Квартира в одному з найкрутіших будинків нашого міста. ЖК Віденський. 3 кімнати, своя тераса, дизайн проєкт на ремонт. Всі чорнові роботи зроблені і більше ) Якісна розводка електрика. Теплі поли в лоджії, кухні, коридорі, санвузлах. Встановлено сучасні настінні радіатори global , закуплені міжкімнатні двері прихованого монтажу .Зроблена стяжка , перепланування , штукатурка . Щитова . На кожну техніку є окремий свій автомат. Гребінка - регулювання теплої підлоги. Встановлено інсталяцію в санвузли, душовий трап. Закуплена плитка на підлогу , робочу частину, санвузли. Плитка дорога та якісна. Все зроблено на вищому рівні . Є також можливість окремо придбати кладову. Кожного ранку ви будете мати можливість пити каву на своїй терасі Квартира для затишного життя. Телефонуйте, представник власника, без комісійних

Заречанская улица, 3/2Б, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира з ремонтом у новобудові на Виставці. Комфортне планування. Три окремі кімнати. Санвузол роздільний. Простора кухня. Опалення індивідуальне. Тепла підлога. Ремонт виконаний у світлих відтінках. У квартирі ніхто не проживав. При продажу меблі залишаються. Хороше місце розташування. Надійний забудовник. Школа, садочок, ринок, зупинка, магазини усе в 5хв, пішки. Телефонуйте домовимось на показ.

Мира проспект, 63, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

1439 Продаж 4 кімнатної квартири! Центр. Вул. Подільська Зручний 6 поверх 10 поверхового будинку Загальна площа 156кв. м. У квартирі зроблений капітальний ремонт Дубові вікна, паркет, 2 ванні кімнати. Встановлений бойлер.

4 кімнатна в центрі міста
olx.ua

Продаж шикарної 3к квартири у мкрн Виставка! Квартира-мрія, яка може стати вже сьогодні Вашою! Загальна площа - 81,7 кв.м. Дві окремі кімнати, кухня-студія, суміжний санвузол, балкон, гардеробна; Квартира розташована на 11 поверсі; Панорамний вигляд на місто, який вражає! Зроблений дизайнерський ремонт! Більш детально про квартиру: - Двері з масиву дерева; - Всі корпусні меблі йдуть з МДФ фарбованими фасадами з найнадійнішою фурнітурою blum ; - Кухня з вбудованою технікою від італійського бренду Smeg (посудомийна машина, варочна поверхня та духова шафа) холодильник також вбудований whirlpool; - В квартирі є фільтр комплексної очистки вхідної води тому ваші крани будуть служити довго і на плитці і душовій кабіні відсутній наліт; - На кухні зворотній осмос для питної води; - Вся сантехніка тільки якісна franke, welle, deante; - Багети та молдинги 100% гіпсові, тому екологічно чисті та довговічні; - Ламінат фірми villeroy&boch; - В квартирі є 2 інверторних кондиціонери, які можна використовувати як на опалення так і на охолодження від бренду cooper&hunter; - Розетки та вимикачі від фірми legrand; - Індивідуальне дизайнерське планування, всі внутрішні перегородки виконані з цегли; - Балкон утеплений фасадною ватою; - Опалення індивідуальне та дуже грамотно зроблене, тому дуже економне, в кожній кімнаті є регулятор температури, котел замінено на конденсаційний від фірми Intergas, ванна коридор та кухня тепла підлога; Місце розташування: - мкрн Виставка, здана та заселена новобудова, закритий вїзд; - поруч зупинка громадського транспорту, дитячий садочок, школа, магазини; Показ в будь-який зручний час!

Мазура Миколи вул. (Щербакова), 12
rieltor.ua

Квартира знаходиться в мікрорайоні Озерна ЖК Агора. Квартира розміщується на другому поверсі зразу над комерцією і вікна виходять на три сторони. По всій квартирі окрім двох спалень зроблена тепла підлога і стоїть двохконтурний газовий котел. Вся вмонтована мебель залишається, а інша мебель або техніка за домовленістю додатково. Також можливо додатково купити кладову, яка знаходиться в цоколі будинку. Більше інформації по телефону. Фото вишлю за потреби. Всім мирного неба!

