Продам шикарну однокімнатну квартиру ЖК: Millennium Hills.Продаж великої 1-но кімнатної квартири 50, 92м..кв. у новому, сучасному та якісному будинку, який заходиться на етапі здачі у мікрорайоні Озерна. Квартира середня з великими панорамними балкони з виглядом на ліс ( балкон з кімнати) . Якісний цегляний будинок, утеплений (мінвата), зверху гарне облицювання керамічною цеглою. Ширина капітальних стін 75см. Поруч знаходяться нова школа, дитячий садок, магазини, зупинка автотранспорту, неподалік великий ТЦ «Агора» та головна родзинка - ліс поруч з будинком

Лісогринівецька вул., 16/1А
rieltor.ua

Продається 1к квартира на Виставці ЖК Приозерний Поверх 7/10 Загальна площа 35 кв.м Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел) Лічильники на воду, газ, електрику Вікна металопластикові Якісні металеві двері Чудова інфраструктура. В пішій доступності магазини, супермаркет, школа, садочок, поліклініка, зупинки міського транспорту та інш. Здача будинку - весна 2024 Діє переуступка.

Озерна вул., 4А
rieltor.ua

Продам 1к квартиру р-н Виставка, вулиця Озерна, ЖК "Приозерний". Квартира розташована на середньому 5 поверсі, не кутова з гарним плануванням. Будинок вже утеплюють ззовні, підводять комунікації, встановлено ліфти, починають оздоблювати прибудинкову територію. Здачу будинку заплановано в 2025році. Покупець комісію агенції не сплачує.

Озерна вул., 6/1А
rieltor.ua

Продається 1к квартира Південно-Захід, вул. Львівське шосе В квартирі зроблений сучасний капітальний ремонт (замінена вся електропроводка, водопровідні труби, сантехніка) Стіни вирівняні, стелі натяжні. Вікна і балкон металопластикові. Квартира розташована на 9 поверсі девятиповерхівки. Дах відремонтований, утеплений. Площа квартири 34 кв.м, не кутова Світла, тепла, затишна, з гарним краєвидом. Всі меблі і техніка залишаються новим власникам. Поблизу школа, дитячий садочок, продуктові та господарські магазини, аптеки та кавярні. Хороша транспортна розвязка.

Львівське шосе, 43/1
rieltor.ua

🔺Продаж 1к квартири в новобудові ( активно будується) 💰 27500грн. 1м2 + Переуступка ( даний обєкт можна придбати у кріптовалюті) Район - Виставка вул. Озерна, 17 ⠀ Площа - Загальна площа 37,6м² · житлова 16,5м² · кухня 10,21м² Поверх - 3/9 ⠀ ✔️Опис: Перевірений забудовник, цікавий проект ПАНОРАМНІ ВІКНА та зручне розташування, максимальне наповнення!

Озерна вул., 17
rieltor.ua

🏠 Ваш шанс на власну квартиру - супер пропозиція за малі гроші! Продається 2-кімнатна квартира у гуртожитку на вулиці Інститутській. Тут ви знайдете все необхідне для комфортного життя: туалет, душ, газова плита та кухня - всі спільні для використання на поверсі. Житлова площа становить 35 квадратних метрів. Квартира сонячна та тепла, металопластикові вікна забезпечують комфорт та енергоефективність. На поверсі є дві кладовки - одна для зберігання закруток та картоплі, інша для стіральної машини. Ви також матимете своє місце на кухні. Цього року була зроблена нова криша, а ОСББ працює для вашого комфорту. Ціна всього 24 500 доларів, і хороший торг доступний для хороших покупців. Переоформлення - лише 2%. Деякі меблі залишаються. Не пропустіть свою можливість на власне житло за вигідною ціною. Зателефонуйте вже сьогодні, щоб запланувати перегляд!

Інститутська вул., 40
rieltor.ua

Продається 1к квартира, район Південно-Західний. Вікна виходять в двір, не кутова, не ліфтова. Буде встановлено котел та лічильники, хороші вхідні двері.

