Продам 2-кімнатну квартиру на Олексіївці, по вулиці Людвіга Свободи, м. Олексіївська 2 хвилини пішки. Загальна площа квартири 48 м2, житлова 30 м2, кухня 7м2. 4 поверх 9-ти поверхового будинку. У квартирі гарний житловий стан. Всі меблі та техніка залишається. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі садки, школи, супермаркети, зупинки громадського транспорту. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/122429 ; ID объекта - RE-122429

Людвіга Свободи просп., 24
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру площею 47м2 на 5-му поверсі 9-поверхового будинку на вулиці Ахсарова, у мальовничому районі Олексіївка, Шевченківського району. Метро "Олексіївська" знаходиться у пішій доступності. Житлова площа квартири – 30м2, кухня – 7м2. Квартира у хорошому житловому стані. Ремонт зроблений у всіх кімнатах, у сан.вузлах ремонт не робили. Поруч знаходяться школи, дитячі садки, супермаркети та інші обєкти соціальної інфраструктури. kn.ua/r/124720 ; ID объекта - RE-124720

Ахсарова вул., 18
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру в ЖК Архітекторів, Олексіївка, м. Перемога, Новобудова Площа 64м2, кухня 12м2 Поверх 4/6 Формат квартири: кухня, дві кімнати, окремий санвузол. Квартира якісно відремонтована, світла і затишна, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Кухня: вбудована техніка Bosh, Electrolux, Samsung: холодильник, плита, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч, електрочайник, обідній стіл та стільці Кімната 1: двоспальне ліжко, великий плазмовий телевізор, шафа, тумби. Кімната 2: диван (розкладається), робоча зона, глибока гардеробна. Санвузол: вбудована інсталяція, приховані полиці для зберігання, а також доступ до стояків, бойлер, простора душова кімната, рушникосушка. Коридор: велика шафа для зберігання одягу та взуття. Лоджія: обладнана під робочу зону з столом, кріслом, полицями для зберігання У квартирі також є 3 кондиціонери. Закритий тамбур. Лічильники опалення, води та електроенергії. Квартира не кутова, двостороння. Є відеоогляд, за запитом надішлю

Домобудівельна вул., 5
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру 56 кв.м Ахсарова 25-супер розташування: в 5 хвилинах ходьби м. Олексіївська, 2 хв. до автобусної зупинки, школи, магазину, нової пошти, поряд ліс. Квартира на 14 поверсі, з видом на місто, стан житловий, ванна та туалет під ремонт. Два балкони засклені металопластиком, поміняний стояк. Квартира продається з усіма меблями та технікою - пральна машина, посудомийка, кондиціонер, бойлер, ел. плита та холодильник, все залишається. kn.ua/r/124365 ; ID объекта - RE-124365

Ахсарова вул., 25
rieltor.ua

Продам евродвушку с ремонтом, мебелью и техникой в ЖК Архитекторов 57м2. Новостройка с ухоженной территорией, деткой площадкой, тихий район, рядом лес. Инфраструктура в пешей доступности метро Победа 10минут пешком, супермаркет Рост, Класс, рынок, школа,садик. Можно под программу єОселя, єВідновлення. Звоните! Сотрудничаем!

можливий продаж по єОселя
Домобудівельна вул., 5
rieltor.ua

ID Обєкта : 2Q49561 Продається 2 кім. квартира в ЖК Дует. на вул. Цілиноградська, 58А. Новобуд. Поверх 4/20, площа 48 кв. м. 3 хвилини до метро Олексіївська. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Є утеплений балкон, великий гардероб. Формат квартири кухня-вітальня + спальня. Цілодобова охорона у будинку. На території будинку дитячий майданчик, магазини, кафе. Наземне паркування для машин, так само в будинку є підземний паркінг. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Цілиноградська вул., 58А
rieltor.ua

