Продаж 3-кімнатної видової квартири в 522 мікрорайоні м. Харків за адресою вул. Героїв Праці 2/48. Загальна площа 62 м2: житлова 40 м2, кухня – 12 м2. Висота стелі 2,75м. Дві окремі спальні, вітальня прохідна, кухня окремо. В кінці 2021 року було завершено капітальний ремонт з незначним переплануванням з високояскісних матеріалів (робився під себе). Балкони обʼєднані з кімнатами, утеплені гіпсоблоком зсередини, а також утеплені зовнішні стіни квартири. Вхідні (броньовані) та міжкімнатні двері "Коммунар". Кухня і санвузол збільшені за рахунок зведення нових стін. Проведена нова електропроводка, встановлені двокамерні склопакети Veka, радітори, кондиціонери в спальнях, лічильники тепла, води, газу та електрики. На підлозі зроблена лазерна стяжка, в кімнатах - ламінат 32/АС4 8 мм, в санвузлі і на кухні - керамограніт. На стінах була виконана машинна штукатурка і поклеяні шпалери. В дитячій - фотошпалери з картою світу (назви українською мовою). Стелі натяжні, білого кольору, матові. Квартира продається з меблями і дороговартісною технікою. Бойлер Atlantic Slim на 80л. Змішувачі та інсталяція Grohe. Ванна сталева. Електросушарка. Тумба з умивальником ScandiSPА. Пральна машина Samsung та сушильна машина Beko. Кухня, тумба під тв, шафи в дитячій та в перепокої виконані на замовлення в грудні 2021р. Духова електрошафа, мікрохвильовка та газова варильна поверхня від бренду Samsung, як і вбудований холодильник. Посудомийка Beko 60см. Обідній стіл 120/180х75см, розкладний. Диван 287/172см, розкладний з нішою для зберігання речей. В спальні - ліжко Pufetto 180/200см з підйомним механізмом та нішою. Вікна виходять на південний захід з видом на річку та ліс. Квартира дуже світла та тепла. Будинок має 2 ліфти: пасажирський та вантажний. На поверсі та в тамбурі теж зроблений ремонт, є відеоспостереження. Тамбур площею 16м2 можна також використовувати для зберігання речей. Поруч розташовані трц Караван і Дафі, піша доступність до ст. м. Студентська і Героїв праці. У дворі – дитячі та спортивні майданчики. Будинок не має ушкоджень, окрім осколкових. Є підвал-укриття. Про перегляди домовляємося завчасно. МОЖЛИВИЙ ТОРГ, ВІД ВЛАСНИКА БЕЗ КОМІСІЇ.

Героїв Праці вул., 2/14
rieltor.ua

8138-КЮ Продам 2 комнатную квартиру на Салтовке Студенческая 522 м/р Валентиновская 3-А Этаж: 3/12 Площадь: 46/28/6м2 Тип дома: панельный, чешский проект Планировка: раздельные комнаты Квартира под ремонт, МПО, балкон застеклен, санузел раздельный. Цена: 20 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 8138-КЮ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Валентинівська вул. (Блюхера), 3А
rieltor.ua

8515-КЮ Продам 2 комнатную квартиру на Салтовке Героев Труда 524 м/р Академика Павлова 162 Этаж: 4/12 Площадь: 46/31/7м2 Тип дома: панельный, чешский проект Планировка: односторонняя, комнаты раздельные Капитальный ремонт, МПО, балкон застеклён, санузел совместный, мебель и техника остаются. Цена: 31 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 8515- КЮ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Академіка Павлова вул., 162
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

4897-ЕМ Продам 2 комнатную квартиру 64м2 в новострое ЖК Журавли на Салтовке Героев Труда 524 м/р Академика Павлова 158 Этаж: 19/23 Площадь: 64/25/17м2 Тип дома: новострой Планировка: комнаты раздельные жилой комплекс бизнес-класса от застройщика «Авантаж», под чистовую отделку, 2 санузла. Цена: 50 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 4897-ЕМ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Академіка Павлова вул., 158
rieltor.ua

Объявление для покупателя! Агентам не звонить! ИГ-7529 Продам 1 комнатную квартиру на Салтовке Студенческая 520 м/р Валентиновская 22 Этаж: 8/9 Площадь: 33/18/7м2 Тип дома: панельный, чешский проект Планировка: односторонняя Капитальный ремонт, балкон застеклен МПО, продажа с мебелью, техника обсуждается. Цена: 20 500 у.е. торг реальному покупателю (код объекта ИГ-7529) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Валентинівська вул. (Блюхера), 22
rieltor.ua

