Продаж однокімнатної квартири у ЖК Добре місто 2 у Чабанах! Квартира 45,5м2 розташована на 2 поверсі, 10-ти поверхового будинку, дуже тепла, виходить у двір Буде гарним варіантом, якщо шукаєте квартиру з великою кухнею, її можна перепланувати у велику кухню-гостьову 25м2 та спальню 11м2 Будинок з індивідуальним газовим опаленням, запущені та працюють усі мережі! Всі тарифи споживчі, як для населення! Є можливість продажу по державній програмі! Телефонуйте, детально Вас проконсультую та домовимося про перегляд

Машинобудівників вул., 16
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у ЖК Піонерський квартал-2 у найближчому передмісті Києва селище .Чабани вул.Машинобудівників Це не просто квартира, це атмосфера стилю та комфорту, де кожен день стає святом. Основні переваги цього обєкту: Якісний ремонт: Квартира вже обладнана стильним та функціональним ремонтом. Використані тільки високоякісні матеріали, щоб забезпечити ваш комфорт та задоволення від перебування в новому житловому просторі. Сучасне планування: Простора та ергономічно розміщена квартира дозволить вам максимально використовувати кожен куток свого житла. Великі вікна пропускають максимум природного світла, створюючи атмосферу світлості та прозорості. Зручне розташування: Житловий Комплекс знаходиться в елітному районі, з відмінною інфраструктурою. Близькість до транспорту, магазинів та парків робить це місце ідеальним для вашого комфортного життя. Телефонуйте вже зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд цієї виняткової квартири!

Машинобудівників вул., 16
rieltor.ua

Чабани Вул. Машинобудівна 2В Будинок 2007 року, червона цегла. 8/10 пов. 104м2, /61м2/7м2 В квартирі євроремонт , автономне опалення( газовий котел). Повністю укомплектована меблями, технікой. Все залишається. Каартира вільна. Гарна транспортне сполучення. Розвинена інфраструктура. Ціна 125000 у.е

Машинобудівників вул., 2в
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1 кімнатна в новому житловому комплексі "ДОБРЕ МІСТО 2", розташованому в мальовничому центрі селища Чабани. Всього 4 км до станції метро "Теремки", що забезпечує зручний та швидкий доступ до міста. Будинок знаходиться на стадії будівництва і належить до сучасного комплексу. Загальна площа квартири становить 38 кв.м.,з продуманим і функіональним плануванням. Комплекс розташований в зеленій зоні, що дає змогу насолоджуватися природою та свіжим повітрям. Продаж здійснюється за договором переуступки. До метро Теремки 10 хвилин. Телефонуйте.

Машинобудівників вул., 18
rieltor.ua

Без комісійних! ТЕРМІНОВО! ЖК Парк Плаза. Дуже світла видова квартира зі зручним плануванням, простора кухня, окрема спальня, гардеробна та лоджія. З вікон відкривається чудовий панорамний вид. Документи отримано, зареєстрованих не має. Будинок має свою електропідстанцію - тарифи менші ніж у Києві, відключення майже відсутні. Право власності більше трьох років - мінімальні витрати на оформлення. Також продається кладова на поверсі, 4 кв м, росташована навпроти квартири, за окрему плату. ЖК "Park Plaza" - це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей, закрита територія, гостоьвий пракінг, підземний паркінг з ліфтом. Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне». Поряд зупинки громадського транспорту, до Києва 3км. 5хв.на авто метро Теремки.

