Без Комісії ! Продаж 1-кім Квартири в Новобудові пров. Садовий (Цнентральна частина Міста) Будинок на Етапі Здачі в Експлуатацію. Загальна Площа: 64м2. Поверх: 3/9. Квартира в 0-му циклі. Буде залита стяжка, розведена сантехніка. Встановлений котел та батареї. Якісні Вхідні двері, які міняти не прийдеться! Енергозберігаючі якісні Панорамні вікна (алюмінєві, 2-х камерні). Індивідуальне Газове Опалення (2-х контурний котел). Безшумний якісний Ліфт. Яким можна спуститися в цокольний поверх де є комерційні приміщення. Широка Сходова клітка. Матеріал Стін - Газоблок. Утеплення: Мінеральна Вата 150-200мм. Фасад: Керамограніт. Закрита Територія. Біля будинку буде Гостьовий, наземний Паркінг. Чудове, затишне місцерозташування (не біля проїжжої частини) Гарна панорама на місто. Поруч є все необхідне для комфортного проживання! Ціна: 870$/м2. Також є Інші Варіанти ! Телефонуйте в будь який зручний для вас час!!! АН "Рієл Умань"

Провулок Садовий, 8
rieltor.ua

Без Комісії ! Продаж 2-Кім. Квартири в Новобудові пров. Садовий (Цнентральна частина Міста) Будинок на Етапі Здачі в Експлуатацію. Загальна Площа: 92.8м2. Поверх: 5/9. Квартира в 0-му циклі. Буде залита стяжка, розведена сантехніка. Встановлений котел та батареї. Якісні Вхідні двері, які міняти не прийдеться! Енергозберігаючі якісні Панорамні вікна (алюмінєві, 2-х камерні). Індивідуальне Газове Опалення (2-х контурний котел). Безшумний якісний Ліфт. Яким можна спуститися в цокольний поверх де є комерційні приміщення. Широка Сходова клітка. Матеріал Стін - Газоблок. Утеплення: Мінеральна Вата 150-200мм. Фасад: Керамограніт. Закрита Територія. Біля будинку буде Гостьовий, наземний Паркінг. Чудове, затишне місцерозташування (не біля проїжжої частини) Гарна панорама на місто. Поруч є все необхідне для комфортного проживання! Ціна: 855$/м2. Також є Інші Варіанти!! 380 97 821 95 31 Телефонуйте в будь який зручний для вас час!!! АН "Рієл Умань"

провулок Садова, 8
rieltor.ua

Без Комісії ! Продаж 1-кім Квартири в Новобудові пров. Садовий (Цнентральна частина Міста) Будинок на Етапі Здачі в Експлуатацію. Загальна Площа: 65.5 Поверх: 3/9. Квартира в 0-му циклі. Буде залита стяжка, розведена сантехніка. Встановлений котел та батареї. Якісні Вхідні двері, які міняти не прийдеться! Енергозберігаючі якісні Панорамні вікна (алюмінєві, 2-х камерні). Індивідуальне Газове Опалення (2-х контурний котел). Безшумний якісний Ліфт. Яким можна спуститися в цокольний поверх де є комерційні приміщення. Широка Сходова клітка. Матеріал Стін - Газоблок. Утеплення: Мінеральна Вата 150-200мм. Фасад: Керамограніт. Закрита Територія. Біля будинку буде Гостьовий, наземний Паркінг. Чудове, затишне місцерозташування (не біля проїжжої частини) Гарна панорама на місто. Поруч є все необхідне для комфортного проживання! Ціна: 870$/м2. Також є Інші Варіанти ! 380 97 821 95 31 Телефонуйте в будь який зручний для вас час!!! АН "Рієл Умань"