можливий продаж по єОселя
січових стрільців, 2
rieltor.ua

Продається квартира з дизайнерським ремонтом, меблями і технікою В квартирі ніхто не проживав Все продумано до дрібниць Телефонуйте. Продаж від власника

Шикарна квартира з дизайнерським ремонтом
olx.ua

Квартира знаходиться в мікрорайоні Озерна ЖК Агора, вул. Січових Стрільців . Квартира розміщується на другому поверсі зразу над комерцією і вікна виходять на три сторони. По всій квартирі окрім двох спалень зроблена тепла підлога і стоїть двохконтурний газовий котел. Вся вмонтована мебель залишається, а інша мебель або техніка за домовленістю додатково. Також можливо додатково купити кладову, яка знаходиться в цоколі будинку. Більше інформації по телефону.

Шикарна квартира в новобудові на Озерній, Є-оселя!
olx.ua

Затишна 3 кімнатна квартира з індивідуальним опаленням поруч з центром. Будинок знаходиться по вул. Зарічанська , закрита територія , велика дитяча зона , також достатньо місця і для автомобілів. Квартира не кутова , дуже тепла.

Затишна квартира поруч з центром 116 000$
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру 76 метрів по вулиці Паркова біля центрального входу у парк Чекмана. Кухня 21м, спальня 16м, дитяча 20м. Квартира дуже тепла, у гарному стані та з чудовим краєвидом на річку та парк!Велике подвірʼя з власним паркінгом, альтанкою з барбекю зоною, дитячим та спортивним майданчиком. Всі умови для здорового та комфортного життя!

власник
Продам квартиру парк Чекмана!ВЛАСНИК!
olx.ua

Продаж квартири з гарним дизайнерським ремонтом 3к -Виставка Жк " Віденський " Площа 103кв.м. новобудова з індивідуальним газовим опаленням внутрішні роботи від забудовника 9 поверх з 11 дуже гарний краєвид з вікна гарно продумане планування з можливістю перепланування Мінімальне переоформлення зроблений дорогий якісний ремонт Встановлено дорогі якісні вхідні двері Показ в зручний для вас час Поряд вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання

33414 Продаж 3 кімнатної квартири в новобудові бізнес-класу
olx.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

Продаж просторої квартири в САМОМУ ЦЕНТРІ міста! Повноцінна трьохкімнатна квартира з роздільними санвузлами і просторим балконом! Квартира світла, без візуального шуму. Стильна. Продуманий якісний ремонт, виконаний з дотриманням технологій (кондиціонер, з магістраллю, що зливається у с/у, а також додаткова веняляційна система). Квартира на середньому поверсі Є достатня кількість меблів та техніки Ніхто не проживав. Без прописаних, документи готові до продажу! БЕЗ сплати комісійних агенсту! Квартира вартує Вашої уваги

Центр міста. Повноцінна 3к. Євроремонт, меблі та техніка
olx.ua

Продаж 3-к квартири, новобудова, ремонт, меблі, техніка. Індивідуальне опалення. Закритий двір! 2-сан.вузла.

Продаж 3-квартири. Новобудова, ремонт, меблі, техніка!
olx.ua

Якщо для вас важлий час і ви не хочете витрачати його щоб доїхати у потрібне місце,тоді ви купуєте квартиру в Центрі,де є все необхідне. В цю квартиру можна заїхати прямо зараз з речами і відчувати себе спокійно. Квартира знаходиться на 6 поверсі з 10. Укомплектована усіма необхідними меблями, кондиціонерами ,усе це залишається. Загальна площа 118м². Зручне планування з великим квадратним холлом та кухнею 18м²,спальня з кабінетом, великими лоджіями у двох кімнатах. Два санвузла. Ванна кімната з туалетом і окремо туалет з біде. Стіни венеціанська штукатурка - це зносостійке,практичне та привабливе,сучасне покриття. Це чудовий варіант як для житла так і для здачі в оренду (ціна оренди цієї квартири 500-600$/міс) Поруч є все необхідне: магазини, ресторани, банк, кавярні, ТЦ, перукарні, салони, зупинка транспорту та інші необхідні крамнички,сквер ім. Івана Франко, Стадіон "Поділля", Парк Шевченко. Ціна 115.000$ (оплачувати комісію не потрібно). В квартирі немає прописаних осіб. Оформлення 2%. Домовитись про огляд квартири можна в зручний для вас час по телефону (09************40 Оля.

