Пропоную на продаж одно кімнатну квартиру від надійного забудовника міста Хмельницького "ДІТА" Місце розташування будинку мікрорайон Південно-західний, поруч садочок, школа 6, ТЦ, зупинка громадського транспорту ХНУ. Квартира не кутова знаходиться на другому поверсі. Якісні металопластикові вікна. Вхідні броньовані двері. Документи готові до продажу. Без прописаних. Показ зручний для вас час.

Інститутська вул., 6в
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири! Новобудова! Мікрорайон Озерна Простора квартира. Виконано великий обсяг робіт: штукатурка стін, стяжка підлоги, встановлено теплу підлогу на кухні в коридорі і санвузлі, радіатори в кімнатах і на лоджії, електорозводка. Санвузол роздільний. Встановлено фільтр для очистки води і манометр. Зацікавила квартира? Телефонуйте домовитися про перегляд.

Кармелюка вул., 7а
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири. Мікрорайон Виставка. Квартира має простору кімнату, яку можна вдало зонувати. З кухні є вихід на лоджію з панорамним вікном і гарним краєвидом, площа і форма лоджії дозволяє облаштувати тут обідню зону, або зробити робочу зону кухні, все залежить від ваших ідей і вподобань. Будинок на етапі будівництва - побудований, ведуться роботи по оздобленню фасаду будинку. На момент здачі буде виконано штукатурку внутрішніх стін, крім ванної кімнати та робочої поверхні в кухні. Буде встановлено двоконтурний газовий котел, розводка електрики, встановлено лічильники на воду, газ і світло. Ця квартира -це вигідна пропозиція як для власного проживання, так і для подальшої здачі в оренду (квартири в цьому районі міста завжди користуються попитом). А також це може бути вигідна інвестиція!

Старокостянтинівське шосе, 7/2б
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

В продажі двокімнатна квартира в обжитій новобудові! Площа 73.2 м.кв. Зроблений євроремонт з використанням якісних та дорогих матеріалів. Опалення - індивідуальне газове, встановлений якісний двохконтурний котел. Частково залишаються меблі та техніка! Розташування будинку дуже зручне та вдале, є місця для парковки, гарний дитячий майданчик, добре розвинена інфраструктура: торгові цетри, школа , дитячий садочок, супермаркети, ліс, озеро, все поряд та в пішій доступності. Фото відповідають дійсності, можете переконатись самі. Перегляд за попередньою домовленістю в зручний для Вас час. Квартира Вашої мрії чекає на Вас! Телефонуйте просто зараз!

Кармелюка вул., 4/2
rieltor.ua

«Приозерний» — новий житловий комплекс поруч з парком та міським озером, на які відкривається панорама з вікон квартир всіх поверхів. Для зручності мешканців у прибудованому до будинку приміщенні розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші обєкти. На прибудинковій території облаштують майданчик для дітей, місця для відпочинку та паркування. Також забудовник бере на себе озеленення та прокладку автомобільних проїздів.У районі новобудови є всі необхідні обєкти соціальної та комерційної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, супермаркети, магазини, відділення банків, кафе, ресторани та автошкола.Цегляні стіни утеплені пінополістиролом, фасади оштукатурені та пофарбовані у контрастні кольори,для опалення в кожній квартирі встановлено котел,видові панорамні вікна, засклені лоджії.Звертайтеся щоб домовитись на перегляд чудової квартири.Реальному покупцю ТОРГ!!!

Озерна вул., 6/1а
rieltor.ua

РЕАЛЬНА КВАРТИРА. Продам однокімнатну квартиру в ЖК "Студентський" розташовану в мікрорайоні Південно-Західний.(вул. Інститутська). Зручний 2 житловий поверх, під низом квартира. Вікна в просторий двір, з дитячим майданчиком. Стан квартири від забудовника, штукатурка стін, розведення електроенергії, лічильники на все, якісний двоконтурний котел, вхідні двері. Здача обєкта в експлуатацію планується на 2024р. Розташування досить зручне, поруч зупинка, магазини, ТЦ, Цікава пропозиція ТЕЛЕФОНУЙТЕ.

