Простора квартира, захоплює своєю простотою та в одночас вишуканістю . Ремонт який робили з душею. Є все для комфортного проживання.

Зарічанська вул., 3/3б
rieltor.ua

ID: 34669 Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Ранкове" — Найдешевша 2-кімнатна квартира в Хмельницькому! Локація: 3 секція, 5/10 поверх Площа: 55 м² Чому варто обрати цю квартиру: Найкраща ціна у Хмельницькому — не знайдете дешевше! Сучасний житловий комплекс з усіма необхідними зручностями Зручне планування для комфортного життя Ідеальне співвідношення ціни та якості Не сплачені всі квадратні метри. Будинок будується.

Трудова вул., 5/1в
rieltor.ua

Продається квартира в Центрі міста. Хороший забудовник, престижне ЖК, дуже зручна локація. Поруч парк, зручна транспортна розвязка, в пішій доступності безліч торгових центрів, кафе, магазинів. Дуже класне планування квартири, адже лоджія з кухні, а також великий балкон з кімнати. 3 поверх в 10 поверховому будинку. Площа після замірів БТІ - 43,4 метри квадратні. Санвузол суміжний. Велика простора кухня. Великий балкон з кімнати, який можна облаштувати як літньою зоною відпочинку, або-ж засклити та утеплити. Встановлено двохконтурний якісний котел, а також радіатори. Присвоєно адресу. Готові документи на право власності. Власники квартир підписують договори з Газканторою, після чого створять ОСББ. Приваблива вартість квартири! Комісію оплачує власник. Оформлення 8,5%. Не проґавте свій шанс - стати її власником! Телефонуйте, та домовляйтеся про огляд!

Проскурівського підпілля вул., 165К
rieltor.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам однокімнатну квартиру в зданій новобудові ЖК “Студентський”, отримано сертифікат на експлуатацію. Вдале розташування будинку. Використання лише якісних будівельних матеріалів та новітніх технологій будівництва. Зручне планування. Сучасне та практичне оздоблення будинку. Велика огороджена прибудинкова територія, цілодобово відеоспостереження. Розвинена внутрішня інфраструктура комплексу. Індивідуальне опалення, лічильники на газ, холодну воду та електроенергію. Штукатурка несучих стін. Документи готові до продажу.

Інститутська, 6/1а
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК «Студентський» по вул. Інститутська 6/1а.кв.№28 Секція 2 Площа: 45,7/20/14 м.кв Поверх: 3/10 Вартість: 33500$ з усіма витратами Від забудовника: -якісні вхідні двері, -котел, лічильники, -чорнова штукатурка; Будинок зданий. Право власності поки що не оформляли (переуступка). Інфраструктура: Житловий комплекс «Студентський» має вдале розташування: поряд є дитячий садочок, школа, університет, училище, перинатальний центр, поліклініка, дитяча поліклініка, сімейна стоматологія, центральний ринок , тренажерний зал, супермакет, кафе, зупинка громадського транспорта - і все це в 5-ти хвилинах пішки. Пропозиція від представника власника. Покупець комісійних не сплочує. Показ по попередній домовленості.

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

1к квартира. Центр, вул. Подільська 85, 4/5, цегла, індивідуальне опалення, 50 кв.м, двухконтурний котел, ремонт, гардероб, балкон, нова кухня, ціна 59500у.о. Комісія від власника. Переоформлення 2% тел. 0978763867 Андрій АН ANDREEVA Realty

Подільська вул., 85
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири! Мікрорайон Виставка. Середній поверх, не кутова. Квартира в зданій та обжитій новобудові. Індивідуальне опалення. Лічильники на воду, газ, світло. Стан «від будівельників» з обробкою: стяжка, штукатурка, розводка води і електроенергії. З вікон відкривається гарний вид. Гарно облаштована прибудинкова територія, є дитячий та спортивний майданчики. Зручне розташування будинку: поруч школи, дитячі садочки, магазини, аптеки, кавʼярні… Чекаємо Вас на перегляд квартири!

