зупинка Восток, чешка, центральне опалення та центральна гаряча вода, цегляний будинок, балкон новий засклений, на все лічильники, чистий підїзд. Один власник більше 3-х років. + послуги ріелтора. На квартирі торг !

Деповська вул., 3
rieltor.ua

ID: 34669 Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Ранкове" — Найдешевша 2-кімнатна квартира в Хмельницькому! Локація: 3 секція, 5/10 поверх Площа: 55 м² Чому варто обрати цю квартиру: Найкраща ціна у Хмельницькому — не знайдете дешевше! Сучасний житловий комплекс з усіма необхідними зручностями Зручне планування для комфортного життя Ідеальне співвідношення ціни та якості Не сплачені всі квадратні метри. Будинок будується.

Трудова вул., 5/1в
rieltor.ua

Продам смарт квартиру в цегляному будинку. Перший поверх. Житловий стан. Не кутова, утеплена. Прописаних немає. Документи готові до продажу. Можливий варіант обміну на нерухомість з більшою площею + доплата.

Заводська, 30
rieltor.ua

Продам 1к квартиру в Гречанах. Загальна площа 30м2. Поверх 2/2 Особливості: Засклений балкон – ідеальне місце для відпочинку в будь-яку пору року. Вбудована кухня – компактна, дуже містка, з якісною газовою плитою та електричною духою шафою Siemens – для справжніх кулінарних шедеврів! Кондиціонер – працює на охолодження та обігрів, забезпечуючи комфорт в будь-яку пору року. 🛠 Системи комфорту: Електричне опалення – 3 керамічні панелі, економне та ефективне обігрівання. Бойлер – гаряча вода завжди під рукою. Вбудована гардеробна – замінює громіздку шафу, забезпечуючи порядок і функціональність. 🚗 Додаткові переваги: У дворі є паркомісце – зручність для вашого автомобіля. Окреме побутове приміщення (кладовка) з підвалом – ідеально для зберігання речей. 📞 За додатковими питаннями звертайтеся по телефону! Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири!

Зенітна вул., 10
rieltor.ua

«Приозерний» новий житловий комплекс поруч з парком та міським озером, на які відкривається панорама з вікон квартир всіх поверхів. Для зручності мешканців у прибудованому до будинку приміщенні розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші обєкти. На прибудинковій території облаштують майданчик для дітей, місця для відпочинку та паркування. Також забудовник бере на себе озеленення та прокладку автомобільних проїздів.У районі новобудови є всі необхідні обєкти соціальної та комерційної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, супермаркети, магазини, відділення банків, кафе, ресторани та автошкола.Цегляні стіни утеплені пінополістиролом, фасади оштукатурені та пофарбовані у контрастні кольори, для опалення в кожній квартирі встановлено котел, видові панорамні вікна, засклені лоджії.Звертайтеся щоб домовитись на перегляд чудової квартири.

Озерна вул., 6/1А
rieltor.ua

✨ Основні характеристики: Поверх: 5 дах капітально відремонтований. Загальна площа: 31.30 м² – ідеально для однокімнатної квартири. Площа кухні: 6.20 м² – зручне місце для приготування їжі. 🌟 Переваги: Квартира не кутова – більше світла та тепла. Металопластикові вікна – енергоефективність та шумоізоляція. Засклений балкон – додатковий простір для відпочинку. Залишаються усі меблі і техніка 🚶 ♂️ Чудове розташування: в пішій доступності овочевий базар, магазини, садочок, школа та гарна транспортна розвязка – все, що потрібно для комфортного життя! 📞 Не втрачайте можливість! Телефонуйте для деталей та перегляду!

Козацька вул., 56/1
rieltor.ua

ID: 35585 Продаж 1-кімнатної квартири на Озерній! Ідеальне розташування! Опис: Пропонуємо простору 1-кімнатну квартиру на Озерній. Загальна площа – 39 кв. м, розташована на зручному 3-му поверсі 9-поверхового будинку. Не кутова, що забезпечує комфортний мікроклімат у будь-яку пору року. Переваги квартири: Локація: Поруч вся необхідна інфраструктура – у будинку амбулаторія, у дворі дитячий садок. За кілька кроків школа, супермаркет та безліч магазинів. Зручний поверх: 3-й поверх – ідеальний для комфортного проживання. Простір: Велика кімната та кухня, де ви зможете втілити свої дизайнерські ідеї. Стан: Потребує косметичного ремонту (після квартирантів), що дає можливість облаштувати житло під свій смак. Меблі: Всі меблі залишаються у квартирі. Ця квартира – чудовий варіант для тих, хто цінує зручне розташування та можливість облаштувати свій ідеальний простір. Телефонуйте для детальної інформації та перегляду!

