Квартира не кутова. Сонячна сторона. Цегляний будинок. Вікно на кухні та балкон замінено на м/п. Встановлена газова колонка. Потребує ремонту. Мінімальне переоформлення. Комісію платити не потрібно!

Тернопільська вул., 18
rieltor.ua

Термінова продажа квартири у якісній новобудові , більше інформації по телефону.

можливий продаж по єОселя
Трудова вул., 5/1б
rieltor.ua

Найдешевша квартира на Виставці із можливою розстрочкою з фіксацією ціни. Можливість вигідної розстрочки з гнучкими графіками платежів. Перший внесок від 30%. Житловий комплекс "Європейський квартал", що розташується по Старокостянтинівському шосе 7/2б у мікрорайоні виставка. Перспективне місце розташування, район, який активно розбудовується та розвивається, поруч знаходиться школа, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту, торгові центри та магазини різного призначення, усе для економії вашого дорогоцінного часу. Прибудинкова територія житлового комплексу передбачає просторі зони відпочинку, стоянку для автомобілів, дитячі та спортивні майданчики, де кожен знайде собі заняття до душі. Будинок цегляний, ззовні утеплюватиметься сучасними матеріалами, що дозволить заощаджувати на комунальних послугах, особливо взимку. Ліфти у підїзді функціонуватимуть з 0 поверху, що дуже зручно, особливо матусям з дитячими візочками та літнім людям. Максимально зручне та оптимізоване планування, яке дозволить раціонально розпоряджатись житловою площею та корисно використати кожен м². Великі панорамні вікна забезпечать чудове природне освітлення квартири та створять відчуття простору та свободи.

Старокостянтинівське шосе, 7/2б
rieltor.ua

Продається 1к квартира в цегляному будинку. Середній поверх, квартира не кутова, східна сонячна сторона. Квартира в житловому стані. Вікна металоплатистикові, балкон засклений. Стіни та стеля вирівняні, санвузол облицьований. Меблі та техніка залишається (крім пральної машини та телевізора). Зручне місцерозташування вся необхідна інфраструктура в пішому доступі. Гарний варіант капіталовкладення по вигідній ціні як для власного проживання так і для пасивного доходу здачу в оренду. Низьке переоформлення Торг присутній Телефонуйте

Зарічанська вул., 6/5
rieltor.ua

Терміновий продаж м. Хмельницький Продається 2 кімнати в 4-кімнатній квартирі Південно-Захід, вул. Львівське шосе Квартира розташована на першому поверсі Є засклений балкон Вікна металопластикові Зроблений косметичний ремонт Меблі частково залишаються Чудова інфраструктура. Поблизу зупинка міського автотранспорту, дві школи, дитячий садочок, магазини і супермаркети. За детальнішою інформацією телефонуйте 0677342664 Алла

Львівське шосе, 51
rieltor.ua

Квартира розташована в престижному районі з хорошою транспортною розвязкою, супермаркетами, магазинами, поліклінікою,, школами, дитсадками, розважальними закладами та місцями відпочинку. Квартира в цендяному будинку, не кутова, найзручніший поверх. Збільшено лоджію- є вихід і з кімнати, і з кухні. Квартира охайна, є лічильники на газ та світло.Оформлення мінімальне.

Саободи, 5а
rieltor.ua

Гараж, Проспект миру, гаражний кооператив "Проспект", 58 кв, перший поверх під гараж без ями, розмір глибина-5,5м, ширина-5,3м, глибина брами 0.3м, Висота першого поверху 3.1м, на другому велика кімната, розмір глибина-5,6м, ширина-5,3м, висота поверху 3.1м . Є світло,стоїть буржуйка,є доступ до води,вода проведена від криниці в гараж тільки немає насосної станції, під балкон виведені опорні доски. Є техпаспорт на обєкт, земля приватизована. Точна адреса Проспект Миру 104/2 Ціна 17000 + витрати ТОРГ!

проспект миру, 1
rieltor.ua

Продаж 1к квартири, Проспект Миру(Костел) Хороший стан,чиста і охайна, меблі залишаються. Засклена лоджія з кімнати. Зручне місце розташування, все поряд , до зупинки 2 хвилини,поряд школа і садок. Комісію платити не потрібно.

Проспект Миру, 60/2
rieltor.ua

ID: 25081 - 1 кімнатна квартира на Виставці! Поверх 9 з 10, 40 м², будинок на етапі здачі, вже отримали ключі. - Стан від будівельників: розводка електрики, двоконтурний котел, лічильники, якісні вхідні двері, монтують газові труби! - При здачі будинку буде зроблено: штукатурка стін, двоконтурний котел, лічильники, розводка електрики, хороші вхідні двері. Поряд розвинута інфраструктура. ПРИСУТНІЙ ТОРГ! Якщо Ви дійсно маєте потребу придбати житло у Хмельницькому - телефонуйте, підберемо варіант і для Вас!

Зарічанська вул., 6/1
rieltor.ua

Продаж 1к ЖК Ранкове Family Район 1 Автовокзал, вул.Трудова5/1б Переуступка. Без комісії для покупця Поверх: 3/10 Загальна площа 35кв; 23000$ Будинок майже повністю побудований, тривають внутрішні роботи, цегляний будинок, здача - початок 2025року. Поруч магазини, дитячі площадки,

Продам 1к квартиру, вул.Трудова
olx.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

1к квартира малосімейка, Тернопільська 22, 6 поверх з 9 , площа 22 квм, кухня 6 квм, є балкон ,зроблений косметичний ремонт, поміняні труби, залишаються меблі частково, район південо-західний, поруч супермаркет, поштове віділення, зупинка, 10 хв до центру. Ціна-19500$ . Телефонуйте або пишіть в вайбер.