Інститутська вул., 6/1а
rieltor.ua

1к Південно Захід ЖК Студентський, будинок іде на здачу. Вул. Інституцька 6/1А 45 кв.м. некутова 2/10. без стяжки, є шпаклівка, Заведено оптоволокно та розводка електрики. В ціну входить 2,4м кладовка, в якій можна перепланувати вхід з балкону. 31.000$+ переоформлення. Дешевше, ніж в забудовника. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0688316707

Інститутська, 6/1а
rieltor.ua

Продається 1 к квартира м. Хмельницький Район озерна новобудова Вул. Лісогринівецька 30/6 Капітальний ремонт Меблі техніка залишаються 57000$ без доплат 0984740755 Ан ЕлітКомфорт

Лісогринівецька, 30/6
rieltor.ua

ID 31925 Продається класна двокімнатна квартира у новому будинку. Зручне місце розташування. В квартирі якісний свіжий ремонт. Дві окремі кімнати та кухня студія. Індивідуальне електроопалення, встановленний сучасний електрокотел. Квартира не кутова і двостороння. Будинок обжитий людьми і дуже теплий. сама квартира зсередини і ззовні утеплена. Дуже затишна Терміновий продаж! Телефонуйте – влаштую показ!

Зарічанська вул., 52
rieltor.ua

2 кімнати · 2 поверх з 4 Загальна площа 95.8 м² · житлова 56 м² · кухня 11 м² Стіни монолітно-блокові Побудовано 2021 Новобудова У центрі З парковкою Кухня-студія Світла , простора квартира, висока стеля, якісно побудована, власне паркомісце, закритий двір, гарне місцерозташування. Вільне планування: можливість перепланування 2-3 кімнатної, з будь якою конфігурацією кімнат, кухні, санвузлів. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0688316707

Провулок Йосипа Лапушкіна, 12
rieltor.ua

ЖК в городе Хмельницкий

ЖК "Студентський" Загальна площа 32 кВм(після замірів БТІ 35 кВм.) Стан квартири від забудовника: штукатурка стін, розведення електроенергії, лічильники на все, якісний двоконтурний котел, вхідні двері.

Інститутська вул., 6/1
rieltor.ua

1к Озерна 9/10 поверх 36,8м2 Новобудова. Здана в експлуатацію. Лоджія засклена, індивідуальне опалення. Чорнова штукатурка несучих стін, окрім санвузла і робочої поверхні на кухні. Тихий, «спальний» район в 3 хвилинах ходьби до тролейбусної зупинки. Посилена звукоізоляція та утеплення стін (утеплення пінопластом і мінеральною ватою). Швидкісні безшумні ліфти. Затишний закритий двір з дитячими майданчиками, зонами відпочинку для дорослих та гостьовим паркінгом. Поруч магазини, ТЦ, ліс та озеро. Поблизу дитсадки та школи. Чудове місцерозташування та вид на ТЦ «Агора». Навпроти ТЦ «URBAN STREET»- багатофункціональний комплекс, який поєднав у собі бутіки, критий ринок, триповерховий ринок вуличної їжі, а також простір для відпочинку. Можлива ще переуступка! Будинок зданий в експлуатацію та можливий вже для заселення. Телефонуйте: +380968433131 +380972477242 або пишіть (Viber, WhatsApp). +380968433131

владелец
Панаса Мирного вул., 18
rieltor.ua

Квартира в новобудові з новим євроремонтом! Залишається вся техніка та меблі. Якісний ремонт, дорогі матеріали. Підлога кварц вініл, фарбовані міжкіматні двері, фірмова сантехніка, якісна кухня з вбудованою технікою. Окрема гардеробна. Дану квартиру варто оглянути вживу! Індивідуальне опалення, тепла підлога. Будинок обжитий. Двір закритого типу. Картира не кутова, дуже тепла. Комісія агентства 0%. Телефонуйте!

