Стильна 1к квартира, про яку мріє чи не кожен! Саме для Вас у нас є ексклюзивна пропозиція, яка вже готова до проживання! Елітний будинок нашого міста, який знаходиться по вул. Свободи, ЖК Над Бугом! Закрита територія будинку, обмежений вїзд, є охоронець, встановлено відеоспостереження житлового комплексу. Неймовірно красива територія будинку, є зона відпочинку, облаштований сучасний дитячий майданчик, ігрова зона (футбольне поле), наземна парківка, зручність та комфорт для Вашої родини, де Ви зможете відпочивати та проводити вільний час! Характеристики квартири: – квартира знаходиться на 7 поверсі; – два ліфти: пасажирський та грузовий; – загальна площа 41,5 кв.м; – зроблений якісний євроремонт, використані найкращі матеріали; – опалення дахова котельня, (є кондиціонер, бойлер); – суміжний санвузол; – панорамні вікна, красивий вигляд, східна сторона; – є лоджія та французький балкон; Дуже красива, затишна кухня –місце, де ми найбільше проводимо часу, сімейні та затишні вечори; Розвинена інфраструктура: школа, лікарня, паркові зони, дитячий садок, ТЦ, ринок, магазини, аптеки, хороша транспортна розвязка та не менш популярний район міста Виставка. Не втрачайте можливості, отримати квартиру своєї мрії прямо сьогодні! Ця квартира Вас точно закохає! А ми розкажемо ще більше та особливість цієї квартири! Телефонуйте! Перегляд в будь-який зручний час!

Свободи, 20/1
rieltor.ua

8хв. пішки до центру, але поряд є вся необхідна інфраструктура. Дуже тепла що в зимку та економна по комунальних. ФОТО РЕАЛЬНІ. торг на місті присутній

Сковороди Григорія вул., 11
rieltor.ua

продаж 2к квартира в новободові по вул. Сковороди біля Станції переливання крові. Квартира з Новим ремонтом залишається вмонтована кухння Великі просторі кімнати велика кухня гарний краєвид з вікна.

Сковороди Григорія вул., 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную на продаж одно кімнатну квартиру від надійного забудовника міста Хмельницького "ДІТА" Місце розташування будинку мікрорайон Південно-західний, поруч садочок, школа 6, ТЦ, зупинка громадського транспорту ХНУ. Квартира не кутова знаходиться на другому поверсі. Якісні металопластикові вікна. Вхідні броньовані двері. Документи готові до продажу. Без прописаних. Показ зручний для вас час.

Інститутська вул., 6в
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру в цегляному будинку. Житловий стан. Металопластикові вікна. Двох тарифний електро лічильник. Залишаються всі меблі та техніка. Також є цегляний гараж з ямою, площа 20м2. Оформлення 50/50

Вокзальна, 133/3
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири в районі Озерна. Косметичний ремонт, вирівняні стіни, стеля. Дві лоджії. Квартира двостороння, вікна на схід і захід. Всі вікна та блок лоджії металопластикові. Замінено каналізаційний стояк, внутрішньо монтаж трубопроводів та водовідведення. Зручний третій поверх. Будинок знаходиться поруч з озером. Розвинена інфраструктура: сквер відпочинку, зупинки громадського транспорту, торгівельні та розважальні центри, супермаркети, школа, дитячий садок, пункт сімейна медицина. По домовленості залишаються меблі і техніка. Детальніше в особисте повідомлення скину відео та більше фото.

Залізняка, 12
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі чудову 3х кімнатну квартиру, яка знаходиться в хорошому районі міста! – загальна площа квартири 50,9 кв.м. – квартира чиста та охайна, дві роздільні кімнати та одна прохідна; – у квартирі зроблений хороший ремонт, суміжний санвузол, в квартирі залишаються меблі; – лічильник на електрику та на воду; – вікна квартири виходять у двір; – розташована на 5 поверсі; – в дворі є дитячий майданчик та паркувальна зона; – хороша інфраструктура, дитячий садочок, школа, супермаркет; – квартира, яка реально може стати Вашою вже сьогодні та чекає на нового власника! Додаткова інформація за номером! Показ в будь-який зручний для вас час!

Львівське шосе, 47/2
rieltor.ua

Пропонуємо житло для вашої сім’ї! Бажаєте жити в комфортному та безпечному районі міста, з зручною транспортною розв’язкою та красивим каєвидами навкруги! Тоді даний варіант для вас! Щодо переваг то варто відмітити: – мікрорайон Виставка, вул. Степана Бандери; – квартира розташована на 4 поверсі; – загальна площа – 60,8 кв.м, – суміжний санвузол; – квартира двостороння; – є засклені лоджія та балкон; – в дворі є дитячий майданчик та паркувальна зона! – до зупинки міського транспортного засобу 2 хв. – поряд з будинком дитячий садочок, школа, супермаркет, – Квартира, яка реально може стати Вашою мріє вже сьогодні та чекає на нового власника! Різноманітна інфраструктура: магазини, супермаркети, банк, школи, аптека, дитячі площадки. Ласкаво запрошуємо на перегляд, все покажемо і розкажемо більше!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 9
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири! Новобудова! Мікрорайон Озерна Простора квартира. Виконано великий обсяг робіт: штукатурка стін, стяжка підлоги, встановлено теплу підлогу на кухні в коридорі і санвузлі, радіатори в кімнатах і на лоджії, електорозводка. Санвузол роздільний. Встановлено фільтр для очистки води і манометр. Зацікавила квартира? Телефонуйте домовитися про перегляд.

