Продається однокімнатна квартира на Завокзалі вул. Транспортна. Другий поверх, індивідуальне опалення, пластикові вікна,сан-вузол керамічна плитка, кімната 22мкв, кухня 8, є комора, великий балкон з остекленням. В підвалі будинку є додаткова кладова кімната також є невеликий город та сарай неподалік від будинку. Тихе місце, гарні сусіди, охайний двір.

владелец
Фастів однокімнатна квартира
olx.ua

Квартира у центрі міста. Поруч 3 школи, 3 садочки, авто та залізничний вокзал, стадіон, парк, супермаркети.

владелец
Квартира у Фастові
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на першому поверсі в центрі міста. Кутова квартира. Загальна площа квартири 31.6 м2 Поряд з квартирою є магазин, школа, дитячий садок, музична школа. Продажа квартири від власника.

владелец
Продам квартиру
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 1_к квартира не кутова. в районі Завокзалля. Тихе,спокійне місце,не кутова. Тихі добрі сусіди. Автономне опалення, ламінат,утеплена підлога,на підлозі великий коврик на всю кімнату.мет, пластикові вікна, лічильники води і газу. Є велика кладовка. Квартира продається з якісними меблями та побутовою класною технікою, холодильник LG, пральна машина самсунг, телевізор . Для проживання є все потрібне.34.9/17.9/8.6. Для реального покупця є невеликий торг. Біля будинку маршутка до вокзалу. Пішком 12 хвилин. Рядом Атб і базар. Біля будинку є чудовий і не дорогий магазин. Телефон, для довідок 09******68..вайбер 05******81

владелец
Продам однокімнатну квартиру.
olx.ua

Власник. Квартира з меблюванням. Заходь та живи. Квартира знаходиться біля головної площі міста, церква, РАЦС, та новорічна ялинка яку можна бачити з вікна. Будівля цегляна (НЕ ПАНЕЛЬНА). Квартира на 9 поверсі, не кутова. Є закритий тамбур. Поряд через дорогу дитячий садок. Неподалік величезний парк. Близько до станції жд, 10 хвилин пішки. Вікна платикові, новий балкон. Опалення електричне. Установлені електричні батареї. При вході зроблена шафа купе (гардероб) з дзеркалом у повний зріст. У ванній кімнаті покладена нова плитка. Устновлено бойлер. Є кладовка. Звоніть, пишіть, відповім на запитання, зустрінусь покажу квартиру.

владелец
Однокімнатна квартира у центрі Фастова, вул. Володимира Великого
olx.ua

Однокімнатна квартира. Гостінка. В центрі міста.

владелец
olx.ua

География, Фастов