провулок садовий, 8
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в центрі міста Умань. 5 поверх. Загальна площа-34 кв.м. Кухня-9 кв.м. Кімната-17 кв.м. Ванна кімнатна(суміжна з туалетом)-4.1 кв.м. Прихожа-3.5кв.м. Квартира в стані ремонту, не кутова.Дах після капітального ремонту.Пластикові вікна. Є всі документи на індивідуальне електро-опалення. Новий лічильник та повністю нова електропроводка. Замінені труби водопостачання та водовідведення.В квартирі дуже тепло( взимку ні разу не опалювалась і температура +16 ). Квартира знаходиться напроти парку ,вікна виходять на фонтани. Магазини, кафе , громадська зупинка за хвилину ходьби від квартири. Поруч садочок та школа(три хвилини пішки). Квартира продається від власника. Реальному клієнту торг.Телефонуйте або пишіть у вайбер/вотсап/ телеграм.

власник
Квартира в місті Умань
olx.ua

Продаж 3-кімнатної частково мебльованої квартири, розташована на 5 поверсі із 5 (не вуглова) , по вулиці Тищика з чудовою затишною прибудинковою територією з місцем для паркування авто. Комфортне місцезнаходження будинку, поруч автовокзал, вхід в парк, всі потрібні магазини поруч. Нова сантехніка, замінено труби, є всі лічильники, встановлений новий кондиціонер, а також сигналізація, автономне опалення, домофон (окремо в квартирі) , нові м/п вікна на балконі та лоджії, нове перекриття на даху. Площа-59м.кв, підвал до квартири, жилий стан. ТОРГ, продаж від власника, рієлторам прохання НЕ турбувати!! Кому не підходить ціна не тратьте свій і мій час!!! Дякую за розуміння.

власник
3-х кімнатна квартира по вул. Тищика з автономним опаленням
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в новобудові ЖК «Греків ліс» 35 м.кв

власник
Продам однокімнатну квартиру в новобудові ЖК «Греків ліс»  35 м.кв
olx.ua

Продам двох кімнатну квартиру вул Європейська 102 р-он ДОС поряд зі школою. Квартира з ремонтом: стелі гіпсокортон, підлога-коридор та кухня плитка(підігрів), кімнати ламінат, вікна пластикові, ванна та санвузол роздільні. Є два балкони з пластиковими вікнами. Опалення індивідуальне (газовий котел). Є лічильники (електрика,газ,вода). Проведений інтернет та телебачення.Квартира знаходиться поряд з Софіївським парком. Запрошую до перегляду. Квартира від власника без додаткових комісій . Право власності більше 3-х років. Телефонуйте після 16.00.

власник
Продається 2-х  кімнатна квартира від власника
olx.ua

Квартира без ремонту. Продаж від власника.

власник
Продається 3-х кімнатна квартира по вулиці Незалежності
olx.ua

Продається однокімнатна квартира, кухня – студія в житловому комплексі “Греків ліс”. Загальна площа 48,1 м2, індивідуальне газове опалення – котел BOSCH, встановлені радіатори, також встановлені електро дроти та проведені водяні труби та водовідведення. Не кутова, вікна квартири виходять на дві сторони (внутрішній двір та бульвар) є балкон. Будинок зданий в експлуатацію у 2023 році, вже частково заселений. Будинок має власний закритий двір з інфраструктурою, дитячими майданчиками та підземним паркінгом. Будинок розташований в затишному районі, поруч супермаркет Епіцентр та живописний парк «Софіївка».

власник
Продається квартира кухня-студія у новобудові ЖК "Греків ліс"
olx.ua

Продається 2-х.к.кв. в гарному стані.Не кутова, вікна пластик, плитка на лоджії . Сусіди добрі.до Софіївки 5-7 хв.пішки.всі питання обговорюються.маю в продажі дві квартири.інша така ж сама тільки туалет з ванною суміжні,на 5 поверсі.реальному покупцю знижка.квартира вже здана,тільки на продаж. З РІЕЛТОРАМИ НЕ ПРАЦЮЮ.

власник
Продам  2- х. Кімнатну на вул.Туристична 10( Пушкіна)
olx.ua

Продам квартиру в новобудові, Греків Ліс! Однокімнатна квартира з можливістю перепланування під затишну двокімнатну квартиру, загальна площа квартири складає 48 кв. Ключі видали, є можливість починати ремонт!

