Продаж просторої 3-кімнатної квартири в ЖК Avalon Flex по вул. Топольна 4г. Розглянемо під програму єОселя! Квартира розташована на 6 поверсі 10 поверхового будинку. Двостороннє планування - з кухні та 1 кімнати у затишний двір а також з інших кімнат на місто на сторону комплексу Greenville Park. Чим ексклюзивна дана квартира, тим, що в квартирі збили усі гіпсокартонні тонкі перегородки, для того, аби у вас була можливість, як нового покупця, зробити планування саме для свого індивідуального комфорту. І квартира отримала значно більше світла без перегородок. Додано планування із перегородками початкове, та без перегородок(дивитись на фото). В квартирі індивідуальне опалення - двофункційний котел на опалення та гарячу воду і підігрів підлоги. ЖК знаходиться в мега крутій локації, за 100 метрів від будинку ТРЦ Спартак, зупинка, садок та школа. Відстань від центру міста 3.5 км. Будинок здано в експлуатацію, підключені всі комунікації, продаж з правом власності! Телефонуйте, з радістю покажу Вам цей об’єкт!

можливий продаж по єОселя
Топольна вул., 4г
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири в ЖК Avalon Flex по вул. Топольна 4 Квартира від всіма відомого забудовника Avalon, знаходиться на 9 та 10 з 10 поверсі. Квартира дворівнева з двома ізольованими спальнями, величезною кухнею студією, двома санвузлами та лоджією. Також є можливість зробити третю ізольовану кімнату на першому рівні. ЖК знаходиться в мега крутій локації, за 100 метрів від будинку ТРЦ Спартак, зупинка, садок та школа. Відстань від центру міста 3.5км. Будинок здано в експлуатацію, підключені всі комунікації, продаж з правом власності! Телефонуйте, з радістю покажу Вам цей об’єкт!

Топольна вул., 4б
rieltor.ua

Продаж 2 кім. квартири в ЖК Avalon Flex по вул. Топольна Квартира з сучасним дизайнерським ремонтом в чудовому комплексі з закритою територією.Загальна площа - 66 кв.м., просторою кухнею-вітальна та гардеробом і дві ізольовані кімнати. Квартира з індивідуальним опаленням ,підігрівом підлоги , облаштована дорогими сучасними меблями та технікою для комфортного проживання.Додатково встановлений кондиціонер. Прямо біля будинків комплексу — торговий центр Spartak з супермаркетом «Сільпо», магазинами одягу, сервісними центрами та кінотеатром Multiplex. До інших супермаркетів району можна також дійти пішки: до ще одного «Сільпо» та «АТБ» — 10 хвилин, до «Рукавички» та «Арсена» — 12 та 15 хвилин відповідно. Телефонуйте ,домовимось про показ в зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Топольна вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3кім. квартири в ЖК Avalon Flex по вул. Топольна Квартира з сучасним дизайнерським ремонтом в чудовому комплексі з закритою територією.Загальна площа - 84 кв.м., просторою кухнею-вітальна та трьома ізольовані кімнати. Квартира з індивідуальним опаленням ,підігрівом підлоги , облаштована дорогими сучасними меблями та технікою для комфортного проживання.Додатково встановлені кондиціонери. Прямо біля будинків комплексу — торговий центр Spartak з супермаркетом «Сільпо», магазинами одягу, сервісними центрами та кінотеатром Multiplex. До інших супермаркетів району можна також дійти пішки: до ще одного «Сільпо» та «АТБ» — 10 хвилин, до «Рукавички» та «Арсена» — 12 та 15 хвилин відповідно. Телефонуйте ,домовимось про показ в зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Топольна вул., 4
rieltor.ua