Юності вул., 4
rieltor.ua

Квартира знаходиться практично у Києві, Голосіївський район 2,5 км від метро Теремки в смт Чабани. ЖК "Atria City.Teremky" Будинок комфорт класу уже введено в есплуатацію. Можна заходити на ремонт Підходить під програми єОселя 3% і 7%, сертифікати, постанови 280 та інші Квартира 30,84 м2 з дуже зручним плануванням. Є дизайн проект Є власна кладовка, яку можна придбати за додаткову оплату. Також маємо рядом двокімнатну квартиру 52,5 м2 яку можна також придбати, та обʼєднати в одну квартиру. Через дорогу МегаМаркет, поруч Нова лінінія, пункт видачі Rozetka, Фора, аптека та інша зручна інфраструктура. До метро Теремки 2,5км, пішки приблизно 30 хв. Машиною кілька хвилин, поряд зупинка маршруток на будь-який смак. Якісний ЖК, комфорт классу, закрита, безавтомобільна територія всередині комплексу. Заведено оптоволокно (інтернет працює і у випадку відключень), Ліфт має автономне живлення. Велике приміщення при вході - консєрж, охорона, колясочна зона. Вже є відеонагляд по периметру. Власна котельна, електропідстанція , лічильники, сам будинок утеплений базальтовою ватою. Комунальні тарифи державні.ЖК кваліфікований учасник програми єОселя, є можливість іпотеки. Телефонуйте ! Домовимось про перегляд!

можливий продаж по єОселя
вул. Одеське шосе, 6
rieltor.ua

У продажду 2к.кв. перепланована на 3к. квартира в ЖК Park Plaza, смт Чабани, Фастівський р-н. Площа 73.3 кв.м. Поверх 5/16. Простора кухня з вікнами в пол 17.5 м2 В квартирі зроблена перепланування, побудовані стіни, розведена електрика. Дана квартира підходить під всі державні програми, також є можливість розтермінування. Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне».

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

У продажду 1к.кв. перепланована на 2к. квартира в ЖК Park Plaza, смт Чабани, Фастівський р-н. Площа 57.1 кв.м. Поверх 9/16. Простора кухня з вікнами в пол 15 м2 В квартирі зроблена перепланування, побудовані стіни, розведена електрика. Дана квартира підходить під всі державні програми, також є можливість розтермінування. Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне».

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в житловому комплексі Одеський бульвар - активному та динамічному місці в найближчому передмісті Києва (до межі міста - 300 метрів). Будинок заселений уже майже 3 роки, сусіди ремонт уже зробили. Квартира не торцева, власником обиралась спеціально несонячна сторона та з комфортним видом. Продається повністю мебльована та з технікою - готовий варіант під оренду або власного проживання. Зроблено перепланування з виділенням окремої спальної зони, гостьової зони та гардеробної кімнати. Будинок енергоефективний, опалення взимку включається на «мінімум». В планах придбання генератора. Інфраструктура активно розбудовується - поруч ТРЦ Мегамаркет в Гатному, кафе та відпочинкові заклади. Транспортна розвʼязка комфортна для користувачів громадського транспорту - маршрутки до станцій Академмістечко, Теремки, Іподром, Либідська, Вокзальна - так і для автомобілістів. Пішки до метро близько 15 хв. Покази за погодженням. Готові розглянути безготівковий розрахунок (Єоселя, постанова, сертифікати) ID: 81242

