84, (093)359-03-03

Шевченка бульвар, 399/1
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в 4 секції на 7 поверсі восьмиповерхового цегляного будинку. Однокімнатна квартира 50 м.кв. з великою гардеробною, з можливістю перепланування. Вікна виходять на вул.Героїв Дніпра. Автономне опалення, газ. Будинок зданий в експлуатацію. Ліфт працює. Є можливість одразу виконувати ремонтні роботи. ЖК Сіті-Парк розташований в районі, в який хочеться повертатися.

Героїв Дніпра, 6
rieltor.ua

Продается 1к квартира по ул. Калинина(Нижняя горовая)/Рождественская. 8/9/К. 39/23/7 кв. м. Квартира очень светлая и большая. Капитальный ремонт с использованием качественных материалов. Дверь бронированная, двойная. Пол в кухне, коридоре, кладовой-плитка, в комнате-ламинат, на балконе-"тёплый пол". Санузел и рабочая стенка на кухне-кафель. Электрический автомат-распределитель на все помещения. Счётчики на всё. Горячая вода есть всегда. Общедомовой счётчик-низкая плата за теплоснабжение. Новый Лифт. В пешей доступности: днепроплаза, речпорт, Велика Кишеня, рынок на Седова. Прекрасная инфраструктура и транспортная развязка. Кухню(МДФ), газовую плиту(Indesit), вытяжку, шкаф-купе остаются. 35 000 $ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Нижня Горова вул. (Калініна)
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК «Сіті Парк». Зручний четвертий поверх шестиповерхового цегляного будинку. Загальна площа 45 м.кв. Простора кухня - студія та кімната з нішею для шафи. Санвузол суміжний . Панорамні вікна дають змогу насолоджуватись гарними краєвидами. Стан після будівельників.. Продаж по Переуступкі. Запрошуємо вас на перегляди. Слухаємо пропозиції по ціні. Вартість: 53000 доларів. Додаткова інформація за тел. 0634740207 Юлія

Сіті Парк, 110
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної видової квартири-студії, яка знаходиться в новобудові по вул. Юрія Іллєнко,4 , розташована на комфортному 4-му поверсі. Пріоритетом новобудови є наявність індивідуального лічильника на тепло, а також лічильників на водопостачання та електроенергію. Квартира з великим панорамним вікном, та видом на Дніпро, що додає світла квартирі- студії. Гарний варіант для молодої сімї або інвестиції (оренда). Будинок цегляний з утепленням, зроблена шумо та звукоізоляція підлоги, також стяжка підлоги, фінішна штукатурка на стінах та стелі, що значно зменшує витрати при ремонті. Встановлюються сучасні радіатори на опалення. В будинку грузо-пасажирський ліфт. Телефонуйте підберемо найкращий варіант для Вас!!!

Юрія Іллєнка вул. (Горького), 4
rieltor.ua

Продається велика 1-кімнатна квартира в новому будинку в р-ні Митниця на вул. Припортова 32. Шикарний вид на місто! Будинок введено в експлуатацію. Документи на руках. Стан квартири після будівельників. Велика лоджія з панорамними вікнами, простора кухня. Встановлено лічильники на воду, горизонтальне розведення опалення дає можливість встановити індивідуальний лічильник тепла на квартиру! Відмінне розташування - поруч вся інфраструктура. Пляжі, зупинка, ТЦ, ресторани, аптеки, банки, школа та садок. Комісія Ан 2%

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 32
rieltor.ua
1 - 24 з 239 результатів