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

Продаж 1кімнатної квартири в новобудові , район Озерна, ЖК Барви. Квартира не кутова, східна сторона, площа 44,5 м2, 5 поверх з 10. Ціна 25000$ ( комісія від власника 1500$) + оформлення ( діє переуступка)

Старокостянтинівське шосе, 1
rieltor.ua

Продається 1к квартира НБ-не здана ЖК Приозерний, вул. Озерна Загальна площа 36м2, Поверх 2/10 Балкон засклений діє переуступка 50/50 з власником 24000+ком+П 0737387000 Анастасія АН Опора

Озерна вул., 6/3
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири Район - Центр (ЦНТЕІ) Поверх - 1/1 Площа - 27 м² ⠀ 📝 Переваги ✅ Індивідуальне опалення ✅ Цегляний будинок ✅ Квартира не кутова ✅ Жилий стан ✅ Санвузол суміжний Є бойлер ,душова кабіна, с/в суміжний, облицьований. Будинок цегляний, квартира не кутова. Меблі всі залишаються. 0981152522 Олена АН Опора

Свободи вул., 29
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

🏡 Продається затишна 1-кімнатна квартира в районі Виставка, поруч з 25-ю школою. Будинок нового планування з чудовим плануванням, розташований на 9-му поверсі з 9-ти(зверху повноцінний тех.поверх). Площа квартири становить 33 квадратні метри, кухня 7м.кв. 🛌 Входячи в квартиру, тебе вітає затишна кімната та коридор, де покладено якісний паркет з дуба. А кухня - облаштована плиткою та на підлозі також постелений паркет, металопластикові вікна у квартирі. 🌞 Балкон засклений, металопластиковий, додає комфорту та природного світла в квартиру, а кухня та санвузол вже облицьовані плиткою. Залишається - вмонтована кухня, кухонний стіл, шафа та газова плита. Лічильники є на - газ, гарячу та холодну воду. 🌇 І не забувайте про чудову інфраструктуру, яка є в цьому районі. Розташовані поруч школа, садочок, зручна транспортна розвязка та багато іншого, що зробить ваше життя більш комфортним. 💰Ця чудова квартира доступна всього за 31000 доларів. Та ще й мінімальне переоформлення, а ключі на руках! Заселяйся та насолоджуйся своїм новим домом. Чудовий варант інвестиції для заселення орендарів. Без додаткових сплат комісійних! ☎ Телефонуйте та дізнавайтеся більше деталей про квартиру. Не втрачайте час і встигніть стати її щасливим власником! 🏠

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 10/3
rieltor.ua

ID 32656 Продаж однокімнатної квартири, Центр, 32м2. Квартира чиста , тепла та суха , але потребує ремонту . При продажі залишаються всі меблі та техніка . Металопластикові вікна , новий збільшений балкон . Мінімальне переоформлення! Телефонуйте!

Камянецька вул., 65
rieltor.ua

ID 30304 Продаж двокімнатної квартири, Виставка, 44м2. Одна кімната прохідна. Площа і планування: Загальна площа квартири становить 44 квадратних метри, з кухнею площею 6 кв.м. Ця квартира ідеально підходить для сімейного проживання або, можливо, для інвестиційних цілей. Ця квартира розташована у районі з розвиненою інфраструктурою. Мінімальне переоформлення! Для більш детальної інформації телефонуйте!

Старокостянтинівське шоссе, 16
rieltor.ua

🏠 Продається затишна 1к квартира на Виставці! ⭐️ Площа: 37м2 🌟 Поверх: 5/10 🌞 Засклена лоджія з кухні, балкон з кімнати 🔥 Двоконтурний газовий котел та лічильники встановлені 🏢 Будинок зданий та обжитий 💖 Чекаємо на нового власника! 🔑 Ваша мрія про ідеальне житло починається тут! 🏡✨

Берегова Нижня вул., 2/2м
rieltor.ua

Продається 1к квартира в районі Дубово (ЖК Авіатор). Загальна площа 37м2. Поверх 9/10 НБ-здана,комунікації підключено, зроблено опалення і розводка теплої підлоги по всій квартирі. Ціна 28500+ком.+8.5%

Пілотська вул., 2/1
rieltor.ua

Продається 1к квартира , район Гречани(зупинка Аптека), ПНП, 4/9, площа 39.4м.кВ. Ж/с, не кутова, не ліфтова, лоджія засклена, обшита вагонкою. Кухня 8.5м.кВ з виходом на лоджію. Санвузол 1 роздільний. Тамбур на 2 квартири. Комірка. Поруч вся необхідна інфраструктура. Вартість 27500$ (ком від вл 1500$)+переоф.

Романа Шухевича, 1Д
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в зданій новобудові на вулиці Пілотська, ЖК Авіатор, Хмельницький, район Дубово. Загальна площа 37 кв.м, житлова площа 16 кв.м, площа кухні 12 кв.м. Поверх 9/10.У квартирі встановлено двоконтурний газовий котел,лічильники на газ,світло,електрику,зроблено опалення і теплу підлогу по усій квартирі.Чудове розташування,поруч є усе для комфортного проживання,зручна транспортна розвязка.Прекрасний варіант для комфортного життя або здачі в оренду. Не упустіть свій шанс придбати цю чудову квартиру!

