Пропонується до продажу чудова квартира в Житловому комплексі Plaza Kvartal 2 (Плаза Квартал 2), що знаходиться в смт Чабани Киїєво-Святошинський район. Будинок монолітно-каркасний з утепленням, збудовано в 2018 році. Будинок вже майже повністю заселений. Розглянемо продаж під кредитування єОселя, 280 та 600 постанову (єВідновлення). Переваг по даного будинку і квартирі можна перераховувати безкінечно. Висотність будинку всього 3 поверхи говорить про його затишність та сімейний спокій. Квартира знаходиться на 3му поверсі та має чудовий вид на зелене подвіря. Висота стелі 3.05 м., та чудове планування квартири додасть вам максимум комфорту. В квартирі зроблені чорнові роботи, внутрішнє оздоблення, електропроводка та комунікації розведено. Встановлені якісні вхідні двері. Особливістю даного будинку є те, що на даху знаходиться відкрита тераса де ви зможете чудово провести час з друзями, сімєю не виходячи з будинку. На перших поверхах розташовані комерційні приміщення: кафе, магазини та багато іншого. Доїхати на авто до станції метро " Теремки " займе близько 5 хвилин, до метро " Іподром " - 7 хвилин, до станції " Виставковий центр " - 10хвилин. На громадському транспорті до цих станцій можна доїхати приблизно за 20 хвилин. У пішій доступності від будинку знаходяться: - два супермаркети; - дитячий садочок; - аптеки; - кафе; - парк відпочинку для дітей; - два озера. Записуйтесь на перегляд, ви будете приємно вражені даною пропозицією.

Покровська вул. (Кірова), 26а
rieltor.ua

Продам супер простору 1 кімнатну квартиру в смт Чабани. Квартира світла, тепла, має сучасне, нестандартне дуже зручне планування. Мансардний 7-й поверх із 7-ми. Велика кухня-студія з заскленим балконом, окрема кімната, зручна простора гардеробна та великий санвузол - все продумано до дрібниць! В квартирі виконаний дизайнерський ремонт в світлих тонах з використанням натуральних матеріалів. Всі меблі та техніка залишаються новим господарям. Квартира має індивідуальне газове опалення, теплу підлогу, централізований водопровід. Встановлені лічильники на газ, воду та світло. Парадне чисте, охайне, є кодовий замок, ліфт. Гарний двір, дитячий майданчик та власні паркомісця. В пішій доступності все необхідне для проживання - державний садочок, школа, супермаркет "Фора", ТРЦ, "Мегамаркет". Зручне транспортне сполучення. До метро "Теремки" 10 хв. транспортом. В квартирі ніхто не прописаний, документи готові до швидкого продажу. Можливий продаж по програмі "єОселя".

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 15
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам чудову квартиру з дизайнерським ремонтом в смт Чабани. Загальна площа - 40 м2, розташована на 3-му поверсі 7-ми поверхового цегляного будинку. Будинок 2016-го року. Охайна прибудинкова територія. Красива та простора кухня-студія та окрема спальня. Повністю облаштована меблями та якісною побутовою технікою: холодильник, посудомийна машина, духовка, плита, кондиціонер. Автономне газове опалення - завжди тепло та комфортно! Житловий комплекс має розвинену інфраструктуру. До станції метро "Теремки" - 10 хв. Перегляди за домовленістю в зручний для Вас час.

Машинобудівників вул., 19
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо для продажу затишну однокімнатну квартиру з ремонтом в гарному ЖК «Плаза Квартал», смт. Чабани, вул. Покровська, 30. Загальна площа квартири 33,3 кв.м. Квартира розташована на 2 поверсі з 4. Ремонт виконаний з екологічно-чистих матеріалів: -Розводка електрики та сантехніки; -Кахель в санвузлі, тепла підлога, ванна, інсталяція (кнопка+унитаз); -Ламінат на підлозі; -Шпалери на стінах; -Натяжна стеля; -Міжкімнатні двері. -Якісні вхідні двері; -Якісні вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконветор); Квартира світла, тепла та простора. Розвинена інфраструктура, поряд зупинка громадського транспорту, садочки, школа, кав’ярні, магазини, супермаркети, Торгові центри, клініка, спорт-клуб та багато іншого. Поруч чудове місце для прогулянок парк з озером. До Києва 3 км, або 5 хвилин на авто. Можливий продаж під єОселю. Перегляд по домовленості, в зручний для Вас час. Телефонуйте, є багато інших варіантів квартир, з різним плануванням та різною квадратурою.