генератор
Одеське шосе, 18
rieltor.ua

40,0/9,9/15,0 кв.м., сан/вузол 3,3 кв.м., передпокій 9,8 кв.м., вбиральня 1,7 кв.м. Висота стелі 2,7 метри. Поверх 8/16. Корпус №2 у ЖК «Атріа Сіті. Теремки». Введено в експлуатацію у 2021р. Комфорт клас. Квартира двостороння. Її вікна виходять на інші корпуси ЖК та на доглянуту приватну садибу поряд. Знаходиться в районі Гатне, Чабани, Теремки. GPS координати будинку: 50.348219365094224, 30.42758639818697. 2,5 км від Теремки (усього 3 зупинки маршруткою), Одеське шосе 6. Велика кухня-вітальня та передпокій. Квартира кругова, а тому, зважаючи на конструкцію і розташування вікон, буде багато природного освітлення протягом усього дня. Реальна площа квартири (за техпаспортом) – 40 м2. Проектна площа від забудовника – 39,7 м2. Стан – після будівельників. Про ЖК: - будинок монолітно-каркасний, комплексно утеплений зовні мінеральною ватою (товщина 10-15 см); - власна котельня у будинку; - стіни газоблок Aeroc; - дуже якісні двокамерні енергозберігаючі вікна Rehau Euro70: - закачано інертний газ Аргон; - енергозберігаюче покриття LowE (Low Emissivity), що відбиває до 90% тепла назад у приміщення; - формули скління: верхніх частин вікон СПД 4-14Ar-4-14Аr-4LowE, нижніх частин вікон СПД 4-14Ar-4-12Аr-3.3.1LowE дають додатковий ефект шумопоглинання. У квартирі дуже тихо!; - у нижніх фрагментах вікон, які на всю висоту стіни («підлога»), використано спеціальне посилене скло ТРИПЛЕКС та встановлені захисні «французькі» балкони/решітки; - технічні додаткові профілі знизу та зверху вікон – армовані; - якісна фурнітура Siegenia. - протипожежні бронедвері з гарним стильним фасадом; - на підлозі стяжка; - у квартиру заведено та розведено по квартирі опалення від власної котельні, встановлені всі радіатори; - у санвузол та на кухню заведені холодна, гаряча вода, каналізація; - у квартиру заведено електрику – мідний дріт, розведення по квартирі не виконано; - встановлені лічильники: на електрику (2-х тарифний день/ніч, тариф комунальний для населення); на холодну воду, на гарячу воду та на опалення по Гкал; - закрита територія будинку. Проїзд у ЖК на автомобілі з Києва можливий як безпосередньо Одеською трасою (2,5 км від м. Теремки), так і через с. Новосілки та смт. Чабани від вул. Ак. Заболотного чи від Кільцевої автодороги через житловий масив Крюківщина та с. Гатне. Поруч із ЖК на Одеській трасі будують естакади-розвороти як у бік Києва, так і у бік Одеси. Дуже зручно добиратися громадським транспортом: від м. Теремки ходить багато маршруток за міськими тарифами - 3 зупинки. У ЖК «Атріа Сіті. Теремки» оригінальна концепція різноповерховості будинків та квартальної забудови. Дуже перспективне місце. Поруч немає с/г полів, що поливаються хімією – лише сади для розведення молодих саджанців Академією наук. Троянда вітрів цілий рік дме у напрямку від ЖК до траси: ні пил, ні шум не йдуть на будинок. Після закінчення усього будівництва ЖК має найкращі перспективи зростання вартості квартир порівняно з іншими ЖК та будинками навколо. Будинок активно заселяється. Ціна квартири - 46000 $. Від власника. Ціна «під ключ»: без посередників, комісії, додаткових сплат. Доступний також варіант схожого метражу на 4-му поверсі. (096) 170 09 19

власник
можливий продаж по єОселя
Одеське шосе, 6
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Чабани

Супер пропозиція. Вул. Машинобудівельників 14-А (Чабани) ЖК-ЧАБАНИ-2. 4-поверх,10 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 55,1м.кв., кімната 22,6 м.кв., простора кухня 13,2 м.кв. Після будівельників. Сантехнічна розводка зроблена. Сучасне планування: Простора та ергономічно розміщена квартира дозволить вам максимально використовувати кожен куток свого житла. Великі вікна пропускають максимум природного світла, створюючи атмосферу світлості та прозорості. Сучасний та комфортний ЖК європейського типу, комфорт та турбота про мешканців. Зупинка маршрутки, яка курсує до метро «Теремки» біля входу до комплексу, до найближчого метро 3 км. Ландшафтний дизайн, рослини та доглянуті газони, це Ви зможете спостерігати щодня. Наявність якісних дитячих та спортивних майданчиків, поля для тенісу та футболу порадують дітей та їхніх батьків. Документам менш 3-х років. Податки сплачує власник. Продаж здійснюється по дорученню. Будинок заселений на 50 відсотків. Торг можливий. Є паркомісце+10000$.

Машинобудівельників, 14-А
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира в НОВОБУДОВІ, метро Теремки смт ЧАБАНИ, 2 хвилини до ОПТИМІСТО вул. Машинобудівників 1б 7/7 поверх 96 м2 НОВИЙ РЕМОНТ!!! Квартира повністю облаштована для життя: побутова техніка, посудомийна та пральна машина, бойлер, меблі, телевізор та інше. Охоронна сигналізація Великий зелений двір, школа та садочок поруч Підходить: Є оселя Житло для військовослужбовців (п 280) Можливий безготівковий розрахунок Без комісії!!! Від власника!!!

