Только для Вас ! Продажа 1 комнатной квартиры на Салтовке, 624 м/р-н, ул. Амосова, 5 Расположена квартира на 6 этаже 9-ти этажного дома, не угловая. Общая площадь - 35 м2, комната - 20 м2, кухня -6 м2, коридор - 4,5 м2, санузел совмещен, есть кладовая, балкон прямой. Состояние квартиры жилое, но косметический ремонт не помешает. На кухне и в санузле есть приличный кафель. В квартире остается вся мебель и техника : стиральная машинка-автомат, телевизор, холодильник, эл. камин. Месторасположение дома удачное, тихое. Однако с развитой инфраструктурой: несколько дошкольных учреждений, школа современного театрально-сценического направления ( музыкальная школа ), гимназия № 14, областной медицинский колледж, медицинские центры , магазины и супермаркеты. Двор дома оборудован детской площадкой. Недалеко есть футбольное поле и баскетбольная площадка. Квартира свободна и возможна быстрая продажа. Документы в порядке. Стоимость 15700 долл. США с торгом. Готовы продать по Е - Відновленню ( жилищному сертификату ) !!!

Амосова вул. (Корчагінців), 5
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру з видом на річку Лопань, поруч зі сквером "Стрілка"! Основні характеристики: - Площа: 43 м² - Квартира в житловому стані, готова до заселення - Індивідуальне газове опалення – економія на комунальних послугах - Високі стелі, що додають простору та світла - Ванна кімната повністю облицьована плиткою Ідеальне розташування: поруч вся необхідна інфраструктура – магазини, школи, транспорт. До скверу "Стрілка" лише кілька хвилин пішки, де можна насолоджуватися природою та прогулянками. Квартира з неперевершеним видом на річку – чудовий вибір для комфортного життя! Телефонуйте, організуємо перегляд у зручний для вас час!

провулок Клещівський, 3
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру в городе Харьков, ул. Космонавтов, 8 Удобное расположение, рядом вся инфраструктура. Квартира находится на 2м этаже 9-ти этажного дома. Общая площадь - 33 м.кв., кухня - 6 м.кв Квартира в скромном жилом состоянии, продажа с техникой и мебелью. Дом кирпичный. Компания "Квартира Нова" (Kvartira Nova) имеет возможность консультировать на украинском, английском и рус языках. Желаете получить дополнительную информацию или договориться о просмотре? Мы доступны для связи также через Телеграм: https://t.me/kvartura_nova. Это удобный способ получить ответы на вопросы в реальном времени. Стоимость квартиры - 16 тыс. долл. + агентские услуги

Космонавтів вул., 8
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру, район Іванівки, вул. Червономаяцька. 1 поверх 1-поверхового будинку. Загальна площа – 25м2. У квартирі свіжий ремонт, зручності всі у будинку. Поруч вся необхідна інфраструктура, дитячі садки, школи, супермаркети, спортзал, басейн. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/120391 ; ID объекта - RE-120391

Червономаяцька вул., 24
rieltor.ua

Продам реальну 1-кімнатну на Жуковського на вул. Академіка Проскури. Квартира розташована на 2 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа – 32 м2, житлова площа – 16 м2, кухня – 7м2. Квартира у житловому стані. Вікна замінені на металопластикові, кухня та сан.вузол облицьовані плиткою, колонка, на підлозі паркет. Залишаються всі меблі та техніка. Броньовані вхідні двері. Поруч вся необхідна інфраструктура: зупинка громадського транспорту, магазини, школи, дитячі садки. kn.ua/r/123786 ; ID объекта - RE-123786

Академіка Проскури вул., 9 Б
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири, Зубенко 82. Квартира під ремонт. Торг можливий. Нові вікна.

