Продаж сучасної, вдало перепланованої квартири в самому центрі міста. Цегляний будинок. Середній поверх. Перепланована в кухню-студію та 2 окремі кімнати. Залишаються меблі, що на фото, вмонтована техніка. Є електричний камін. Балкон зʼєднаний з кухнею та вітальнею. В загальну площу не входить. На підлозі ламінат та плитка (електрична тепла підлога в кухні-студії) Вікна всі металопластикові. Квартира яка дійсно варта уваги. Деталі за тел

эксклюзив
Соборна вул., 58
rieltor.ua

Бажаєте купити квартиру щоб був парк, стадіон, річка, щоб був двір тихий і будинок розташовувався не біля дороги але зупинка поруч? У нас є для Вас самий кращий варіант на ринку нерухомості! Продаж квартири в єлітному будинку. Зданий будинок, підключені всі комунікації, активно роблять ремонти. Квартира не кутова, автономне опалення. Всі кімнати окремі. Зроблена штукатурка стін. Встановлені лічильники. Гарний великий хол. На поверсі додатково є ще кладовка 5.3 кв.м. Гарний двір, дитячий майданчик. За додаткову плату можна купити гараж у будинку 25кв.м.

возможна продажа по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 20/8
rieltor.ua

👋Привіт Пропоную до перегляду варіант житла в новобудові з кладовкою! ✔️Двокімнатна квартира площею 89кв.м.– ідеальний варіант житла для вашої сім’ї. ✔️Знаходиться на комфортному середньому поверсі, з якого відкриваються чудові види на місто. ✔️В житлі вже зроблено: теплу підлогу, розводку води та опалення, встановлені вхідні двері та засклено балкон. На поверсі кладовка 4кв.м - входить у вартість. ✔️Розташований будинок в престижному мікрорайоні, все поруч. ✔️Переоформлення мінімальне! Деталі дізнавайтеся за вказаним номером телефону 0737387000

Львівське шосе, 55/1
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж 3-кімнатну квартиру на ЗаготЗерно! Площа: 65,7 м² Поверх: 9 з 10 Тип будинку: цегляний Стан: косметичний ремонт Кімнати: 3 Санвузол: роздільний Балкон: є Лоджія: є Додаткові переваги: Тип ремонту: Гарний косметичний ремонт. Будинок: цегляний, забезпечує хорошу тепло- та звукоізоляцію Поверх: Гарний видовий поверх. Телефонуйте і домовимось про показ ! По будь-якій квартирі: - професійно проконсультуємо - організуємо перегляди у зручний час - проторгуємо - надамо повний юридичний супровід Ми знайдемо квартиру вашої мрії, телефонуйте.

Спортивна вул. (Щорса), 42
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО!ПОНИЖЕННЯ ЦІНИ - 2000$ До вашої уваги простора 1 кімнтатна квартира в ЖК Набережний квартал.Квартира має такі характерстики: - площа 53 кв.м - високий 1/10(поверх над комерцією) - тепла підлога у ванні - засклений балкон з кімнати - лоджія з кухні - квартира не кутова - двір закритого типу - залишаються меблі/техніка - є все як для власного проживання так і під здачу В квартирі залишається : -нове двоспальне ліжко - кухонний стіл з стільчиками - шафа купе в кімнати та коридорі - пральна машина, холодильник. Квартира не кутова у гарному стані з ремонтами та технікою, знаходиться у новому будинку закритого типу, гарна доглянута територія будинку, дуже добра транспортна розвʼязка, знаходиться зразу біля Епіцентру. За додаткову плату можна придбати кладову Впевнена що ця пропозиція вас зацікавила, телефонуйте і організую показ в зручний для вас час.

Зарічанська вул., 11к
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в новобудові. Забудовник Рауш. Квартира на 6-му поверсі. Загальна площа квартири 80, 2. В квартирі зроблена тепла підлога. Вигляд з вікон на 2 сторони будинку. Чудовий краєвид на озеро. Інфраструктура будинку: дитячі майданчики, ліс, озеро, ТРЦ Агора, неподалік школа та дитячий садочок. Розташування будинку дуже зручне. За більш детальною інформацією телефонуйте.

владелец
Лесогриневецкая улица, 34Б, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

У найкращому та молодіжному районі міста продається 1-кімнатна квартира від власника, загальною площею 41, 6 кв.м. Чудовий середній 5-й поверх, індивідуальне опалення, натяжні стелі, велика кухня. Квартиру можна зонувати у 2-х кімнату. Залишається нова встроєна кухня з плитою й витяжкою(теж нове), меблева стінка у кімнаті та нова шафа у коридорі. Є фільтр на вході холодної води та осмос на кухні. Документи в порядку.