власник
Машинобудівників вул., 1 б
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Чабани 2 Комфорт клас в передмісті Києва смт Чабани 3 хвилини від столиці, 20 хвилин від центральної частини столиці Вул. Машинобудівельників 14 а Закрита територія Комфорт клас Стелі 2,75м Площа 42м2 Свіжий якісний ремонт, вся необхідна техніка Чудовий вид з вікон • Є відео огляд Смт Чабани Фастівський район Представник власника Продажа квартиры в ЖК Чабаны 2 Смт Чабаны Фастовского района В непосредственной близости к Киеву Ул. Машиностроителей 14А Рядом ЖК Юность ЖК Добре місто 2

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 14А
rieltor.ua

Є Оселя! ЖК Одеський бульвар, ст.м. Теремки, Одеське шосе 18, однокімнатна квартира, студія, 6 поверх 25 поверхового будинку, оздоблення від будівельників, мідна проводка, лічильник на воду, електрику та лічильник на тепло, сталеві радіатори, санвузол об’єднаний, склопакети енергозберігаючі, лоджія засклена, три ліфти (два пасажирських та один вантажний) в пішій доступності супермаркет ФОРА, відділення Нової Пошти, кав’ярня, ресторан, дитячий майданчик, дитячий садок та школа, до метро 15 хвилин пішого ходу, 2 хвилини машиною.

можливий продаж по єОселя
Одеське шосе, 18
rieltor.ua

Код обьекта:328882-31 3-х комнатная квартира с кухней-студией 33 м2 Загальна площа 99,1 кв.м, дві окремі спальні. Дом зданий в експлуатацию в 2011 р. Квартира світла з чудовим краєвидом на озеро, в будинку доглянуте парадне, консьєрж, домофон. Дуже затишний двір. Розвинена інфраструктура: 2 хвилини ходьби до зупинки маршрутного таксі, яке прямує до станції Теремки, 15 хвилин - до торгового центру Мегамаркет, Фора. Поруч Садок Школа. Найближча станція метро Теремки.

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 3
rieltor.ua

Код обєкту:300969-34 ДАНУ КВАРТИРУ МОЖЛИВО ПРИДБАТИ ЗА ПРОГРАМОЮ єОСЕЛЯ ПІД 3 ТА 7% РІЧНИХ. Трикімнатна квартира в новому ЖК комфорт класу ATRIA CITY TEREMKY+ готовий дизайн проєкт з детальною документацією для будівельників і візуалізаціями. Можливо зробити три чи дві кімнати. Замовлений дизайн проєкт на 2 спальні і велику кухню-студію, та можна зробити три окремі кімнати і кухню. В квартирі два санвузла, один з яких по дизайн проєкту - прачечна і гардеробна, та ви можете зробити як вам зручніше =) Південь Київа, с. Чабани. Поряд зручна розвязка, метро Теремки, торговий центр МЕГАМАРКЕТ, ВДНГ, під домом парковка. Власна котельна, електропідстанція і висока якість самого будинку (квартира проходила оцінку експертами з приймання новобудов). Будинок введено в експлуатацію і вже роблять ремонти та живуть люди. ТЕЛЕФОНУЙТЕ В ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС ЧАС!

можливий продаж по єОселя
Одеське шосе, 6 к.2
rieltor.ua

1-кімнатна квартира 42,2 кв.м. в новому ЖК "Park Plaza" по вул. Юності, 4, с. Чабани Будинок введено в експлуатацію, всі комунікації підключені, можна заходити на ремонт. Будинок має свою електропідстанцію - тарифи менші ніж у Києві. Право власності більше трьох років - мінімальні витрати на оформлення. Зручне планування з роздільними кімнатами, панорамні вікна. В квартирі зроблені основні чорнові роботи: - стяжка підлоги; - гіпсокартонова обшивка стін; - встановлені якісні вхідні двері та вікна Rehau; -опалення індивідуальне (електроконвектор); -лічильники на воду та електроенергію. Park Plaza - сучасний комплекс комфорт класу. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою (15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Гарна сучасна вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. Розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км).

