Від забудовника. Нова пропозиція без комісії для покупця. Продаж 1-2-3 кімнатних квартир котрі знаходяться на 1 та 9 поверхах, девʼяти поверхового будинку. Київська область, обухівський район, село Ходосівка, ЖКНова Конча-Заспа. Будинок 2024 року, здача 1 квартал (весна). Всі питання по телефону Ціна у готовому будинку: m2 34.000 грн. без комісії. Ціна у будинку котрий будується: 28000 - 100%. 30 000 - 1 рік розстрочка. 36 000 - 2 роки розстрочки. Запрошую на перегляд буду рад показати у будь який зручний для Вас час.

Соборна вул., 2
rieltor.ua

Від забудовника. Нова пропозиція без комісії для покупця. Продаж 1-2-3 кімнатних квартир котрі знаходяться на 1 та 9 поверхах, девʼяти поверхового будинку. Київська область, обухівський район, село Ходосівка, ЖК Вілар ЖК VLASNA Будинок 2024 року, здача 1 квартал (весна). Всі питання по телефону Ціна у готовому будинку: m2 30.000 грн. без комісії m2 34.000 грн. без комісії. Ціна у будинку котрий будується: 28000 грн. - 100%. 32000 рік розстрочка. 36 000 грн - 2 роки розстрочки. Запрошую на перегляд буду рад показати у будь який зручний для Вас час.

Кузьми Скрябіна вул., 9
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Ходосівка, Новообухівська траса, Нова Конча Заспа, вул. Леоніда Каденюка, біля Мегамаркету та Аутлет Мануфактура. ЖК КаDенюк Homes. Вхідна група та дворик на 2 квартири, паркомісце. 40 м кв, кухня-студіо 17 м кв, 14 м кв спальня, С/У 5 м кв. Висота стелі 3 м, 3 фази, центральна каналізація, скважина. Закрита територія з відеонаглядом та охороною, власна інфраструктура в містечку та поряд. Можливо використовувати під офіс. 10 хв до Києва на авто, 5 хв Сільпо, Фора, АТБ, McDonalds. єОселя Продаж у кредит, умови індивідуально. Більше інформації та ідея комплексу на нашому сайті: kadenyukhomes.com.ua

власник
Леоніда Каденюка, 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю квартиру з природою та затишним місцем! Київська область с. Ходосівка, ЖК ONE FAMILY. Широкий вибір одно та двокімнатних квартир у цегляних будинках невисокої поверхневої забудови! Територія комплексу закрита, своя інфраструктура зі своєю набережною, зоною відпочинку для всієї родини. У кожній квартирі передбачено: - інд. газове опалення,(газ. котел виробництва Італії) - фінішна стяжка, -металопластикові вікна -Вхідні металеві двері з МДФ накладами з обох сторін. -електро, водо постачання та водовідведенням. Є розстрочка до 24міс, перший внесок від 30%. Вартість 38500грн/м2. Звертайтесь, є широкий вибір квартир з чудовим видом!

Продаю Двокімнатну квартиру в ЖК ONE FAMILY біля, Києва !
Київська обл
olx.ua

Агенція нерухомости "Час" пропонує продаж 1 кім. квартири в ЖК One Family Знаходиться в с. Ходосівці, біля Мануфактури. Стан квартири після будівельників: стіни червона цегла, підлога фінішна стяжка. Вода, каналізація - централізовані( свердловина до 140 м.) Є розводка газового опалення, котел входить у вартість. Електропостачання від Укрзалізниці (що знижує ризик відключення електроенергії). В продажі є 1 кімнатні квартири площею від 37 кв.м. до 40 кв.м., та 2-кім. квартири від 54 кв.м. до 65,5 кв.м. Можливий кредит до 2х років з першим внеском від 30% 37500 грн/м2 Місце розташування затишне, поряд Мануфактура, Мегамаркет. Не далеко голубе озер . Звертайтесь в зручний для вас час!

Продам квартиру с. Ходосівка ЖК One Family
olx.ua

Від забудовника. Нова пропозиція без комісії для покупця. Продаж 1-2-3 кімнатних квартир котрі знаходяться на 1 та 9 поверхах, девʼяти поверхового будинку. Київська область, обухівський район, село Ходосівка, ЖК Вилар Будинок 2024 року, здача 1 квартал (весна). Всі питання по телефону Ціна у готовому будинку: m2 34.000 грн. без комісії. Ціна у будинку котрий будується: 28000 - 100%. 30 000 - 1 рік розстрочка. 36 000 - 2 роки розстрочки. Запрошую на перегляд буду рад показати у будь який зручний для Вас час.

Від забудовника 1-2-3 к. квартири ЖК Вілар с. Ходосівка, Рострочка
olx.ua

Продаю квартиру з природою та затишним місцем! Київська область с. Ходосівка, ЖК ONE FAMILY. Широкий вибір одно та двокімнатних квартир у цегляних будинках невисокої поверхневої забудови! Територія комплексу закрита, своя інфраструктура зі своєю набережною, зоною відпочинку для всієї родини. У кожній квартирі передбачено: - інд. газове опалення,(газ. котел виробництва Італії) - фінішна стяжка, -металопластикові вікна -Вхідні металеві двері з МДФ накладами з обох сторін. -електро, водо постачання та водовідведенням. Вартість 37500грн/м2.(при 100% оплаті), можлива розстрочка Звертайтесь, є широкий вибір квартир з чудовим видом!

Продаю 1к квартиру в ЖК One Family 5км до Києва
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру в ЖК One Family, с.Ходосівка, вул.Кузьми Скрябіна Площа 55 м2 Поверх 2/7 -Поверхів 7 -Технологія будівництва червона повнотіла цегла 38 см+ утеплення мінеральною ватою 10 см -Комунікації: централізована каналізація, власна свердловина+ водоочистна система води, -опалення газове індивідуальне Вартість 38500 грн.м2. Можлива розстрочка! Комплектація квартири: -Фінішна стяжка на підлозі -Стіни без штукатурки -Розводка опалення -Встановлений 2-х контурний газовий котел -Лічильники газ, вода, електрика Поруч голубі озера для відпочинку та торгівельний центр Мануфактура Записатися на перегляд квартир 09******89 Олена Ляхова, звертайтеся!

Продам 2К/55 м2 в ЖК One Family/Ходосівка
olx.ua

Від забудовника продаж квартир, в наявності є варіанти. Нова пропозиція без комісії для покупця. Продаж 1-2-3 кімнатних квартир котрі знаходяться на 1 та 9 поверхах, девʼяти поверхового будинку. Київська область, обухівський район, село Ходосівка, ЖК Вилар Будинок 2024 року, здача 1 квартал (весна). Всі питання по телефону Ціна у готовому будинку: m2 34.000 грн. без комісії. Є розстрочка. Запрошую на перегляд буду рад показати у будь який зручний для Вас час.

Від забудовника 1 кімнатна квартира 38.5м2 Ходосівка Мануфактура Без %
olx.ua

Від забудовника. Розстрочка, без комісії. Нова пропозиція без комісії для покупця. Продаж 1-2-3 кімнатних квартир котрі знаходяться на 1 та 9 поверхах, девʼяти поверхового будинку. Київська область, обухівський район, село Ходосівка, ЖК Вілар ЖК VLASNA Технологія будівництва: монолітно бетонна. Всі питання по телефону Ціна у готовому будинку: m2 30.000 грн. без комісії Запрошую на перегляд буду рад показати у будь який зручний для Вас час.

Продаж квартир від забудовника с.Ходосівка 10 км до Киіва, Розстрочка
olx.ua

Житлові комплекси у Ходосівка