ID: 28262 5 к. дворівнева квартира 208м2, кухня 20 кв.м. по вулиці Кармелюка (Озерна). 9/10. Індивідуальне опалення. Кімнати роздільні. Зроблений якісний ремонт з дорогих матеріалів, в стриманих класичних кольорах. Два санвузли. Душ та ванна. Якісна сантехніка. Встановлена сучасна кухня. Наявні всі лічильники. Для нагріву води є колонка. Для нових власників залишаються меблі та техніка. На поверсі є ще дві комірки 32 кв.м., які можна придбати за 14000. З вікон відкривається прекрасна панорама на місто. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Житло також можна орендувати! Власник встановить додаткові меблі та техніку під конкретний запит орендарів! Близько знаходяться - ліс, ТЦ "Агора". Спокійний район, тихий двір. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Телефонуйте - Домовимось про перегляд.

Продаж дворівневої квартири на Озерній в новобудові 
ID: 28262
olx.ua

Пропоную вашій увазі квартиру у новому будинку в самому центрі міста. Квартира має гарне планування та розташування, не кутова, з індивідуальним опаленням. Зроблено кап ремонт, при якому було використано всі якісні матеріали, велика вітальня 40м.кв, простора кухня майже 19м.кв., 2 засклених лоджії + 2 балкони. при продажу залишаються всі меблі та техніка. Поруч все необхідне для комфортного та щасливого проживання. Мінімальне переоформлення і комісія агенції за рахунок власника.

Героїв Майдану вул. (Театральна), 48
rieltor.ua

Продам 3 К квартиру. З панорамним видом на річку. - центр - площа 137 кв.м. - 4 поверх 12 поверхової будівлі - ЖК Paradise - індивідуальне газове опалення - повна панорама вікна - біля парку та річки - басейн тільки для мешканців будинку - передова система вентиляції - закритий двір - підземний паркінг та паркінг в закритому дворі - будинок еліт класу - хол в стилістиці дорогого готелю Ціна 125 000 $ + переоформлення Комісія з покупця відсутня

.Продам елітну квартиру 137 кв.м. з  панорамним видом на річку. Центр.
olx.ua

Квартира в серці міста поруч одразу з парком ім. Чекмана та р. Південний Буг. Один з кращих житлових комплексів міста еліт-класу Paradise. Будинок абсолютно зданий та мешкають люди. Сучасна та велика прибудинкова територія, 2 ліфта, шикарний та презентабельний хол, гостьовий та двоповерховий паркінг, басейн, закрита прибудинкова територія, консьєрж, охоронець, 2 ліфти (грузовий та пасажирський) Квартира площею 137кв.м, на 4му поверсі (на рівні шостого). Максимум світла та простору, максимум панорами. У будинку індивід.газове опалення, встановлено двохконтурне опалення. З однієї з кімнат вигляд на річку та набережну. Завдяки великій площі, ви зможете втілити всі свої дизайн проекти. Моя особиста рекомендація звернути увагу саме на цю квартиру та комплекс! Від представника власника - 0% комісії! Більше інформації, телефонуйте за вказаним номером телефону!

3к квартира в будинку еліт-класу, центр міста, поруч з набережною
olx.ua

Квартира в центрі міста, новий будинок по вул Староміська 52а, 5 поверх, повністю мебльована. Будинок зданий у 2017р. Тихий двір, хороші сусіди. Зручне місце розташування. Поруч є продуктовий ринок, магазини, торгові центри, гімназія, садочки, лікарня та інше. На поверсі є кладовка (кладовка в вартість не входить, але можна придбати окремо). Теплий будинок, утеплений ззовні. Двуконтурний газовий котел, водяний та електричний підігрів підлоги, кондиціонер. Та багато іншого. Квартира НЕ кутова, продаж від власника, без посередників та комісії! Вказана ціна за квартиру зі всіма меблями та технікою, без них ціна може бути знижена. Ріелторів прошу не телефонувати.