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Код обʼєкта:346696-18 Продається двокімнатної квартири за адресою с.Чабани, вул. Машинобудівників, 16 ЖК Добре місто 2. -Площа 66 м2 -Поверх 3 з 10 В квартирі гарне планування дві окремі кімнати, велика кухня студія, є гардеробна. Можна окремо придбати кладову 3.5 метри міжповерхів, дуже вмістка для речей. В квартирі розведена повнічттю електрика, зроблені всі чернові роботи, стіни готові під шпалери, на підлозі лазерна стяжка, у туалеті готова інсталяція., є плитка для підлоги еа кухню та робочу стіну. Розглядаємо продаж по всім державним програмам! -Введений в експлуатацію будинок ще в 2021 році та вже обжитий сусідами -Свій внутрішній двір без авто з дитячим та спортивними майданчиками -Опалення газове індивідуальне -Лічильники на газ, електрику і воду встановлено Тарифи споживчі як для населення, прямі договори. Найближче зручне передмістя Києва з гарною інфраструктурою і розвязкою. До Києва (метро Теремки) - 4 км. Поруч зупинка, магазини, Нова пошта, Розетка, аптека, кавярні, продуктові маркети, є все для комфортного проживання. Телефонуйте відповім на всі ваші питання. Комісія 3%

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 16
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЙ. Однокімнатна роздільна квартира загальною площею 38.3м2. Адреса: смт.Чабани. Києво-Святошинський район. Вул. Покровська 40А. (колишня. Кірова) Поверх 5/10. Одне парадне. 1 великий ліфт на 1000кг. Квартира в чудовому ЖК Покровський Двір. Будинок зданий у 2020 році. Документам більше 3х років. Кожна квартира в цьому будинку обладнана індивідуальним двоконтурним газовим котлем. Завдяки якому у вас автономне опалення та гаряча вода. Також зроблена розводка під електричний бойлер. Достатньо велика парковка де завжди є вільні місця біля будинку. Красивий крайовид з вікон. ЖК знаходиться в затишному місці біля озера. Поруч є місця для відпочинку як дітей так і дорослих. Поруч магазин, аптека, пошта, школи, дитячі садки, центр культури і мистецтв смт. Чабанів, салони краси та інша інфраструктура необхідна для комфортного життя. А головне до Теремків 5-7 хв на авто. За 7-10 хв в пішій доступності зупинка громадського авто-транспорту в напрямку Києва. Квартира не потребує додаткових вкладень, меблі та техніка залишаються новим господарям. Добре розвинена інфраструктура, є все необхідне для комфортного проживання. Документам більше 3х років. Мінімальні витрати на переоформлення. Є відеоогляд квартири по запиту в телеграмм. [телефон скрыт]. Перегляди в зручний для вас час. Ключі на руках. Ніхто не прописаний, готова до угоди. Без комісій для покупця.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 40А
rieltor.ua

Працюємо з Державними програмами. Без рієлторських та податків власника. Запрошуємо вас додому, який знаходиться в елітному житловому комплексі, що стане вашим особистим оазисом комфорту та стилю. Уявіть собі ранок, коли ви прокидаєтесь у світлому і затишному просторі, відчиняєте вікно, дихаєте свіже повітря і слухаєте спів пташок. Саме цим цінно життя в передмістті. Ця квартира з якісним новим ремонтом ідеально для людей, які цінують комфорт без метушні. Просторі кімнати, світлий довершений ремонт, лишилось обрати меблі за Вашим особистим смаком. Комплекс, де розташована квартира, знаходиться всього в 10 хвилинах їзди до Києва, але завдяки мальовничому парку та озеру навколо будинку, вам не захочеться залишати цей куточок спокою та гармонії. Вранці ви можете почати день з прогулянки серед зелених насаджень, вдихаючи свіже повітря, а вечорами насолоджуватися заходом сонця біля озера. Для вашого автомобіля передбачено зручний підземний паркінг, що забезпечує комфорт та безпеку. Ви можете бути впевнені, що ваш автомобіль завжди буде в надійному місці. (Додатково продаємо паркомісце) Квартира робилась для себе, тому якість ремонту на вищому рівні. В санвузлі, кухні та коридорі - тепла підлога. Професійно зроблена електрика та використана якісна сантехніка. Чудовий шанс стати частиною цього елітного житлового комплексу. Ваш новий дім вже чекає на вас, треба лише подзвонити мені щоб домовитись на перегляд. (Якщо брати під ЄОселю - перший внесок 12 000 + банківське оформлення) Організую угоду в подарунок