Продається простора, затишна, двокімнатна квартира в будинку покращеного планування (спец проект) 1991 року побудови, за адресою: проект Перемоги, 73-Б, розташована на 11 поверсі, 16 поверхового монолітного будинку, ширина стін 60 см., що робить квартиру дуже теплою та ще за рахунок того, що подача тепла верхня. Будинок однопідїздний та дуже доглянутий. Загальна площа 60 кв. м.! Є величезна лоджія 9 кв.м, який може бути як окрема кімната. Кімнати ізольовані 19 та 15 м.кв. , великі, квадратні. Простора передпокій з вбудованими шафами, є міні вбиральня. Кухня 9 кв.м. Стан, капітальний ремонт 5 років. У квартирі мінялося все! Ремонт робився собі з високоякісних матеріалів. Кожен сантиметр квартири зроблено функціонально. У кроковій доступності кілька шкіл, дитячих садків, поліклініка, супермаркети, ринок, аптеки та інше. Метро Перемога 10-15 хв. Вигляд із вікон просто фантастичний. У квартирі лишається все! Є болер для гарячої води, також є пральна машинка автомат, два телевізори, пилосос, холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонер. Навіть є посуд. Втім можна зайти з тапочками і жити. Бонусом до квартири йде просторий тамбур на два господарі, де можна залишити візок, велосипед та ін. Продається у звязку з переїздом. Один власник. Квартира готова до угоди. Показ у зручний для Вас час. Ціна 37 500 USD. Готови до продажу по сертифікату. Реальному покупцю торг! тел. +380505143025

Перемоги просп., 73-Б
rieltor.ua

ID Обєкта : 2Q49856 Продам 2 кімн. квартиру на Олексіївці, пр. Перемоги, 66. Поверх 4/9, панельний будинок. Площа 45 кв. м. Продається з усіма меблями та технікою. Квартира з хорошим ремонтом та переплануванням. Інфраструктура — до метро 7 хвилин, супермаркет Рост, Клас, ринок, аптеки, школа та дитячий садок, все в кроковій доступності. Гарна транспортна розв’язка: трамвай, тролейбус та маршрутки. Підходить під програму єВідновлення. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Перемоги просп., 66
rieltor.ua

Сучасна і стильна, в затишному місці, де завжди свіже повітря. І є місце для прогулянок - одразу за житловим комплексом ліс. Цегляний утеплений будинок. Комфортне планування - доволі простора площа, окремі великі кімнати, роздільний санвузол з розумним переплануванням (є і ванна, і душова), обладнана лоджія. В ремонті використані тільки якісні матеріали. Продуманий дизайн. Присутні всі "фішки", які покращують життя: фільтри води на вході, лічильник опалення, тепла підлога у ванній та на лоджії, диспоузер в кухні... Вбудована техніка залишається: 2 кондиціонери, холодильник, посудомийна машина, а також пральна і сушильна; мікрохвильова піч, варильна поверхня, духова шафа. Меблі за домовленістю також входять у комплектацію. Розглядаємо покупців як з готівковим, так і з безготівковим розрахунком: за програмою Є-оселя 3% (будинок 2018 року побудови), та Є-відновлення. Квартира вільна, подивитись можна у зручний для вас день та час. Якщо залишились питання - телефонуйте, а краще приходьте, щоб все побачити на власні очі!

можливий продаж по єОселя
Домобудівельна вул., 11
rieltor.ua

ID Обєкта : 2Q49338 Продам 2 кімн. квартиру на пр. Перемоги, 85, ЖК Перемоги. Поверх 1/9. Площа 42 кв. м. Формат квартири: кухня-вітальня, спальня, санвузол, балкон приєднаний до спальні. Всі меблі, техніка залишається. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Перемоги просп., 85
rieltor.ua

ЖК АДМИРАЛ! Клочковская 258! Метро 23 Августа! Продам 2 комнатную квартиру 105 м2 (возможно переделать в 3х) на 21 этаже 25 этажного дома, построенного по монолитно-каркасной технологии. Собственная котельная. Охраняемая парковка. Формат кухня-студия и спальня. Гардеробная. Качественный ремонт из дорогих, экологически чистых материалов. Мебель и техника. Дом на берегу озера. Рядом гидропарк АРКАДА, АРИЗОНА. Звоните прямо сейчас! Организуем показ квартиры в удобное для Вас время.

Клочківська вул., 258
rieltor.ua

Продам видовую 2 х комнатную квартиру в новострое на Алексеевке в ЖК "Молодежный" в 500 м. от метро Алексеевская. Улица Мирослава Мисли 48В, общая площадь 80 м2. Односторонняя планировка. Формат квартиры: просторная кухня 16 м с выходом на большой балкон (панорамные окна), гостиная-спальня с балконом, спальня, гардеробная, сан узел с ванной и душевой. Квартира с ремонтом. Очень уютная, светлая и теплая. Красивый вид на город. Продается со всей мебелью и техникой. Два лифта, просторный закрытый тамбур. Дом на балансе ОСМД, в котором реально решаются любые вопросы. Огражденная территория дома с видеонаблюдением, во дворе детские и спортивные площадки, беседка для мангала. Есть возможность парковки автомобиля. За домом работает спорт. комплекс ГТО, продуктовый магазин, ресторан. В пешей доступности всевозможные магазины и супермаркеты. Звоните!

