Продам отличную 1-комнатную квартиру в новом обжитом новострое ЖК Лазурный в двух шагах от станции метро Центральный рынок. Новострой расположился в историческом центре Харькова, рядом с крупным рынком, Городской детской больницей. В пятистах метрах работает школа, есть детский сад, неподалеку имеется несколько супермаркетов, торговый центр, железнодорожный вокзал и харьковский зоопарк. В квартире выполнен качественный евроремонт, автономное отопление-двухконтурный газовый котел, что позволит существенно сократить расходы по коммунальным услугам. Также она полностью укомплектована мебелью и встроенной техникой для комфортной жизни или под высокодоходную аренду. Формат квартиры: просторная кухня, уютная спальня с присоединенной лоджией, гардеробная, совмещенный санузел. Квартира светлая, теплая и очень уютная. Рассмотрим программы єОселя и єВідновлення. Показы в удобное время, звоните! Сотрудничаю!

можливий продаж по єОселя
Лосівський пров., 4 В
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в житловому комплексі "Новий дім" на вул. Велика Панасівська, 76 Г. Код обєкта SF-2-621-989 Розвинена інфраструктура: поруч метро, наземний транспорт, магазини, супермаркети, Центральний ринок, залізничний вокзал. Парк для прогулянок. Забудовник "Новий дім". Будинок зданий. 6-й поверх 9 поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 104,1 кв.м., кухня 15,9 кв.м, три кімнати У квартирі будівельний стан. Вартість – $58 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграмі чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції.

Велика Панасівська вул. (Котлова), 76Г
rieltor.ua

Продам 1к. квартиру-студію у ЖК Словянський, Південний Вокзал, 2 хвилини до метро. 3/6. У квартирі виконано капітальний ремонт, є всі необхідні меблі та техніка. Новобуд, закритий двір, закритий підїзд, стоянка авто, що охороняється, піша доступність до наземного і підземного транспорту, розвинена інфраструктура, магазини. Квартира вільна. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/123581 ; ID объекта - RE-123581

Малиновського вул., 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Срочно продам гостинку в новострое ЖК "Карамель", пер. Резниковский 4, площадью 18.5 кв.м, этаж 5/8. Имеется лифт. Отличная гостинка в сданном новострое с документами. Сделан капитальный ремонт, остаётся вся мебель.Рядом вся необходимая инфраструктура. Звоните прямо сейчас! Организуем показ квартиры в удобное для Вас время.

Резниківський пров., 4
rieltor.ua

ID Обєкта : 1Q46299 У продажу 1 кімн. дворівнева квартира в новобудові ЖК Карамель, пров. Резніковський, 4. Новий ремонт, меблі та техніка. За 7 хвилин пішки від метро Центральний ринок. Загальна площа – 36 кв.м., виконана у два рівні. Внизу кухня-студія – 17 кв.м.: обідня зона, диван, санвузол, передпокій. На другому ярусі – 16 кв.м.: спальна зона, є якісний матрац, шафа, місце трюмо для дівчини. Вся техніка залишається: духова шафа, варильна панель, холодильник, витяжка, бойлер, кондиціонер, люстри. Розвинений мікрорайон. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Резниківський пров., 4
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові ЖК "Казка" на вул. Полтавський шлях, в пішій доступності від станції метро «Холодна Гора». Будівельна адреса - будинок №25, введення в експлуатацію планується в 2 кварталі 2024 року. Форма придбання - переуступка в офісі забудовника. Квартира розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового будинку Вартість - 17000$. Торг можливий. Площа квартири: Загальна. - 43,29 м²; Житлова - 18,62 м²; Кухня - 12,15 м²; Лоджія - 4,60 м². - ПОТРІБНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ. КОМПЛЕКТАЦІЯ КВАРТИРИ: • встановлені перегородки як зазначено на плані; • металопластикові вікна (viknaland) • горизонтальна розводка опалення та радіатори опалення (є можливість поставити лічильник на тепло, регулятори на батареї і контролювати подачу тепла в квартиру індивідуально); • вхідні залізні двері; • лічильник на електрику; • підведені комунікації (холодна, гаряча вода); • каналізація; • прийнято електрику; • зроблено зовнішнє утеплення стін (утеплювач пінополістирол 100 мм). У дворі будинку дитячий майданчик та парковка для авто. Чудова транспортна розвязка. Поруч вся необхідна інфраструктура: метро, супермаркети КЛАС та РОСТ, ринок Казка, школи, дитячі садки, зупинка громадського транспорту.