Кармелюка вул., 7а
rieltor.ua

Терміновий продаж 2к квартири по вул. Григорія Сковороди! - чудова локація розташування; - затишний дворик; - квартира у хорошому стані, житловий стан; - загальна площа 52, 5 кв.м.; - чиста та охайна; - двостороння; - є балкон, засклений; Не втрачайте шанс, стати власником квартири, за доступною ціною. Показ в будь-який зручний час!

Сковороди Григорія вул., 9/3
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири. Мікрорайон Виставка. Квартира має простору кімнату, яку можна вдало зонувати. З кухні є вихід на лоджію з панорамним вікном і гарним краєвидом, площа і форма лоджії дозволяє облаштувати тут обідню зону, або зробити робочу зону кухні, все залежить від ваших ідей і вподобань. Будинок на етапі будівництва - побудований, ведуться роботи по оздобленню фасаду будинку. На момент здачі буде виконано штукатурку внутрішніх стін, крім ванної кімнати та робочої поверхні в кухні. Буде встановлено двоконтурний газовий котел, розводка електрики, встановлено лічильники на воду, газ і світло. Ця квартира -це вигідна пропозиція як для власного проживання, так і для подальшої здачі в оренду (квартири в цьому районі міста завжди користуються попитом). А також це може бути вигідна інвестиція!

Старокостянтинівське шосе, 7/2б
rieltor.ua

Шукаєте 1к квартиру в Центрі міста, поруч з парком? Тоді рекомендуємо розглянути цей чудовий варіант! - новобудова на етапі здачі ( 2024р) - загальна площа 39.4кв.м; - поверх 10, видова квартира; - світла та простора; - суміжний санвузол; - встановлений котел автономного опалення, радіатори, електророзводка, - суміжний санвузол; - роздільна кімната з виходом на балкон; - кухня з виходом на лоджію; - панорамні вікна, гарний вигляд; Локація розташування: - зручне місце поруч паркова зона, тихо та спокійно, прогулянки на свіжому повітрі, ранкові пробіжки, чи зустрічі з друзями - мрія кожного! - поруч зупинка, школа, дитячий садок, навчальний заклад, речовий ринок,лікарня, магазини,супермаркети тощо. Ідеальний варіант для проживання! Мерщій не втрачайте час, ця квартира чекає на нового власника!

Проскурівського підпілля, 131/2
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги прекрасну 3-ох кімнатну квартиру. У якій є все готове для комфортного проживання! Заїзджай та живи в задоволення! Зроблений якісний ремонт, прокладений ламінат, та металопластикові вікна. Знаходиться у популярному районі міста – Виставка. Квартира знаходиться на 7 поверсі, середній поверх. – загальною площею 59,7 кв.м; – квартира чиста та охайна; – суміжний санвузол: ванна; – три роздільні кімнати; – централізоване опалення; – гарний вигляд з вікна; – квартира двостороння (південна і північна сторона); – встановлений бойлер та кондиціонер. – хороша, світла та простора квартира. Зручне місце розташування, до зупинки 3-5 хвилин, поруч магазини, супермаркети, торговий центр, аптеки, садочки, школи, лабораторії, ресторани, кав’ярні. Ця квартира справді вартує Вашої уваги, адже все зроблено якнайкраще, для себе! Показ в зручний для Вас час!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 49
rieltor.ua

Чудова двокімнатна квартира, для комфортного, затишному проживання. Чудовий район, зручне розташування, 5 хв. до центру. Будинок побудований з якісних, сучасних матеріалів, в дві цегли з гарним утепленням.

Старокостянтинівське шосе, 5/5а
rieltor.ua

В продажі двокімнатна квартира в обжитій новобудові! Площа 73.2 м.кв. Зроблений євроремонт з використанням якісних та дорогих матеріалів. Опалення - індивідуальне газове, встановлений якісний двохконтурний котел. Частково залишаються меблі та техніка! Розташування будинку дуже зручне та вдале, є місця для парковки, гарний дитячий майданчик, добре розвинена інфраструктура: торгові цетри, школа , дитячий садочок, супермаркети, ліс, озеро, все поряд та в пішій доступності. Фото відповідають дійсності, можете переконатись самі. Перегляд за попередньою домовленістю в зручний для Вас час. Квартира Вашої мрії чекає на Вас! Телефонуйте просто зараз!