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 28
rieltor.ua

43663 єВідновлення, єОселя. Продається 1 кімнатна квартира по вул. Покровська 26 в Парк Плаза селище Чабани 30,3 м2 все окремо санвузол поєднаний Кухня вбудована - все окремо В будинку чудова вхідна група - золотий ліфт плітка Каламата Є вихід на дах - там зона барбекю і відпочинку Можливо сидіти і спостерігати за облаками Квартира дуже тепла і охайна Гарна інфрастуктура: внизу в комплексі є аптекі, магазинчики, салон краси Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua

Поспішайте! З відкриттям ТРЦ з підземним паркінгом, супермаркетом, бутиками, великим Епіцентром в кроковій досяжності від будинку вартість нерухомості поруч швидко зростатиме! Також покращить комфортність проживання і дасть можливість пішки дійти до метро за 20 хвилин. Знаходиться в 2 км від станції метро Теремки. Проїзд у ЖК на автомобілі можливий трьома шляхами- Одеською трасою , через с. Новосілки та смт. Чабани , а також від Кільцевої автодороги через Крюківщину та с. Гатне. Будинок введено в експлуатацію в 2021 році, мешканці активно заселяються. Майже трьохкімнатна квартира, велика кухня вітальня та 2 окремі спальні. Два санвузли. Один можна спланувати як гардероб, або господарський блок. Приватна зона вдало відокремлена від загальної. Встановлені якісні двері, радіатори, лічильники на гарячу та холодну воду , електрику, теплопостачання, що дозволить Вам регулювати тепло. Панорамні вікна, завдяки чому приміщення стає світлішим та просторішим, 5-ти камерні профілі Rehau Euro70 з якісною фурнітурою Siegenia, енергозберігаючі склопакети. Лазерна стяжка. Є підвал з коморами. Пожежна сигналізація. Двофазні лічильники "день-ніч". Заведений оптоволоконний інтернет. В кроковій доступності Мегамаркет, Фора, АТБ, Jysk, кінотеатр «Батерфляй», ринок Гатне, ярмарки, Sport Life з басейном та аквазоною, Sport Club Aelita, FitCurves, школи, дитячі, садочки. Поруч парки з озерами, у десяти хвилинах на авто мальовничі парки Феофанія та Голосіївський, Гарний краєвид на сади і місто. І велика перевага- чисте і свіже повітря. Приїзжайте на перегляд, зможете впевнитись в цьому самі!

