Продаж 2к квартири Проскурівська 105. Вікна металопластикові, санвузол сумісний, двоконтурний котел. Дах новий. Поряд міська лікарня, школа, садочок. До центру міста 15 хв пішим ходом. Детальніше телефонуйте за номером телефону вказаним в оголошенні

Проскурівська вул., 105
rieltor.ua

34833 ЦЕНТР МІСТА!!! Продається двокімнатна квартира в самому центрі міста! Загальна площа - 55 м2 Зручний 3 поверх з 9 В квартирі встановленно систему сигналізації Є бойлер для підігріву води Великий балкон Встановлений новий ліфт у підїзді Мінімальне переоформлення Квартира продається без меблів Всі необхідні заклади та розваги у пішій доступності: школи, дитячі садки, торгові центри, парки, стадіон - все це знаходиться в безпосередній близькості від будинку. Зупинка знаходиться одразу біля будинку. Це чудова пропозиція для тих, хто хоче жити в самому центрі Хмельницького. ТЕЛЕФОНУЙТЕ, домовимось про перегляд!

Проскурівська вул., 71
rieltor.ua

Ексклюзивна 2-кімнатна квартира в центрі міста! Відкрийте для себе розкішне та комфортне житло в історичному центрі Хмельницького! Чому саме ця квартира? Ексклюзивний дизайн: квартира оформлена з витонченим смаком і якісними матеріалами. Ідеальне розташування: центр міста, все необхідне в кроковій доступності. Будинок на Проскурівській, 45: в тихому та затишному місці. 10 поверх з 11: чудовий вид з вікон. Просторий та комфортний простір: 75 м² дозволять вам жити вільно та з комфортом. 2 спальні та кухня-студія: ідеальне планування для сімї або для тих, хто любить приймати гостей. Якісний ремонт: вам не потрібно нічого робити, все вже готово для життя. Хороші дубові меблі: вишукана та довговічна меблі. У кімнатах паркетна дошка: екологічне та естетичне покриття підлоги. Підігрів підлоги: комфорт та затишок в будь-яку пору року. Два балкони з кухні та кімнати: додаткове місце для відпочинку з панорамним видом. Залишаються всі меблі та техніка: вам не потрібно витрачатися на облаштування квартири. Не кутова квартира: тепло та затишно. Вікна у двір: тиша та спокій. Будинок на електриці: економія на комунальних платежах. Дахова котельня: автономне опалення та безперебійне постачання гарячої води. Лічильник на квартиру: ви платите лише за те, що використовуєте. Є паркомісця у підземному паркінгу: зручне зберігання вашого автомобіля. Квартиру можна придбати під Єоселю або під державні виплати, зручні умови покупки. Торг! Не зволікайте, телефонуйте вже зараз! P.S. Допомагаємо вам із оформленням документів. Додаткова інформація: Поверх: 10/11 Площа: 75 м² Санвузол: роздільний Опалення: автономне Звяжіться зі мною, щоб домовитися про перегляд!

Вул. Проскурівська 45. Єоселя. 2% переоформлення! ТОРГ. «14915»
olx.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ХОРОША квартира. Аналогів НЕМАЄ! Продається двохкімнатна квартира в самому центрі міста по вулиці Проскурівській. Орієнтир парк Шевченка. Будинок зданий, проживають люди. Квартира не кутова, на середньому поверсі. Одностороння, вікна на схід. Квартира простора, загальна площа 98,3 м2. Є дизайн проект квартири. Великий об‘єм внутрішніх робіт від власника: встановлено якісні вхідні двері, замінено вікна на нові, якісні, зроблена чистова штукатурка стін, розводка електрики, води і каналізації, закуплено радіатори. За послуги агенства сплачувати не потрібно! Мінімальне переоформлення! За детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Покази в зручний для Вас час!

Простора квартира в центрі міста. 2% переоф. Підходить під виплати
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Хмельницкий

Ищите квартиру по локации