🔥 Терміновий продаж! 🔸3к Центр Прибузька 🔸Площа 64 м2, кухня 8 м2 🔸Будинок нового планування 🔸 Зручний нижній поверх 🔸 Кімнати роздільні ♦️ Стан жилий ♦️Метаплопластик вікна та 2 лоджії 🔥 Ціна 🔥 🔥 Мінімальне оформлення 💥Квартира готова до нових власників Зацікавила пропозиція?? 📞Телефонуйте ☎️ 068 639 39 64 Наталія

Прибузька, 32
rieltor.ua

Продам новий сучасний будинок м. Хмельницький, район Давидківці. Загальна площа: 240 м², житлова площа 150 м2, кухня 18 м2. Кількість кімнат 5, з яких 4 окремі. Будинок введений в експлуатацію в 2016 році. Тільки завершений ремонт в 2023 році. Поруч школа, дитячий садок з басейном (в якому в тому числі є група для дітей аутистів), магазини. До риболовного озера з відпочинком 600 метрів. Весь будинок утеплений ззовні пінополістеролом та Чеським сайдингом, має двокамерні склопакети (графіт), автоматичні гаражні ворота, 2 санвузли, двоконтурний котел, професійний очищувач-помякшувач води. Вода своя зі скважини і централізована. Камінна кімната з чешським самоочищуючим каміном з спеціальним повітряним обдувом всіх приміщень будинку. Цоколь складається з електрощитової, бойлерної, котельної, гаража, пральні, гардеробної та погреба. 1 поверх: прихожа, кухня, велика зала, великий санвузол з інсталяцією, іспанська сантехніка. Підлога ламінат преміум класу 1, 2 см, плитка. 2 поверх: має три ізольовані кімнати, санвузол з гігієнічним душем. Багато якісного освітлення, що зроблено з урахуванням дизайнерських вимог. Присадибна ділянка з молодими деревами. Меблі майже всі залишаються. Дуже хороший торг! ID 32796

Тиха, 2
rieltor.ua

✅Продаж 2к квартири поблизу Хмельницького ✅Другий поверх. Не кутова. 🖋️ 51,2м2 Заг.площі. ✅Кухня 10м. Кімнати роздільні не прохідні. Санвузол роздільний. ✅Замінені вікна на металопластикові. Без ремонту. ❗Ціна 7500$+2%держмито

Вокзальна, 2
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ID 31988 НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! - Квартира тепла -Поруч розвинена інфраструктура -Надійне агенство для співраці -Меблі лишаються за домовленістю -Зручне розташування -ТОРГ КВАРТИРА ШУКАЄ САМЕ ТЕБЕ, МОЖЕШ ШУКАТИ ДАЛІ А МОЖЕШ ПОДЗВОНИТИ МЕНІ ТА ПРИЙТИ ПОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ!

Квартира на Степана Бандери. Євроремонт
olx.ua

Терміново!!!Продам чудову 1 к Виставка за супер - ціною по низу ринку ! Загальна площа 34 м2 Видовий 10 поверх з 10, вікна у двір та частково на річку Будинок сдан, можно робити ремонти - АНАЛОГІВ на ринку не має!!! по оформленню переуступка і моментально можна вступати в право власності Стан - під ремонт новобудова з крутою инфраструктурою . Якщо виникли питання телефонуйте : - професійно проконсультуємо та надамо поради с продажу/покупці - організуємо перегляди день у день - проторгуємо в вашу сторону - надамо повний юридичний супровід Найбільша база нерухомості саме в нас компанія "OSNOVA" !

Терміново! Продам чудову 1 к Виставка за супер - ціною по низу ринку!
olx.ua

Продаж двокімнатної квартиримікрорайон Заріччя . Новобудова. Індивідуальне опалення. Поруч з будинком розвинена інфраструктура. Паркова зона. Міський пляж . Річка Південний Буг. Квартира з якісним сучасним ремонтом. Теплі підлоги ( санвузол, кухня, передпокій та лоджія). Вдале планування: кухня - столова, вітальня - хол ; та дві окремі спальні кімнати. У вартості квартири залишаються усі меблі та техніка. Можливий продаж по програмі Є Оселя. Реальним Покупцям розумний торг. Подробиці та домовленості про перегляд за вказаним номером телефону.

Продаж 2к . Новобудова. Ремонт. Меблі. Техніка.
olx.ua

У продажу 2х кімнатна квартира 66,3кв.м,розташована на 6поверсі,та кладовка 5м.кв між 6та 7поверхами.Будинок зданий.Комунікації в процесі підключення.Панорамні вікна двоконтурний котел,лічильники.Ліфт працює,люди проживають.Поруч школа,дитячий садок,зручна транспортна розвязка.

владелец
Продаж 2х кімнатної квартири 67 кв.м на вулиці Тернопільська 53
olx.ua

1 кімнатна Хороший район Південно-Захід, вулиця Хотовицького Площа 35.6 кв.м Видовий поверх при цьому не останній 8/9 Цегляний будинок, не кутова Є комора Мінімальне переоформлення, а також хороший торг реальному покупцю Телефонуйте - покажемо вам квартиру!