Залізняка вул., 14
rieltor.ua

🏢 Продається квартира на 5 поверсі цегляного будинку. Її площа становить 22 квадратних метри, плюс є балкон. 🔨 Квартира щойно пройшла косметичний ремонт. У ній встановлено новий туалет, підвіконники та поклеєні нові шпалери. 📸 В квартирі залишається все, що на фото: шафа, ліжко, кухня, санвузол, стільчики та стіл. 📍 Розташована в районі Ближні Гречани біля зупинки, напроти магазину Насолода. 💧 Квартира підключена до газу, є гаряча та холодна вода. Мінімальне оподаткування. 📞 Для отримання додаткової інформації та організації перегляду квартири звертайтесь до нас. 🏠✨

Романа Шухевича вул., 13
rieltor.ua

Продається 1 к в дуже гарному житловому стані, що видно по фото. Чиста, охайна, середній, 5й поверх, будинок на електриці, не кутова, балкон з кухні, що дуже практично та зручно.Залишаються меблі та техніка, що видно на фото, все в робочому доброму стані. Поруч присутня вся необхідна інфраструктура, транспорт.Оформлення 2%, квартира готова до продажу.

Тернопільська, 44
rieltor.ua

Придбайте простору квартиру в самому центрі міста ! Будинок здано, є документи про право власності, комунікації підключено, в будинку проживають люди. Квартира має вільне планування, що дає Вам змогу втілити Ваші побажання та смаки. Розташування будинка дозволить Вам завжди бути в центі всіх подій міста,та не втрачати дорогоцінний час на переїзди, бо тут все в кроковій досяжності- велика торгівельна мережа центральної зони міста, центральний продовольчий базар, кв"ярні та ресторани, об"єкти охорони здоров"я, та все інше необхідне та потрібне. Квартира продається за дуже привабливою ціною, у зв"язку з переїздом. Не зволікайте, телефонуйте, домовляйтеся про перегляд!

Подільська вул., 58
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Хмельницкий

Перероблений гуртожиток/малосімейка Південно-Західний район 1 кімнатна квартири Вул Молодіжна 15\1 1 поверх(високий) Цегляний будинок 31м.кв Свій санвузол та кухня Окремий вхід Свій лічильник на холодну/гарячу воду Залишається кухня та ванна Ціна 23000$

Молодіжна, 15
rieltor.ua

Терміново продам 1 кімнатну на Львівському шоссе.квартира з житловим станом вікна металопластик балкон кап ремонт.все поряд.Атб біля будинку зупинка також

Львівське шосе, 43
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у цегляному будинку. Південно-західний мікрорайон. З вікон квартири відкривається гарний краєвид на зелену зону. Не кутова. Дуже тепла. З кухні вихід на балкон. Площа кухні 10.4м2. Є де розміститись. Гарний житловий стан. Санвузол облицьований сучасною плиткою. Металопластикові вікна. Сучасна кухня. Рівні стіни та стеля. Гаряча вода 24/7(бойлер) В пішій доступності уся необхідна інфраструктура. Тому це гарний варіант як для власного проживання, так і під подальшу здачу орендарям. Залишилися питання або ж хочете оглянути квартиру? Телефонуйте.

Тернопільська вул., 12/1
rieltor.ua

Продаж 1 к квартири , підготовлина під ремонт . торг

Інститутська вул., 16/1
rieltor.ua

Продається 1к квартира, по вулиці Зарічанська . Чиста, суха і тепла. Житловий стан. Хороше місце розташування Торг, покупець комісію не сплачує.

Зарічанська вул., 6/5
rieltor.ua

Продається простора 1к квартира, перехрестя Прибузької і Старокостянтинівського шосе. Є тех.поверх, світло не вимикають. Велика і простора, кухня 11, 1 кв.м , з кухні - балкон. Є дві кладовки. Металопластикові вікна, металопластиковий балкон. Гарний вигляд з вікна. Покупець комісію не платить .

