ID Обєкта : 1Q49908 Продам 1 кімн. смарт-квартиру на вул. Тимірязєва, 40, р-н Баварії. Поверх 1/4. Площа 24 кв. м. Теплий цегляний будинок — сталінка. Чистий доглянутий двір із парковкою та дитячим майданчиком. Закритий тамбур на 5 квартир. Високий перший поверх з балконом. Висота стелі 3 метри. Квартира з чорновим оздобленням: заведено електрику, розведено труби води, каналізації та опалення. Встановлено нові радіатори. Якісні вхідні двері. Вікна металопластикові-Rehau. Є варіанти квартир більшої площі. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Тимірязєва вул., 40
rieltor.ua

Продаж реальної та дешевої 1-кім. кв. на Н-Баварії, Кращий варіант під оренду та для життя! Розташована на 1-му поверсі 9-ти поверхів. Загальна площа 33м2, кімната 17м2, кухня 8. Житловий стан! Прибудований балкон із підвалом. Відмінна транспортна розвязка – 2 хвилини ходьби, супермаркети-1 хв. ходьби.

Тимірязєва вул., 28
rieltor.ua

ID Обєкта : 1Q48079 У продажу 1 кімн.кв смарт за адресою вул. Тимірязєва, 40. Поверх 1/4. Площа 16 кв.м. Квартира у будівельному стані. Хороші вхідні двері, висота стелі 3 м. Нові труби, пластикові вікна, батареї, електрика. Можливість купівлі сусідньої квартири та об’єднання їх в одну. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

У продажу 1 кімн. смарт-квартира на вул. Тимірязєва, 40
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Реальная 1 комнатная гостинка, проспект Ново-Баварский 117А статус квартиры, всё изолированное, отличное жилое 1/9 очень высокий этаж, есть общая кухня чистая, газ, общая площадь 24,жилая 14,мебель по договорённости, тамбур и подьезд чистый, показ в любое время, только продажа.9000$ пустая, мебель и техника обсуждается.

Продам 1 комнатную гостинку. Бавария.
olx.ua

Архангельская д 2. Возле проспекта Дзюбы/ Новобаварский. В двух шагах троллейбусы, маршрутки. Школа, садик. 20метровая квартира в доме гостиного типа, согласие соседей не нужно. Блок на шесть комнат, у 3х комнат все службы свои, полная изоляция. В нашей гостинке заведена вода, канализация под рукомойник и стиральную машину. За стенкой, со стороны кухни , проходит труба канализации, 100 диаметр. Хорошее жилое состояние- металлическое окно, батарея менялась, подвесной потолок. Бойлер. Остаётся горка, прихожая, стиральная машина. Дом добротный, кирпичный, теплый. Есть технический этаж, чердак.

Экс.Большая гостинка на Баварии
olx.ua

Продам гостинку со своим санузлом и миникухней по улице Тимирязева 26а, метро Холодная гора маршрутка 209. Не угловая, 2/6, окна во двор.27/13/1. Состояние жилое, окно пластиковое, мебель, техника остаётся.Фото соответствуют, документы в полном порядке, собственник в Украине. 7200 уе Торг!

Продам гостинку со своим санузлом  7200 уе
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в центрі нової Баварії 7поверх 9-ти поверхового будинку по вулиці Петра Свинаренка будинок 9. Загальна площа 33кв.м., кухня 7кв.м. Обладнана меблями та побутовою технікою, душова кабінка, пральна машинка, газова плита, холодильник, кондиціонер, пилосос. Пластикові вікна, сантехніка, опалення біметалеві радіатори! Нова електропроводка! Броньовані вхідні двері! Засклений балкон. Поруч магазини, дитячий садок, школа, парк, транспорт! Не потребує вкладень! Все для комфортного проживання! Власник у Харкові, можливий швидкий показ! ціна знижена!

Баварія. Однокімнатна квартира 33метра кв., вул. Свинаренка Петра.SE
olx.ua

Продается 1 комн. изолир. квартира на пр. Ново- Баварский 4/9,общ 41м2, кухня-студия 17м2, спальная 15м2, кап.ремонт, поменяны трубы, электрика, болер, СМА, рядом круг троллейбуса, после ремонта никто не жил. 23000 у.е

Продается 1 комн. изол. квартира на Баварии
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-915-374-DR. У продажу 1к квартира вул. П. Свинаренка б. 12-а, Баварія. 6/10 поверх. Площа 34/17/6. Житловий стан, засклений балкон. Є кондиціонер, лічильники воды. Гарне місцерозташування, поруч дитячий садок, школа, вся інфраструктура, транспорт.

Свинаренко Петра улица, 12А, Новая Бавария, Харьков, Харьковская 15500.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-929-412-DR. Продається 1-кімнатна квартира площею 29 м² з косметичним ремонтом. Розташована на 1 поверсі 5-поверхового будинку районі Баварія, Ново-Баварський проспект, Харків. Ідеальний варіант для одинокого університетського студента або молодої сімї. Велика кількість магазинів, шкіл та дитячих садків у найближчій доступності. Не втрачайте можливості придбати комфортне житло в затишному районі міста!