Владислава Зубенка вул. (Тимурівців), 82
rieltor.ua

Продам 1 кім.кв в Основянському р-ні, по Мерефянському шосе, в теплому цегляному будинку, не кутова, на середньому поверху, в звичайному житловому стані. Є газова колонка. Квартира вільна і чекає своїх господарів. Тільки продаж, покупцеві торг. Показ в любий зручний час

Мерефянське шосе шосе, 26
rieltor.ua

Продам 1-к.квартиру в доме гостинного типа, 26м2, Залютино, улица Труда, дом 46. Дом одноэтажный, кирпичный, комната 16м2, кухня 6м2, все коммуникации центральные, свое газовое индивидуальное отопление. Состояние чистое, аккуратное, жилое. Есть небольшой участок земли под огородик, сарай, погреб. До остановки транспорта 15мин пешком.

Праці вул., 46
rieltor.ua

Продам 2-х кім. квартиру, у будинку готельного типу, вул.Ньютона , район Комунального ринку , 1/5, пл. 35 кв. м. Будинок збудований з цегли, товсті стіни, дуже теплий. Підʼїзд чистий. Район з чудово розвиненою інфраструктурою та транспортною розвязкою. Безпосередньо у цьому будинку розташовані ЖЕК та відділення Укрпошти. Квартира в хорошому житловому стані, заходь та живи, у складі 2 кімнати - 11 та 6 кв м., міні-кухня, суміжний санвузол. На поверсі є велика кухня з газовою плитою. У квартирі на вікнах встановлені ґрати, проведено інтернет, поміняли нові пластикові труби (з кранами регулювання подачі тепла) на опалення та водопостачання, нові пакетні вимикачі на лічильнику.

Ньютона вул., 111
rieltor.ua

7497-ИГ Продам 1 комнатную квартиру на Салтовке ТРК Украина 603 м/р Юбилейный 59-В Этаж: 1/5 Площадь: 31/17/6м2 Тип дома: панельный, хрущевка Планировка: односторонняя Скромное жилое состояние, балкон застеклен, металлические решётки на окнах, продажа с мебелью и техникой. Цена: 15 000 у.е. (код объекта 7497-ИГ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Юбилейный, 59В
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Харьков

Продам квартиру-студію у житловому комплексі "Воробйові гори". Метро Академіка Павлова, пров. Шевченківський 38. Поверх: 9/11. Шикарний вид з вікна! Загальна площа: 20,3м2 У квартирі сучасний ремонт, вбудовані меблі та техніка. Нова пральна машина та холодильник. Перегляд за домовленістю. Готові до адекватного торгу по ціні!

Шевченківський пров., 38
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру, малогабаритную с капитальным ремонтом. Район Москалёвка, до метро Гагарина пешком 15 минут. Квартира в 2 этажном кирпичном доме. Площадь 20 метров. Всё очень гармонично распланировано: есть зона кухни с барной стойкой. Остаётся встроенная кухня, холодильник и стиральная машина. Отделена зона спальни: это комфортный диван, шкаф-купе, телевизор и кондиционер. Совмещённый сан узел, установлен бойлер. В коридоре встроен второй шкаф-купе, по этому месть хранения достаточно. Квартира со свежим ремонтом. Новые окна, ролеты, на полу ламинат, в зоне кухни тёплые полы, идеально ровные стены и потолки, всё в светлых тонах. Гармонично вписывается стена из кирпича в коридоре. Общий стиль квартиры молодёжный. Преимущество - это закрытая территория двора. Можно парковать авто, есть место для беседки. Двор очень чистый, свободный. Идеальные, дружелюбные соседи. Это очень достойный вариант. Лучше один раз увидеть и вы не захотите уходить. Показы по договорённости. Собственник будет на сделке, документы в порядке. Купить с АН Харьков-Риэлтер легко и надёжно. С уважением Наталья Моисеева