власник
Без комісії. Від власника. Нова 3 кімнатна квартира в центрі міста
olx.ua

Продається дворівнева чотирикімнатна квартира в мікрорайоні Виставка по вулиці Вінницька. Розташована на 9-му та 10-му поверхах, не кутова, зроблений сучасний євроремонт з використанням якісних та дорогих матеріалів. Опалення - індивідуальне газове, тепла підлога в кухні-студії, коридорі, лоджії та санвузлі. Встановлено два кондиціонери, охоронна система сигналізації, відеонагляд в будинку. Хороше та зручне планування: 1й поверх - коридор, кухня-вітальня з панорамним вікном, кімната із заскленим балконом та роздільний санвузол. 2-й поверх - спальня з гардеробною, дитяча кімната, гостьова кімната та роздільний санвузол. Квартира повністю мебльована та укомплектована технікою дорогих та відомих брендів! Будинок знаходиться в перспективному, розвиваючому, молодіжному, тихому районі міста, гарний закритий двір з автоматичними воротами та облаштований дитячим майданчиком. Фото відповідають дійсності, але наживо краще!!!, можете переконатись самі. Перегляд за попередньою домовленістю в зручний для Вас час. Квартира Вашої мрії чекає на Вас! Телефонуйте просто зараз!

Вінницька, 1/5
rieltor.ua

Продаж елітної 3к квартири по вул. Проскурівського Підпілля. Якісний ремонт, виконаний з використанням дорогих матеріалів, встановлено високоякісну сантехніку. Світла та простора кухня, три роздільні кімнати. Всі меблі та техніка залишаються. Розташований поруч парку ім. Чекмана, це ідеальне місце для прогулянок.

Проскуровского Подполья улица, 165А, Хмельницкий, Хмельницкая 125000.0 USD
dom.ria.com

Продаж просторої квартири з великою кухнею-вітальнею Сучасний житловий комплекс закритого типу з дитячим майданчиком, фонтаном, великою парковкою в дворі Квартира з дизайнерським ремонтом В квартирі все продумано до дрібниць В квартирі вдале планування кухня -студія з лоджією, дитяча кімната з великою шафою купе, спальня кімната з лоджією, є окрема гардеробна Є система теплих полів в квартирі, є сигналізація, домофон В квартирі залишається мебель та техніка (Газова плита, витяжка, посудомийна машина, холодильник,пральна машина, кондиціонер, телевізор) Телефонуйте, перегляд в зручний для Вас час

Світла, простора новобудова з євроремонтом
olx.ua

дворівнева 4-к квартира в зданій та заселеній новобудові на Виставці. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з якісних матеріалів.Тепла підлога на першому поверсі в кухні-студії, коридорі, лоджиї та санвузлі.Встановлено два кондиціонера.Вся квартира повністю мебльована та обставлена дорогою технікою, все залишається новим власникам. На першому поверсі кухня-вітальня, роздільний санвузол, коридор і кімната із заскленим балконом. На другому поверсі три кімнати та роздільний санвузол. Закритий двір з автоматичними воротами, дитячими та спортивним майданчиками, поряд АТБ, ТЦ Woodmall, Автостанція. Виставка - один з найкращих районів міста з розвинутою інфраструктурою та зручною транспортною розвязкою. Мінімальне переоформлення, без сплати комесійних !!! Огляд в зручний для Вас час по домовленості. Чекаю Вашого дзвінка!!! Олексій.

Винницкая улица, 1/5, Автовокзал №1, Хмельницкий, Хмельницкая 125000.0 USD
dom.ria.com

ID:28312 Купуйте дуже простору однокімнатну квартиру з наступними плюсами: - два котли газовий та електро, - два види теплої підлоги для самих непередбачуваних ситуацій, - простора кухня-студія більше 40м², та окрема спальня 26м², - якісні меблі, які робились під замовлення, - є ванна та душова кабіна, - квартира продається зі всім! - закрита територія ЖК, - квартира не кутова, - чудовий середній поверх. Зацікавила квартира? Телефонуйте, домовимось про показ.

Тернопольская улица, 34/2А, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 124999.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Хмельницький

Продам нерухомість в заселеній новобудові, район «Темп». Однокімнатна квартира 53.5 м2 на першому поверсі - мебльована, з вбудованою технікою, ремонтом та переплануванням у 2х кімнатну. Під квартирою знаходиться нежитлове цокольне приміщення: 98.5 м2 вільного призначення, при необхідності переоформля́ється в житловий фонд. Окремий вхід, вікна, зроблений якісний ремонт під чистову обробку - вимуровані перестінки для зонування кінат, змонтована тепла підлога, залита стяжка. Я власник - тому жодних комісій, для більш детальної інформації звертайтеся. Реальному покупцю торг!