власник
Продаж квартири, новобудова!
olx.ua

Продам квартиру без ремонту в новобудові на 4 поверсі, будинок зданий в експлуатацію можна робити ремонт

власник
1-кімнатна квартира ЖК «Греків ліс»
olx.ua

Продам 4-х кімнатну квартиру в ДОСах. Квартира в гарному стані, повністю зроблена 1 кімната: вирівняні стіни (гіпсокартон та фото шпалери), натяжна стеля, якісний лінолеум, повністю зроблена електрика та вихід під кондиціонер. Повністю умебльована. Висока стеля 3,20,кладовка в квартирі 1,6кв.м., балкон, установлений бойлер, і бак на 120 літрів з нержавійки. Великі вікна з склопакету, по всій квартирі. В цьому районі розвинена інфраструктура . Три гаражних кооператива, також поруч з домом, є приватна платная стоянка. Мережі супермаркетів та ресторанів. Через дорогу три: дитячі і спортивні площадки. Школа #5. Софієвський парк.

власник
Продам 4 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в центрі перший поверх .Великий балкон можна використати як другу кімнату. Два підвальні приміщення. Зручний підїзд. Під балконом земель на ділянка виноград.

власник
Однокімнатна квартира. 39квадратних  м.
olx.ua

Продам нову 1-кімнатку квартиру в новобудові поряд з Софієвкою, кухня 10кв.м. Повністю вмебльовану та з побутовою технікою Bosh, квартира на 7 поверсі чудовим панорамним видом на Софіївку та місто. Поряд школа, дитячий садок, парк, супермаркет, до центру 10хв. Охорона. Приватна парковка та відеоспостереження. Квартира в стані нової!!!

власник
Продам квартиру 1-к в новобудові
olx.ua

Продається 1 кім. квартира по вул. І. Гонти, квартира не кутова, в зимку тепла, загальна площа 34.6 кв.м, кухня 12.2 кв.м, квартира розташована на 3 поверсі цегляного будинку, косметичний ремонт, балкону нема, з меблів остається все що на фото, продаж квартири приблизно через 5 місяців, за детальною інформацією звертатись за номером телефону 09******72.

власник
1-кімнатна квартира
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира. Плануваня чешка.Будинок ОСББ.Район 14шк. вул.Мазепи 5Б. Виконаний капітальний ремонт у 2021р.Абсолютно все нове. Всі вікна пластикові двох камерні . Двоє вхідних броньованих дверей.Підлога лінолеум. Кондиціонер,бойлер. Автономне електро опалення(електро панелі) день/ніч. Також і є газ. Залишається кухня з технікою . І прихожа .

власник
Двох кімнатна квартира
olx.ua

Продам 2- х кімнатну свою (не ріелтор)квартиру,на 5 поверсі.не кутова,є лоджія,залишаю частково меблі.або по договору.район поломництва хасидів.вул.Туристична (Пушкіна) 10.по поводу оренди не телефонувати.

власник
Квартира 2- х кімнатна.
olx.ua

Умань, район ДОСи, 3/5 поверх, загальна площа 36, 4 м2 , не кутова

власник
Продається однокімнатна квартира
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири в ЖК "Греків ліс",квартира від забудовника ,ліфт працює ,здача в експлуатацію в 2022 році ,4 поверх ,93 м2,гарна інфраструктура,подробиці за телефоном 09******33,торг

