Эксклюзивное предложение! Квартира и фото реальные! Продам 2х комн квартиру в новострое ЖК Металлист возле м.Спортивная по ул,Плехановская 92А. Этаж 4/16. Квартира общей площадью 52 м2 с кухней 8 м2, выполнен евроремонт, ремонту 2 года делался для себя, по квартире тёплые полы, остаётся мебель и техника. Звоните, показ в удобное для Вас время!

Плехановська вул., 92А
rieltor.ua

Квартиру можна купити по програмі еОселя! Дворівнева двокімнатна квартира в Харкові, поруч з метро Спортивна. Адреса: вул. Молодої Гвардії, 4 (назва вулиці змінена на Добровольців). Помешкання з новим дуже якісним ремонтом, вбудованою кухнею, меблями, кондиціонером. Квартира робилась під себе, але жили в ній недовго, менше року. Стан квартири - як нова, 0 вкладень, заходи і живи. Квартира дуже тепла, сонячна і затишна. Влітку не жарко, тому що є кондиціонер. Тепла підлога і гаряча вода. Дуже зручне розташування - 5 хвилин пішки до метро Спортивна. В пішій доступності багато різних магазинів, Конний ринок, парк. Приємні сусіди. Житло повністю обладнане під проживання, в ціну входять вбудовані меблі і техніка (кухня з плитою, духовкою, витяжкою, санвузол повністю, кондиціонер). Решта меблів і техніки - по домовленості. Нерухомості в такому гарному і повністю обладнаному стані на ринку зовсім небагато. Дзвоніть, пишіть, відповім на всі ваші питання. Можете також писати у Viber. Запрошую на перегляд, тому що в живу квартира ще краще, аніж на фото. Серйозному покупцю - торг під час особистого огляду квартири.

власник
Молодої Гвардії вул., 4
rieltor.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-545-424-DR. Продаємо 2-кімнатну квартиру по вул. Морозова 4 Площа: 54 м². 1 поверх 3-х поверхового цегляного будинку. Квартира з ремонтом. Високі стелі, товсті ціни, квадратний хол, 2 великі окремі кімнати та комора. Туалет та окрема ванна кімната. У квартирі 2 телевізори, холодильник, душова кабіна, пральна машина, 2 дивани та 2 великі шафи купе, підведена сигналізація та охорона. У кожній кімнаті по 2 вікна, на вікнах жалюзі Лічильники у квартирі на газ та електроенергію. Парк Машинобудівників у пішій доступності, гарна інфраструктура, школа та садок поряд. Зупинка громадського транспорту за хвилину від будинку 15 хвилин пішки до м.Завод Малишева (або 2 зупинки трамваю) або м. Турбоатом. Туалет та окрема ванна кімната. У квартирі 2 телевізори, холодильник, душова кабіна, пральна машина, 2 дивани та 2 великі шафи купе, підведена сигналізація та охорона. У кожній кімнаті по 2 вікна, на вікнах жалюзі. Лічильники у квартирі на газ та електроенергію. Парк Машинобудівників у пішій доступності, гарна інфраструктура, школа та садок поряд.

Морозова улица, 4, Артёма, Харьков, Харьковская 30000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок реконструйовано у 2018 році. Квартира придбана у 2019 році. Почали проживати у 2021 році. Ремонт був здійснений самостійно і для себе. Встановлено теплолічильник. Централізована гаряча вода, бойлер. Теплі поли на кухні та коридорі. Кухня виготовлена в двох кольорах. Підсвітка меблів та підвісна лампа. Регулювання теплих полів. Бойлер та лічильники на воду заховані у ванній кімнаті. Дзеркальна стіна у спальній кімнаті. Балкон. Вид на стадіон Металіст! Велика парковка біля будинку, за якою знаходиться відділ поліції. Біля будинку станція метро Спортивна та Метробудівників, поштове відділення, продуктові магазини, салони краси, станція для зарядки електроавтомобілів. Поруч із будинком знаходиться Фентезі парк, дитячий клуб.

власник
Георгия Тарасенко (Плехановская) улица, 92А, Слободской, Харьков, Харьковская 65000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Харків