Ильича проспект, 93, Новая Бавария, Харьков, Харьковская 18000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Харків

Продам 1 комнатную гостинку в районе Баварии 1 этаж 2 этажного кирпичного дома 31 квадратных метров общая площадь ,кухня на двоих душ и сан узел свой .Квартира светлая , теплая , уютная , просторная , комфортная , в хорошем место расположения в тихом районе города .Вся инфраструктура для хорошего и спокойного и комфортного проживания имеется в пешей доступности от дома .Квартира подойдет как под аренду но и так под экономное жилье , соседи хорошие отзывчивые в подъезде очень чисто и уютно есть терраса для сушки белья и отдыха , есть возможность парко место под авто возле дома, в 20 метрах круг 67 маршрутки .НЕ УПУСТИТЕ СВОЙ ШАНС СТАТЬ ВЛАДЕЛЬЦЕМ НЕДОРОГОЙ КВАРТИРЫ. СМОТРЕТЬ В ЛЮБОЕ УДОБНОЕ ВРЕМЯ ДЛЯ ВАС ,РЕАЛЬНОМУ ВОЗМОЖЕН ТОРГ НА ОФОРМЛЕНИЕ ДОКУМЕНТОВ ,ВСЕМ МИРНОГО НЕБА , ПОДРОБНО ЗВОНИТЕ И ПРИХОДИТЕ НА ПРОСМОТР .

Продам 1 комнатную гостинку в районе БАВАРИЯ DA
olx.ua

Продам 1 кімнатну ізольовану квартиру "Баварія" 1/3 "сталінка" площа 25 м2. будинок цегляний нові вікна, вбудована кухня. Ціна 16000 уе. Торг! допомагаю купити квартиру із сертифікатом

Продам 1 комнатную квартиру на Баварии
olx.ua

У продажу однокімнатна квартира на Баварії. 4/5 поверх. 32/18/6. Хороший житловий стан. Балкон засклений. Вікна металопластикові. Поруч зупинка транспорта, магазини.

У продажу 1 к кв Баварія
olx.ua

Продам 1к квартиру в тихому містечку. Дах зроблений три роки тому, цілий. Транспорт поруч, до метро Холодна гора 10 хвилин. Торг Ексклюзив, співпрацюю. Можливо купити за сертифікат

Однокомнатна квартира на Баварії , вул Катаєва ( 1к Бавария ) 10 000
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру на Баварії (Дзюби), будинок цегляний, 3 поверх з 5. Зроблено капітальний ремонт. Дуже зручна транспортна розвязка!!!

Продам 1 кімнатну квартиру на Баварії (Бавария)
olx.ua

Продається квартира м. Харків, вул Тімірязєва, в будинку малосімейного типу. В квартирі: передпокій (холодильник та шафа для посуду) + туалет з ванною (суміщені) + кімната. Загальна площа 17,7 кв.м., житлова - 12 кв. м. Квартира в житловому стані, проте можна за бажанням зробити косметичний ремонт (поміняти шпалери та ліноліум на підлозі). Мебель - радянських часів. У ванній кімнаті всі залізні труби поміняни на поліпропиленові, підведені дроти з автоматом, у стіну вмонтовано кріплення для бойлера та для нього підведені поліпропиленові труби з кранами перекриття води. В кімнаті на вікні декоративні грати. Квартира на першому поверсі на високому цоколі, практично на висоті другого поверху. В 10 хв хотьби пішки від центру Нової Баварії. Напроти будинку зупинка маршруток і автобусів. До Холодної гори можна доїхати на громадському транспорті за 15-20 хв, на особистому - за 7-10 хв . Рядом з будинком парк відпочинку, супермаркет та інші магазини, перукарні, гімназія, аптеки й т. ін. Торг доречний

власник
продаж квартири малосімейки
olx.ua

Продам затишну 1-кімнатну квартиру на проспекті Дзюби в районі Баварії. Зупинка транспорту та чудова транспортна розвязка всього за 3-4 хвилини пішки Будинок - надійна цегляна споруда, яка забезпечує тепло, затишок та гарну звукоізоляцію. Квартира у житловому стані, сучасні пластикові вікна забезпечують відмінну звукоізоляцію та зберігають тепло. Поруч з будинком розташовані магазини та всі необхідні зручності, що робить життя тут ще більш комфортним. Готовий обговорити ціну та умови, телефонуйте для отримання додаткової інформації. Документи готові до продажу, і ми готові провести швидку та прозору угоду.

Продам 1-к кв прт Дзюби Баварія (Бавария)
olx.ua

Квартира из разряда заходи и живи .Мебель и техника прилагается к жилплощади.На этаже имеется общая кухня с газовой печкой,соседи хорошие,транспорта много .

Продается  изолированная и укомплектованная гостинка на Баварии
olx.ua

Продам 1 кімн.квартиру, Баварія. 8/9, 33/16/6, Вікна та балкон МП, труби нові, батареї подвійні, санвузел роздільний, на кухні електроплита, на все лічильники, в кімнаті кондиціонер, залишаються меблі і побутова техніка.

Продам 1к кв Баварія (центр) можливо по єВідновлення
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на Баварії. 4/5 поверх, 30/18/7 Житловий стан, металопластикові вікна. Поруч вся інфраструктура. Зупинка транспорту у пішій доступності.

Продам 1 к. кв на Баварії (Бавария)
olx.ua

Продам 1 кім. квартиру на Баварії! Залишається техніка та меблі, є бойлер, витяжка. Стан житловий, сан.вузел роздільний, балкон і вікна мпв. Поряд магазини, парк, транспортна розвязка 2 хвилини.

Продам 1 к кв в центрі Баварії р-н ДК Ілліча
olx.ua

Продам 2-х кВ гостиничного типа на Баварии по прос. Дзюбы, 8/9, 44 м2, жилое состояние, МПО, с/у совм Плитка, есть бойлер. Документы в полном порядке Только продаже Показы по предварительной договорённости 06******19, 09******60 Татьяна

Продам 2-х кв на Баварии
olx.ua