власник
Продаж трикімнатної квартири в ЖК "Греків ліс"
olx.ua

Продається однокімнатна квартира район шк.3, поруч дитсадок школа 1хв.аптека магазини ринок. Автобусна зупинка біля будинку 7го автобуса (ринок-Тімірязєва)через 5 хв ще одна зупинка біля 14 школи Ремонт, підлога з підігрівом в коридорі,і в сан.вузлі,підлога плитка коридор кухня санвузол,ламінат в кімнаті встроєна гардеробна із зеркальними дверима ,натяжні стелі.Санвузол плитка, вікна металопластикові.Не кутова. Залишаються меблі (розкладний диван, письмовий стіл, м*який куточок з столом і стільцями,кухонна стінка) , побутова техніка(електричний водонагрівач на 100 л,пральна машина,газова плита, холодильник, мультиварка,телевізор )2види сушки рушників електрична і водяна Інтернет Wifi Якісні міжкімнатні і вхідні двері. Не велика оплата за центральне теплопостачання, так як будинок ОСББ Усе що на фото лишається після продажу. Можливість добудови великого балкона гарні сусіди та оточення розрахунок у €. усі інші додаткові питання на Viber для зв»язку від власника +38********99

власник
1 но ремонт 1/5 р-н шк.3 не кутова 32500€.
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира біля центру міста по вул. Тищика з ідеальною інфраструктурою, де поряд є дитячий садок, школа, магазини, ринок, аптеки, спортивний зал. Квартира знаходиться в 10 хвилинах від Софіївського парку, міської лікарні та поліклініки на 5-у поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку, в будинку відсутні проблеми з дахом. Дім постійно обслуговується, чудове ОСББ. Квартира в хорошому жилому стані, тепла та продається разом з побутовою технікою та меблями, які є в працездатному стані. Тихий під’їзд, чудові спокійні сусіди, біля під’їзду є вільні місця для паркування. Пряма продажа від власника, перший продаж. Ріелторів (посередників) не турбувати.

власник
olx.ua

+ Кладова в ПОДАРУНОК! + Ексклюзивна квартира з розкішним дизайнерським ремонтом у престижному ЖК "Греків Ліс"! + Розташована всього в 300 метрах від національного парку «Софіївка», на екологічно чистій північній частині Умані, цей новий сучасний квартал представляє собою ідеальне поєднання зручностей міського життя та природи. + Квартира знаходиться в живописному житловому кварталі зі зручною інфраструктурою та безліччю закладів, що забезпечують комфорт та затишок мешканців. Закрита територія, охорона та відеоспостереження забезпечують безпеку та спокій. + Квартира вражає елегантним дизайнерським ремонтом та новітніми технологіями. Опалення підлоги, кондиціонер, посудомийна машина та інше – все для вашого комфорту! + Для вашої зручності на території є підземні та наземні паркінги, гостьові стоянки на 580 авто, а також легкий доступ до транспорту, що робить переміщення легким та швидким. + Отримайте доступ до різноманітних зручностей, включаючи торгово-розважальний комплекс, готель, ресторани, аптеки та спортивні комплекси – все це в декількох кроках від вашого дому. + Насолоджуйтесь вишуканим життям в цьому елітному житловому комплексі, який відповідає найвищим стандартам якості та розкоші. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто шукає найкраще!

власник
Продаж квартири з Ексклюзивним Дизайнерським ремонтом в ЖК"Греків ліс"
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в одному з найкращих районів Умані, загальною площею 60 кв.м. Квартира розташована на території Уманського національного університету садівництва за декілька метрів від території Національного дендрологічного парку «Софіївка» (вул. Глібка, 17). Зручний 5 поверх, тиха, не кутова квартира. Євроремонт у житлі був проведений близько 10 років тому. На кухні встановлена газова колонка, тому гаряча вода в квартирі є цілодобово. Балкон засклений, у спальні є лоджія. У квартирі залишаються усі меблі та побутова техніка, що є на фото. Є гарний та затишний зелений дворик із дитячим майданчиком. Хороші сусіди. Є місце для паркування власного авто. У минулому році був проведений капітальний ремонт та перекриття даху. Добре розвинена інфраструктура. Довкола усі необхідні гіпермаркети та магазини (в т.ч. Епіцентр). Без комісії та посередників, продаж безпосередньо від власниці. Деталі за тел: 0 ************30

власник
Терміново! Простора квартира в м. Умань. Парк Софіївка
olx.ua
1 - 24 з 40 результатів