Продаж затишноі квартири ЖК Плаза Квартал, Чабани, Покровська 30
olx.ua

Квартира в ЖК Park Plaza біля метро Теремки Розглядаємо безготівковий розрахунок Простора 1 кімнатна, з окремою спальнею, кухня, хол, балкон, санвузол Якісний ремонт в сучасному стилі робився "для себе" Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою: вбудована кухня з вар поверхнею, посудомийна машина, пральна машина, хододильник, велика шафа-купе, ліжко 2- спальне, обідня зона. Будинок Park Plaza-сучасний комплекс comfort класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою(15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. На даху лаунж зона з барбекю для жителів будинку Інфраструктура Гарно розвинений сучасний квартал у смт Чабани, є все для комфортного життя, магазини, кафе, піцерія, аптека, садочки, школи. Метро Теремки 5хв на авто або 15хв маршруткою Агенство, комісія 5%

Продаж 1 кімн Чабани ЖК Park Plaza Вул Покровська 28а
olx.ua

Цю квартиру можна придбати за програмами кредитування "ВПО" і "єОселя" під 3%. та 7 %! Продаж Квартира 36.9 в ЖК «Одеський бульвар», Новосілки, Одеське шосе 18 - Введено в експлуатацію та заселено у 2021 р. - Право власності на руках. - Власник 1, прописаних немає. * Поверх 14 В квартирі: * Цементна лазерна стяжка підлоги. * Сучасні віконні системи з енергозберігаючим склопакетом. * Висота стель 2,60м. * Лоджія. * Протипожежні вхідні двері. * Сталеві радіатори опалення. * Лічильники води, тепла та електрики та ОПАЛЕННЯ! БУДИНОК: * Фасад будинку утеплений мінеральною ватою. * Противопожежна система. * Консьєрж сервіс, домофон, відеонагляд. * Поруч Ліс, Сади, дитячі та спортивні майданчики, футбольне та баскетбольне поле. * У пішій доступності Ринок, Супермаркети Фора, АТБ; Нова пошта, школи та дитячий садок. * Зупинки маршрутного транспорту біля комплексу. * До метро Теремки пішки 10-15 хвилин, на авто - 2 хв. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, відповімо на всі ваші запитання!

1 кімнатна квартира  в ЖК Одеський бульвар, єОселя
olx.ua

Продаж квартир в ЖК "Plaza Kvartal" метро Теремки, смт. Чабани, вул. Покровська, 52. Голосіївський район ЗА ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ТЕЛЕФОНУЙТЕ. ЖК «Plaza Kvartal» – комплекс преміум класу. - Будинок монолітно-каркасний. Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група, швидкісний дизайнерський ліфт. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км).

Продаж квартир від забудовника в смт.Чабани
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК ATRIA будинок зданий,комфорт класу за адресою: смт Чабани, вулиця Одеське шосе, будинок 6-1 Новий монолітно -каркасний будинок , утеплений з вентильованим фасадом. Опалення від власної котельні, всі комунікації підключені,лічильники на тепло, воду, електрику, італійські радіатори, склопакети, броньовані вхідні двері гарної якості.Хороші ліфти в підʼїзді, охорона , чудовий вид з вікон. Квартира розташована на 16 поверсі, внутрішня,загальна площа 30 кв. метрів , вільне планування, санвузол 6кв.метрів,окрема спальня , кухня- вітальня,великі панорамні вікна.Житловий комплекс закритого типу, двір закритий від машин є гостьовий паркінг. Комплекс розташований в декількох кілометрах від Києва до станції метро «Теремки» 5 хвилин на маршрутці. В пішій доступності вся інфраструктура : «Мега Маркет»,магазини, медичні установи,аптеки, дитячі садочки, школи,парк , озеро.Доіхати на авто за 5 -8 хвилин можна до парку Голосіівський та Феофанія, ВДНГ.Документи готові до продажу. Можливо під кредитні програми.

Продаж 1 кім квартири ЖК ATRIA CITY смтЧабани Одеське шосе,6 пов16;30м
olx.ua

ЖК «Plaza Kvartal 3». Розтермінування в гривні на 18 місяців, з першим внеском 50%. Введення в експлуатацію жовтень цього року. Квартира 31,4 м2 м. Теремки, смт. Чабани, вул. Покровська, 52. Голосіївський район. ЖК «Plaza Kvartal 3» – комплекс преміум класу. - Будинок монолітно-каркасний. - Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. - Зона ВВQ на даху кожної секції. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Телефонуйте,відповім на всі ваші питання.