Полтавський Шлях вул., 186
rieltor.ua

Ексклюзив, співпрацюю. Реальна квартира. Новобуд ЖК Казка, будинок зданий, отримано документи. Ремонти робляться з весни 2021 року, підключено всі комунікації, будинок активно заселяють нові мешканці. Квартира двостороння, загальна площа – 54 м2, кімната 21.72 м2, кухня 15.4 м2. Встановлено електричний та тепловий лічильники, засклено балкон (потрійний склопакет), шумоізоляцію каналізаційних стояків, гідроізоляцію кухні та санвузла, електричне розведення, прокладено каналізацію в санвузлі, на кухні зроблено перегородку, що виділяє робочу зону та зону відпочинку, прокладено магістраль для кондиціонера. До метро Холодна гора 8 хвилин пішки. Швидкий продаж.

Полтавський Шлях вул., 184-А
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру, вул. Верхня Гиївська 89-В (Новобудова 2012р.), ст. метро Холодна гора 15 хвилин пішим ходом. Квартира на 3 поверсі . Є підвальне приміщення. Газ, індивідуальне опалення на квартиру (двоконтурний котел). Утеплений фасад. Капітальний ремонт з високоякісних матеріалів. Кухня студія та дві окрема кімната. Гардероб. Великий балкон. Вбудовані меблі та техніка. Кондиціонер. Закрита прибудинкова територія, є місце для паркування авто. Підвальне приміщення та гараж можна взяти в оренду. Поруч розвинена інфраструктура: поруч з будинком школа, часний дитячий садок, зупинка транспорту, поліклініка, лікарня, ринок, супермаркети, міжміський автобусний термінал.

можливий продаж по єОселя
Верхньогіївська вул., 89В
rieltor.ua

ID Обєкта : 1Q48284 Продам 1 кімн. квартиру на вул. Велика Панасівська, 76В, ЖК Новий будинок на Котлова. Будинок заселений. Поверх 5/10. Площа 47/27/9 кв. м. Виконана шумоізоляція, електрична тепла підлога по всій квартирі. На стінах авторське ліплення у вигляді місць Парижа. Балкон засклений та утеплений. Кімната ділиться за бажанням скляними дверима, розділяючи зону відпочинку від робочого кабінету. Вбудовані меблі: кутовий диван, що розкладається, вбудована шафа купе, вбудована кухня, письмовий стіл. Для життя все є з дорогої техніки: холодильник, пральна машина, Bosh піч, варильна панель, витяжка, посудомийна машина, кондиціонер. На території є охорона, місце для машин. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Велика Панасівська вул. (Котлова), 76В
rieltor.ua

Продам свою изолированную гостинку в новострое 2017 года постройки ЖК Карамель. В доме автономная котельная! Квартира со свежим ремонтом и современными мебелью и техникой. Недолгое время проживала хозяйка. Есть все необходимое для жизни. 6этаж/9. Удобная планировка. Высота потолков 2,80м. Теплый дом современной постройки из кирпича с наружным утеплением. Это не реконструкция. Современные подъезд и лифт. Просторные и светлые лестницы и коридоры. Закрытая территория, парковки, детская площадка. Адрес: переулок Резниковский 4. Рядом продуктовый магазин, Новая почта, детсад, школа. Недалеко Центральный рынок, АТБ, метро, Рост и все остальное. Очень хорошая транспортная развязка с различными видами транспорта.

Резниківський пров., 4
rieltor.ua

Житлові комплекси у Харків

Продається квартира в ЖК "Карамель", розташована за адресою Резниковський переулок 4. Комплекс розташований в 10 хвилинах ходьби від станції метро Центральний ринок, у 15 хвилинах від станції метро Історичний музей. В радіусі доступу розташовані всі необхідні продуктові та супермаркети, поруч знаходиться ринок, зручна транспортна розвязка. Комплекс розташований на закритій території, всередині є продуктовий магазин, гостьовий паркінг, дитячий майданчик і ведеться відеоспостереження. У будинку є вантажний ліфт, квартира розташована на 8 поверсі, дворівнева, зроблений євроремонт, обладнана всією необхідною технікою та меблями. Поспішайте записатися до нас на перегляд, ми пропонуємо відмінну пропозицію за найкращу ціну та якість. Всі документи в порядку і готові до угоди. Для детальної інформації дзвоніть за номером, вказаним у оголошенні.