Продаж 3к новобудови в Центрі Хмельницького.
olx.ua

Продається елегантна 2-кімнатна квартира в центрі, в ЖК Статус Скай, прямо в парку ім. Чекмана. Основні характеристики: Площа: 76 кв.м. Поверх: 8 з 10. Гарний ремонт та інтерєр: Вмонтована кухня з дорогою технікою входить у вартість. Все меблі та техніка залишаються в квартирі. Інфраструктура та розташування: Зручна інфраструктура. Розташована прямо в парку ім. Чекмана. Фінансові деталі: Ціна: $114,000. Оформлення: 2% Торг можливий. Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто шукає комфорт, стиль та зручне розташування в самому центрі міста. Не втрачайте свій шанс!

Шикарна квартира Центр 2 к
olx.ua

3 - кімнатна квартира в Центрі, вул. Проскурівська 45. Поверх 2/10, площа 97 м2.. Нестандартне планування з гарним дорогим ремонтом, вбудованими меблями та технікою. Італійські меблі в спальнях, всі кімнати оснащенні гардеробними. Кухня та шафи-купе MERX. Три кондиціонери Panasonic. Кругом використані екологічні матеріали. Без сплати комісії! Мінімальне оформлення! Телефонуйте ! Надам повну інформацію! ID: 33713

Продаж 3-к квартири! Ценр, вул. Проскурівська. Дизанерський ремонт.
olx.ua

В квартирі зроблений свіжий ремонт з дорогих та якісних матеріалів. Тепла підлога на кухні ,с/в,коридорі. Керамограніт (Іспанія),декоративне фарбування стін(нажаль фото не передає ніжності кольору ) Кондиціонер, котел(Німеччина ) Добротні вхідні двері з надійними замками. Міжкімнатні двері потрібно підібрати та поставити самостійно на свій смак. Квартира заслуговує Вашої уваги !

Панаса Мирного, 1
rieltor.ua

Вишукана 2-кімнатна квартира в житловому комплексі "Перлина Проскурова" Ця чудова 2-кімнатна квартира пропонує втілення міського життя у всій його красі. Особливості: Дизайнерський ремонт: Бездоганно спроектований з акцентом на розкош і вишуканість, цей апартамент вражає стильним інтерєром, що випромінює елегантність. Насолоджуйтеся комфортом теплої підлоги по всій квартирі, забезпечуючи затишок протягом прохолодних місяців. Квартира мебльована високоякісними меблями і сучасною побутовою технікою, забезпечуючи зручність і комфорт з першого дня заселення. Зручність двору: Вийдіть на вулицю та відкрийте для себе просторий двір, прикрашений декоративними деревами. Ідеально підходить для сімей, комплекс має дитячі майданчики, де діти можуть грати і спілкуватися в безпечному середовищі. Зручне розташування: Зупинка громадського транспорту всього за 300 метрів, а також школи, дитячі садочки і супермаркети знаходяться неподалік, що забезпечує легкий доступ до необхідних послуг та зручностей. Високий Інвестиційний Потенціал: Ця власність пропонує вигідну інвестиційну можливість завдяки своєму престижному розташуванню та великому попиту на орендне житло, роблячи її ідеальним вибором для досвідчених інвесторів! Відчуйте розкішне міське життя в ЖК "Перлина Проскурова". Звяжіться з нами сьогодні, щоб домовитися про перегляд і використати цю виняткову можливість! Телефонуйте! Без комісії

Подільська вул., 10/1
rieltor.ua

Продаж 4К квартири в районі Виставка, вул. Зарічанська 14/4а. Новобудова з індивідуальним газовим опаленням 2013року будівництва. Забудовник Укрстандарт. Квартира дворівнева. Площа квартири 142 кв.м. (балкони обєднанні із кімнатами тому по факту площа = 154 кв.м.) Поверх 9,10/10. Висотота стелі 2.60 в чистоті. Ремонт робився повністю Для себе*, дорога сантехніка відомих брендів, плитка, ламінат, міжкімнатні двері - все якісне. Стіни фарбовані. В Квартирі ніхто не проживав. Варіант для сімї: чотири повноцінні окремі кімнати + велика кухня-студія. Три окремі санвузли. Дуже гарний вигляд із вікон, комфортний ЖК. Мінімальне оформлення. Ціна 110000дол. +2% оф. Комісія АН від власника