власник
Квартира з цокольним приміщенням, 152 м2. Торг
olx.ua

Квартира в одному з найкрутіших будинків нашого міста. ЖК Віденський. 3 кімнати, своя тераса, дизайн проєкт на ремонт. Всі чорнові роботи зроблені і більше ) Якісна розводка електрика. Теплі поли в лоджії, кухні, коридорі, санвузлах. Встановлено сучасні настінні радіатори global , закуплені міжкімнатні двері прихованого монтажу .Зроблена стяжка , перепланування , штукатурка . Щитова . На кожну техніку є окремий свій автомат. Гребінка - регулювання теплої підлоги. Встановлено інсталяцію в санвузли, душовий трап. Закуплена плитка на підлогу , робочу частину, санвузли. Плитка дорога та якісна. Все зроблено на вищому рівні . Є також можливість окремо придбати кладову. Кожного ранку ви будете мати можливість пити каву на своїй терасі Квартира для затишного життя. Телефонуйте, представник власника, без комісійних

Заречанская улица, 3/2Б, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира з ремонтом у новобудові на Виставці. Комфортне планування. Три окремі кімнати. Санвузол роздільний. Простора кухня. Опалення індивідуальне. Тепла підлога. Ремонт виконаний у світлих відтінках. У квартирі ніхто не проживав. При продажу меблі залишаються. Хороше місце розташування. Надійний забудовник. Школа, садочок, ринок, зупинка, магазини усе в 5хв, пішки. Телефонуйте домовимось на показ.

Мира проспект, 63, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

1439 Продаж 4 кімнатної квартири! Центр. Вул. Подільська Зручний 6 поверх 10 поверхового будинку Загальна площа 156кв. м. У квартирі зроблений капітальний ремонт Дубові вікна, паркет, 2 ванні кімнати. Встановлений бойлер.

4 кімнатна в центрі міста
olx.ua

Продаж шикарної 3к квартири у мкрн Виставка! Квартира-мрія, яка може стати вже сьогодні Вашою! Загальна площа - 81,7 кв.м. Дві окремі кімнати, кухня-студія, суміжний санвузол, балкон, гардеробна; Квартира розташована на 11 поверсі; Панорамний вигляд на місто, який вражає! Зроблений дизайнерський ремонт! Більш детально про квартиру: - Двері з масиву дерева; - Всі корпусні меблі йдуть з МДФ фарбованими фасадами з найнадійнішою фурнітурою blum ; - Кухня з вбудованою технікою від італійського бренду Smeg (посудомийна машина, варочна поверхня та духова шафа) холодильник також вбудований whirlpool; - В квартирі є фільтр комплексної очистки вхідної води тому ваші крани будуть служити довго і на плитці і душовій кабіні відсутній наліт; - На кухні зворотній осмос для питної води; - Вся сантехніка тільки якісна franke, welle, deante; - Багети та молдинги 100% гіпсові, тому екологічно чисті та довговічні; - Ламінат фірми villeroy&boch; - В квартирі є 2 інверторних кондиціонери, які можна використовувати як на опалення так і на охолодження від бренду cooper&hunter; - Розетки та вимикачі від фірми legrand; - Індивідуальне дизайнерське планування, всі внутрішні перегородки виконані з цегли; - Балкон утеплений фасадною ватою; - Опалення індивідуальне та дуже грамотно зроблене, тому дуже економне, в кожній кімнаті є регулятор температури, котел замінено на конденсаційний від фірми Intergas, ванна коридор та кухня тепла підлога; Місце розташування: - мкрн Виставка, здана та заселена новобудова, закритий вїзд; - поруч зупинка громадського транспорту, дитячий садочок, школа, магазини; Показ в будь-який зручний час!

Мазура Миколи вул. (Щербакова), 12
rieltor.ua

Квартира знаходиться в мікрорайоні Озерна ЖК Агора. Квартира розміщується на другому поверсі зразу над комерцією і вікна виходять на три сторони. По всій квартирі окрім двох спалень зроблена тепла підлога і стоїть двохконтурний газовий котел. Вся вмонтована мебель залишається, а інша мебель або техніка за домовленістю додатково. Також можливо додатково купити кладову, яка знаходиться в цоколі будинку. Більше інформації по телефону. Фото вишлю за потреби. Всім мирного неба!