Резниківський пров., 4
rieltor.ua

ЖК на Холодній Горі! Індивідуальне опалення! Закрита територія! Перший продаж! Продам двокімнатну квартиру з роздільними кімнатами (17.5 та 14.4кв.м.), кухнею (8.9кв.м.), ванною (3.4кв.м.), санвузлом (1.7кв.м.), капремонтом, столяркою з натурального дерева, меблями та технікою в новому цегляному, утепленому будинку, побудованому в 2012 році з товщиною стін 65см, висотою стель 2.9м, індивідуальним газовим опаленням, закритою, доглянутою територією, паркуванням, чистим, сухим, надійним підвалом. Опалення та гаряча вода від двоконтурного газового котла. Квартира світла, тепла, затишна. У квартирі виконано капітальний ремонт, який робився для своєї сімї із якісних матеріалів. Квартира продається з меблями та технікою. Є можливість встановити тариф електроенергії день-ніч, придбати або орендувати комору площею 8-10 кв.м, придбати або орендувати гараж на 2 авто на прибудинковій території. Будинок знаходиться за 3 короткі зупинки громадського транспорту від станції метро Холодна Гора, в 15 хвилинах пішого ходу. Маршрутки до станції Центральний Ринок та Держпром-12-15 хвилин. Будете дуже задоволені квартирою, будинком та сусідами. У квартирі немає заборгованості з комунальних платежів, все готове до швидкої угоди. Покази у будь-який зручний для Вас час. Ключі на руках.

Верхньогіївська вул., 89 в
rieltor.ua

Срочно продам гостинку в новострое ЖК "Карамель", пер. Резниковский 4, площадью 17.1 кв.м, этаж 7/8. Имеется лифт. Отличная гостинка в сданном новострое с документами.Сделан капитальный ремонт, остаётся вся мебель.

Резниківський пров., 6
rieltor.ua

Продам 1-но комн. кв. 2 этаж 9 этажного дома, новострой Жилой Комплекс Сказка, улица Полтавский Шлях 184-А, район Холодная гора, метро Холодная гора. Застройщик Жилстрой 1. ПЛЮСЫ КВАРТИРЫ ЭТО - + новый, теплый кирпичный дом + Фасад дома утеплен. + Формат квартиры: Общая площадь 41 кв. м., большая кухня 12 кв. м. с выходом на застекленный балкон, комната 18 кв. м. + Стильный дорогой евроремонт с использованием качественных материалов: на полу постелен ламинат и выложена плитка, матовый натяжной потолок со стильным подвесным светильником и точечным освещением, новая сантехника, столярка. Уставлены выводы под интернет, кондиционер и телевизор. Подготовленная кухня для встроенной мебели и техники – фартук из керамической плитки. По всей квартире выполнена новая разводка электрики. Бронированная дверь ведущего производителя. + Рядом с Жилым Комплексом Сказка в нескольких минутах ходьбы парк , супермаркет «Класс» и «Рост», продуктовый рынок "Сказка", остановки транспорта, метро Холодная гора 7 минут ходьбы. + Дом сдан. Отличные соседи. Отличная цена 36 000 у. е. Сотрудничаю Рассматриваем Є-Оселя

можливий продаж по єОселя
Полтавський Шлях вул., 184а
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Велика Панасівська, 76Б. До метро "Південий вокзал" та "Центральний ринок" 15 хвилин пішки. У пішій доступності – станція метро: "Південий вокзал" та "Центальний ринок". Також супермаркети "Рост" та "Клас", дитячий майданчик, лікарня, полікліника, зупинка транспорту. 8-й поверх 11-поверхового будинку. Загальна площа 42 кв.м., всі кімнати окремі. Кухня студія" Квартира з євроремонтом, підігрів підлоги, кондіціонер, сигналізація. Продається з меблями і технікою.

Велика Панасівська вул. (Котлова), 76Б
rieltor.ua

Квартира з ремонтом в новобудові ЖК Карамель, метро Центральний Ринок Є чудовий шанс купити дворівневу квартиру площею 45 кв.м. в сучасному комплексі Карамель. Будинок знаходиться в 10 хвилинах пішки від станції метро Центральний ринок. Це повноцінна квартира, де на першому поверсі знаходиться простора кухня-студія 19 кв.м., а на 2 поверсі спальня 23 кв.м. Закрита територія, всі знайомі сусіди, парковка для вашого атомобіля, чисті та красиві двір, під’їзд. В квартирі всі функціонально продумано – на першому поверсі ви зможете готувати та збиратися з сім’єю та друзями, а на другому зберігати всі свої речі в великій шафі-купе, працювати за робочим місцем і спати на кроваті із сучасним матрацом. Наявність ремонту та всіх меблів дозволяє заселитися в квартиру одразу після покупки та не турбуватися про її облаштування. Поруч з домом знаходиться продуктовий магазин, Нова Пошта, також недалеко супермаркети Рост, АТБ, Центральний ринок. Для того, щоб домовитися про перегляд або уточнити деталі – телефонуйте за вказаним номером.

Резниківський пров., 6
rieltor.ua

6 поверх, центральний підїзд, будинок зданий. Стан будівельний. Територія комплексу облагороджена, є дитячі майданчики, наземний паркінг. З документами порядок, в наявності. Власник.