7769-ЮЛ Продам 3 комнатную квартиру на Салтовке Студенческая 608 м/р Валентиновская 23-Е Этаж: 6/9 Площадь: 65/45/7м2 Тип дома: панельный, чешский проект Планировка: двухсторонняя, раздельные комнаты капитальный ремонт, санузел раздельный, бойлер, кондиционер, 2 балкона застеклены МПО, продажа с мебелью и техникой. Цена: 46 500 у.е торг реальному покупателю (код объекта 7769-ЮЛ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Валентинівська вул. (Блюхера), 23-Е
rieltor.ua

6837-ЮЛ Продам 3 комнатную квартиру на Салтовке Студенческая 520 м/р Валентиновская 24 Этаж: 10/12 Площадь: 65/44/7м2 Тип дома: панельный, чешский проект Планировка: комнаты раздельные капитальный ремонт, санузел раздельный, бойлер, 3 кондиционера, продажа с мебелью и техникой. Цена: 46 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 6837-ЮЛ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Валентинівська вул. (Блюхера), 24
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру з шикарним видом в зданому будинку в Центрі в престижній новобудові преміум класу ЖК Титул по вулиці Свободи (Іванова), метро Пушкінська, Університет або Архітектора Бекетова 5 хвилин. Квартира знаходиться на 11 поверсі 12-поверхового будинку. Загальна площа – 95.4м2, житлова – 55м2, кухня-13м2. Квартира під дизайнерський проект вашої мрії. При будівництві використовували лише чисті матеріали преміальної якості (енергоефективних керамічних блоків Кератерм), панорамні вікна від компанії Модерн, встановлені швидкісні ліфти німецької фірми Wittur, преміальні труби системи опалення KAN-therm. з оцинкованої сталі каналізаційні труби із шумоізоляцією, радіатори Kermi Австрія. Будинок отримав сертифікат енергоефективності класу В. Тихий у затишний внутрішній двір без машин із виходом на вулицю Свободи та вулицю Пушкінську. Є підземний паркінг. Документи на руках ! Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі садки, школи, університети, парк, супермаркети. Центр, м. Університет (м. Университет), ЖК Тітул (ЖК Титул), м. Пушкінська (м.Пушкинская), м. Архітектора Бекетова (м. Архитектора Бекетова). Без комиссии. kn.ua/r/118212 ; ID объекта - RE-118212

Свободи вул. (Іванова), 36
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру в новом жилом комплексе ЖК "Птичка", ул.Козакевича 31 В квартире сделан качественный современный ремонт! Дома этого комплекса кирпичные с наружным утеплением стен. Общая площадь квартиры - 35 кв.м. Квартира с отдельной комнатой и кухней, в коридоре сделана гардеробная! Хорошо развита инфраструктура: пешая доступность метро Академика Павлова ( 10 мин ), остановка наземного транспорта. Рядом магазины супермаркет, кафе, отделение Новой почты, развлекательный комплекс "Радмир", рынок Барабашово, Фарм Академия, Педогогический институт и т.д. Комплекс находится в отличном районе. Рядом Журавлевский гидропарк! Хороший вариант для жизни и под аренду. Показ в любое удобное для Вас время! Возможна быстрая сделка! Звоните!

эксклюзив
Козакевича вул., 31
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі на вулиці Пушкінській, метро Архітектора Бекетова 1 хвилина. Залізобетонне перекриття. 7 поверх 7-поверхового будинку. Над квартирою техповерх. Загальна площа квартири – 68м2, житлова площа – 29м2, кухня-студія – 23м2. У квартирі виконаний капітальний ремонт з використанням якісних сучасних матеріалів. Продається з технікою та меблями. Квартира не кутова. На подвірї будинку є місця для паркування. Поруч уся необхідна інфраструктура. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/120673 ; ID объекта - RE-120673

Пушкінська вул., 54
rieltor.ua

ЖК в городе Харьков

Відмінна пропозиція! Центр! Продається ізольована квартира-студія загальною площею 17м2 за 5 хвилин ходьби від метро Архітектора Бекетова. Знаходиться за адресою: вулиця Дарвіна, будинок 20. Цегляний будинок з утепленням зовнішніх стін, власна котельня, ОСББ. Розташована на 3-му поверсі 5-поверхового будинку (реконструкція). Виконано сучасний косметичний ремонт. Квартира укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями. Відмінний варіант як для проживання, так і для здачі в оренду! Не пропустіть можливість стати мешканцем цього чудового місця! Ми готові відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам зробити правильний вибір!. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/124053 ; ID объекта - RE-124053