возможна продажа по єОселя
Зарічанська вул., 9
rieltor.ua

Продаж квартира після капітального ремонту. Замінено все: електрику, сантехніку, всі труби, котел, вікна, вхідні двері. Інстальована тепла підлога по всій квартирі. Просторий коридор. В одній кімнаті два вікна. Високі стелі. Є відео Деталі за тел

Франка Івана вул., 1
rieltor.ua

До Вашоі уваги! Квартира на вулиці Січових стрільців (ЖК Агора) - саме серце мікрорайону Озерна. Квартирзнаходиться на 8/8, з загальною площею 118, 6 кв.м. Сучасний євроремонт у світлих тонах, який надає особливий шарм приміщенню. - Квартира складається з двох кімнат та просторої кухні-вітальні на мансардному поверсі. Вам не доведеться турбуватися про меблі, оскільки вона вже оснащена вмонтованою кухнею, електроплитою, духовою шафою та холодильником. - В кімнатах та коридорі простелений ламінат, а вся квартира має натяжні стелі. Вас з радістю зустрінуть два облицьованих сучасною плиткою санвузла. А для вашої зручності є навіть гардеробна. - Квартира оснащена якісною електрикою, три фази, а також встановлений електрокотел та бойлер. В санвузлі є тепла підлога, що додає комфорту. - Квартира є світлою, просторою та теплою. Ви будете жити в ОСББ з закритим двором та відеоспостереженням як у дворі, так і у будинку. А поруч знаходиться вся необхідна сучасна інфраструктура. Дана пропозиція є ексклюзивною від нашого агенства. Щоб дізнатися більше про цю пропозицію, телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Панаса Мирного вул., 18
rieltor.ua

Прекрасна 1кімнатна квартира з площею 61м² у затишному мікрорайоні Виставка чекає на свого нового власника! Розташована на 7поверсі, ця квартира має чудове просторе планування з окремою гардеробною кімнатою. Індивідуальне опалення, радіатори, лічильники та надійні вхідні двері забезпечать ваш комфорт. Обжитий будинок з тихим двором і вікнами, що виходять на захід, створюють ідеальну атмосферу для життя. Можливий продаж під іпотеку. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд!

Будівельників вул., 5/4
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Хмельницкий

Пропоную продаж 2-кімнатної квартири на Озерній, забудовник Рауш. - Загальна площа: 67 м² - Поверх: 10/10 (є повноцінний технічний поверх) - Квартира не кутова! Особливості: - Будинок зданий, залишилось лише натягнути стелі, постелити ламінат у кімнатах та поклеїти шпалери (стіни підготовлені та прогрунтовані). - Гарне планування. - Велика кухня - 17 м². Для додаткової інформації та перегляду квартири, будь ласка, звертайтеся!

Кармелюка вул., 3/3
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в новобудові міста Хмельницького,р-н Центр, вул. Берегова Нижня. Загальна площа 37 кв.м, перший поверх . Квартира з сучасним ремонтом,кухня винесена на лоджію,по всій квартирі зроблена тепла підлога,використовувались лише якісні матеріали. ЖК Spring Town - комфортне житло в затишному районі міста.Не втрачайте свій шанс стати власником чудової квартири,телефонуйте і домовимось про перегляд.

Берегова Нижня вул.,  2/2е
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК "Академ Містечко", Хмельницький Адреса: вул. Шевченка, буд. 46 Ціна: $51,000 Квартира на 9-му поверсі 10-поверхового будинку з ліфтом. Загальна площа — 65.5 м², житлова — 37.2 м², кухня — 9.7 м². Стан — від будівельників (під ремонт), встановлені металопластикові вікна, проведена розводка електрики, встановлені радіатори та двоконтурний котел для автономного опалення. Чорнова штукатурка на стінах. Переваги: Роздільні кімнати Простора лоджія Підведені всі комунікації Заселена секція, діє переуступка Оформлення через переуступку Телефонуйте або пишіть на +380985589391 — знайду житло, де ви здійсните свою мрію!

Шевченка вул., 46
rieltor.ua

Продам 1к квартиру в Гречанах. Загальна площа 30м2. Поверх 2/2 Особливості: Засклений балкон – ідеальне місце для відпочинку в будь-яку пору року. Вбудована кухня – компактна, дуже містка, з якісною газовою плитою та електричною духою шафою Siemens – для справжніх кулінарних шедеврів! Кондиціонер – працює на охолодження та обігрів, забезпечуючи комфорт в будь-яку пору року. 🛠 Системи комфорту: Електричне опалення – 3 керамічні панелі, економне та ефективне обігрівання. Бойлер – гаряча вода завжди під рукою. Вбудована гардеробна – замінює громіздку шафу, забезпечуючи порядок і функціональність. 🚗 Додаткові переваги: У дворі є паркомісце – зручність для вашого автомобіля. Окреме побутове приміщення (кладовка) з підвалом – ідеально для зберігання речей. 📞 За додатковими питаннями звертайтеся по телефону! Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири!