можливий продаж по єОселя
Цілиноградська вул., 48в
rieltor.ua

ID Обєкта : 2Q49901 У продажу 2 кімн. квартира по вул. Ахсарова, 3. Розташована на 1 поверсі 9ти поверхового будинку, загальною площею 47,1 кв.м. Свіжий косметичний ремонт, укомплектована усім необхідним. Чудовий варіант для сімʼї, одразу біля будинку знаходиться школа, садок, охайний двір із дитячим майданчиком та зоною відпочинку. До станції метро Олексіївська 5 хвилин пішки. Можливий продаж за програмою єВідновлення. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Ахсарова вул., 3
rieltor.ua

Продам очень стильную, видовую, с панорамными окнами с современным дизайн. Ремонтом, техникой и мебелью в ЖК Адмирал. Очень хорошее предложение для данного комплекса. Формат квартиры: кухня- гостиная с камином, спальня, кабинет, совместный санузел(ванная и душевая), гардероб. По всей квартире теплый пол. У данного комплекса собственная территория, охраняемая с видеонаблюдением, паркоместами, собственная котельная, четыре скоростных лифта. Рядом главная достопримечательность это озеро, куда можно приходить на пикник!

можливий продаж по єОселя
Клочківська вул., 258
rieltor.ua

Продам видовую квартиру на весь город и на озеро в ЖК Адмирал. Формат квартиры: две отдельные спальни, кухня-гостиная с панорамными окнами на лоджии, совместный санузел. Продаем с техникой и мебелью, заходи и живи. Установлены счетчики на воду, отопление, на батареях регуляторы. У комплекса закрытая территория, собственная котельная, четыре лифта, видеонаблюдение, охрана, парковка, детская площадка, ОСМД. Также есть выход к озеру, где можно устраивать пикник или просто гулять.Звоните. Сотрудничаем!

можливий продаж по єОселя
Клочківська вул., 258
rieltor.ua

Продам 2 комнатную квартиру на улице Клочковская 276Б рядом с Павловым Полем. Хорошее месторасположение, развитая инфраструктура, рядом Алексеевское водохранилище, Алексеевский лугопарк, метро Алексеевская 20 минут пешком, возле дома остановка транспорта, магазинчики и аптеки. Дом улучшеной планировки, 2 лифта, кирпичный толстые стены. Квартира в обычном жилом состоянии, раздельные комнаты, квадратный коридор, просторная кухня. Свободна, собственник в Украине, показы по договоренности. С АН "Харьков-риэлтер" купить легко и надёжно.

Клочківська вул., 276Б
rieltor.ua

Продам 2х комнатную квартиру на Алексеевке пр. Победы 89 в заселенном новострое «Жилстрой». Выполнен капитальный ремонт. Площадь 56 м2. Просторная кухня, и 2е отдельные комнаты, с/у совмещен Остается вся необходимая мебель и техника. Квартира на 7-м этаже\9ти этажного дома. Окна на лес. Сразу за домом прекрасный лес для прогулок. Ближайшее метро Алексеевская или Победы. Развитая инфраструктура Алексеевки не даст скучать: супермаркеты «Класс», «Рост», спортивные клубы, рестораны и кафе. Транспорт всегда рядом: маршрутки, метро, троллейбус.

Перемоги просп., 89
rieltor.ua

Продам квартиру 50м2 в ЖК Архитекторов, улица Домостроительная 9. Формат квартиры: спальня, кабинет, кухня-гостиная. В квартире есть мебель, техника, выполнен ремонт, есть все необходимое для комфортного проживания и для высокодоходной аренды. У комплекса ухоженная территория с магазинами, детскими площадками. Экологически чистый район, рядом лес. Вся инфраструктура в пешей доступности: метро Победа 10 минут пешком, садик, школа, супермаркет Рост, Класс, рынок, транспорт. Можно под банковские программы. Сотрудничаем!

