Продаж 1кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом! Вашій увазі пропонується 1кімнатна квартира 40 м2 на 10 поверсі. В квартирі виконаний хороший ремонт! Планування студія розділена на спальню зону, зону кухні студії та кабінет на лоджіїї! Опалення індивідуальне газове з теплою підлогою та радіаторами. Додатково встановлений бойлер. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. Комлекс закритого типу. Поруч вся необхідна інфраструктура.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Тургенєвська вул., 15
rieltor.ua

Продається світла та охайна квартира в центральній частині м. Ірпінь. ЖК Сторі Хаус, вул. Тургенівська, 91 Залишаються всі необхідні меблі. На лоджії облаштована робоча зона. По всій квартирі – тепла підлога. Тарифи житлові, газовий двоконтурний котел, ОСББ. Поверх 2 з 4 можливих. Поряд: Державний податковий університет, супермаркет Лоток, дитячий садочок Андерсон. В пішій доступності 5 хв.: супермаркети Траш, Новус, Пчілка, Rozetka, Галя Балувана, НП, Школа №2. Зупинка маршрутки до Києва №379 (метро Академмістечко). Без комісії для покупця! Державні програми - так. Оформлення 2%! Телефонуйте або пишіть в будь-якому месенджері!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Тургенівська, 91
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам квартру з новим ремонтом та меблями, заходь і живи. Центральна частина міста! ЖК Лемонграс Площа 37м2 Поверх 10 Сертифікат - ТАК Постанова - ТАК Іпотека - ТАК Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором, набирайте або пишіть коли буде зручно

Тургенєвська вул., 50
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2кімнатної, можна розділити на 3кімнатну квартиру в комлексі бізнес класу Арт Резиденс м. Ірпінь вул Тургенівська. Квартира площею 90 м2 на 11 поверсі. В квартирі виконані чистові роботи з стяжки та штукатурки, розведене електрика, сантехніка, тепла підлога(електрична) по всій квартирі. Санвузол роздільний, проект робився під хамам. Дві просторі тераси. Вид з однієї сторони на парк Правика, з другої сторони на жк Центральний преміум.

можливий продаж по єОселя
Тургенівська, 26
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в ЖК Контраст з панорамним видом на парк Правика. Квартира загальною площею 42 кв.м., розташована на 6 поверсі 10 поверхового будинку. В квартирі виконаний якісний ремонт, встановлені добротні меблі та техніка. Під час ремонту виконано шумоізоляція по всій квартирі та підвісна стеля, на підлозі де плитка скрізь водяна тепла підлога. В квартирі є двухспальне ліжко та зона для перегляду телевізора, робоча зона та шафа. Квартира продається з усім що представлено на фото. Завдяки своєму розташуванню квартира в пішій доступності до парку Правика, Дубки, до центру міста, школа під будинком, транспортна розвязка хоч маршрутка чи ж/д. Оформлення квартири -8,5% Розрахунок по угоді можливий як готівковий, Сертифікат, єОселя!

можливий продаж по єОселя
Тургенєвська вул., 15
rieltor.ua

Квартира з чотирма спальнями та великою кухнею-студією. Якщо у Вас велика родина і кожному потрібен власний простір- то ця квартира саме для Вас! Знаходиться в сучасному житловому комплексі на 7-му поверсі. Будинок розташований серед розвинутої сучасної інфраструктури. Все необхідне, для комфортного життя в пішій доступності. Державні школи в 10 хв ходьби. Квартира оздоблена меблями і технікою. Два сан.узла, один з ванною, другий з душовою кабіною, окрема кімната для прання . Велика кухня-студія, де збирається родина. Техніка теж розрахована на велику родину, професійна плита і двокамерний холодильник. В квартирі багато переваг. Таких обʼєктів дуже мало, це ексклюзивний варіант. Запис на перегляд за телефоном. 050885565555 З повагою, Анна Тітієвська.

можливий продаж по єОселя
Тургенєвська вул., 50а
rieltor.ua

Готова 2 кімнатна квартира у Клубному будинку з чудовим розташуванням у затишному місці, вікна виходять на північний схід. Поряд вся необхідна інфраструктура, поліклініка, податковий університет, магазини , школи та дитячі садочки Загальна площа 48.5 кв.м Житлова 27.1 Наповнення стяжка штукатурка газовий двоконтурний котел, розводка електрики по точкам,гіпсова штукатурка та стяжка. Оформлення 2% готівка.