владелец
Кармелюка улица, 5/6, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Будинок зданий, документи на руках Продам двокімнатну квартиру по вул. Старокостянтивське шосе ЖК Олімпійський-2 Двостороння, не кутова Вікна з кухні та кімнати виходять на вул. Зарічанську, з ще однієї кімнати-у двір будинку Хороше планування з роздільним санвузлом та кімнатами правильної форми Купували для себе Є можливість придбати гараж у цоколі будинку та комірку на поверсі Будинок цегляний та утеплений

владелец
ВЛАСНИКзданий будинок 2кімн квартира по вул. Старокостянтинівське шосе
olx.ua

ID: 34324 Продається двохкімнатна квартира 72,7м.кв та комірка 2,4м.кв. в житловому комплексі "Львівський" - це новий багатофункціональний і технологічно продуманий житловий комплекс, який розташований у зручному тихому районі Хмельницького по вулиці Львівське шосе 20, в 10 хвилинах їзди від центру міста. Квартира з панорамними вікнами та мальовничим видом з вікна. Поряд з будинком розташовані школа, дитячий садочок, автобусна зупинка, супермаркет, заправка є зелена паркова зона. Квартира на 5 поверсі із 10.Загальна площа-72,7м.кв. житлова площа 39,6 м.кв висота приміщень 2,7м. Дуже цікаве сучасне планування. Стан від забудовника, що дає змогу майбутньому власнику самому вибрати дизайн квартири, та створити потрібну атмосферу затишку. Є всі лічильники та газовий 2-х контурний котел.На поверсі є загальна велика лоджія. Не втрачайте шансу стати власником цієї просторої квартири в зручному районі! Телефонуйте для детальної інформації. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-949-398-LX.

Продаж 2-кімнатної квартири в Хмельницькому
olx.ua

33617 Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника Рауш у районі Озерна, за адресою вул. Лісогринівецька, 34. Квартира розташована на 7-му поверсі 10-поверхового будинку. Загальна площа 80,4 кв.м. Квартира двостороння, не кутова. Стан від забудовника: максимальне наповнення, штукатурка та стяжка, розведення електрики, опалення з радіаторами, двоконтурний котел, якісні лічильники та вхідні двері. Будинок зданий, право власності наявне. Іпотека можлива.

2-х кімнатна квартира 80 кв.м на Озерній, макс. наповнення! ID:33617
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Хмельницкий

ID: 34446 Продається 1-кімнатна квартира: Виставка - ЖК Набережний квартал - площа 53 кв.м - поверх 1/10 - 2 великі лоджії - квартира не кутова - двір закритого типу - залишаються меблі/техніка - є все як для власного проживання так і під здачу - за додаткову плату можна придбати кладову - поруч пляж Цікавтеся покупкою нерухомості? Телефонуйте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-952-111-LX.

Продаж квартири в Хмельницькому
olx.ua

Продаж 3 кімнатної квартири Центр Міста Площа 64 кв.м Вул Прибузька 30 Поверх 8/10 Будинок з цегли Євро ремонт Меблі Техніка залишаються Опалення централізоване Не кутова Поряд,зупинка,школа,садік,нова пошта,трц,супермаркет,парк За детальною інформацією звертайтесь за вказаним номером телефону або пишіть на Viber-Telegram

Продаж 3 кімнатної квартири Центр
olx.ua

Продаж 1к квартири м. Хмельницький р-н Озерна ЖК Grand Royal поверх 7/10 площа 38м² будинок зданий створено ОСББ тепла підлога по всій квартирі панорамне вікно у кімнаті якісний ремонт є всі меблі і техніка для комфортного проживання переоформлення 8,5% Для більш детальної інформації телефонуйте

Мега крута 1 кімнатна в новобудові Озерна
olx.ua

Пропоную 2 кімнатну простору квартиру з вдалим плануванням від надійного забудовника. розташована в мікрорайоні Озерна, вул Лісогринівецька 34, зручний 7 поверх з 10, загальна площа 80 м2, двостороннє планування, не кутова. Будинок зданий, стан від забудовника - штукатурка стін, стяжка, розведення електрики, опалення, радіатори, двоконтурний газовий котел, лічильники, якісні вхідні двері. Найкраща пропозиція в категорії ціна-якість за м2 площі, лише 684$ за м2. Поспішайте придбати житло своєї мрії.