Старокостянтинівське шосе, 22
rieltor.ua

1к квартира, Озерна ЖК "Амстердам" - 35.5 кв.м., кухня 9 м.кв.; - поверх 7/10; - цегляний будинок, утеплення мінватою; - міжквартирні та міжкімнатні перегородки також з цегли - відповідно хороший рівень шумоізоляції. Товщина стін 74 см, якісні вікна. - Здача будинку кінець 2025 року; - переуступка; - З УСІМА ВИТРАТАМИ ДЕШЕВШЕ НІЖ У ЗАБУДОВНИКА!!! - ТОРГ!

Панаса Мирного вул., 16/5
rieltor.ua

Доброго дня. Вашій увазі накрутіший Жк - в найбажанішому районі міста Виставка По основних параметрах маємо - зручну локацію , поруч ходить міський транспорт - тролейбуси , маршрутки В пішій доступності знаходиться бібліотека, школа садок, спортзал, трц, роддом, дитяча лікарня , ринок, університет - парк, та невеличке озеро - де можна прогулятись з дітками або коханою людиною, відвести душу від проблем - і погодувати качок які плавають на озері. По ЖК - розташований на 2 лінії від дороги, що є найкращою перспективою для життя. Шум дороги не заважатиме, Вам насолоджуватись життям та комфортом. Технічні характеристики житла - будівнцтво в дві цегли, енергозберігаючі вікна, двохконтурний котел, якісні вхідні двері, підведенні комунікації. Площа квартири 34,44 м2 поверх 2/9 Цікаво - телефонуй!

возможна продажа по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 7/2б
rieltor.ua

34831 Квартира в центрі міста за СМАЧНОЮ ЦІНОЮ!! З охайним житловим станом Середній поверх 3/5 Будинок цегляний, квартира не кутова Загальна площа 32 м2 Локація просто супер! Все поруч! Центр міста! Мінімальне переоформлення! Телефонуйте! Таких смаколиків, мало на ринку!

Камянецька вул., 40
rieltor.ua

ID: 33282 2к Південно-Захід, (2 кімнати в 3-кімнатної квартири (5/9 частини квартири), загальною площею 64.4 м кв. 4/5 поверх. вул. Молодіжна, Будинок цегляний. Всі кімнати з окремим входом, є 1 балкон і 1 лоджія. Газова плита, колонка на гарячу воду (не залежні від центрального водопостачання, гаряча вода є завжди), ванна кімната і туалет окремо, кухня окремо.

Молодіжна вул., 17
rieltor.ua

Продам 1к квартиру 31 м.кв в охайному, чистому житловому стані. Великий балкон, вікна замінені на м\п, цегла, не кутова, дуже тепла, . Поруч запинка, 8-10 хв транспортом до Філармонії, супермаркети, магазини усе необхідне для комфортного проживання. Хороші сусіди, чистий доглянутий підїзд. Вся техніка та меблі залишаються, можна заїхати та проживати. Мінімальний відсоток переоформлення. Для перегляду та за більш детальною інформацією телефонуйте!

Козацька вул., 56
rieltor.ua

Вітаю! Пропонуємо до вашої уваги чудову квартиру в ЖК "Елегант", розташованому в місті Хмельницький, в затишному та перспективному районі. Квартира від надійного забудовника з багаторічним досвідом, що гарантує якість та комфорт. Основні переваги: - Простора кухня площею 16 м² - Панорамні вікна, що забезпечують багато природного світла - Розвинена інфраструктура району - Великий потенціал для бізнесу у спальному районі Локація: - За 500 метрів будується великий супермаркет АТБ - Всього 700 метрів до найближчого парку для відпочинку - 300 метрів до зупинки громадського транспорту Квартира знаходиться на етапі здачі в експлуатацію, що дозволяє вам стати її першим власником. Не втрачайте шанс придбати квартиру вашої мрії в ЖК "Елегант"!

Старокостянтинівське шосе, 2/1л
rieltor.ua

Купивши в нас квартиру ви отримаєте: - якісне будівництво; - розтермінування платежу; - надійного забудовника; - максимум виконаних робіт від забудовника.

Романа Шухевича вул., 8
rieltor.ua

Бажаєш придбати квартиру, а не вистачає коштів, тоді це саме твоя пропозиція. Пропонуємо розтермінування з першим внеском від 30% вартості квартири. Якісне будівництво. Зручні планування. Опалення індивідуальне. Також ми встановлюємо хороші двоконтурні котли, якісні вхідні двері, лічильники обліку. Облаштовуємо прибудинкову територія. Телефонуйте за більш детальною інформацією.

Романа Шухевича вул., 8
rieltor.ua
1 - 24 из 376 результатов