Тургенєвська вул., 91
rieltor.ua

Продається велика двокімнатна квартира в центрі міста Ірпінь, вулиця Донцова (Тургенівська) житловий комплекс Лемонграс ( LEMONGRASS ) Квартира двухстороння, дуже світла (панорамні вікна) та тепла (індивідуальне газове опалення, двухконтурний котел), знаходиться на шостому поверсі, та має площу - 60 м2, кухня -14,7 м2. Виконано якісну штукатурку, стяжку. Зручна локація: поруч магазини, школи, садочки, аптеки, поліклініка, центр міста, зупинка громадського транспорту... Без комісії для покупця, мінімальне оформлення - 2%. Телефонуйте, домовимось про перегляд в зручний для Вас час!

Тургенівська, 50
rieltor.ua

Без комісії! Якщо Ви в пошуках комфортного повністю укомплектованого житла в центрі міста - запрошую на перегляд! Родзинкою даної квартири є 2 окремі кімнати!!! Кухню облаштували на лоджії - і це гарне рішення для сімї з дітками у кожного є власний простір - адже є 2 окремі кімнати! Квартира світла, простора, повністю готова до проживання! З вікон відкривається гарний вид на парк) Територія житлового комплексу закрита, є достатньо паркувальних місць. Найкраща локаця нашого міста - поруч усе необхідне для комфортного життя - супермаркети, кавярні, школа, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту ....

можливий продаж по єОселя
Тургенєвська вул., 91
rieltor.ua

Продам Евро 3 кімнатну квартиру ЖК Дипломат 6 поверх 10 Площа 61м2 2 кімнати,та кухня вітальня зі спальним місцем,є балкон,та комора. Через дорогу школа #2 Поруч два парки Правіка та Дубки, поліклініка, базар, супермаркети, зупинка маршруток в пішій доступності. Продаж з меблями та технікою. Індивідуальне газове опалення Податки 2 % мінімальні Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором, набирайте або пишіть коли буде зручно

тургеніївська, 25в
rieltor.ua

Житлові комплекси у Ірпінь

До вашої уваги велика трикімнатна квартира з дуже класною локацією! В самому центрі Ірпеня, де вся необхідна інфраструктура на відстані витягнутої руки! В трьох хвилинах ХОДЬБИ декілька шкіл на вибір; садочок; поліклініки дитяча та центральна, магазини, супермаркети, ресторани, самі красиві парки міста ! Квартира знаходиться на третьому поверсі, двостороння , три окремі кімнати з видом на парк Правика! Кухня вітальня з виходом на власну терасу ( 42 м2) у двір комплексу! Дві ванни кімнати, гостьовий санвузол- або пральня, та дві гардеробні . В квартири повністю зроблена електро проводка з усіма необхідними точками. Встановлен газовий котел . Зроблена Чистова штукатурка стін . Гарна локація; велика квартира; власна тераса; не високий поверх; газове опалення !!! А ще краще її побачити в живу !! Площа : 127 м2 Тераса: 42 м2 Ціна : 96 000 $ Тож 755 $ за метр квадратний!!! З вас дзвінок- з мене перегляд!

Тургенєвська вул., 24
rieltor.ua

ЖК Атріум Закрита територія, парковка лише для власників квартир. Все необхідне в пішій доступності: Зупинки маршруток по місту та в Київ. Супермаркет «Пчелка» «Новус» «Траш» Дитяча та доросла поліклініка. Державна, приватна. Дитячий садок, школа. Відділення нової пошти. Спортзал. Салони краси. Аптеки. Ветмагазини. Квіткова лавка. Будинок монолітно-каркасний. Теплий. Квартира розташована на 1 високому поверсі. Загальна площа 75 кв.м. Три окремі кімнати, з однієї вихід на балкон (засклений) Великий коридор з вмонтованою шафою для зберігання речей. Роздільний санвузол. В квартирі зроблений якісний ремонт. Меблі всі зроблені на замовлення з натуральних матеріалів. Двері деревяні. Підвіконня та відкоси зроблені з дерева. Також разом з квартирою продається КЛАДОВА в підвалі, 3 кв.м. Зроблено освітлення та повністю облаштована полицями та місцями для зберігання.