Продаж квартири в смт.Чабани
olx.ua

Продам простору однокімнатну квартиру яку можна вдало перепланувати щоб зробити велику кухню вітальню ще з одним спальним місцем! Розташування: смт.Чабани, вул. Машинобудівників,16 -Секція 2, була здана ще в 2022 році. -Площа 46,4м2 -Поверх 7/10. Вікна квартири дивляться у внутрішній дворик що створює атмосферу затишку. Квартира всередині будинку, не кутова. А ще за рахунок сторони сонця ПД-СХ досить сонячна і тепла. Продаж по переуступці. Реєстрація права власності 15 000 грн. Найближче розташування будинку до Одеського шосе 1,5 км.До м.Теремки 4 км. Маю відеоогляд квартири, надішлю по запиту у Viber або Telegram! Маю інші варіанти квартир в цьому ЖК та інших локаціях з ремонтом та без, звертайтеся!

Продам одно-двокімнатну 46м2/Чабани
olx.ua

Забронювати можна зараз ще по акційній ціні!!! Продаж 1 кім. квартири в сучасному ЖК Plaza Kvartal-3, вул. Покровська, 52, смт. Чабани, до метро Теремки 4 км. Поверховість: 1/4. Площа: 44,7/12/18. Квартира від забудовника - якісні вхідні броньовані двері, вікна з подвійним профілем Rehau, лазерною стяжкою підлоги, перегородки стін, штукатурка, підведення комунікацій в квартиру (8,8 кВт електроенергії, київська центральна каналізація, місцевий водопровід, індивідуальне електроопалення). Необхідна інфраструктура для життя в комплексі та поруч, в пішій доступності. Працюють програми: є-Оселя 3%, є-Оселя 7%, є-Відновлення, розтермінування від забудовника.

Продається від забудовника 1 к.кв. в Чабанах, вул. Покровська, 52
olx.ua

Забронювати можна зараз ще по акційній ціні!!! Продаж 2-рівневої квартири в сучасному ЖК Plaza Kvartal-3, вул. Покровська, 52, смт. Чабани, до метро Теремки 4 км. Поверх: 4-5. Площа: 69,9. Квартира від забудовника - якісні вхідні броньовані двері, вікна з подвійним профілем Rehau, лазерною стяжкою підлоги, перегородки стін, штукатурка, монолітні сходи, підведення комунікацій в квартиру (8,8 кВт електроенергії, київська центральна каналізація, місцевий водопровід, індивідуальне електроопалення). Необхідна інфраструктура для життя в комплексі та поруч, в пішій доступності. Працюють програми: є-Оселя 3%, є-Оселя 7%, є-Відновлення, розтермінування від забудовника.

Продаж від забудовника 2-рівневі квартири Plaza Kvartal-3
olx.ua

Продається 1К квартира за адресою вул. Машинобудівників 15.Повністю укомплектована якісною технікою та меблями для комфортного проживання. Вид з вікон на центр Чабанів в напрямку Одеської траси. Доглянутий внутрішній дворик із зеленими насадженнями, дитячий майданчик. Поруч знаходиться зупинка громадського транспорту, салон краси, кафе, аптека, відділення Нової пошти, пункт видачі "Розетка", продуктові магазини. В пішій доступності дитячий садок, ТЦ "Чабани Молл", ТЦ "Мегамаркет". Візд в Київ з трьох напрямків. 10 хв. до м.Теремки на авто.

власник
Продається  1к квартира
olx.ua

Забронювати можна зараз ще по акційній ціні!!! Продаж 1 кім. квартири в сучасному ЖК Plaza Kvartal-3, вул. Покровська, 52, смт. Чабани, до метро Теремки 4 км. Поверховість: 2/4. Площа: 31,4/12/10. Квартира від забудовника - якісні вхідні броньовані двері, вікна з подвійним профілем Rehau, лазерною стяжкою підлоги, перегородки стін, штукатурка, підведення комунікацій в квартиру (8,8 кВт електроенергії, київська центральна каналізація, місцевий водопровід, індивідуальне електроопалення). Необхідна інфраструктура для життя в комплексі та поруч, в пішій доступності. Працюють програми: є-Оселя 3%, є-Оселя 7%, є-Відновлення, розтермінування від забудовника.