Домобудівельна вул., 9
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на Олексіївці, просп. Людвіга Свободи, будинок 35, біля станції метро Олексіївська. Код обєкта SF-2-808-721 Поруч школи та дитячі садки, супермаркет "Клас", Нова пошта, ринок, до метро Олексіївська 4 хвилини пішки. 10-й поверх 12-поверхового панельного будинку. Загальна площа 46 кв.м: кухня 6,6 кв.м, дві ізольовані кімнати, роздільний санвузол, квадратний хол, балкон облаштований. Ремонт, гарний житловий стан, заміна внутрішньої розводки води, каналізації, нові металопластикові вікна. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Вартість $37,5 тис.+ послуги АН

ексклюзив
Людвіга Свободи просп., 35
rieltor.ua

ID Обєкта : 2Q49460 У продажу 2 кімн. квартиру на вул. Цілиноградська, 58б, ЖК Дует. Поверх 10/20. Площа 87,7 кв.м. В квартирі виконано сучасний ремонт із використанням високоякісних дорогих матеріалів.Вся техніка провідних преміальних брендів. Формат : кухня-вітальня, дитяча кімната , спальня , 2 санвузли, гардероб. Встановлені індивідуальні лічильники на воду та опалення. Охоронна сигналізація. Будинок : — ОСББ — консьєрж цілодобово — 4 грузових ліфти — навколо та у будинку відеоспостереження — є підземний паркінг До метро Олексіївська 3 хвилини , поряд з будинком розташована вся інфраструктура: магазини, стадіон, дитячі майданчики, спортивні майданчики, кафе, тренажерний зал. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Цілиноградська вул., 58Б
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на Олексіївці, вулиця Архітекторів, будинок 24. До метро "Перемога" 5 хвилин пішки. Будинок розташований у найкращому місці на Олексіївці, зупинки транспорту, тролейбус, трамвай, маршрутки, супермаркети "Рост", "Клас", "АТБ", "Чудо", ринок, магазини, кафе, фітнес-центри, школи, дитячі садочки, дитячі майданчики, ліс. Поряд з будинком знаходиться виїзд на Харківську окружну дорогу, що забезпечує швидке автомобільне та вантажне сполучення з іншими частинами міста. У дворі дитячий садок, поряд 2 школи. 4-й поверх 9-поверхового панельного будинку. Загальна площа 48 кв.м: кухня 8 кв.м, окремі кімнати, балкон, передпокій, санвузол.Польський проект, дуже тепла квартира. Новому капітальному ремонту 2 роки. лічильники води. Меблі та вся побутова техніка залишаються, бойлер, ТВ, пральна машина, холодильник. Вартість $ 38 тис.+ послуги АН

Архітекторів вул., 24
rieltor.ua

Продам 2 комнатную квартиру в городе Харьков, ЖК пр. Победы 85 от застройщика Жилстрой-1 Важно! Рассмотрим продажу под ипотеку Є-Оселя /Сертификаты. Удобное расположение, рядом вся инфраструктура. Закрытый двор. Квартира находится на 7м этаже 9-ти этажного дома. Окна во двор. Общая площадь - 70 м.кв., кухня - 17 м.кв. Формат: две раздельные комнаты, кухня-студия, огромный с/у и большая лоджия. В квартире выполнен качественный современный ремонт. Продажа с мебелью и техникой. Укомплектована всем необходимым для комфортной жизни: посудомоечная и стиральная машинки, инверторный кондиционер, в каждой комнате шкафы купе и зоны для хранения, в детской стоит шведская стенка. На лоджии предусмотрена зона для хранения. Теплые полы в с/у, коридоре и на кухне. Стоит счетчик на отопление! Компания "Квартира Нова" (Kvartira Nova) имеет возможность консультировать на украинском, английском и рус языках. Стоимость квартиры - 56 тыс. дол. + агентские услуги

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Перемоги просп., 85
rieltor.ua

Продам 2-кiмнатну квартиру в новобудові ЖК Перемога-2. 47 м2, кухня- студія i окрема iзольована спальня, велика вбудована шафа. Квартира укомплектована меблями і технікою кращих виробників Європи, встановленi лічильники тепла i води. Закрита територiя, камери вiдеоспостереження. Вид з вікна на затишний двiр, захiдна сторона, тепла сонячна квартира. 5 хвилин до кола транспорту у всiх напрямках

власник
можливий продаж по єОселя
Перемоги просп., 86-б
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру на 3-му поверсі 16-поверхового будинку . Кімнати роздільні, 17 та 11 метрів, окремий туатет із ванною кімнатою. У квартирі були замінені труби, сантехніка, батареї, вирівняні стіни і підлога, замінені деревяні вікна у гарному стані, усі двері, обитий вагонкою акуратний балкон з лінолеумом. . Плитка у ванній і туалеті в доброму стані. Квартира чиста, суха і тепла. Спокійні сусіди, чистий відремонтований підїзд з двома ліфтими, у тому числі і вантажний, дружній колектив мешканців будинку, домофон.

Перемоги просп., 79
rieltor.ua
1 - 24 з 229 результатів