можливий продаж по єОселя
Тургенєвська вул., 51/1
rieltor.ua

Без комісії Чудова пропозиція в центрі міста Ірпінь біля Академії Квартира з ремонтом та меблями В квартирі все залишається Будинок цегляний, тарифи всі житлові Власники згодні на всі програми та іпотеки За додатковими запитаннями телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Тургенівська, 81
rieltor.ua

ЖК розташований напроти парку Правика в Ірпені, вул. Тургенєвська 21. Видова квартира вікнами в парк. Є велика терасса. 62,6 м2 56 340 $ 9 поверх Стеля: 3,75 м У квартирі: + гіпсова штукатурка під поклейку шпалер, або покраску + лазерна стяжка підлоги готова до укладання ламінату, плитки + тепла підлога вже розведена + сантехніка у квартирі зроблена + котел автономного опалення Квартира перероблена у Евро 2-к квартиру. Можна перепланувати у повноцінну 2-к.

Тургенєвська вул., 21
rieltor.ua

Євродвушка 38м2 Кухня-студія 19м2, спальня 11м2 НМ Центр міста ,вул. Тургенівська,50/2 Розвинена інфраструктура: школи ,садочки, базар, супермаркети, парки, доросла та дитяча поліклініка, зупинка на Київ та по місту. 8/10 поверх Видова на університет вул. Тургенівська , 50/2 Новий сучасний ремонт. Укомплектована меблями та технікою: пральна машина, холодильник, скло кераміка варочна поверхня, духова шафа, посудомийна машинка, витяжка,кондиціонер,вбудована під замовлення кухня, 2-диван, ліжко, дві шафи купе. Індивідуальне Газове опалення (двухконтурний газовий котел)

Тургенєвська вул., 50/2
rieltor.ua

Ірпінь, БЕЗ комісії для покупця! У новому, сучасному комплексі ЖК "АТРІУМ", вул. Тургенєвська 50\1 продається затишна двокімнатна квартира 53.5\34\8.5, з новим сучасним ремонтом. Квартира знаходиться на 10-му поверсі 10-ти поверхового будинку, ніхто не ходить по ваших головах, необхідні меблі та побутова техніка, кімнати роздільні. За 10 хвилин від комплексу знаходиться два міські парки. Парк "Правика" та "Дубки". Поруч два супермаркети NOVUS та КRASH. Авто можна паркувати на вільному місці у дворі комплексу, також зовні. Ціна:53000 у.о. Продаж тільки за ГОТІВКУ!! Без комісії.

Тургенєвська вул., 50-1
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Продажа 1ком с ремонтом в Центре Ирпеня в Квартире есть все необходимое для жизни, заходи и живи ЖК Контраст Комплекс закрытого типа, вся инфраструктура рядом: магазины, супермаркеты, школа, садик Вул. Пушкінська 40 м.кв, 2 поверх Звоните! Отвечу на вопросы

Продажа 1ком с РЕМОНТОМ в Центре Ирпеня!
olx.ua

Без Комиссии. В продаже Большая 1к квартира - Евтродвушка 46.4м2. Наполнение: разводка сантехники, разводка отопления, чистовая штукатурка стен, котел, радиаторы. Индивидуальное газовое отопление. Большие панорамные окна, красивый вид из них. 2й этаж из 10. ЖК Атриум. Самый центр Ирпень, рядом вся необходимая инфраструктура, в пешей доступности есть все! Звоните на просмотр с 9.00 до 20.00 Анна. АН Квартал. Полное сопровождение к сделке. Смотрите другие мои предложения, или подберу для Вас другой вариант.