Одеське шосе, 6
rieltor.ua

Без комісії для покупця продам квартиру в 2 км від станції метро Теремки. КОМОРА в подарунок! Поспішайте! З відкриттям ТРЦ з підземним паркінгом, супермаркетом, бутиками, великим Епіцентром в кроковій досяжності від будинку вартість нерухомості поруч швидко зростатиме! Також покращить комфортність проживання і дасть можливість пішки дійти до метро за 20 хвилин.Після закінчення усього будівництва ЖК має найкращі перспективи порівняно з іншими ЖК та будинками навколо. Проїзд до будинку на автомобілі з Києва можливий трьома шляхами- Одеською трасою, через с. Новосілки та смт. Чабани, а також від Кільцевої дороги через Крюківщину та с. Гатне. Безліч маршруток. Будинок введено в експлуатацію в 2021 році, мешканці активно заселяються. Встановлені якісні двері, радіатори, лічильники на гарячу та холодну воду , електрику, теплопостачання, що дозволить Вам регулювати тепло. Двофазні лічильники "день-ніч" дають можливість економити на електриці. Панорамні вікна, завдяки чому приміщення стає світлішим та просторішим, 5-ти камерні профілі Rehau Euro70 з якісною фурнітурою Siegenia, енергозберігаючі склопакети. Лазерна стяжка. Є підвал з коморами. Пожежна сигналізація. Заведений оптоволоконний інтернет. В кроковій доступності Мегамаркет, Фора, АТБ, Jysk, кінотеатр «Батерфляй», ринок Гатне, ярмарки, Sport Life з басейном та аквазоною, Sport Club Aelita, FitCurves, школи, дитячі, садочки. Поруч парки з озерами, у десяти хвилинах на авто мальовничі парки Феофанія та Голосіївський, Гарний краєвид на приватну ділянку з ландшафтним дизайном. Повітря свіже та чисте, поруч сади , які не обробляються хімією. Приїжджайте на перегляд і зможете впевнитись в цьому самі!

Одеське шосе, 6
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Плаза Квартал в смт. Чабани ( близь столиці 3хв Фастівський район) Покровська 24 а Будинок комфорт класу Стелі 3м Гостьовий та підземний паркінги Наявність ремонту (Стан ремонту на сьогодні 7/10) • Є відео огляд квартири Чудове планування : Кухня вітальня Спальня Гардеробна Санвузол Облаштована меблями та технікою Представник власника

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 24а
rieltor.ua
1 - 24 з 252 результатів

Квартири Чабанів - це житло в одному з найближчих до столиці селищ, розташованих недалеко від житлового масиву Теремки Голосіївського району. Саме близькість Києва в поєднанні з властивою передмістю чарівністю й прийнятними цінами на однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні й 4-кімнатні квартири з ремонтом від господаря робить місцеву нерухомість настільки привабливою, що з кожним роком попит на продаж житла в Чабанах стає все більш високим.

Продаж квартир у Чабанах на вторинному ринку: ціни, транспорт й інші нюанси

Житло поруч зі столицею затребуване завжди, адже це реальна можливість заощадити гроші й жити при цьому у вельми комфортних умовах. Багато хто, збираючись недорого купити квартиру, Чабани обирають саме завдяки його зручному розташуванню. Навіть незважаючи на те, що селище не відрізняється занадто різноманітною інфраструктурою, Київ з величезною кількістю магазинів та інших закладів зовсім поруч.

Хоча селище є відносно компактним за площею й продаж житла в Чабанах представлений не надто великою кількістю оголошень, серед них можна знайти найрізноманітніші варіанти за якістю й цінами. На ринку первинного житла можна зустріти варіанти від забудовника як економ-класу, так і більш дорогі за вартістю, що реалізуються на умовах 100% передоплати, з розтермінуванням (у розстрочку) чи в кредит. Ну, а купити дешево житло в Чабанах на вторинному ринку можна як відносно нове, те, що кілька років тому було новобудовою, так і таке, що має більш солідний вік.

Нерідко ті, хто планує купити квартиру в Чабанах, вторинний ринок розглядають як найбільш привабливий варіант. І це не тому, що новобудов тут мало чи вони в чомусь поступаються вторинному житлу, а частіше за все через те, що купівля такої нерухомості несе в собі менше ризику, ніж у зданій новобудові, не передбачає очікування готовності будинку (договір можна укласти відразу), що може затягнутися, а також дозволяє реально оцінити всі переваги та недоліки житла.

Знайти повну інформацію про ринок нерухомості цього селища можна на сторінках Flatfy від ЛУН. У нашій базі з інших сайтів зібрані всі оголошення з фото без посередників, в яких запропонований терміновий продаж квартир у Чабанах, вторинне житло від власника. Зручний пошук інформації та можливість самостійно отримати всі необхідні дані (площа вітальні, кухні, спальні, планування квартири, поверх та ін.) дозволить відмовитися від послуг посередників і купити житло в центрі Чабанів у хазяїна по доступній ціні, заощадивши значну частину коштів.