Житловий стан, 1 кімнатна квартира, Південно-Західний район ІД 33519
olx.ua

1 кімнатна Поверх 3\5 Площа 35,3м2 Цегляний будинок У квартирі індивідуальне опалення - двоконтурний котел Вікна металопластикові, балкон засклений деревʼяними, житловий стан Залишається все (крім телевізора) Поряд магазини, аптека, дитячий садок, до зупинки 2хв Телефонуйте! Буде гарний торг, мінімальне переоформлення!

1 кімнатна квартира, Ціна топ, Стан - заїхати та жити
olx.ua

Продається просторна квартира на 5-му поверсі з 10-ти, що не є кутовою. У квартирі здійснено значні поліпшення: Новий котел забезпечить вам комфорт та економію на опаленні. Проведена нова розводка електрики, що забезпечить надійність та безпеку. Штукатурка стін та розводка води відповідають сучасним стандартам якості житла. Санвузол готовий для встановлення плитки, що дозволить вам створити стильний та зручний інтерєр. Замінені вікна та встановлені нові підвіконники, що забезпечує ефективну теплоізоляцію та зниження шуму з вулиці. Виведені під кондиціонер, що робить квартиру готовою до комфортного літнього періоду. Ця квартира - ідеальний варіант для комфортного та сучасного життя. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової нерухомості. Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

Продаж квартири. Лісогринівецька 16
olx.ua

ТОП ВАРІАНТ ЗА СВОЇ КОШТИ, ПЛЮС МОЖЛИВИЙ ТОРГ Продам однокімнатну квартиру р-н Гречани. комфортний 2й поверх. Не кутова. Двосторонє планування. Зроблений хорошйи ремонт замінена ел. та сантехніка. Збільшена кухня за рахунок комірки, суміжний санвузол. Мінімальний % переоформлення. Телефонуйте, також запропоную інші варіанти.

СУПЕР квартира, одно кімнатна квартира, топ ціна, хороший ремонт
olx.ua

Опалення готове - додатково від власника розведено опалення, встановлені радіатори, поміняний котел на італійський Супер одно кімнатна квартира в зданому будинку ГАРНЕ МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ, СУПЕР ЛОКАЦІЯ Містечко Північне, площа 39 кв ЗРУЧНИЙ поверх 3/4, не кутова, здана секція, Ціна НИЗ РИНКУ - ТОМУ ТЕЛЕФОНУЙ! НЕ ЗВОЛІКАЙ - ОСТАННЯ ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ!

Супер 1к, зданий будинок, Остання позиція в зданому будинку,Телефонуй!
olx.ua

ID 32713 ️ Площа 48 кв.м. ️ Цегляний будинок ️ Не кутова ️ 8 поверх з 10 ️ Металопластикові вікна ️ Не кутова ️ Меблі залишаються ️ Встановлено дорогі якісні вхідні двері ️ Територія закритого типу з відеонаглядом ️ Поряд річка та зелена зона Впевнена, що ця пропозиція вас зацікавить. Телефонуйте і домовимось про показ! *Тільки в нашій компанії безкоштовний юридичний супровід. *Найбільша база нерухомості. Звертайтесь ми підберемо вам найкращий варіант. *З нами вигідно, безпечно та швидко *Зробіть перший крок на шляху до мрії. *12 років на ринку нерухомості.

1к ремонт+меблі+техніка. Середній пов, не кутова.Інд.опал TOW ID:32713
olx.ua

ID: 31139 Продається сонячна 1кімнатна квартира на 10 поверсі 10 поверхового цегляного будинку на вулиці Гонгадзе ( колишнє Чкалова) після капітального євро ремонту: 1. Поміняна вся сантехніка, всі труби, замінений стояк +зроблений вихід на бойлер. (лічильники перевірені і запломбовані). 2. Поміняна вся проводка на мідну(виходи в кожній кімнаті, на фартух кухні, бойлер, пральну машину + поставлена витяжка в сан-вузол) - стоять автомати в кладовій на всю квартиру. 3. Якісні металопластикові двох камерні вікна. 4. Всюди покладена плитка - керамограніт. 5. Капітально відновлені стіни ( повністю заштукатурені, зашпакльовані 3-чі помальовані). 6. Відновлені батареї + екрани за батареями. 7. По проекту сан-вузол збільшений ( не типовий для такої забудови), Запроектована мала кладова- гардеробна ( що також + для квартири оскільки можна заховати все зайве. 8. Квартира тепла, оскільки зверху високе технічне приміщення, яке в перспективі можливо приватизувати + сонячна сторона. Повністю обладнаний санвузол, кухня, німецький якісний холодильник liebherr, велика пральна оригінальна AEG на 7кг. Ортопедичне ліжко, штори блек-аут, москітні сітки на вікнах. Вигляд з вікон чудовий в квартирі завжди сонячно МІНІМАЛЬГЕ ПЕРЕОФОМЛЕННЯ!

Продам Однокімнатну квартиру Ремнот + меблі +техніка
olx.ua

Продається затишна однокімнатна квартира в центрі міста у ЖК Dream Park. Знаходиться на 5-му поверсі 10-поверхового будинку, що зданий. Квартира не кутова, одностороння, з індивідуальним опаленням. Загальна площа за техпаспортом - 45, 1 м2. Ідеальне місце для комфортного проживання за доступною ціною - всього 39 500 $.

Продам 1к квартиру,центр міста,0% комісії!
olx.ua