ОГРОМНАЯ Видовая Евродвушка 46.4м2 в ЦЕНТРЕ Ирпеня!
olx.ua

Ірпінь, вул. Тургенівська, 50/2 ЖК Атріум Поверх: 9-10/10 Площа: 102 м2 Стан: з ремонтом, меблями та технікою Мінімальні податки при оформленні! Реєстраційний номер 20891*****109 Закрита територія, парковка лише для власників квартир. Все необхідне в пішій доступності: Зупинки маршруток по місту та в Київ. Супермаркет «Пчілка» «Новус» «Траш» Дитяча та доросла поліклініка. Державна, приватна. Дитячий садок, школа №2. Відділення нової пошти. Спортзал. Салони краси. Аптеки. Ветмагазини. Квіткова лавка. Квартира дворівнева розташована на 9-10 поверсі. Загальна площа 102 кв.м. 1-поверх: -кухня-вітальня; -кімната з гардеробом та з виходом на балкон; -с/в з душевою кабіною; -кладова 2-поверх: -кімната з виходом на балкон; -дитяча, зонована на спальню та місце для навчання; -ванна кімната. Ремонт, меблі, техніка Індивідуальне газове опалення Водяна тепла підлога в санвузлах. Ціна 142 000 у.о. Можливий продаж без меблів та техніки (вмонтована залишається) буде гарний ТОРГ Іпотека можлива. Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором, набирайте або пишіть коли буде зручно

Простора, дворівнева 3к квартра з ЯКІСНИМ ремонтом, робилась для себе
olx.ua

Ірпінь ЖК Капітал 2 Євро2к з терасою Поверх 10/10 Площа 83,7кв.м (47.2квартира + 36.5тераса) Індивідуальне газове опалення Чистова штукатурка, стяжка підлоги Податки мінімальні! Для запису на перегляд, телефонуйте. У кімнаті 24,5 метра, 3 вікна, що дозволяє її розділити на 2 повноцінні кімнати, одна з яких з виходом на терасу!

Квартира в Центрі Ірпеня! З терасою! Заселений будинок!
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири в самому центрі міста Ірпінь, вул Тургенівська 50. 103 м2 житлова 51 м2 900 $ м2 5 поверх Оформлення 2% Сертифікат, Іпотека Так

Простора трикімнатна квартира з ремонтом. Центр міста Ірпінь.
olx.ua

Продаж 2кімнатної квартири в зданому будинку поруч з Центральним парком. ЖК Нові Метри Контраст по вулиці Пушкінській. Площа 61, 3м2 , 3/10 поверх. Чиистова стяжка підлоги , штукатурка стін, розвідка труб , двоконтурний котел. Панорамні вікна , кухня площею14, м2, є гардеробная , туалет роздільний. Закрита теріторія комплексу , є дитячий майданчик , зона відпочинку , парковка для авто . Поруч Центральний парк , супермаркети Новус , АТБ, Сільпо , аптеки, школа , дитячий садочок , автобусна зупинка на Київ маршрутка , по місту маршрутка 7, ресторани , кафе .д Мінімальне оформлення.

2к квартира з чистовим оздобленням. Поруч Центральний парк.
olx.ua

Невелика двокімнатна квартира у чотириповерховому клубному будинку на вул. Тургенєвська 66. Квартира під чистову. 3 поверх із 4. Загальна площа 32,5 м2. Кухня 12 м2, кімнати по 9 м2, санвузол 2,5 м2. Зроблено стяжку, штукатурку (крім перестінків), утеплену підлогу, підвіконня, штукатурку санвузла. Індивідуальне опалення. У комплектацію входить двоконтурний газовий котел. Введення всіх комунікацій. Є варіант перепланування в євродвушку з великою кухнею-студією (покажемо на прикладі сусідньої квартири). Будинок дуже теплий. У радіусі 500м лікарня, поліклініка, ветеринарна клініка, 2 школи, дитячий садок, парк, супермаркети, аптеки, ресторани, кавярні, салони краси. 50 м зупинка транспорту у бік Києва (20 хв. метро Академмістечко).

Повноцінна 2к квартира в клубному будинку
olx.ua

Продаж 1 к кв, 34 м2. В самому центрі міста Ірпінь по вул Тургенівська 50/2 ЖК Атріум В квартирі зроблений якісний ремонт, індивідуальне газове опалення, тепла підлога, балкон. Вся мебель і техніка залишається при продажі кв. Мінімальні витрати на оформлення 2% Без комісії Показуєм в будь який зручний для вас час. Телефонуйте 09********93 Катерина

Актуальна!! 1к кв,в центрі міста, мінімальне оформлення.
olx.ua
1 - 24 з 59 результатів

Географія Ірпінь