Дарвіна вул., 20
rieltor.ua

Підходе під Єоселю 3% та під Євідновлення! Продам 1-кімнатну квартиру на Салтівці в новобудові, на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку, загальною площею 36 м2. ЖК "Пташка" пров. Шевченківський, вул. Барабашова, 8 хвилин від метро Академіка Павлова. Квартира зі свіжим, дорогим євроремонтом. Поруч вся необхідна інфраструктура: метро, зупинка громадського транспорту, маршрутки, трамваї, супермаркети, школи, дитячі садки. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/122305 ; ID объекта - RE-122305 ID: 839346053

Шевченківський пров., 48
rieltor.ua

3. к. квартира , Пушкінська 28 , АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ поряд з площею Поєзії, вікна на дві сторони будинку, у квартирі дві спальні та кухня студія, два балкони, капітальний ремонт, плитка, паркетна дошка, заміна сантехніки та електрики, столярка-дерево, 3 кондиціонера, подвійні вхідні двері. комора, меблі , залізобетонні перекриття, утеплення зовнішне є горище. власники в Україні

Пушкінська вул., 25
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в Центрі в новобудові бізнес-класу ЖК Куликівський, по вулиці Куликівській. Квартира знаходиться на 9 поверсі 17-ти поверхового будинку. Квартира у будівельному стані, під дизайнерський проект вашої мрії. Поруч розвинена інфраструктура та популярні локації міста (Майдан Свободи, Сад Шевченка, ТРЦ Нікольский, школи та дитячі садки, фітнес та бізнес-центри) Центр, ТРЦ Нікольский (ТРЦ Никольский), вул. Куліковська (ул. Куликовская). kn.ua/r/122396 ; ID объекта - RE-122396

Куликівська вул. (Мельникова), 32
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру на Салтівці, м. Студентська, 521 (608) м-р, по вул. Академіка Павлова. Квартира знаходиться на 1 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 68 м2, жила 46 м2, кухня 10 м2. Стан: капремонт. Є всі необхідні меблі (вбудована кухня, шафи-купе, ліжка, столи) і техніка (холодильник, пральна машина автомат, мікрохвильова піч, плазмовий телевізор). Поруч із будинком вся інфраструктура: зупинка громадського транспорту, супермаркети, школи, дитячі садки, метро 1 хвилина. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/104725 ; ID объекта - RE-104725

Академіка Павлова вул., 140 Г
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі по вулиці Культури, метро Наукова 15 хвилин, поряд Сумський ринок. 4 поверх 6-поверхового будинку. Загальна площа квартири – 64.5м2, житлова площа – 46м2, кухня – 5.5м2. У квартирі виконаний ремонт! Чистий підїзд з кодовим замком та металопластиковими вікнами. Є кондиціонер, інтернет! Високі стелі, вікна виходять у тихе зелене подвіря. Меблі та техніка - залишаються майбутньому власнику. Є достатньо місця для паркування. Престижний район тихий центр, поряд уся необхідна інфраструктура. kn.ua/r/122147 ; ID объекта - RE-122147

Культури вул., 10
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру район Салтівка, ЖК Валентинівська, вулиця Валентинівська. Четверта секція. 9 поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа - 80 м2, житлова - 44 м2, кухня - 11 м2. Квартира в будівельному стані, горизонтальна розводка опалення з можливістю установки індивідуального лічильника. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі сади, школи, супермаркет "Класс", зупинка громадського транспорту, до метро Студентська 10-15 хвилин. kn.ua/r/124822 ; ID объекта - RE-124822

Валентинівська вул. (Блюхера), 49
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру район Салтівка, ЖК Валентинівська, вулиця Валентинівська. Четверта секція. 9 поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа - 39,85м2, житлова - 16 м2, кухня - 12 м2. Квартира в будівельному стані, горизонтальна розводка опалення з можливістю установки індивідуального лічильника. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі сади, школи, супермаркет "Класс", зупинка громадського транспорту, до метро Студентська 10-15 хвилин. kn.ua/r/124819 ; ID объекта - RE-124819