переулок крохмалевский, 9
rieltor.ua

Продам смарт-квартиру в комплексе на Бестужевских садах. Это новострой 2017 года. Дом кирпичный, значит хорошая шумоизоляция. Площадь квартиры 18,5 метров. Квартира с ремонтом: на полу линолеум, натяжной потолок, сан/узел совмещённый, обложен плиткой, установлена душевая кабина. Выделена зона кухни, установлена встроенная кухня с барной стойкой. рабочая зона выложена плиткой. Встроена индукционная плита, вытяжка. Есть холодильник и стиральная машина, шкаф-купе и диван, телевизор. Остаётся вся мебель и техника. Комплекс на данный момент густо населён. Закрытая территория. Есть охрана на въезде. Своя большая парковка. Чистые подъезды. Управляющая компания работает: есть уборщица, сан техники, охрана. На комплексе есть детская площадка и зона отдыха для приготовления шашлыков. Документы в порядке. Собственник будет на сделке. Показы по договорённости. Купить с АН Харьков-Риэлтер легко и надёжно. С уважением Натальяя Моисеева.

Бестужева вул., 11
rieltor.ua

Продам смарт-квартиру в ЖК Воробйови Гори на Полях-2 по вул. Весела, недалеко від метро Ботанічний сад. Квартира знаходиться на 3-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Здача будинку в кінці 2024р. Будинок обладнаний підвалом-укриттям з залізничними перекриттями. Озеленений двір, що охороняється, з асфальтованими доріжками; дитячий майданчик на території (вже встановлений); підїзна дорога до будинків, власне ОСББ. У новобудові автономна система опалення. Ця особливість у поєднанні з фасадом, що утеплює, значно зменшує витрати. Добре розвинена інфраструктура до метро Ботанічний сад та Наукова – 20 хвилин пішки, до найближчої зупинки загального транспорту – 5 хв. Магазини та спортивний майданчик у 5 хвилинах ходьби. Ідеально підходить для оренди! Продаж з переуступки. Швидка угода у відділі продажу у забудовника! Телефонуйте, відповім на всі питання щодо цього комплексу!

Весела вул., 24
rieltor.ua

У продажі квартира, розташована на двох поверхах будинку. Кімната і кухня на першому поверсі (22м2) потребує ремонту; та ще одна кімната на другому (13м2) з готовим косметичним ремонтом. Всі вікна замінені на металопластикові, на першому поверсі встановлено решітки. Поруч з будинком асфальтована зона для паркування; фасад будівлі реставрований. Вул. Маліновського 8. До метро Південний вокзал 5 хвилин пішки. Можна розглядати як для проживання, так і для комерційної діяльності. Телефонуйте та приходьте на перегляд. Ключі завжди з собою, покажу в зручний для вас час!

Малиновського вул., 8
rieltor.ua

Вул Осипенко буд 2 Ціна: 7500 доларів + 1000 долларов комісія агенцї Пропонуємо Вам стати володарем гарної малогабаритної квартири у тихому та затишному районі, метро у 15-ти хвилинах від будинку. Все залищається як на фото, безпечний перший поверх. Документи у повному порядку, перегляди у зручний для вас час. Поруч гарна інфраструктура та розвʼязка транспорту!

Осипенко вул., 2
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру район Салтівка, ЖК Валентинівська, вулиця Валентинівська. Секція 4, здача будинку 4 квартал 2022 року. 5 поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа - 40 м2, житлова - 15 м2, кухня - 12 м2. Квартира в будівельному стані, горизонтальна розводка опалення з можливістю установки індивідуального лічильника. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі сади, школи, супермаркет "Класс", зупинка громадського транспорту, до метро Героїв Праці 10-15 хвилин. kn.ua/r/109197 ; ID объекта - RE-109197