1к квартира Південий-захід.
olx.ua

1к Виставка Проспект Миру 60/2 , Площа 22м2 Не кутова Поверх 1 з 9 Хороший якісний ремонт , з меблів залишається шкаф , є лічильники на газ та воду 19800 + комісія+2% Можливий ТОРГ Віка 09******33

1кв Виставка 19800₴,Терміново!
olx.ua

Продаж смарт квартири м. Хмельницький без ріелторських послуг від власника, ціна 15.100$ за 14,5кв.м. Квартира знаходиться на Яворницького 24, район ЗВ (залізничного вокзалу) та Авто вокзалу 10 хвилин ходьби. Інфраструктура: 500м аптека, супермаркет, магазин, зелена зона річка. Квартира знаходиться в 25 квартирному житловому комплексі, квартира мебльована, все що є на фото, відео залишається ( мультиварка, всі меблі, холодильник, електрочайник). Опалення твердотоплевний котел, світло та вода лічильники. Перегляд в зручний для вас час, пишіть на вайбер 06******86, покажу відео квартири)

власник
Продам смарт квартиру район Залізничного вокзалу від вдасника 15100$
olx.ua

1-но кімнатна квартира на Виставці ЖК Автобіографія Парк (Проспект Миру 99/8а) Стан від забудовника (штукатурка стін, розводка електрики, лічильники, двохконтурний котел, якісні вхідні двері). Здача 1 кв 2026р. Перший внесок - 40%, тобто 11500$, решта - розтермінування

1-но кімнатна квартира в новобудові
olx.ua

2-х кімнатна квартира на Виставці ЖК Автобіографія Парк (Проспект Миру 99/8а) Стан від забудовника - штукатурка стін, розводка електрики, лічильники, двохконтурний котел, якісні вхідні двері. Здача 1 кв 2026р. Перший внесок 40% - 16500$, решта - розтермінування

2к в новобудові Виставка
olx.ua

Продаж від власника діє переуступка 2 кімнатна квартира на стадії будівництва. Хмельницький Північна 115 В подарок кладовка на поверсі 5кв.м. Звʼязуватись в вайбер або телеграм.

власник
2км квартира Хмельницький КЛАДОВКА В ПОДАРУНОК
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в районі Виставка, по вул. Озерна, 6/1. Будинок- цегляна новобудова, на етапі здачі. Зручний середній 5 поверх. Площа квартири 35, 0 кв . м. Від забудовника при здачі буде встановлено котел, зроблена розводка електрики, встановлені лічильники. Спокійний район для проживання. Гаряча пропозиція! Телефонуйте!

Терміново! Найдешевша 1к. в новобудові на етапі здачі.
olx.ua

Власник. Продам смарт кв 14 м.кв р-н жд вокзалу вул Яворницького 24. Другий поверх 25-ти квартирного приватного будинку. Повністтю готова до проживання. Наразі здається подобово. Огляд щодня. Дуже вдалий варіант як для надання в оренду так і для власного проживання. В пішій доступності жд вокзал, магазини, школа тощо.Власник 09******86, 06******59

Продам смарт кв р-н жд вокзалу
olx.ua

33382 Продається 2-кімнатна квартира в новобудові на першому Автовокзалі, в житловому комплексі "Прованс". Площа квартири 61 кв.м (з балконом 4 кв.м). Розташована на 10-му поверсі з 10-ти. Висота стелі 2.65 м. Техповерх. Утеплений дах в 30 мм пінопласту. Вільне планування дозволить вам створити своє унікальне житло. Здача планується на 3-й квартал 2024 року. Район з чудовою інфраструктурою, зручна транспортна розвязка.

Трудовая улица, 5/2Б, Автовокзал №1, Хмельницкий, Хмельницкая 19900.0 USD
dom.ria.com

Панаса Мирного улица, 9, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 28000.0 UAH
dom.ria.com

ID 33781 НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! -Тепла нерухомість -Поруч розвинена інфраструктура -Надійне агенство для співраці -Меблі лишаються за домовленістю -Зручне розташування -ТОРГ мінімальний Щоб дізнатись більше або уточнити будь яку інформації звертайтесь! АН Основа Костянтин ( номер є в оголошенні на сайті)

Трудовая улица, 5/1, Автовокзал №1, Хмельницкий, Хмельницкая 23000.0 USD
dom.ria.com

Терміново!!!!1к -квартира , не кутова , тепла , світла, простора . Здача кінець 2023року. Детальніше телефонуйте за номером.

Трудовая улица, 5/1, Автовокзал №1, Хмельницкий, Хмельницкая 20200.0 USD
dom.ria.com

Здача будинку в першому кварталі 2023 року, вікна виходять в двір.

Институтская улица, 6/1А, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 22500.0 USD
dom.ria.com

Продається 1к квартира, район Південно-Захід Хороший середній поверх, загальна площа 30м2, Хороший жилий стан, вікна м/п, двері вхідні в гарному стані, деревяні міжкімнатні двері, опалення центральне, меблі частково залишають (по домовленості) , вигляд у двір, тихий райончик, Мінімальне переоформлення. Для реальних покупців - торг! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-584-629-DR.

Институтская улица, 11, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 21000.0 USD
dom.ria.com
123...7
1 - 24 з 163 результатів