ЖК Вишневий це сучасне житло, яке відповідає високим стандартам якості будівництва і умов для комфортного проживання. Будинок збудований по всім стандартам, як це має бути, в 2 цеглини, із зовнішнім утепленням (пінопласт). Поспішайте придбати квартиру бізнесу-класу та втілити всі свої мрії в реальність. квартира розташована на 2 поверсі (рівень третього); загальна площа 70, 6 кв.м; встановлені хороші металопластикові вікна; зроблена якісна чорнова штукатурка стін; розводка електропостачання; роздільний санвузол; 2 роздільні кімнати; затишна кухня з панорамними вікнами та виходом на балкон; є лоджія, на якій можна облаштувати робочу зону або лаундж зону; індивідуальне опалення; вікна на південь та схід; наземна парківка біля будинку; закритий вїзд; найзручніше місце розташування : поруч зупинка міського транспорту, магазини, супермаркети, 2 школи, 2 дитячих садочки, різна інфраструктура, комерційні установи, все в пішій доступності для Вашої економії часу; парк та річка поруч, де Ви можете відпочивати, займатися спортом чи насолоджуватися красою природи; хороший район міста, спокійний та мобільний; Показ в будь-який зручний час!

Транспортна вул., 11/3
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі простору одно кімнатну квартиру в затишному районі , поруч центру ( орієнтир зупинка олімпійська) в пішій доступності 5-7 хв , парк , набережна, з плюсів квартира по факту має 41 кв.м зручний 1 поверх з 10 світла сторона східна , зранку в кімнату пробивається сонечко - а з обіду в кімнаті хороше і комфортно ще діє переуступка , квартира Варта уваги, будинок бізнес класу - закритий двір, є гаражі за додаткову плату , великий і якісний дитячий і спортивний майданчик, велике подвіря як для такого типу будинків по наповнення 2 ліфіти якісні двері гіпсова штукатурка несучих стін розводка електрики підведення комунікацій ТЕЛЕФОНУЙ, БУДИНОК ВАРТИЙ УВАГИ - Є ще пропозиції в цьому будинку, не зволікай - не втрачай можливість придбати дешевше по переуступці БУДИНОК ЗДАНИЙ - ЩЕ ДІЄ ПЕРЕУСТУПКА, ПРИДБАЙ КВАРТИРУ ПО ВИГІДНІЙ ЦІНІ І ПРОПОЗИЦІЇ ПЕРЕОФОРМЛЕННЯ

возможна продажа по єОселя
Транспортна вул., 11
rieltor.ua

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ! Терміновий продаж! Двох кімнатна квартира, район Ближні Гречани, ЖК "Вишневий", зручний десятий поверх з виглядом на все місто , площа квартири досягає 60 м.кв., планування довільної форм ( на замовлення власника буде готово як побажає), балкон з кухні, будинок побудований, проводяться оздоблювальні роботи. На етапі здачі. В будинку виконані такі роботи: , чорнова штукатурка стін, чистова штукатурка, розводка електроенергії, лічильники на все, якісні енергоощадні пластикові вікна, встановлений ліфт. Комунікації підключені. Є можливість кинути теплу підлогу. - добудовується дитячий майданчик, паркомісця та гаражі. Присутній торг. 10 хв до парку ім.Чекмана.15 хв до центру!!!! 5 - хв до школи! Ціна - найкраща на ринку! Новобудова! Аналогів немає! Телефонуйте! МІСЯЦЬ ДО ЗДАЧІ !!! Встигни придбати по переуступці і зекономити свої кошти! ліфт працює, комунікації підключені - йде до здачі.

возможна продажа по єОселя
Транспортна вул., 11
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

20082 Перевірено спеціалістом: Радчишина Віта Продаж однокімнатної квартири в новобудові ЖК Вишневий У квартирі буде виконано наступне наповнення від забудовника: - зроблено розводку електрики - встановлено двозонний лічильник обліку електроенергії - чистова стяжка підлоги - розведення системи опалення по квартирі, з встановленням радіаторів. - якісні вхідні двері та енергозберігаючі панорамні м/п вікн Залишилися запитання? телефонуйте.

Транспортная улица, 11/3, Хмельницкий, Хмельницкая 30000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Хмельницкий

География, Хмельницкий