Без комісії для покупця! Продаж 1-но кімнатної квартири (45 м.кв.) в теплому цегляному будинку на вул. Шкільна в Петропавлівській Борщагівці. В квартирі 1 велика (23 м.кв.) кімната, з якої є вихід на простору (3 м.кв.) засклену та оздоблену деревом лоджию. В квартирі є всі необхідні зручності: центральне опалення, бойлер для гарячої води, кондиціонер, лічильники на електрику, газ, воду. Розташована на середньому поверсі, в наявності всі необхідні меблі та техніка, можна зразу заїжджати і жити, або здати в оренду. Добрий житловий стан. Пропозиція без комісійних для покупців. Для коллег СПП!

эксклюзив
Шкільна вул., 11
rieltor.ua

Продається простора квартира з чудовим плануванням у центрі міста! Загальна площа 98 кв.м, площа кухні 14 кв.м. Квартира знаходиться на 2 поверсі 8-поверхового будинку. Чудова локація, зручна транспортна розвязка, кінцева зупинка маршрутного таксі 903к. Ідеальний варіант для комфортного проживання. Телефонуйте для детальної інформації та огляду! Ціна - 94000 $ +комісія агенства.

Шкільна вул., 22б
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж просторої 2-кімнатної квартири с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна 22А. Про квартиру: Загальна площа 79.2кв.м., + велика лоджія по периметру квартири. 2 поверх. В квартирі зроблено якісний ремонт, залишається все. Автономне опалення: встановлено двохконтурний газовий котел. Великі дві окремі кімнати: житлова площа 34.4 кв.м. Окремий санвузол, ванна кімната. Кухня: 13.4 кв.м. повністю укомплектована, вбудовані меблі, посудомийна машина, стіл, є вихід на балкон. Закрита територія комплексу. Парковка біля будинку. Умови покупки: Без комісії для покупця

Шкільна вул., 22А
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 2-кімн. квартири у с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна 9. Загальна площа 56.7 кв.м. Кімнати роздільні 10.9 кв.м та 18,5.кв.м. У вітальні: розкладні дивани, тумба під телевізор, кондиціонер. З вітальні вихід на лоджію. У квартирі є льох 4 кв.м. з поличками. У спальній кімнаті ліжко, шафа, стіл, кондиціонер. Кухня 10 кв.м. обладнана всім необхідним: вбудована кухня, газова плита, витяжка, холодильник, телевізор. Санвузол 7 кв.м.: пральна машинка автомат, душова кабіна, умивальник з тумбочкою, дзеркало, унітаз, електричний сушка для рушників, бойлер. Будинок цегляний. Відмінна шумоізоляція, металопластикові вікна. 1/5 пов. Район тихий та спокійний. У пішій доступності Ліцей, супермаркет АТБ, Нова Пошта, магазини і т.д. Умови покупки: Без комісії для покупця.

Шкільна вул., 9
rieltor.ua

Є ВІДЕО! ПРЯМИЙ ПРЕДСТАВНИК! ПРОДАЖ затишної двокімнатної квартири, в гуртожитку блочного типу, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна 17. Поверх: 2/5. Квартира 50.1 м кв, 2 окремі кімнати, повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. В основній кімнаті, великий розкладний диван, вмістка шафа купе, стіни утеплені. Дитяча кімната, з розкладним диваном, шафа-стінка з робочим місцем та натяжною стелею. Роздільний санвузол, з бойлером та пральною машиною Окрема зона їдальні, закріплена за квартирою. Спільна кухня, з власною електричною плитою та робочою кухонною зоною. У квартирі є: - Інтернет wi-fi - Пральна машина - Електрична плита - Холодильник - Бойлер - 2 розкладних дивани - Крісло - Шафа купе - Шафа-стінка Це ідеальне рішення для тих, хто хоче жити в тихому районі з розвиненою інфраструктурою, та не за всі гроші світу. Поряд з будинком знаходяться продуктові магазини, поліклініка. У 5 хв. ходьби знаходяться дитячий садок та школа. У дворі сучасний дитячий майданчик, під будинком завжди вільні місця для паркування, Спальний район з відмінно розвиненою інфраструктурою та мальовничою природою (поряд озеро, ліс, парк та дитячий розважальний центр). Біля будинку зупинки маршрутних таксі: 15 хв. їзди до метро Академмістечко, Житомирська, Свтошин, Нивки. ШВИДКО МОЖЕМО ОРГАНІЗУВАТИ ПЕРЕГЛЯД.

Шкільна вул., 17
rieltor.ua

Квартира в новому жилому будинку 2006 року забудови. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна 17А . Якісний ,хороше місце,поруч школа. Власник більше 3 років. Стан -можна зайти і жити,2 лоджіі.

владелец
квартира в новому жилому будинку
olx.ua

Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна, 27б. Продається добротна однокімнатна квартира на 3му поверсі 5ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа 38.6м2, велика вітальня, окрема кімната – 17,84; кухня – 8,9м2, лоджія з кухні– 2,3м2, санвузол сумісний. Простора, багатозональна квартира в новому, теплому будинку з товщиною стіни в 70 сантиметрів! Всі зручності поряд: 2 хв пішки до школи, 2 хв пішки до зупинки громадського транспорту, 3 хв пішки до найближчого спортзалу, стадіон поряд;, 3 хв пішки до супермаркету, 5 хв пішки до озера. До Києва пішечком 15 хвилин! 40500$ Готові до зустрічних пропозицій Телефонуйте зараз!

Петроп. Борщагівка, продаж 1к квартири в новому будинку, Київ пішечком
olx.ua

ЖК в городе Петропавловская Борщаговка

География, Петропавловская Борщаговка