Зенітна вул., 10
rieltor.ua

Продаж 3к квартири ЖК Північне район Гречани- спальний район Чудове розташування будинку Поруч Річка південний Буг. Затишне та спкійне місце для відпочинку після напруженого робочого дня- мрія кожної сучасної людини Повноцінна 3 кімнатна квартира площею 68.8 м2 на два поверхи. Квартира дворівнева 4-5 поверх. Не кутова, будинок теплий. Східна сторона. 1-й пов - кухня, вітальня та с/в. З кухні вихід на балкон. 2-й пов - Дві кімнати та ще один с/в. На даному етапі можна перепланувати. Сусіди проживають. Поруч дому просторий двір, дитячий майданчик та достатня кількість паркомісць Ціна дуже приємна. Можна під програму Є Оселя Два С/в. Балкон з кухні. Є можливість перепланувати Гарний двір, достатня кількість паркомісць Ціна дуже доступна

Північна вул., 117А
rieltor.ua

1к Озерна 9/10 поверх 36,8м2 Новобудова. Здана в експлуатацію. Лоджія засклена, індивідуальне опалення. Чорнова штукатурка несучих стін, окрім санвузла і робочої поверхні на кухні. Тихий, «спальний» район в 3 хвилинах ходьби до тролейбусної зупинки. Посилена звукоізоляція та утеплення стін (утеплення пінопластом і мінеральною ватою). Швидкісні безшумні ліфти. Затишний закритий двір з дитячими майданчиками, зонами відпочинку для дорослих та гостьовим паркінгом. Поруч магазини, ТЦ, ліс та озеро. Поблизу дитсадки та школи. Чудове місцерозташування та вид на ТЦ «Агора». Навпроти ТЦ «URBAN STREET»- багатофункціональний комплекс, який поєднав у собі бутіки, критий ринок, триповерховий ринок вуличної їжі, а також простір для відпочинку. Можлива ще переуступка! Будинок зданий в експлуатацію та можливий вже для заселення. Телефонуйте: +380968433131 +380972477242 або пишіть (Viber, WhatsApp). +380968433131

владелец
Панаса Мирного вул., 18
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири Старокостянтинівське шосе 20/6 8/9, 103.9/59.8/15.8м2 Забудовник—Будівельний Альянс Стан—від будівельників, а саме: —стяжка підлоги —двоконтурний газовий котел+радіатори —лічильники (світло/вода/газ) —броньовані двері, панорамні вікна. Переоформлення 2%

Старокостянтинівське шосе, 20/6
rieltor.ua

Двокімнатна квартира на першому високому поверсі в ЖК Амстердам Якісний та сучасний будинок на Озерній Поруч з будинком уся необхідна інфраструктура. У дворі є дитячий, спортивний майданчик та стадіон. Квартира з новою електропроводка, власники робили під себе. Поштукатурені стіни Санвузол суміжний, поміститься велика ванна. Кухня з великою лоджією та панорамними вікнами Дві окремі кімнати. Під лоджією є комора. Пропоную оглянути квартирку.

возможна продажа по єОселя
Панаса Мирного вул., 16/3
rieltor.ua

Будинок введено в експлуатую Пропоную простору трикімнатну квартиру у самому сердці міста! Площа квартири - 89 м2 Девʼятий поверх (не останній) Поруч уся інфраструктура міста Надійний та якісний забудовник Квартира видова, на девʼятому поверсі одинадцяти поверхівки З кожної кімнати вашої квартири відкривається чудовий вигляд на місто В прихожій є місце для верхнього одягу Два санвузла Кухня та зала з лоджією В спальні є балкон Є хоз.кімнатка або може бути гардеробною Зручне планування

возможна продажа по єОселя
Подільська вул., 6/1
rieltor.ua

Двокімнатна квартира у одному з найкомфортніших Житлових Комплексів в місті. Найкраща локація, поруч все що необхідно. Магазини, Епіцентр, Оазис та багато іншого. Найбільший двір з дитячими та спортивними майданчиками. Квартира на зручному 4 поверсі, є тамбур. Великий ліфт. Гардеробна мебльована, дві окремі кімнати, великий балкон, на кухні лоджія. Вся техніка та меблі залишаються. Запрошую на перегляд