Озерна вул., 4
rieltor.ua

Продається чудова 2-во кімнатна квартира на Південно-Заході. Будинок комфорт класу, ЖК Студентський. Продається чудова квартира на Південно-Заході. Квартира знаходиться на 10-му поверсі, 10 ти поверхівки. Квартира простора, правильної форми, загальна площа 46 м.кв, кухня з виходом на лоджію. Хороша розвинена інфраструктура: - поряд є дитячий садочок, школа, університет, училище, перинатальний центр, поліклініка, дитяча поліклініка, сімейна стоматологія, центральний ринок, тренажерний зал, супермакет, кафе, зупинка громадського транспорту — і все це в 5-ти хвилинах пішки - Використання лише якісних будівельних матеріалів та новітніх технологій будівництва - Сучасне та практичне оздоблення будинку - Велика огороджена прибудинкова територія - Індивідуальне опалення, лічильники на газ, холодну воду та електроенергію

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

Двокімнатна квартира з ремонтом в Новобудові. Будинок обжитий. Індивідуальне опалення, теплі поли. Майже все залишається, що є в квартирі. Оформлення 2%. Можливий продаж під програму Єоселя. Зручне місце розташуванн. Поруч є школа та дитячий садочок, магазини, тощо. До центра міста 5-7 хв.

возможна продажа по єОселя
Шевченка вул., 46А
rieltor.ua

Квартира в хорошому районі. Закритий двір.

Тернопільська, 12а
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в новобудові. Прекрасна можливість придбати простору 1-кімнатну квартиру, яку легко можна перепланувати в 2-кімнатну. Квартира розташована на 2-му поверсі 10-поверхового будинку, що забезпечує зручний доступ і водночас спокій. - Площа: 61,2 кв. м - Поверх: 2 з 10 -Можливість легко перепланувати в 2-кімнатну квартиру - Повністю зроблена електрика. - Встановлено сучасний двоконтурний котел, що забезпечує ефективне опалення та гаряче водопостачання - Встановлені всі необхідні лічильники Квартира готова для реалізації ваших дизайнерських ідей. Чудове місцезнаходження, розвинена інфраструктура та зручний транспортний звязок роблять цю пропозицію ще більш привабливою. Не пропустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири!

Будівельників вул., 5/3
rieltor.ua

Пропонується вашій увазі 2 кімнатна квартира у сучасній Новобудові ЖК Академ містечко (10 секція) це новий житловий комплекс розроблений, з урахуванням новітніх архітектурних тенденцій та технологій. Квартира знаходиться на комфортному 6-му поверсі 10-ти поверхівки. Загальна площа 65.5м.кв, кухня правильної форми з виходом на лоджію. БЕЗ СПЛАТИ КОМІСІЇ! Будинок побудований з цегли, та утеплений зовні. Квартира не кутова, вікна виходять на Захід. Забудовник виконує великий обсяг робіт, а саме: 1. індивідуальне опалення кожної квартири сучасним двоконтурним газовим котлом; 2. розводка опалення по квартирі та радіатори; 3. чистове тинькування стін; 4. стяжка підлоги; 5. розведення електроенергії по квартирі; 6. лічильники на газ, холодну воду та електроенергію; 7. металопластикові вікна; 8. броньовані двері. Житловий комплекс це 18-ти секційний десятиповерховий будинок, зі зручними підїздами; прибудинкова територія буде облаштована дитячими та гральними майданчиками, зеленими насадженнями. Зручна транспортна розвязка та добре розвинена інфраструктура, що включає дитячі садочки, школи, магазини, спортивні центри та ресторани, — беззаперечні аргументи на користь придбання квартири у цій новобудові.

Шевченка вул., 46
rieltor.ua

Продам шикарну однокімнатну квартиру ЖК: Millennium Hills.Продаж великої 1-но кімнатної квартири 50, 92м..кв. у новому, сучасному та якісному будинку, який заходиться на етапі здачі у мікрорайоні Озерна. Квартира середня з великими панорамними балкони з виглядом на ліс ( балкон з кімнати) . Якісний цегляний будинок, утеплений (мінвата), зверху гарне облицювання керамічною цеглою. Ширина капітальних стін 75см. Поруч знаходяться нова школа, дитячий садок, магазини, зупинка автотранспорту, неподалік великий ТЦ «Агора» та головна родзинка - ліс поруч з будинком

Лісогринівецька вул., 16/1А
rieltor.ua

Прекрасна 1кімнатна квартира з площею 61м² у затишному мікрорайоні Виставка чекає на свого нового власника! Розташована на 7поверсі, ця квартира має чудове просторе планування з окремою гардеробною кімнатою. Індивідуальне опалення, радіатори, лічильники та надійні вхідні двері забезпечать ваш комфорт. Обжитий будинок з тихим двором і вікнами, що виходять на захід, створюють ідеальну атмосферу для життя. Можливий продаж під іпотеку. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд!

