Продаж 2 рівневої квартири з ремонтом в ЖК Парк Плаза, смт Чабани, Фастівський р-н. Площі від 105 м2. 15 поверх 16 поверхового будинку. В квартирі зроблений санвузол, з теплою підлогою, кухонний фартух, розведена електрика, підлога ламінат, на стінах шпалери, є можливість зробити ремонт за своїми вподобаннями. Продаж квартири без ремонту, у вартість входить ремонт! У кожної квартири є вихід на приватну терасу! Розглядаємо покупців з Іпотекою, сертифікатом є-відновлення. Також є інші планування 2 рівневих квартир. Ціна 1050$ м2. Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне».

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 1а
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартири в ЖК Парк Плаза,смт.Чабани.До Києва 3км,на авто 5хв.м.Теремки. В квартирі зроблений ремонт з екологічно-чистих матеріалів.В санвузлах плитка під мрамор,на стінах декоративна штукатурка,підлога-ламінат,в кімнатах світлі шпалери.Встановлені кондиціонери.З другого рівня вихід на велику і простору терасу з панорамним краєвидом на Київ. Квартира тепла і дуже світла. Розвинена інфраструктура,поряд зупинки громадського транспорту,школа,садочки,фітнес-клуб,магазини,ТРЦ,кавярні,аптеки,клініка та багато іншого. Можливий варіант під Є-Оселю. Телефонуйте,розповім більш детальніше

Юності вул., 4
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж мега -класної дворівневої квартири в ЖК Парк Плаза,смт.Чабани.Будинок вже зданий,підходить під програму Є-Оселя. Квартира простора і світла з великою і просторою терасою.В квартирі також є велика гардеробна кімната. Можливо замовити ремонт від забудовника. Розвинена інфраструктура ,до Києва 3км,поряд школи,садочки,фітнес-клуби,магазини,супермаркети,озеро,парк,аптеки,кавярні і багато іншого.

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира знаходиться в центрі Чабанів, заселений будинок 2 роки. Можливо оформлення через є Оселю Простора 3к, 80м2 , з соучастным ремонтом. 2 санвузла. 3 великі просторі кімнати Кухня гостьова 19м

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира в НОВОБУДОВІ, метро Теремки смт ЧАБАНИ, 2 хвилини до ОПТИМІСТО вул. Машинобудівників 1б 7/7 поверх 96 м2 НОВИЙ РЕМОНТ!!! Квартира повністю облаштована для життя: побутова техніка, посудомийна та пральна машина, бойлер, меблі, телевізор та інше. Охоронна сигналізація Великий зелений двір, школа та садочок поруч Підходить: Є оселя Житло для військовослужбовців (п 280) Можливий безготівковий розрахунок Без комісії!!! Від власника!!!

власник
Машинобудівників вул., 1 б
rieltor.ua

Продається 3 кім. квартира в ЖК Plaza Kvartal, вул. Покровська, 26, смт. Чабани. Поверховість: 6/7. Площа: 79/38/16. Будинок монолітно-каркасний з утепленням, збудовано в 2020 р. Квартира з євроремонтом від забудовника. В квартирі всі 3 кімнати роздільні та кухня-гостьова. Два санвузли - з ванною загальний та з душовою в кімнаті. Просторий коридор. Поруч вся необхідна інфраструктура для життя. До метро Теремки 7 хв. їзди (4 км).

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua

Продаю простору трикімнатну квартиру в смт Чабани. Квартира має вдале планування: дві окремі кімнати, кухню-студію, роздільні санвузли, лоджія. Вікна виходять на схід та захід. Будинок утеплений, охайна прибудинкова територія, хороше місце розташування. Має добре розвинену інфраструктуру: магазини, ТРЦ, ліцей, банкомат, аптека, дитячий садочок, озеро для відпочинку та прогулянок. Гарне транспортне сполучення, поруч зупинка громадського транспорту. Перегляди за домовленістю.

Машинобудівників вул., 1-Б
rieltor.ua

Велика простора кухня 3 кімнати 2 окремих санвузли Великий коридор з можливосттю зробити гардеробну Можливе перепланування в 2к з кухнею вітальнею З вікна відкриваеться гарний вид на місто ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км).

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Пентхаус. Велика простора, 2х рівнева квартира. 1 поверх може бути 37м кухня гостьова, можна розділити на кімнату + кухня, санвузол 3м2, та комора під сходами 2 поверх 2 спальні, 15, та 17 м2, санвузол на 5м2, прачечна 3м і гардероб майже 5 м2 Терасса 15 м

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну двосторонню квартиру, вул. Машинобудівників буд. 6, Фастівський район, село Чабани, станція метро "Теремки" 15 хв. пішки. Код обєкта SF-2-866-754. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. 2-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 77 кв.м: кухня 8 кв.м, 3 окремі кімнати, 1 балкон, 1 лоджія, 1 роздільний санвузол. Квартира в житловому стані. Балкон та велика лоджія (5 кв.м). Вартість - $62 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Машинобудівників вул., 6
rieltor.ua