Чудовий варіант для вашої сімї! Супер ціна !
olx.ua

ЖК Набережний Квартал.Трикімнатна квартира на Виставці. 33783 Новобудова Основні характеристики: Кількість кімнат: 3. Поверховість: 11 з 11 поверх. Загальна площа: 111 квадратних метрів. Капітальний ремонт. Роздільне планування та санвузол. Індивідуальне опалення. Інфраструктура: В зоні розташування будинку є магазини, аптеки, школи, дитячі садки та інша інфраструктура для зручного проживання. Чудовий варіант для поціновувачів затишних та комфортних районів. Перспективна нерухомість для здачі в ОРЕНДУ. Не втратьте можливість! Зацікавило? Телефонуйте для уточнення деталей та оглядайте вже сьогодні. Не втратьте можливість придбати найвигідніший варіант. Щодо будь-якої нерухомості: - готові надати професійну консультацію. - організуємо перегляди у зручний для вас час. - підтримаємо у процесі узгодження ціни. - забезпечимо повний юридичний супровід.

ЖК Набережний Квартал. Трикімнатна квартира на Виставці.
olx.ua

Унікальний проект будівництва, зараз таких будинків не будують! Пяти поверховий будинок, одна квартира на поверсі. Балкон в кухні, лоджія в спальні, балкон-тераса 13м2 з великої кімнати. Зроблений ремонт під себе, санвузли -Іспаньска плитка. Ламінант в кімнатах. Індівідуальне опалення. Дуже хороший стан квартири. Бонусом є можливість переробити в дворівневу квартиру! Поруч з будинком є все необхідне для комфортного проживання: дитячий садочок, школа, магазини, аптеки, відділення банків та поштові відділення, зупинка громадського транспорту.

Подольская улица, 85, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 110000.0 USD
dom.ria.com

Продаж просторої квартири! Район Виставка! Вулиця Зарічанська.Будинок з індивідуальним газовим опаленням 2013року будівництва. Надійний забудовник Укрстандарт. Квартира дворівнева. Площа квартири 142 кв.м. (балкони обєднанні із кімнатами тому по факту площа = 154 кв.м.) Поверх 9 та 10. Ремонт робився повністю для себе,якісно.В квартирі дорога сантехніка відомих брендів, плитка, ламінат, міжкімнатні двері - все якісне. Стіни пофарбовані,що дає можливість перефарбувати при потребі під себе! В квартирі ніхто не проживав. В квартирі чотири повноцінні окремі кімнати та велика кухня-студія. Три окремі санвузли:один гостьовий на першому поверсі,другий загальний на другому,та третій на другому окремо для спальні. Дуже гарний вигляд із вікон на місто, комфортний ЖК з гарною прибудинковою територією. Мінімальне оформлення -2% оф. Біля будинку все поруч. Телефонуйте!

Квартира для великої сімʼї!Супер ціна
olx.ua

Продаж 2к Центр, вул. Водопровідна 75/2 Особливості: - Не кутова - Хороше розташування - Квартира продається з всіма меблями та технікою - Є гардеробна - Будинку 13 років

Продаж 2к квартири 77 кв. м Центр на вул. Водопровідна
olx.ua

ID:15608 Продам 3к Виставка, Проспект миру , поверх 1/ 10( високий поверх) , нище квартири комерцiя, площею 98 кв.м, кухня - 15.6 кв.м., ЖК Дубас, будинок зданий 2018р, обжитий будинок, є котел, радіатори, електропроводка, стяжка та штукатурка , простора квартира, тепла, двостороння, з велокою лоджiэю 10кв.м, хороша iнфраструктура , тихий двiр з дитячим майданчиком, зупинка , на даний час проводиться монтаж теплого полу у ваннi, санвузлi та у лоджii. Ремонт на половину зроблений . Поряд садочок, школа та магазин " Проспект".

ЖК ДУБАС 3-кімнатна  квартира
olx.ua

Продається чудова квартира в Новобудові, Центр міста. Хороша транспортна розв‘язка, розвинена інфраструктура, Центр міста. Велика площа 107м2, кухня 14м2. Якісний ремонт, який робився для себе! Роздільний санвузл. Індивідуальне опалення, велика лоджія через кухню та кімнату та балкон. В квартирі є комірка та кабінет. Тепла підлога коридор, санвузл, кухня. Також є кондиціонер та бойлер. Всі меблі та техніка залишаються. Є ТОРГ. Телефонуйте , надам детальну інформацію по квартирі та допоможу знайти інші цікаві варіанти саме для Вас!

Продаж квартири в Центрі міста площею 107кв  ID: 25252
olx.ua
1 - 24 з 43 результатів