Зарічанська вул., 11
rieltor.ua

Пропонується на продаж чудова квартира в новобудові Південно-Західного району міста. Квартира розташована на 3-му комфортному поверсі, має 75 кв.м площі. Зроблений дизайнерський ремонт, що надає їй стильний та сучасний вигляд. Вона також оснащена теплою підлогою, яка забезпечує комфортну температуру в будь-яку пору року. Натуральний деревяний паркет додає природного шарму до інтерєру. Особливим акцентом у цій квартирі є електричний камін, який створює затишну та романтичну атмосферу. Також варто відзначити, що опалення в цій квартирі індивідуальне, що дає можливість регулювати температуру відповідно до вашого комфорту. Є парковка, що дозволяє зручно розмістити автомобіль. Оточення в цьому будинку також заслуговує на увагу - тут живуть чудові сусіди, які створюють дружню та спокійну атмосферу. Крім того, будинок розташований у зручному місці, знаходиться неподалік магазинів, зупинки громадського транспорту, школи та садочка. Ця квартира продається разом з меблями та технікою, що робить її готовою для заселення без додаткового зусиль. Вона стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, затишок та якість життя. Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири з позитивною енергетикою!

Інститутська вул., 15/1
rieltor.ua

Продаж 1к квартири Вул. Лісогринівецька 4/1 Площа кв 41.6 кв.м. Поверх 7/9 Зроблений ремонт Поставлений програматор температури Встановлена охоронна сигналізація Тепла підлога коридор,ванна,лоджія Часткового залишаються меблі Побутова техніка по домовленості

Лісогринівецька вул., 4/1
rieltor.ua

Продається чудова 2-во кімнатна квартира на Південно-Заході. Будинок комфорт класу, ЖК Студентський. Квартира знаходиться на 10-му поверсі, 10 ти поверхівки. Квартира простора, правильної форми, загальна площа 49 м.кв, кухня з виходом на лоджію. Хороша розвинена інфраструктура: - поряд є дитячий садочок, школа, університет, училище, перинатальний центр, поліклініка, дитяча поліклініка, сімейна стоматологія, центральний ринок, тренажерний зал, супермакет, кафе, зупинка громадського транспорту — і все це в 5-ти хвилинах пішки - Використання лише якісних будівельних матеріалів та новітніх технологій будівництва - Сучасне та практичне оздоблення будинку - Велика огороджена прибудинкова територія - Індивідуальне опалення, лічильники на газ, холодну воду та електроенергію. Без сплати комісійних для покупця! Поки діє переуступка. Продаж терміновий, тому така ціна!

Інститутська вул., 61/1
rieltor.ua

Продається велика 2-кімнатна квартира зі свіжим ремонтом, розташована на Виставці по вул. Перемоги. Це розвинений район з чудовою інфраструктурою. Квартира знаходиться на 5 поверсі з 10 зданої і обжитої новобудови. Загальна площа її 68 кв.м. Вам буде комфортно і затишно в цьому світлому просторі. Індивідуальне газове опалення та тепла підлога забезпечить вам комфорт та затишок навіть у холодну пору року. Квартира має дві великі житлові кімнати, гардеробну, компютерну та комору, що дозволить вам організувати простір так, як ви бажаєте. З лоджії відкривається прекрасний вид на центр Хмельницького, що створює особливу атмосферу та додає привабливості вашому житлу. Час до центру міста займатиме всього 10-15 хвилин, що робить цю квартиру ще більш привабливою для тих, хто цінує зручність та швидкий доступ до усіх необхідних обєктів. Меблі залишаються за домовленістю, щоб ви могли створити ідеальний інтерєр, який відповідатиме вашим потребам та стилю. Додатково важливо зазначити, що переоформлення мінімальне - 2%. Це дозволить вам зекономити на витратах при покупці. Щоб отримати більше інформації про цю привабливу квартиру та домовитися про перегляд, звертайтеся за вказаним телефоном. Не пропустіть можливість стати власником цього чудового житла!

Перемоги вул., 8/2
rieltor.ua
1 - 24 из 2536 результатов