Валентинівська вул. (Блюхера), 49
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в Центрі в новобудові бізнес-класу ЖК Куликівський, по вулиці Куликівській. Квартира знаходиться на 10 поверсі 17-ти поверхового будинку. Квартира у будівельному стані, під дизайнерський проект вашої мрії. Поруч розвинена інфраструктура та популярні локації міста (Майдан Свободи, Сад Шевченка, ТРЦ Нікольский, школи та дитячі садки, фітнес та бізнес-центри) Центр, ТРЦ Нікольский (ТРЦ Никольский), вул. Куліковська (ул. Куликовская). kn.ua/r/122397 ; ID объекта - RE-122397

Куликівська вул. (Мельникова), 32
rieltor.ua

Продам 1к. квартиру-студію в ЖК Воробйові гори, Салтівка, 7 хвилин до метро Академіка Павлова. 3/6. У квартирі виконаний капітальний ремонт, є всі необхідні меблі. Новобуд, закритий двір, закритий підїзд, стоянка авто, відео камери по території, дитячий майданчик, піша доступність до наземного і підземного транспорту, розвинена інфраструктура, магазини. Квартира вільна, продаж з меблями та побутовою технікою. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/124327 ; ID объекта - RE-124327

Шевченківський пров., 30
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі, ЖК Будинок на Набережній, сквер "Стрілка", метро Майдан Конституції. 14 поверх 17-поверхового будинку. Висота стелі 3.30м. З вікон відкривається розкішний вид на місто, на Успенський собор, на Благовещенський собор, на Святопокровський чоловічий монастир, на стелу з прапором, на набережну. Загальна площа - 170м2, формат квартири: кухня-вітальня(55м2), дві спальні(60м2), два сан.вузли, два гардероби. У квартирі виконано авторський ремонт по дизайн проекту. Перевагами квартири є паркет, розумний будинок, система приточно-витяжної вентиляції, біокамін. У вартість входить місце в підземному паркінгу. Будинок бізнес-класу, закрита територія, є підземний паркінг, поруч вся необхідна інфраструктура. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/124318 ; ID объекта - RE-124318

Банний пров., 1
rieltor.ua

Продам реальну 2-кімнатну квартиру в Центрі по вулиці Пушкінській, метро Архітектора Бекетова 5 хвилин. 3 поверх 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири – 54м2, житлова площа – 30м2, кухня – 8.4м2. Формат: дві окремі кімнати та кухня. Квартира у житловому стані. У дворі будинку є місце для паркування. Поруч вся необхідна інфраструктура: Дзеркальний струмінь, Оперний театр, парк Шевченка 5 хвилин, школи, відділення банку, кафе, магазини. kn.ua/r/123845 ; ID объекта - RE-123845

Пушкінська вул., 36
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна сталінська квартира із залізобетонними перекриттями. Розташована в центрі на Павлівській площі, за 5 хвилин ходьби від станції метро "Площа Конституції". Знаходиться на третьому поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа складає 80 квадратних метрів, окремі кімнати. У квартирі виконаний ремонт під оздоблювальні роботи з дизайн-проекту, що включає стяжку підлоги, заміну вікон, радіаторів, розведення електрики та трубопровідної системи, а також встановлення магістралей для кондиціонерів. Двір має закриту територію, а в самому будинку є ліфт. Поруч із квартирою знаходиться вся необхідна інфраструктура, включаючи дитячі садки, школи, Площа Конституції та сквер "Стрілка". kn.ua/r/122542 ; ID объекта - RE-122542

Павлівська пл., 5
rieltor.ua

Відмінна пропозиція! Центр! Продається ізольована квартира-студія загальною площею 22м2 за 5 хвилин ходьби від метро Архітектора Бекетова. Знаходиться за адресою: вулиця Дарвіна, будинок 20. Цегляний будинок з утепленням зовнішніх стін, власна котельня, ОСББ. Розташована на 4-му поверсі 5-поверхового будинку (реконструкція). Виконано сучасний косметичний ремонт. Квартира укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями. Відмінний варіант як для проживання, так і для здачі в оренду! Не проґавте можливість стати мешканцем цього чудового місця! Ми готові відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам зробити правильний вибір!. kn.ua/r/123038 ; ID объекта - RE-123038

Дарвіна вул., 20
rieltor.ua
1 - 24 из 1533 результатов

Продажа квартир; Харьков, Синяя линия