Відмінна пропозиція! У ЖК Парковий Квартал продається 2-рівнева квартира загальною площею 30м2. Знаходиться в пішій доступності від станцій метро Захисників України, Спортивна, Метробудівників та метро Завод ім. Малишева. Виконано капітальний ремонт. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Не проґавте можливість стати мешканцем цього чудового місця! Ми готові відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам зробити правильний вибір! Покази за домовленістю. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/122160 ; ID объекта - RE-122160

Героїв Сталінграда просп., 118
rieltor.ua

Продам 1-кімн. кв. з покращеним плануванням, з капітальним ремонтом, в Немишлянському р-ні, 7/9, площа квартири 35/18/9, мебля нова, все залишається , проведений інтернет, на кухні та в залі на підлозі линолеум, санвузол сумісний, душова кабіна, розвинута інфраструктура, гарна транспортна розвязка, доглянутий двір під відеоспостереженням, у підїзді теж відеоогляд, біля будинку парковка для машин. Ціна екв. 29500 у.о. , 7/9, сумісний, 35/18/9, Немишлянський район, Нові Будинки, тел 0990279005 Василина

Ньютона вул., 96
rieltor.ua

Продам однокомнатную квартиру по пр.Гагарина, возле с/м Метро. Ремонт только закончен. МПО, кондиционер, СМА. Торг.

Гагаріна просп., 193А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам СВОЮ 1 - ком кв Не АГЕНСТВО ! ! ! Возможна РАССРОЧКА ( на очень выгодных условиях ) 050 _ 63 _ 00 _ 686 Пр.Гагарина 199 ( Рядо Супер - Маркет МЕТРО ) Этаж 5/5 Под Ремонт , но зайти и жить можно ( крышу делали в 2021 году ) Окна МПО Показуем в Любое для вас время ! 1 5 999 $ - за скорость и реального покупателя ( АДЕКВАТНЫЙ ТОРГ )

власник
olx.ua

Продам реальну 1 кому. квартиру на вул. Льва Ландау, у новому ЖК "Райдужний - 2". Найнадійніший Забудовник м Харкова - Житлобуд-1. Будинок ЗАСЕЛЕН, з усіма комунікаціями, є опалення, працює ліфт. Квартира знаходиться на середньому 6-му поверсі. Вид з вікон у двір. Загальна площа квартири 37 кв.м, одна роздільна кімната 17 кв м, простора кухня 9.5 кв м з виходом на балкон (4.06 кв м), балкон з теплою підлогою, приєднаний до кухні. Квартира з документами. Стоїть лічильник на тепло. Комплекс розташований у відмінному місці між двома станціями метро, які знаходяться в пішій доступності: Московський проспект та Палац Спорту. Поруч зупинка наземного транспорту. Так само за 10-15 хвилин від комплексу знаходиться дитячий садок і школа, магазини, аптеки, відділення нової пошти. Це новий сучасний комплекс! Упорядкований двір. Наземний паркінг. Є все для комфортного життя. Телефонуйте! Ключі на руках! Показ за домовленістю.

Льва Ландау проспект, 53, Слободской, Харьков, Харьковская 18000.0 USD
dom.ria.com

399742 Продам 1комн. квартиру в тихом районе города по пр. Гагарина, район Аэропорта, 2ой этаж 3хэтажного кирпичного дома. Чистая уютная квартира хорошего жилого состояния 35м2, комната 20м2 с балконом, потолки высотой 3м, ЖБ перекрытия, большой чистый красивый двор с парковкой для машин. Остановка транспорта по пр. Гагарина 3минуты, рядом школа, садик, магазины.Цена всего 16000 долл. США. Звоните и покупайте!

Гагарина проспект, 201, Аэропорт, Харьков, Харьковская 16000.0 USD
dom.ria.com

Срочная продажа! Квартира в доме гостиного типа. В комнате сделан ремонт, свежие обои, линолеум, окно металлопласт, заведён интернет, кабельное телевидение, кондиционер остаётся в подарок! Санузел и душевая на 2 семьи, НО по факту свои. Большая кухня со своей газовой плитой и своим столом. Большое постирочное помещение (у каждого своя стиральная машинка), отдельное помещение для просушки белья. Хорошие соседи, молодые, доброжелательные, общительные. Асоциальных элементов нет. На этаже есть большое общее помещение свободного назначения в котором можно организовать детскую игровую комнату, спортзал, мастерскую или кладовую для "нужных" вещей. В подъезде замок с домофоном и видеонаблюдение с возможностью отслеживать и контролировать через приложение со смартфона. Так же работает консьерж. Возле дома расположен супермаркет РОСТ, метро Малышева, торговые павильоны, аптеки, отделения банков, трамваи, маршрутки, троллейбусы. Цена снижена! Документы в порядке!

Срочная продажа! Гостинка на Малышева! Цена снижена!
olx.ua

Житлові комплекси у Харків