можливий продаж по єОселя
січових стрільців, 2
rieltor.ua

Продається квартира з дизайнерським ремонтом, меблями і технікою В квартирі ніхто не проживав Все продумано до дрібниць Телефонуйте. Продаж від власника

Шикарна квартира з дизайнерським ремонтом
olx.ua

Затишна 3 кімнатна квартира з індивідуальним опаленням поруч з центром. Будинок знаходиться по вул. Зарічанська , закрита територія , велика дитяча зона , також достатньо місця і для автомобілів. Квартира не кутова , дуже тепла.

Затишна квартира поруч з центром 116 000$
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру 76 метрів по вулиці Паркова біля центрального входу у парк Чекмана. Кухня 21м, спальня 16м, дитяча 20м. Квартира дуже тепла, у гарному стані та з чудовим краєвидом на річку та парк!Велике подвірʼя з власним паркінгом, альтанкою з барбекю зоною, дитячим та спортивним майданчиком. Всі умови для здорового та комфортного життя!

власник
Продам квартиру парк Чекмана!ВЛАСНИК!
olx.ua

Продаж квартири з гарним дизайнерським ремонтом 3к -Виставка Жк " Віденський " Площа 103кв.м. новобудова з індивідуальним газовим опаленням внутрішні роботи від забудовника 9 поверх з 11 дуже гарний краєвид з вікна гарно продумане планування з можливістю перепланування Мінімальне переоформлення зроблений дорогий якісний ремонт Встановлено дорогі якісні вхідні двері Показ в зручний для вас час Поряд вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання

33414 Продаж 3 кімнатної квартири в новобудові бізнес-класу
olx.ua

Продаж просторої квартири в САМОМУ ЦЕНТРІ міста! Повноцінна трьохкімнатна квартира з роздільними санвузлами і просторим балконом! Квартира світла, без візуального шуму. Стильна. Продуманий якісний ремонт, виконаний з дотриманням технологій (кондиціонер, з магістраллю, що зливається у с/у, а також додаткова веняляційна система). Квартира на середньому поверсі Є достатня кількість меблів та техніки Ніхто не проживав. Без прописаних, документи готові до продажу! БЕЗ сплати комісійних агенсту! Квартира вартує Вашої уваги

Центр міста. Повноцінна 3к. Євроремонт, меблі та техніка
olx.ua

Продаж 3-к квартири, новобудова, ремонт, меблі, техніка. Індивідуальне опалення. Закритий двір! 2-сан.вузла.

Продаж 3-квартири. Новобудова, ремонт, меблі, техніка!
olx.ua

Якщо для вас важлий час і ви не хочете витрачати його щоб доїхати у потрібне місце,тоді ви купуєте квартиру в Центрі,де є все необхідне. В цю квартиру можна заїхати прямо зараз з речами і відчувати себе спокійно. Квартира знаходиться на 6 поверсі з 10. Укомплектована усіма необхідними меблями, кондиціонерами ,усе це залишається. Загальна площа 118м². Зручне планування з великим квадратним холлом та кухнею 18м²,спальня з кабінетом, великими лоджіями у двох кімнатах. Два санвузла. Ванна кімната з туалетом і окремо туалет з біде. Стіни венеціанська штукатурка - це зносостійке,практичне та привабливе,сучасне покриття. Це чудовий варіант як для житла так і для здачі в оренду (ціна оренди цієї квартири 500-600$/міс) Поруч є все необхідне: магазини, ресторани, банк, кавярні, ТЦ, перукарні, салони, зупинка транспорту та інші необхідні крамнички,сквер ім. Івана Франко, Стадіон "Поділля", Парк Шевченко. Ціна 115.000$ (оплачувати комісію не потрібно). В квартирі немає прописаних осіб. Оформлення 2%. Домовитись про огляд квартири можна в зручний для вас час по телефону (09************40 Оля.

Продаж 3к новобудови в Центрі Хмельницького.
olx.ua

Продається елегантна 2-кімнатна квартира в центрі, в ЖК Статус Скай, прямо в парку ім. Чекмана. Основні характеристики: Площа: 76 кв.м. Поверх: 8 з 10. Гарний ремонт та інтерєр: Вмонтована кухня з дорогою технікою входить у вартість. Все меблі та техніка залишаються в квартирі. Інфраструктура та розташування: Зручна інфраструктура. Розташована прямо в парку ім. Чекмана. Фінансові деталі: Ціна: $114,000. Оформлення: 2% Торг можливий. Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто шукає комфорт, стиль та зручне розташування в самому центрі міста. Не втрачайте свій шанс!

Шикарна квартира Центр 2 к
olx.ua
1 - 24 з 53 результатів