власник
Полтавський Шлях вул., 184-А
rieltor.ua

Код: 18132 Продам1к квартиру ЖК Сказка, ул.Полтавский шлях, 184а. На 8-ом этаже 9-ти этажного дома. Дом сдан в эксплуатацию. Дом новострой, теплый, жилой. Состояние квартиры - после застройщика. Территория комплекса облагорожена, есть детские площадки, наземный паркинг. Показ в любое время. Є-Оселя, Є-Відновлення

можливий продаж по єОселя
Полтавський Шлях вул., 184 а
rieltor.ua

Продам реальную гостинку в ЖК Карамель Адрес: переулок Резниковский 4 До метро Центральный рынок 10 минут Идеально под аренду или для тех кто хочет жить рядом с центром города Продажа с мебелью и техникой 7 этаж, лифт работает Цена 22000$

Продам гостинку в ЖК Карамель м.Центральный рынок
olx.ua

Продажа Квартиры от Собственника ЄВідновленя по Сертификатам Не Агенство. Холодногорский район,ул.Переясловская 23,корпус 2. Квартира номер 6 А. Находится на 1 этаже , в 6 этажном жилом Доме. Размер квартиры 104 м2 Цена 48 000 $. Жилое состоянии,3 отдельные комнаты,свой отдельный вход, свое индивидуальное отопление,закрытая охраняемая територия,есть продуктовый маркет,хорошая дорога,озелинение,детская и спортивная площадка. Цена 50 000 $ Тел. 09*********00- 06*********00 Сергей Васильевич

Продажа Квартиры от Собственника, єВідновленя по Сертификатам
olx.ua

Можно по єВідновленню та Сертифікат Продажа квартиры в отдельно стоящем трех этажном Доме по Ул. Озерянской 13 Авторский Проэкт Дома Квартира находится на 1м этаже в 3 этажном Доме Размер квартиры в два уровня 34 м2,стены готовы под покраску,перекрытие и перегородки санузла с теплым полом и лестницей. Дом имеет свой двор и придомовую территорию с парковкой Метровые стены в доме,от метро Холодная Гора 2 минуты Сергей Васильевич Тел. 09*********00 - 06*********00 Цена 24 300 $

Квартира на Озерянская  13, єВідновлення та Сертифікат
olx.ua

Продам 1 квартиру в ЖК "Карамель" пер. Резниковский, д. 4 10 минут от метро Центральный рынок. Квартира 48 м. кв. двухуровневая, на 8 этаже кухня-студия 19 кв. м., на 9 этаже спальня. Квартира с авторским ремонтом, остаётся вся мебель и техника. Из окон открывается чудесный вид. Только продажа.

Продам 1 квартиру в ЖК "Карамель"
olx.ua

Продам смарт-квартиру.ЖК Карамель.Провулок,Різниківський 4. 3/9.Ст.М.Центральний ринок-5хвилин пішки Ст.М.Харківський залізничний вокзал-20хвилин.Ст.М.Майдан Конституції та Ст.М.Історичний музей-20хвилин.Поруч центр міста та розвинута інфраструктура.У квартирі зроблен капремонт.Залишаємо усю меблю та техніку.Ціна-15000 у.о. Перегляд у зручну для Вас годину по поредньої домовленості. Інформація за вказаним номером телефону у оголошені.

Продам смарт-квартиру.ЖК Карамель!
olx.ua

В продаже есть просторная Двухуровневая квартира с новым евроремонтом в ЖК " Дом на Озерянской" по адресу Озерянская, 13 в пешей доступности от метро Холодная гора 15 минут. ПРО КВАРТИРУ: На первом уровне расположена просторная гостиная, идеальное место для семейных поседелок и вечеров с друзьями. Кухонная зона частичной комплектации: есть индукционная плита, холодильник, обеденный стол и раковина. Санузел смежный: бойлер на 80л, огромный душевой трамп, стиральная машина, умывальник и зеркало. На втором уровне у нас находится спальная комната и она оборудована: Двуспальной кроватью с ортопедическим матрасом, рабочий столик, сделана стенка из полочек для вещей и просторная гардеробная открытого формата. Потолки на втором уровне примерно (185см). Квартира очень просторная и дневного света довольно много. В квартире индивидуальное электро отопление и теплые полы. Все коммуникации поменяны и сделана полностью проводка. Данный объект отлично подойдёт для вашей семьи или инвестиции в будущее. ПРО ДОМ: Дом на закрытой территории и рядом оборудованы парковочные места. ПРО ИНФРАСТРУКТУРУ: Дом находится в удобном месторасположении, рядом находится парк, где можно просто прогуляться и активно провести время ( футбольные, баскетбольный площадки), рядышком есть небольшие минимаркеты, аптека, новая почта. Более масштабная инфраструктура находится непосредственно у метро Холодная гора, рынок Сказка, аптеки, банкоматы, остановка транспорта, метро, тренажерный зал. Отвечу на все интересующие вас вопросы, пишите или звоните!!!

Продаётся двухуровневая квартира. " Метро Холодная гора"
olx.ua
1 - 24 з 44 результатів