Продам 2 х комнатную квартиру на ДРП Индивидуальное отопление,2 этаж, 2 воды-общая и скважина Миргородська 106 кв 8

власник
Продам 2 х комнатную квартиру
olx.ua

Продаємо квартиру в звязку з переїздом за кордон. В ціну входить гараж. Є підвал в будинку. За детальною інформацією писати в особисті повідомлення. Місто Хорол, вул. Небесної Сотні 81/2.

власник
Трьохкімнатна квартира з гаражем
olx.ua

Продам однокімнатні квартиру. Всі питання по телефону 09*********95

власник
Продам 1-но кімнатну квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1 кімнатна квартира. м.Хорол Полтавська обл. 1/2 поверхового цегляного будинку. Район залізничної станції, заг.площ. 17,8м.кв , садок ,сарай , погріб.Вода не проведена,(без зручностей і ремонту).

власник
1 кімнатна квартира. м.Хорол Полтавська обл.
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста

власник
Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

Місто Хорол, Полтавська Область продам двокімнатну квартиру в центрі з усіма зручностями по вулиці Небесної Сотні 80/13, Перший поверх, вікна виходять на центральну вулицю, висока стеля, стіни товщиною 90 см. На додачу у дворі сарайчик з погребом та невеликий вольер. На смс не відповідаю, телефонуйте Купить квартиру в Полтавской области, продаж квартир

власник
2к. квартира місто Хорол, Полтавська область продаю
olx.ua

Продаётся 3х комнатная квартира в доме(приватизированная). Со всеми удобствами. Имеется огород, гараж и постройки. Всё вопросы по номеру телефона.

власник
Квартира 3х комнатная в доме
olx.ua

В самому ценрі місто Хорол, Полтавська область терміново продаю недобудовану однокімнатну квартиру по вулиці Шевченка 13, центр, під капітальний ремонт, 38 кв.м.. Світло, газ, водопровод, нова каналізація. Стоять пластикові вікна та нові залізні двері. Двір на чотири хазяїна, вїзд для авто. Продаю в звязку з виїздом. НА СМС НЕ ВІДПОВІДАЮ! Всі питання по телефону. Купити квартиру в Полтавській області Купить квартиру в Полтавской области недорого

власник
Продаж Квартира, Полтавська область місто Хорол під кап. ремонт
olx.ua

Доброго дня! Є супер пропозиція для Вас! Продається хороша 3-кімнатна квартира у тихому та екологічно чистому районі Мкк м. Хорол, загальною площею 62,72 кв.м. Тут є все для вашого комфорту: магазини, школа, озеро, ліс. Не пропустіть шанс стати власником квартири у тихому місці. Телефонуйте зараз і квартира стане Вашою домівкою. Додаткова інформація за телефоном 05******54.

власник
Продаж квартири в м.Хорол Полтавської обл.
olx.ua