Код обєкта : 317432-34 ДАНУ КВАРТИРУ МОЖЛИВО ПРИДБАТИ ЗА ПРОГРАМОЮ єОСЕЛЯ ПІД 3% ТА ПІД 7% РІЧНИХ! Трикімнатна квартира в новому ЖК " Plaza Kvartal" по вул. Покровська 24, смт. Чабани. Зручне планування -кухня-вітальня,три окремі кімнати, два санвузли. В квартирі зроблен сучасний євроремонт. Залишилось лише придбати меблі. - Встановлені якісні вхідні двері та вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконвектор); -Лічильники на воду та електроенергію. Plaza Kvartal - сучасний комплекс комфорт класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою (15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. Розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Можливий продаж по державній іпотеці єОселя під 3% та 7%, постановам. Повний супровід! Ласкаво просимо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua

Простора 3к.квартира з ремонтом та меблями.Чабани.М.Теремки. Іпотека.єОселя. Затишна квартира для великої родини. Зроблено якісний ремонт. Є все необхідне для комфортного проживання. Спальня з гардеробною кімнатою та балконом. Велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом. Дитяча кімната для двох діток. Вбудована кухня з побутовою технікою. Простора вітальня з лоджією, на які можливо розмістити робочий кабінет(виведено опалення). Тепла підлога: кухня, коридор, санвузол. Приємним бонусом для нового власника буде кладова розташована біля квартири. Розвинена інфраструктура: В пішій доступності Фора, АТБ, Мегамаркет. Чабанівський дитячий садок. В будинку Чабанівська бібліотека, приватний школа-садок. У дворі парк з озером, дитячий майданчик. До Київа багато автобусів. Також можливо дістатись до м.Теремки пішки(25 хвилин). Телефонуйте! Відповімо на всі питання які вас цікавлять!

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 4в
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира по вул. Юності, 1, смт. Чабани. Поверховість: 8/10. Площа: 70/42/9. В квартирі житловий стан. До метро Теремки 4 км.

Юності вул., 1
rieltor.ua

У продажду 2к.кв. перепланована на 3к. квартира в ЖК Park Plaza, смт Чабани, Фастівський р-н. Площа 73.3 кв.м. Поверх 5/16. Простора кухня з вікнами в пол 17.5 м2 В квартирі зроблена перепланування, побудовані стіни, розведена електрика. Дана квартира підходить під всі державні програми, також є можливість розтермінування. Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне».

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Продажа 3 комнатной квартиры 113кв.м, Юности 3А. Супер планировка с комнат выход на балкон! Индивидуальный проект дома, силикатный кирпич, утеплитель, потолки 2.70м Продажа без мебели. Под домом 3 стоянки для авто, три детских площадки, футбольное поле, спортивная площадка, 2 школы. Озеро, парк! Магазины ,банки , почта Необходимая инфраструктура для комфортного проживания! 60метров от дома остановка маршруток. К Метро Теремки 2км! Продажа квартиры без комиссии! Документам больше 3х лет.

Продажа Квартиры в Чабанах .113 кв.м. 2 км к метро! Без комиссии!
olx.ua

селище Чабани вулиця Машинобудівників, 4 Б 6 поверх 14 поверхового будинку. Вся квартира утеплена по фасаду. Видова, двостороння, простора, світла квартира з якісним ремонтом та меблями. На підлозі паркетна дошка та кахель. Тепла підлога в санвузлах, в коридорі та на лоджіях в дитячих спальнях. 3-ох кімнатна квартира: - кухня-вітальня - 42,4 м2 - поскдомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, морозильна камера, варильна поверхня, витяжка, кондиціонер, стінка з електричним каміном, вихід на засклений балкон. Спальні кімнати просторі та будуть частково мебльовані. За додатковими питаннями звертайтеся, відповім. Фото відповідають дійсності. Документи готові до продажу, більше 3 років.

Увага! Простора 3 к.кв.(145 м2) з ремонтом, с. Чабани, Гатне, Хотів
olx.ua

Продаж пенхаус в ЖК PARK PLAZA, смт Чабани, вул. Юності 4,від метро Теремки 5 хвилин. Загальна площа 125,2м2, 15 поверх, з найкращим видом в цьому комплексі на озеро. У квартирі виконано: -розведення електричних мереж; - розведення сантехнічних мереж; - чистова стяжка підлоги; - якісні вхідні двері; - якісні вікна Rehau (двокамерний склопакет); - висота до стелі 2,75 м. - консьєрж ЯКІСТЬ БУДІВНИЦТВА Монолітно-каркасне будівництво із використанням сучасних технологій теплозбереження. Якісна шумоізоляція, продуманий до дрібниць дизайн та інноваційні конструктивні рішення для підвищення рівня безпеки та комфорту. Наявність швидкісних ліфтів, централізованої каналізації та подачі води. Енергоефективні та панорамні вікна дозволяють використовувати природне освітлення та чудовий огляд на зелений квартал. ІНФРАСТРУКТУРА Наявність магазинів, банкоматів, сервісних служб, шкіл та садків у кроковій доступності забезпечує простоту вирішення будь-яких побутових питань та оперативність отримання необхідних послуг та товарів. Без комісії. Можливий продаж по єОселі.