Валентинівська вул. (Блюхера), 49
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в новобудові ЖК Гідропарк, БУДИНОК ЗДАН, квартира з документами права власності (підходить під програми "Є-Оселя", "Є-відновлення"). Розташована на 6 поверсі 9-поверхівки, загальна площа 39,3 м2, житлова площа – 16м2, кухня – 13м. У квартирі горизонтальне розведення опалення з можливістю встановлення лічильника на опалення на квартиру, будинок з білої цегли, утеплений мінеральною ватою та пінопластом. Житловий комплекс розташований по вул. Шевченка, р-н Журавлівка, рівновіддалений від станцій метро Київська, Героїв Праці, Академіка Павлова. Поруч знаходиться Журавлівський гідропарк. У пішій доступності – продуктові магазини, банки, дитячий садок № 413. Поряд проходять маршрути: трамвая № 16, 26; маршрутних таксі №241, 272. kn.ua/r/124748 ; ID объекта - RE-124748

Борткевича вул., 13
rieltor.ua

ID обєкта : 1Q50475 Продам 1 кімн. смарт-квартиру в Новобаварському районі, по вул. Тимірязєва, 40. Поверх 1/5. Площа 13.1 кв. м. Теплий цегляний будинок. Окремий тамбур на 5 квартир. Прокладено нові комунікації: опалення, вода, каналізація. Замінено: проводку, батареї — біметалічні, вхідні двері. Встановлено металопластикові вікна. Чудовий, затишний двір з місцями для паркування. Зупинка транспорту, супермаркет та безліч магазинів біля будинка. Є квартири більшою площею та з ремонтом. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Тимірязєва вул., 40
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру район Салтівка, ЖК "Валентинівська", вулиця Валентинівська. Секція 12. 6 поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа – 40 м2, житлова – 15 м2, кухня – 12 м2. Вікна виходять на дитячий садок. Квартира в будівельному стані, горизонтальне розведення опалення з можливістю встановлення індивідуального лічильника. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі садки, школи, супермаркет "Клас", зупинка громадського транспорту, до метро Студентська 10-15 хвилин. kn.ua/r/111550 ; ID объекта - RE-111550

Валентинівська вул. (Блюхера), 49
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в новобудові ЖК Гідропарк, Будинок 8Б СДАН (Адреса: вул.Борткевича, буд.15), підходить під програми "Є-оселя", "Є-відновлення", на 5 поверсі 9-поверхівки, загальна площа 40 , 05м2, житлова площа - 16м2, кухня - 13м. У квартирі горизонтальне розведення опалення з можливістю встановлення лічильника на опалення на квартиру, будинок з білої цегли, утеплений мінеральною ватою та пінопластом. Житловий комплекс розташований по вул. Шевченка, р-н Журавлівка, рівновіддалений від станцій метро Київська, Героїв Праці, Академіка Павлова. Поруч знаходиться Журавлівський гідропарк. У пішій доступності – продуктові магазини, банки, дитячий садок № 413. Поряд проходять маршрути: трамвая № 16, 26; маршрутних таксі №241, 272. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/111748 ; ID объекта - RE-111748

Борткевича вул., 7
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру на Основі по узвіз Достоєвського, 2 поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа –34м2, житлова –17м2, кухня – 12м2. Квартира з ремонтом. Залишається все, що на фото (меблі та техніка). Поруч зупинка громадського транспорту, озеро, парк, дитячий майданчик, магазини. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/126051 ; ID объекта - RE-126051

Достоєвського вул., 3 А
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру на ХТЗ, вул. Миру біля станції метро Індустріальна (Пролетарська). 2 поверх 5 поверхового цегляного теплого будинку. Загальна площа – 32м2, житлова – 18м2, кухня – 6,5м2. Квартира у чистому житловому стані. Залишаються всі меблі та техніка. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі садки, школи, супермаркети "Клас", "Захоплення", "АТБ", автобусний термінал, сквер "Зелений Гай". 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/120520 ; ID объекта - RE-120520

Миру вул., 90
rieltor.ua

ID Обєкта : 1Q48521 Продам 1 кімн. квартиру на пр. Героїв Харкова, 318. Поверх 1/9. Площа 26 кв. м. Квартира під ремонт. Стоять нові радіатори, пластикові вікна, але потребують заміни склопакетів. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Героїв Харкова просп. (Московський), 318
rieltor.ua
1 - 24 из 1360 результатов