Продам 2к квартиру, р-н Озерна, Лісогринівецька, Рауш. VRV ID: 33617
olx.ua

33281 Вашій увазі пропонується 3 к квартира на вул. Інститутська 4/2 ХАРАКТЕРИСТИКИ: - зручний 3 поверх з 10 - 69 м2 корисної площі - квартира не кутова, утеплена - будинок побудовано з панелей - друга лінія від дороги - залишаються всі меблі та техніка ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ Запрошуємо на перегляд. Варіант вартий уваги! -Тільки в АН "Крок" найбільша база нерухомості. -Компанія надає безкоштовний юридичний супровід. -Допоможемо знайти ідеальний варіант для вас.

Продаж 3 к квартири 49 кв. м на вул. Інститутська 4/2 RUBI 33281
olx.ua

ID: 35086 Продається 2-кімнатна квартира в Раково (Ветлікарня), вул. Чорновола 176/1 Поверх: 6 з 10 Загальна площа: 62,1 м² Опалення: автономне Висота стель: 3,2 м Стан: обжитий ремонт Меблі: залишаються Переваги: Простора квартира: 62,1 м² для вашого комфорту Високі стелі: 3,2 м додають відчуття простору Автономне опалення: контроль температури та економія на комунальних послугах Готовність до проживання: обжитий ремонт та всі необхідні меблі Зручне розташування: район Ветлікарня з розвиненою інфраструктурою Ця квартира стане чудовим вибором для тих, хто шукає комфортне житло з готовністю до заселення. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири - телефонуйте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-976-020-LX.

"Продаж квартири в Хмельницькому"
olx.ua

17881 Найкращий і найдешевший варіант 2 кімнатної квартири по ціні - якості (лише 620 дол за м2) і великою кількістю внутрішніх робіт!!! Надійний забудовник Дубас! Будиночок зданий і повністю обжитий, цегляний і зовні утеплений, зроблена стяжка з теплими полами в санвузлі і коридорі, розведено опалення, штукатурка стін, розводка електрики, встановлено двоконтурний газовий котел, всі лічильники! Комірка на поверсі (4, 4кв.м) - входить у вартість. Поруч всі зручності для комфортного проживання: школа та садочок, ТЦ, АТБ та зупинка громадського транспорту. Оформлення мінімальне. Телефонуйте, організую показ, проконсультую з будь яких питань!

Львовское шоссе, 55/1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

В продажу 2кімнатна квартира район Озерна новобудова здана від надійного забудовника рауш Зручний середній поверх 7/10 Найкраще планування, двостороння, загальна площа 80.6 кВ.м Стан від забудовника максимальне наповнення внутрішніх робіт Зацікавила пропозиція телефонуйте надам більше інформації і організую показ

Лесогриневецкая улица, 34А, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2км.квартири 76м.кв Квартира на 3 поверсі в новобудові Чудова квартира з гарним плануванням Великі просторі вікна Новобудова готова до здачі реєструють правовласность

Старокостянтиновское шоссе, 20/3Б, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продам чудову квартиру в самому центрі міста для великої родини розвинута інфраструктура банки, школа, дитячий садок, аптеки, ресторани, кінотеатри, овочевий ринок, супермаркети, поліклініка не подалік парк, розважальні заклади і так далі Є можливість оформити Є оселя

Подольская улица, 58, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1 к квартира район Озерна новобудова індивідуальне опалення вул. Лісогринівецька 30/6 , ЖК Рауш Поверх 8/10 Площа 46.5 м.кв Балкон 4 м.кв Вікна на дорогу Не кутова Східна сторона Капітальний ремонт хороший ремонт. Тепла підлога в санвузлі Після власників Ніхто не прописаний Один власник Залишаються меблі та техніка Стан новий Гардеробна 4 м.кв Домофон Інтернет wi-fi Вартість 55000$+ ком+ 2% оф XXXXXXXXXX Ан ЕлітКомфорт

Лесогриневецкая улица, 30/6, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Степана Бандеры улица, 32/1, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в зручному місці. Одна зупинка від Філармонії. Будинок 90-х років. Нове планування. Є вантажний ліфт. Квартира двустороння, некутова. Чиста, охайна, доглянута, стан заходь і живи. Продається з усіма меблями і технікою. Телефонуйте! Перегляд в будь який час.

Сковороды Григория улица, 14, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

1к квартира з сучасним якісним ремонтом, індивідуальним опаленням. Квартира простора, світла, тепла.Престижний забудовник, гарний впорядкований двір з зонами для паркування авто, дитячими майданчиками, та місцями відпочинку.

Строителей улица, 5/2, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 2058 результатов