Пілотська вул., 2/1
rieltor.ua

Квартира в престижному районі міста, не кутова, найкращий поверх. В квартирі зроблено добротний ремонт: металопластикові вікна, сучасне облицювання в кухні та санвузлі(ванна та туалет суміщені) , стеля -гіпсокартон, підлога ламінат. Кухня - мебльована, в кімнаті велика шафа-купе та розкладний диван. Перегляд - по домовленості . Квартира для сімї або для здачі в оренду.

Зарічанська вул., 24/2
rieltor.ua

Терміновий продаж м. Хмельницький Продається 2 кімнати в 4-кімнатній квартирі Південно-Захід, вул. Львівське шосе Квартира розташована на першому поверсі Є засклений балкон Вікна металопластикові Зроблений косметичний ремонт Меблі частково залишаються Чудова інфраструктура. Поблизу зупинка міського автотранспорту, дві школи, дитячий садочок, магазини і супермаркети. За детальнішою інформацією телефонуйте 0677342664 Алла

Львівське шосе, 51
rieltor.ua

Продаж просторої ДВОкімнатної квартири в НОВОБУДОВІ. Будинок побудований із якісних матеріалів: - Вікна пятикамерні в три скла з енергозбереженням. - Висота поверху 2.8 м. - Швидкісний грузо-пасажирський ліфт. - Кладові та підвальні приміщення у будинку. - Двір закритого типу. - Дитячі та спортивні майданчики. - Домофон. В квартирі буде зроблено: - Чистова шпаклівка стін. - Встановлений двоконтурний газовий котел, - Якісні вхідні двері, - Лічильники обліку.

Берегова Нижня вул., 2/2в
rieltor.ua

Квартира розташована в престижному районі з хорошою транспортною розвязкою, супермаркетами, магазинами, поліклінікою,, школами, дитсадками, розважальними закладами та місцями відпочинку. Квартира в цендяному будинку, не кутова, найзручніший поверх. Збільшено лоджію- є вихід і з кімнати, і з кухні. Квартира охайна, є лічильники на газ та світло.Оформлення мінімальне.

Саободи, 5а
rieltor.ua

Простора 1-кімнатна квартира. Велика кімната одночасно послужить Вам і як спальня, і як робочий кабінет/вітальня/дитяча. Квартира світла та тепла, вікна виходять на сонячну сторону (захід) У вартість квартири входить: - індивідуальне опалення (2-контурний газовий котел); - лічильники на газ, світло, воду; - підведення газопостачання, постачання холодної води, водовідведення (каналізації), електропостачання; - зведення міжкімнатних перегородок; - енергозберігаючі металопластикові вікна; - вхідні двері непотребуючі заміни; - добре утеплений будинок! - 2 ліфта у підїзді - сучасний благоустрій території з дитячими та спортивними майданчиками, гарно розвинена внутрішня інфраструктура

Старокостянтинівське шосе, 7/2б
rieltor.ua

Продаю 1-кімнатну квартиру в Центрі міста Цегляний будинок, не кутова, утеплена Помешкання у чудовому стані та має окрему кімнату. Залшається все що на фото Встановлені метало-пластикові вікна. У квартирі замінена сантехніка та електрика. Суміжний санвузол та встановлений бойлер. Квартира не кутова та має вид у двір. Централізоване опалення. Для огляду телефонуйте.

Старокостянтинівське шосе, 17/1
rieltor.ua

«Приозерний» — новий житловий комплекс поруч з парком та міським озером, на які відкривається панорама з вікон квартир всіх поверхів. Для зручності мешканців у прибудованому до будинку приміщенні розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші обєкти. На прибудинковій території облаштують майданчик для дітей, місця для відпочинку та паркування. Також забудовник бере на себе озеленення та прокладку автомобільних проїздів.У районі новобудови є всі необхідні обєкти соціальної та комерційної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, супермаркети, магазини, відділення банків, кафе, ресторани та автошкола.Цегляні стіни утеплені пінополістиролом, фасади оштукатурені та пофарбовані у контрастні кольори,для опалення в кожній квартирі встановлено котел,видові панорамні вікна, засклені лоджії.Звертайтеся щоб домовитись на перегляд чудової квартири.Реальному покупцю ТОРГ!!!

Озерна вул., 6/1а
rieltor.ua
1 - 24 з 910 результатів