Будівельників вул., 5/4
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в новобудові міста Хмельницького,р-н Центр, вул. Берегова Нижня. Загальна площа 37 кв.м, перший поверх . Квартира з сучасним ремонтом,кухня винесена на лоджію,по всій квартирі зроблена тепла підлога,використовувались лише якісні матеріали. ЖК Spring Town - комфортне житло в затишному районі міста.Не втрачайте свій шанс стати власником чудової квартири,телефонуйте і домовимось про перегляд.

Берегова Нижня вул.,  2/2е
rieltor.ua

Пропоную 3кім квартиру в гарному стані, в чудовому районі. Поруч знаходяться школа, дитячий садок, тихий парк, автостанція , різнотипні базари, торгові і розважальні центри. Також чудова дорожна розвязка. Будинок знаходиться в тихому районі, по периметру все під відеонаглядом. Також відеоспостереження присутнє і у підїзді. Квартира простора і ясна, з чудовим видом на місто. При бажанні усі меблі залишаються. Перегляд в любий час. Власник.

владелец
Проспект миру, 94а
rieltor.ua

ПРОДАЖ 3к квартира по вулиці Січових стрільців (ЖК Агора) - саме серце мікрорайону Озерна. Квартира знаходиться на 8/8, з загальною площею 118,6 кв.м. Сучасний євроремонт у світлих тонах, який надає особливий шарм приміщенню. 🛋️ Квартира складається з двох кімнат та просторої кухні-вітальні на мансардному поверсі. Вам не доведеться турбуватися про меблі, оскільки вона вже оснащена вмонтованою кухнею, електроплитою, духовою шафою та холодильником. 🌟 В кімнатах та коридорі простелений ламінат, а вся квартира має натяжні стелі. Вас з радістю зустрінуть два облицьованих сучасною плиткою санвузла. А для вашої зручності є навіть гардеробна. 💡 Квартира оснащена якісною електрикою, три фази, а також встановлений електрокотел та бойлер. В санвузлі є тепла підлога, що додає комфорту. 🌞 Квартира є світлою, просторою та теплою. Ви будете жити в ОСББ з закритим двором та відеоспостереженням як у дворі, так і у будинку. А поруч знаходиться вся необхідна сучасна інфраструктура. 📞 Щоб дізнатися більше про цю пропозицію, телефонуйте.

Січових стрільців, 2/3
rieltor.ua

Кожен із нас хотів би власну квартиру мрії, це має бути особлива, у яку зайдеш і відчуєш, це саме те, що хотіли, шукали, мріяли! Ось для Вас ексклюзивний варіант квартири, яка може стати в реальності Вашою вже сьогодні! - ЗДАНИЙ БУДИНОК! - ПЕРША ЛІНІЯ! До Вашої уваги шикарна дворівнева квартира в новобудові, від одного з надійних забудовників міста Будальянс! - Забудовник дуже якісно здійснює будівництво двосекційного будинку з власною територією і розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Квартира розташована на 8-9 поверсі, з шикарними виглядом, французьким балкончиком, панорамнами вікнами. - У квартирі вже є: якісна стяжка підлоги, штукатурка стін, тепла підлога на кухні, 2 санвузлах, передпокої, встановлений двоконтурний газовий котел, встановлять лічильники газу, електроенергії та холодної води, металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, в підїзди проведуть кабелі інтернету і домофона. - Квартира насправді дуже гарна та простора. - Біля будинку розташована зупинка громадського транспорту, є дитячий майданчик, тренажери, наземна парківка. - Поруч місцеве озеро, де Ви зможете прогулятися з друзями, взявши смачної кави, вийти на ранкову пробіжку чи у сімейному колі відпочити на природі. - Недалеко від будинку відкритий ТРЦ AGORA з супермаркетом «Таврія В», дитячим розважальним комплексом, магазинами техніки, косметики, одягу, ресторани, кафе, салони краси, медичні лабораторії тощо. У пішій доступності розташована школа №28, дитячі садочки. Один з найпопулярніших районів міста, який активно розвивається! Показ в будь-який час! Деталі за телефоном Леся Кізіцька АН "KIZITSKA STAR HOUSE".

Панаса Мирного вул., 24
rieltor.ua
1 - 24 из 2977 результатов