Продаж 2 рівневої квартири з ремонтом в ЖК Парк Плаза, смт Чабани, Фастівський р-н. Площі від 105 м2. 15 поверх 16 поверхового будинку. В квартирі зроблений санвузол, з теплою підлогою, кухонний фартух, розведена електрика, підлога ламінат, на стінах шпалери, є можливість зробити ремонт за своїми вподобаннями. Продаж квартири без ремонту, у вартість входить ремонт! У кожної квартири є вихід на приватну терасу! Розглядаємо покупців з Іпотекою, сертифікатом є-відновлення. Також є інші планування 2 рівневих квартир. Ціна 1050$ м2. Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне».

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 1а
rieltor.ua

Продається простора дворівнева 2-кімнатна квартира в ЖК "Юність", за адресою вул. Юности 3. Загальна площа 110 кв. м, житлова площа 52 кв. м, велика кухня-вітальня 26.5 кв. м. Квартира розташована на 9-10 поверхах 10-поверхового кирпичного будинку. Вона не кутова і знаходиться в середині будинку. Стан квартири: Квартира після будівельників. Вона має лазерну стяжку підлоги та встановлені нові опалювальні батареї Grunhelm. У квартирі два санвузли, дві засклені лоджії та балкони. На поверсі є велика кладовка площею 8 м² з вікном. Розташування: До Києва можна легко дістатися автомобілем за 5 хвилин. Поруч розташовані зупинки маршруток до ВДНХ. Поруч: м. Київ (пл. Либідська (М "Либедська") - бульв. Дружби народів - пл. Деміївська (М "Деміївська", Центральний автовокзал) - пр. Голосіївський - пл. Голосіївська (М "Голосіївська") - вул. Васильківська ( М "Васильківська ") - пр. Академіка Глушкова (М "Виставковий центр", автостанція "Південна", М "Іподром") - пл. Одеська - вул. Академіка Заболотного) - с. Новосілки - смт Чабани - с. Хотів. В непосредственній близькості є всі необхідні заклади для комфортного життя. Ця квартира стане ідеальним варіантом для тих, хто шукає просторий та зручний житловий простір з великою площею та зручним розташуванням. Номер оголошення на сайті компанії: SF-1-810-783-DR.

Юности улица, 3, Чабаны, Киевская 100000.0 USD
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонуємо для продажу чудову дворівневу квартиру з ремонтом та гарним краєвидом в ЖК «Парк Плаза», Чабани, вул. Юності. Загальна площа квартири 112,60 кв.м. Ремонт виконаний з екологічно-чистих матеріалів: -Розводка електрики та сантехніки; -Кахель в санвузлі, тепла підлога, ванна, інсталяція (кнопка+унитаз); -Ламінат на підлозі; -Шпалери на стінах; -Натяжна стеля; -Міжкімнатні двері. -Якісні вхідні двері; -Якісні вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконветор); Квартира світла, тепла та простора. З тераси відкривається неймовірний панорамний краєвид. Розвинена інфраструктура, поряд зупинка громадського транспорту, садочки, школа, кав’ярні, магазини, супермаркети, Торгові центри, клініка, спорт-клуб та багато іншого. Поруч чудове місце для прогулянок парк з озером. До Києва 3 км, або 5 хвилин на авто. Можливий продаж під єОселю. Перегляд по домовленості, в зручний для Вас час. Телефонуйте, є багато інших варіантів квартир, з різним плануванням, з різною квадратурою.

Продаж дворівневоі квартири з ремонтом ЖК «Парк Плаза» Чабани
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2 кім. дворівнева квартира 55,8 м2 Підійде під єОселя 7%, 3 %, єВідновлення, за попереднім бронюванням, фіксована вартість. Здача середина червня Індивідуальне електричне опалення Запрошую Вас на перегляд! З повагою, Яна Мазур

2 кім. квартира 55,8 м2/єОселя 7%/ЖК Квартал Плаза 3/ Чабани
olx.ua

Квартира з якісним ремонтом. Також, є інші варіанти з ремонтом, без ремонту, та під інвестицію. єОселя, єВідновлення, сертифікати, постанови 280, 719 - ВСЕ ТАК! Площа 122 м2 Матеріали: Стіни червона цегла Утеплення пінопласт 100 м2 Моноліітне перекриття Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Інфраструктура: В комплексі Park Plaza є продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «Пятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне». Поруч з комплексом Park Plaza молоді сімї з дітьми зможуть підібрати дитячий садок: 5 хвилин до дитячого навчального комплексу «Світ Дитинства», 4 хвилини до дитячого садка «Дзвіночок» та центру розвитку дитини, 8 хвилин до дитячого садка «Яблучко», 10 хвилин до дитячих садків «Рудий Будиночок» та «Умка». До найближчих шкіл їхати трохи далі — на відстані 10 хвилин школа гімназія у Хотові, школа «Квінта», школа в Юрівці та київські школи №44, №132, №286 та №269. На відстані 5 хвилин автівкою відкрито музичну школу поєднану зі школою мистецтв. Позайматися спортом поблизу можна у фітнес-клубі Body Life, до якого 10 хвилин пішки, а за 9 хвилин можна доїхати до фітнес-клубу Sport Life, де крім тренажерного залу є аквазона зі спа, басейном та дитячою школою фітнесу. Особливості: Забудовник підтримує еко-тенденції — у підземному паркінгу будуть встановлені зарядки для електрокарів. Підвищені стандарти безпеки — територія під охороною та відеоспостереженням, датчики відкриття вікон та дверей, датчики руху, домофони з системою доступу та консьєрж сервіс. Продумані планування — без «зайвих» метрів, але зі скошеними кутами для реалізації цікавих дизайнерських рішень. Система розумний будинок Xiaomi — через мобільний додаток можна буде контролювати комунальні витрати, що допоможе заощадити на рахунках. БЕЗ ДОДАТКОВОЇ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ З повагою, Дмитро

Квартира з ремонтом 122 м2 дворівнева єОселя Парк Плаза Чабани
olx.ua

Квартира на 8 поверсі, загальна площа 91 м2 м.кв, велика кухня-вітальня 18,5 м2, 3 окремі кімнати,2 сан вузли,тераса.Висота стелі 2,75 м. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією: залізобетонний каркас, зовнішні стіни з газоблоку (для збереження тепла), утеплений мінеральною ватою 15 см, внутрішні стіни з повнотілої червоної цегли (для відмінної звукоізоляції). Будинки – дуже, дуже теплі. Квартира готова під чистове оздоблення, можна відразу класти ламінат і клеїти обої (стіни оштукатурені , по підлозі виконана фіброцементна стяжка, встановлена система опалення - металеві радіатори, прокладені труби опалення, встановлений котел - автономне опалення і гаряча вода, зроблено розведення труб холодного і гарячого водопостачання, якісні вхідні двері). Підключені всі центральні комунікації (електрика, водопровід, каналізація), затишний і доглянутий двір. Комплекс побудовано в тихому місці, посеред яблуневих садів. Одразу біля комплексу - зупинка громадського транспорту, станція метро Теремки 5 хв. на автомобілі. Зручний вїзд до Києва (без заторів) - трьома різними дорогами. Комплекс має закриту територію, кожен підїзд обладнаний домофоном і місцем для консьєржа. На території комплексу є паркінг для автомобілів (підземні та наземні паркувальні місця - велика кількість). У підвалі розташовуються зручні господарські комори. Розтермінування від забудовника на 30 місяців.Перший внесок від 25%.

Дворівнева квартира 91  м2 з терасою 6 м2
olx.ua

Популярні запити

Географія Чабани