Продається від забудовника 1 кім. в Чабанах, ЖК Plaza Kvartal-3
olx.ua

Продається однокімнатна квартира з ремонтом та повністю укомплектована готова до проживання, вул. Машинобудівників, 17. Поверх 4/7 Площа 37,5 м2 Можлива покупка квартира по державній програмі під 3% Ремонт зроблено якісно як для себе. В квартирі є гардеробна, балкон. Встановлена вбудована побутова техніка. Холодильник, духова шафа, варильна поверхня, пральна машина, кондиціонер. Всі тарифи в комплексі споживчі як для населення! Розташування будинку дуже зручне в плані розвязки. До Києва лише 2 км. До м. Теремки 4,5 км. Подивитися квартиру можна за попередньою домовленістю або можу надіслати відеоогляд 09******89 Олена Ляхова

Продам 1К з ремонтом та меблями в ЖК Чабани квартал
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ Продається 2 к. кв. в ЖК Plaza Kvartal-2, вул. Покровська, 24, смт. Чабани, віддаленість до метро Теремки 4 км. Площа: 69/16/36. Поверховість: 2/7. Квартира під чистове оздоблення. На кухні панорамне вікно. Кімнати роздільні, санвузол роздільний. Поряд знаходиться вся необхідна інфраструктура для життя. Підходять державні програми: є-Оселя 3%, є-Відновлення (сертифікат).

Продається 2 к.кв. в Чабанах, до метро 4 км
olx.ua

Продаж Квартири 36м2 в новому ЖК Чабани квартал, Київська обл., смт Чабани, Машинобудівників вул., 15. * Поверх 5. В квартирі зроблено перепланування та ремонт: * Підлога - ламінат, плитка. * Стіни - пофарбовані. * Санвузол унітаз і умивальник. * Міжкімнатних дверей немає, у санвузлі також. * В кімнаті розкладний диван, дві шафи купе, скляний стіл. * Балкон не засклений. * Вид на приватний сектор і на Київ. ВІДЕООГЛЯД надішлю на запит. Будинок введений та заселений у 2014 році - Фасад будинку утеплений ззовні. - Опалення - індивідуальне газовий котел. - Є ліфт. - Матеріал стін - цегла червона. - Висота стель 3м. - Закритий двір. - Поруч Ліс, сади, озеро, дитячі майданчики, ЖК Плаза квартал, ЖК Парк Плаза / Park PLAZA - У пішій доступності зупинка громадського транспорту, салон краси, кафе, аптека, відділення Нової пошти, пункт видачі "Розетка", продуктові магазини, дитячий садок, ТЦ "Чабани Молл", ТЦ "Мегамаркет". Візд в Киів з трьох напрямків -10 хв. до метро Теремки на авто. Це чудова інвестиція як для себе, так і здавати в оренду. Телефонуйте, домовимось на перегляд. SF-2-840-411

Продаж 1кім квартира з ремонтом ЖК Чабани квартал Метро Теремки
olx.ua

Чабаны. Продам 1 к. квартиру в новом ЖК "Пионерский кварталл 2", ул. Машиностроительная 16 Дом сдан, можно заходить на ремонт. 5 секция. Квартира расположена на 9 этаже 10 дома. Общая пл.4 (XXX) XXX-XX-XX 4м2. Состояние после строителей, без отделочных работ. До метро Теремки 4 км. Собственная инфраструктура, закрытый внутренний двор, охрана, видеонаблюдение. Можно оформлять право собственности. Все коммуникации подключены, газ запустили!; На полу лазерная стяжка, установлен котёл. Панорамные окна с красивым видом. Соседи по секции уже живут. Поруч: Либідська (М "Либедська") - бульв. Дружби народів пл. Деміївська (М "Деміївська", Центральний автовокзал) - пр. Голосіївський - пл. Голосіївська (М "Голосіївська") - вул. Васильківська (М "Васильківська") - пр. Академіка Глушкова (М "Виставковий центр", автостанція "Південна", М "Іподром") - пл. Одеська вул. Академіка Заболотного) с. Новосілки - смт Чабани - с. Хотів Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-250-677-DR.

Машиностроителей улица, 16, Чабаны, Киевская 42000.0 USD
dom.ria.com

Покровская улица, 30, Чабаны, Киевская 45675.0 USD
dom.ria.com

ул. Покровская, 30, Чабаны, Киевская 34950.0 USD
dom.ria.com

ул. Покровская, 30, Чабаны, Киевская 67350.0 USD
dom.ria.com

ул. Покровская, 30, Чабаны, Киевская 45675.0 USD
dom.ria.com

ул. Покровская, 30, Чабаны, Киевская 47560.0 USD
dom.ria.com

Покровская (Кирова) улица, 52, Чабаны, Киевская 1252860.0 UAH
dom.ria.com
1 - 24 з 72 результатів