Спланирована в кухню - гостиную, 2 Спальни, 2 гардеробные, 2 санузла. Стильный ремонт, качественные материалы, брендовая техника, авторская мебель, продуманы все бытовые мелочи. Закрытый, охраняемый двор, паркинг. Рядом лучшие городские школы и сады « Планета счастья», еврейская Школа. В пешей доступности парк Глобы .

Херсонська вул., 9А
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнат. квартири в ЖК Каскад за адресою вул. Херсонська 9А. Продаж з технікою та меблями. 8/10 пов. Площа 75 м2 Газ. автном. опалення, цегляний будинок.

Херсонська вул., 9а
rieltor.ua

У цій квартирі стиль поєднується з комфортом, створюючи ідеальне середовище для вашої сімї. Кожна деталь дизайну дбайливо обрана, починаючи від елегантного підлогового покриття, що додає теплоти до кожного кроку, до сучасних світильників, які створюють атмосферу затишку в кожній кімнаті. Широка вітальня з кухнею 57 м2-створює простір для зустрічей і спільних сімейних обідів. Дві спальні, в яких дбайливо продумано кожний деталь, створюють зони для відпочинку як для дорослих, так і для дітей. А два санвузли забезпечують комфорт та зручність для всієї родини ( один з вверю, другой з душевою). Балкони з неймовірним видом на місто та р. Дніпро стануть улюбленим місцем для ранкової кави чи вечірньої бесіди під зірками. закритий двір з парковочним місцем та консьєржем забезпечують безпеку та комфорт вашій сімї в будь-який час доби. Ця квартира - не просто місце для життя, але ідилія для вашої сімї, де кожен день наповнений затишком, красою та гармонією. Поряд кращі міські школи, дитячі садочки « Планета щастя», парк Глоби. Запрошую на перегляди.

возможна продажа по єОселя
Херсонська вул., 19б
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам затишну простору 2 к квартиру 55,6 м2 центр вул. Херсонська 5, + площа 55,6д до + поверх 3/5 + хороший ремонт + меблі та побут. техніка залишається + опалення централізоване + бойлер + газ. колонка + є балкон + закритий двір, дитячий майданчик + у дворі є паркомісце + поряд знаходиться вся інфраструктура + хороша транспортна розвязка Без комісії для покупця Ціна: 52000 $ Телефонуйте 0675641059 Антоніна Rieltor AH Gold Estate

Херсонська вул., 5
rieltor.ua

Продам 4-х кімнатну квартиру, Херсонська, 13 + Загальна площа – 65 м2 + Кухня 9 м2 + Планування - суміжне + Поверх - 3/3 + З меблями та технікою + Цегла Продам 4-х кімнатну квартиру, Херсонська, 13 З меблями та технікою. Будинок сталинка, квартира на 3-му поверсі, сучасний ремонт, склопакети, нові броньовані двері. Всі необхідні меблі, спальні місця 3 дивани, кухонний гарнітур, шафа-купе. Техніка - кондицинер, бойлер, душ-кабіна, пральна машина, холодильник, газова плита з духовкою Центральне опалення, газ, каналізація. Підігрів води – бойлер. Вікна – МПО. Телефонуйте зараз!

Продам 4-х кімнатну квартиру! Херсонська, Поля!
olx.ua

Продам 3 х комн квартиру 80 кВ м в ЖК КАСКАД, ул. Херсонская 9Б, низ Кирова, за стадионом Днепр Арена. (кухня-студия, две спальни, два санузла, техкомната, лоджия с витражным остеклением). Меблирована. Закрытая территория дома, детская площадка. Цена 130 000 дол.

Херсонская улица, 9, Центральный, Днепр, Днепропетровская 130000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Днепр