Без комісіїПропонується для продажу простора 3-кімнатна квартира біля метро Святошин, вул. Хмельницька, 10, до метро 10 хвилин пішки. Поруч школи, садочки, супермаркети, Нова пошта, парк, стадіон. Будинок побудований в 2012 році, цегляний, квартира утеплена мінеральною ватою. Зручне планування на дві сторони, два санвузли, великий хол. В квартирі зроблений якісний ремонт, проживали одні власники, в оренду не здавалась, все в гарному стані. Повністю укомплектована меблями і технікою.

Хмельницька вул., 10
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної "сталінки" в Святошинському районі столиці - вул. Хмельницька 2. Загальна площа - 44.5кв.м. Квартира розташована на 1-му поверсі 3-поверхового будинку. Перекриття з/б. Квартира чиста і суха. Кімнати роздільні. Зроблений ремонт (2018р). Є бойлер. Тепла підлога у ванній. Лічильники на газ і воду; лічильник на електроенергію "день-ніч". Меблі обговорюються окремо. Територія навколо будинку під цілодобовою охороною. Тихе і затишне місце розташування. Поруч школа, три дитячих садочки, Європейський Університет, стадіон "Темп". Супермаркети і ринок. До метро "Святошин" - 8 хв. пішою ходою. Документи в порядку. Показ за попередньою домовленістю. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Хмельницька вул., 2
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Київ, Хмельницька, 10, ; Спецпроект 2000-2005 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 11; кількість виходів: 6; гараж; ліфт; транспорт: ст.М"Святошино"; будинок 2003р., Н=2.75м, гарний стан, у дворі, під`їзди охайні, код.замок, консьєрж, парковка/безкошт., поруч школа, дитсадок, ринок, тенісні корти, магазин. Хороша транспортна розвязка, до ст.М "Святошин" 8 хвилин пішки. • 2р, 8-й поверх, площа: 64,1\39,4\10,0; 2-кімнатна квартира в сучасному цегляному будинку. Косметичний ремонт, повністю мебльована та оснащена необхідною побутовою технікою. Функціональне планування, три роздільні кімнати, простора кухня, два санвузли. Чисте парадне, зручне місце розташування будинку, ст.М"Святошин" - 10 хвилин Розглядаємо Сертифікат

Хмельницька вул., 10
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Інвестуємо-кредитуємо-продаємо. Чекаємо на Ваші дзвінки! На повідомлення в olx не відповідаємо! Продаж 3к кв-ри.вул.Хмельницька 10(ст.м. Святошин)   Продаж  3к. кв-ри за адресою вул.Хмельницька 10 в Святошинському районі. Будинок-цегла, індивідуальний проект Загальна площа – 91,2; житлова – 52.7; кухня – 12.1 м². Поверх 11/11,є тнхнічний поверх!    В квартирі зручне планування,два санвузли,три окремі кімнати(15.1 м²; 18.8 м²;18.8 м²) хол,з кухні(12.1 м².) вихід на балкон.  Виконаний ремонт з якісних матеріалів. До входу в квартиру є додатковий коридор з шафою-купе. Залишається кухня і вмонтовані меблі,при потребі все обговорюється.    На поверсі три квартири,всі сусіди дружні і доброзичливі! Чудове місцерозташування,10 хв. до ст. метро Святошин. Біля будинку садочок,школа і все що треба для життя,закрита територія з дитячим майданчиком. Дзвоніть, відповім на всі питання, домовимося на перегляд ...    Ціна 154000$ Без комісії для покупця!

Продаж 3к кв-ри.вул.Хмельницька 10(ст.м. Святошин)
olx.ua

Продається 3к. квартира за адресою вул.Хмельницька 10 в Святошинському районі. Будинок-цегляний спецпроект 2003р. Висота стелі 2, 75см Загальна площа квартири – 91 м.кв. жила – 52.7 кухня – 12.1 м². Поверх 11/11. В квартирі зроблений ремонт з якісних матеріалів. Пішки 10 хв. до ст. метро Святошин. Біля будинку садочок,школа, магазини, кофейні, закрита територія з дитячим майданчиком. Комісія.

Продажа 3к.квартира метро Святошин
olx.ua

Продається 1-кім. квартира. Святошин, Хмельницька 10 (метро — 10 хв. пішки), 6-й поверх 11-ти пов. цегляного будинку (2004 р.), загальна площа 52,5, кімната 28,6, кухня 12.2,лодлжія. Гарний стан.Меблі, побутова техніка, бойлер. Поруч є школа,дитячий садочок,стадіон, ринок. Чудова транспортна розвязка.

Святошин, Хмельницька 10 (метро — 10 хв. пішки),
olx.ua