Продаж чудових квартир від Скайгарденздача 3 квартал 2025 року. Будівництво на даний момент на етапі 2 поверху. ЖК SKYGARDEN - це житловий комплекс, що зводять у мікрорайоні Майзлі у східній частині міста Івано-Франківськ. Територія ЖК SKYGARDEN буде огороджена шумозахисним екраном, закрита для сторонніх та вільна від автомобілів. Для автовласників передбачено підземний паркінг з ліфтом до всіх поверхів. Відчуття присутності у великому місті буде перекрите свіжістю та легкістю завдяки озелененню та ландшафтному дизайну. Велика прибудинкова green-зона площею 30 000 кв. м та відсутність тісної забудови даруватиме відчуття свободи. Власне озеро, інтегроване в багатоквартирний комплекс, стане естетичним доповненням екопростору. Закритий двір, спортивне поле, великий дитячий майданчик, торговий центр, підземний паркінг, велопарковка це лише частина того, що буде створено в ЖК SKYGARDEN для комфортного життя. Ціна за м2 від 800$ Телефонуйте, щоб купити житло вашої мрії!

Хриплинська вул., 1
rieltor.ua

Продаю 2-кімнатну квартиру в Івано-Франківську в новобудові по вул. Хриплинська, 9. Перша секція, 7 поверх, перша черга будівництва, запланована здача - І квартал 2025 року. По договору переуступки, без додаткових витрат, власник, деталі за телефоном.

власник
Продаю 2-к. квартиру в ЖК SkyGarden в Івано-Франківську
olx.ua

Продається 2к квартира в новобудові р-н Майзлі ,вул Хриплинська 9 в ЖК «Sky Garden» забудовник Blago. В будинку передбачено 2 швидкісних ліфти в кожному підʼїзді. Власне озеро, великий дитячий майданчик, закритий двір без авто, відеоспостереження, підземний паркінг. До драмтеатру 15 хв. пішки . До 5 хв. - садок, школа, зупинка громадського транспорту. Перша черга будівництва, запланована здача 1 квартал 2025р.

Продаж 2к квартири в новобудові!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж чудових квартир від Скайгарденздача 3 квартал 2025 року. Будівництво на даний момент на етапі 2 поверху. ЖК SKYGARDEN - це житловий комплекс, що зводять у мікрорайоні Майзлі у східній частині міста Івано-Франківськ. Територія ЖК SKYGARDEN буде огороджена шумозахисним екраном, закрита для сторонніх та вільна від автомобілів. Для автовласників передбачено підземний паркінг з ліфтом до всіх поверхів. Відчуття присутності у великому місті буде перекрите свіжістю та легкістю завдяки озелененню та ландшафтному дизайну. Велика прибудинкова green-зона площею 30 000 кв. м та відсутність тісної забудови даруватиме відчуття свободи. Власне озеро, інтегроване в багатоквартирний комплекс, стане естетичним доповненням екопростору. Закритий двір, спортивне поле, великий дитячий майданчик, торговий центр, підземний паркінг, велопарковка це лише частина того, що буде створено в ЖК SKYGARDEN для комфортного життя. Ціна за м2 від 825$ Телефонуйте, щоб купити житло вашої мрії!

Хриплинская улица, 25, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 32175.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру у найвищому житловому комплексі Івано-Франківська ЖК Skygarden. Велика площа- 68м2. Квартира двостороння, з роздільними 2 санвузлами, гардиробною, та терасою. Надсучасне планування з економією простору та гарним краєвидом. У будівництві комплексу використано якісні матеріали. Надійні шумозахисні та енергоощадні металопластикові вікна, міцні броньовані двері. Закритий двір, спортивне поле, просторий дитячий майданчик, підземний паркінг. Власне озеро, торгові центри, відпочинкові зони, зроблять ваше життя комфортиним та затишним.

Хриплинская улица, 9, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 58500.0 USD
dom.ria.com

Терміновий продаж! Дешевше від забудівника Продам 1к. квартиру в новому ЖК SkyGarden від буд. компанії "Благо" по вул. Хриплинська з вул. Незалежності. Квартира з виглядом на місто. Площа - 42м.кв Поверх - 10 з 16 Секція - 4. Ціна - 34 860$ (830дол/м2) Переоформлення за мій рахунок.

Хриплинская улица, 9, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 34860.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Географія Івано-Франківськ