Кармелюка вул., 4/2
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира без внутрішніх робіт у новій 16-поверховій будівлі, площею 120 м², із просторою кухнею. Квартира комфорт-класу розташована на вулиці Рибалка Маршала, в районі Виставки у місті Хмельницькому. Просторий та світлий житловий простір Система індивідуального опалення і матеріал будівництва - цегла. Просторий та світлий житловий простір. Безпечний та охайний будинок. Балкони на кухні та з двох кімнат, два санвузли, терас не має, вигляд з кухні у двір, а з кімнат на стоянку перед Оазисом. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує сучасне житло та хоче самостійно виконати дизайнерські рішення усередині квартири. Телефонуйте, щоб оглянути даний обєкт нерухомості.

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2
rieltor.ua

«Приозерний» — новий житловий комплекс поруч з парком та міським озером, на які відкривається панорама з вікон квартир всіх поверхів. Для зручності мешканців у прибудованому до будинку приміщенні розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші обєкти. На прибудинковій території облаштують майданчик для дітей, місця для відпочинку та паркування. Також забудовник бере на себе озеленення та прокладку автомобільних проїздів.У районі новобудови є всі необхідні обєкти соціальної та комерційної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, супермаркети, магазини, відділення банків, кафе, ресторани та автошкола.Цегляні стіни утеплені пінополістиролом, фасади оштукатурені та пофарбовані у контрастні кольори,для опалення в кожній квартирі встановлено котел,видові панорамні вікна, засклені лоджії.Звертайтеся щоб домовитись на перегляд чудової квартири.Реальному покупцю ТОРГ!!!

Озерна вул., 6/1а
rieltor.ua

РЕАЛЬНА КВАРТИРА. Продам однокімнатну квартиру в ЖК "Студентський" розташовану в мікрорайоні Південно-Західний.(вул. Інститутська). Зручний 2 житловий поверх, під низом квартира. Вікна в просторий двір, з дитячим майданчиком. Стан квартири від забудовника, штукатурка стін, розведення електроенергії, лічильники на все, якісний двоконтурний котел, вхідні двері. Здача обєкта в експлуатацію планується на 2024р. Розташування досить зручне, поруч зупинка, магазини, ТЦ, Цікава пропозиція ТЕЛЕФОНУЙТЕ.

Інститутська вул., 6/1а
rieltor.ua

1к Південно Захід ЖК Студентський, будинок іде на здачу. Вул. Інституцька 6/1А 45 кв.м. некутова 2/10. без стяжки, є шпаклівка, Заведено оптоволокно та розводка електрики. В ціну входить 2,4м кладовка, в якій можна перепланувати вхід з балкону. 31.000$+ переоформлення. Дешевше, ніж в забудовника. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0688316707

Інститутська, 6/1а
rieltor.ua

Центр міста поруч ЦНТІ, косметичний ремонт, на все лічильники, вікна пластик, балкон, цілодобово гаряча вода(газова колонка), в квартирі кладова, інтернет, центральне опалення. Переоформлення 2%. Можлива співпраця з іншими ріелторами але обєкт не мій тому комісія буде більша.

Свободи вул., 47
rieltor.ua

Продається 1 к квартира м. Хмельницький Район озерна новобудова Вул. Лісогринівецька 30/6 Капітальний ремонт Меблі техніка залишаються 57000$ без доплат 0984740755 Ан ЕлітКомфорт

Лісогринівецька, 30/6
rieltor.ua

ID 31925 Продається класна двокімнатна квартира у новому будинку. Зручне місце розташування. В квартирі якісний свіжий ремонт. Дві окремі кімнати та кухня студія. Індивідуальне електроопалення, встановленний сучасний електрокотел. Квартира не кутова і двостороння. Будинок обжитий людьми і дуже теплий. сама квартира зсередини і ззовні утеплена. Дуже затишна Терміновий продаж! Телефонуйте – влаштую показ!

Зарічанська вул., 52
rieltor.ua

1к ЖК Свобода, Виставка вул Свободи 12а зданий будинок, 56,7/23.8/19,2 6/14 монолітно-блочний, є газ, двох контурний котел, якісні вхідні двері, ліфт працює, туалет - ванна - роздільні, некутова, південна сторона, вигляд на місто 48000$+ тільки оформлення 2% Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Свободи, 12
rieltor.ua

Вигідна пропозиція! Квартира гарного планування у спальному районі міста. Зручне розташування: школа, садочки, ринок, парк, зупинка трпанспорту, супермаркет... - ВСЕ поруч! Квартира на високому поверсі з панорамою на місто. Простора кухня, дві функціональні лоджії, гардеробна кімната, закуплений котел. Будинок обжитий сусідами на 90%. Унікальна пропозиція на ринку нерухомості. Телефонуйте щоб домовитись на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Довженка вул., 4
rieltor.ua
1 - 24 з 6 734 результатів