Продаж пенхаус ЖК Park Plaza,125,2м2,метро Теремки, Новобудова,ЄОСЕЛЯ
olx.ua

До вашої уваги пропонуємо 2-кімнатну квартиру в ЖК "Park Plaza", вул. Юності 4, c.Чабани. +Повний дизайнерський проект з 3D візуалізацією в подарунок. Квартира загальною площею - 73,3 м2, житлова площа 37,5 м2 продається в чистому вигляді: чистова стяжка підлоги; чистова гіпсова штукатурка стін; введення в квартиру електро та сантех підключення (централізовані); якісні вхідні двері; якісні вікна Rehau; опалення індивідуальне (електроконветор); лічильники на воду та електроенергію. За детальною інформацією телефонуйте.

2к квартира в ЖК "Парк Плаза" в подарунок дизайнерський проєкт!
olx.ua

Шикарна 2рівнева квартира в ЖК Park Plaza з неймовірним виглядом! Вільне планування. Світла, простора, тепла. Висота стелі 3,70 м. Сходи литі бетонні. Площа квартири 105,1 метр. Вартість 750$ за метр. Оформлення без % та прихованих платежів напряму від забудовника. Податки 2%. Будинок здано в експлуатацію, можна заходити на ремонт, при потребі допоможемо з ремонтом - власні ремонтні бригади. Перегляд можливий щодня, телефонуйте або пишіть в приватні повідомлення. Відділ продажів працює за адресою: с. Чабани, вул. Юності, 1-А

3к квартира з шикарним виглядом. ЄОселя, єВідновлення
olx.ua

Жити з видом на водойму це круто. Але ще краще, коли це водоймище в пішій доступності. Щовечора ти можеш вийти на прогулянку, щоб посидіти на березі озера або прогулятися парком. У районі розвинена побутова та транспортна інфраструктура, до найближчої станції метро можна доїхати за 10 хвилин. Продається трикімнатна квартира на вул. Покровська 40 А, Чабани, Києво-Святошинський район. 4/9 эт цегляного будинку, площа 71/42/12 кв м. У квартирі якісний ремонт, повністю укомплектована меблями та технікою. Відмінна інфраструктура, поряд школа, дитячий садок, магазини, зупинка громадського транспорту. Комісію агенства оплачує покупець. 2-314-153

4д, 4Д, Чабаны (Киево-Святошинский), Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Дуже хороша, світла, комфортна квартира. Хороші сусіди і є можливість придбати з гаражем.

власник
Машиностроителей улица, 4В, Чабаны, Киевская 112000.0 USD
dom.ria.com

Вільна квартира в Чабанах. *Краща по площі *Краща по ремонту *Кращий поверх *Кращий будинок по обслуговуванню і теплу. Такі квартири чекають довго. І ось вона є в продажу. Спішіть. Сімейна якісна світла квартира. Багато корисної площі. Гардеробні-кладові на балконах. Найтепліший будинок і квартира. Є газ! Є сховище. Є кондиціонери. Є інтернет Є нова кухня і посудомийка. Розвинена інфраструктура зеленого містечка вас здивує. Все поруч в пішій доступності. Супермаркети, аптеки, ринок, спортзал, садочок, озеро і паркова зона. До Києва і метро - 3 км. До с. Гатне, Фемели, Хотів, Новосілки- 2 км.

Краща 3-х кім квартира. Чабани/Теремки
olx.ua

Продаж Пентхауса з власною терасою в ЖК „Парк Плаза“. 106,80 м2дворівнева квартира.Підходить під програму Є-Оселя. Квартири продаються в чистовому вигляді: -Чистова стяжка підлоги; -Чистова гіпсова штукатурка стін; -Введення в квартиру електро та сантех підключення (централізовані); -Якісні вхідні двері; -Якісні вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконветор); -Лічильники на воду та електроенергію. Власна велика тераса з неймовірно гарним панорамним видом. Розвинена інфраструктура,поряд школа,садочок,магазини,супермаркети,ТЦ,зупинка громадського транспорту,фітнес-клуб,озеро,парк,аптеки,кавярні та багато іншого.До Києва 3км,5хв.до м.Теремки на авто. Телефонуйте,розкажу більш детальніше.

Продаж дворівневої квартири в Чабанах
olx.ua

Чудова 3к квартира, 79м2, 2 спальних кімнати, велика кухня-вітальня, 2 санвузла. Розташована квартира на 12 поверсі 16 поверхового будинку в смт Чабани, що в 15 хв від м. Теремки Будинок монолітно-каркасний, утеплений мінватою і клінкерною плиткою. Опалення індивідуальне електро, 8 квт Квартира має сучасний якісний ремонт. Встановлена сантехніка Частково є меблі Можлива продаж по єОселі 3% Без комісіїї для покупця

3к квартира з ремонтом 79м2, Чабани, єОселя, Без комісії
olx.ua
1 - 24 з 42 результатів