Вигідна 3 кімнатна квартира з гарним краєвидом в сучасній якісній новобудові бізнес-класу. Від забудовника. Реальна пропозиція. Гарне місцерозташування. Телефонуйте Код квартири: 23598737 3 кімнатна квартира в монолітно-каркасній новобудові бізнес-класу. Квартира із зручним плануванням. Топ якість будівництва. Гарний краєвид з вікна. Три кімнати+кухня-студія, два санвузли, комірка та дві гардеробних, роздільне планування. Гарний краєвид на місто та парк. Поруч є ТЦ Спартак, Замарстинівський парк, «Sport Life», бізнес-центри та інша інфраструктура. Це комплекс бізнес-класу класу від надійної будівельної компанії. Будівництво відбувається з використанням якісної цегли. Стіни утеплені пінополістиролом та мінеральною ватою під декоративне оздоблення. Можливе розтермінування. Комплекс має досить зручне місцерозташування з вікон відкривається гарний краєвид на Замарстинівський парк та на центральну частину міста і Високий замок. Львів як на долоні. В комплексі буде функціонувати міжшкільний ресурсний центр та також приміщення різного комерційного призначення. Гостьовий та підземний паркінг з ліфтом до всіх поверхів забезпечить місце для Вашого авто.

Топольна вул., 4
rieltor.ua

Пропоную на продаж квартиру в новобудові на вул. Топольна (Авалон Флекс). Загальна площа 65кв.м. 2ізольовані кімнати + простора кухня-вітальня (25кв.м). Перший високий поверх. 0й цикл. Санвузол роздільний. Індивідуальне опалення. Засклена лоджія. Ціна 90тис.дол. Без комісії!

можливий продаж по єОселя
Топольна вул., 4
rieltor.ua

Продаж квартири в новобудові бізнес класу ЖК Аурум Еір. З квартири можна вийти на каву в ТРЦ Спартак навіть в тапочках. Він настільки близько. Біля виходу з будинку розташоване джерело. Вікна квартири виходять в сторону Брюховичів. Поряд відреставрований парк Замарстинівський. За 100 м до будинку є садок та школа. AUROOM Air забезпечено резервним живленням за технологією auroom.energy. Будинок облаштований підземним паркінгом. Деталі за телефоном

Топольна вул., 4
rieltor.ua

Продам дворівневу квартиру в ЖК Авалон Флекс. Avalon Flex Квартира площею 135м2, поверх 9-10, два великих балкони, 4 ізольовані кімнати і велика кухня - вітальня. Південно - східна сторона, Будинок зданий в експлуатацію та заселений. Право власності.

Топольна вул., 4
rieltor.ua

Продаж зданої , заселеної новобудови з документами біля ТЦ «Спартак» , ЖК « Авалон Флекс «, вул.Топольна 4а. Зручна локація поряд є все в пішій доступності : ТЦ «Спартак» зупинка транспорту, школи, садочки, парк, до центру 10 хв. Територія закрита, біля будинку гостьовий паркінг, на території житлового комплексу є дитячий та спортивний майданчики. Інфраструктура поруч: ТРЦ «Spartak», продуктовий маркет «Сільпо», кінотеатр «Multiplex», спортивний комплекс «Sport Life» - 180 м., заправка «OKKO» - 80 м., парк Замарстинівський - 730 м., ліцей №81 - 350 м., дитячий садок №171 - 500 м., продуктовий маркет «АТБ» - 880 м., ринок - 880 м., парк 700-річчя Львова - 600 м., медичний центр та лікарня - 1 400 м., до нової пошти - 400 м., транспортна зупинка - 85 м., оперний театр - 2,9 км В квартирі зручне , сучасне планування, кухня вітальня + 2ізольовані кімнати , два санвузли , велика лоджія , індивідуальне опалення 2 х функційний котел , панорамні вікна .

2 кім новобуд , біля ТЦ «Спартак» Авалон Флекс
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в зданій новобудові - житловий комплекс Авалон Флекс. Локація: вул. Топольна 4 (біля ТРЦ Спартак), бічна вул.Замарстинівська та вул.Мазепи. Квартира розташована на 8 з 9 поверсі. Має чудові краєвиди у внутрішній дворик, який закритий від посторонніх людей та авто. Площа квартири - 68м2. Є простора кухня-вітальня, дві ізольовані спальні та роздільний санвузол. Стандартне планування передбачає вихід на балкон з спальні, але є можливість перепланувати таким чином, щоб вихід був з вітальні. ВАРТІСТЬ - 107 000$ Переуступка, продаж без комісії. Індивідуальне газове опалення. Дана пропозиція чудово підійде для проживання сім’ї з дітьми або під здачу в оренду. Біля комлексу чудово розвинута інфраструктура та транспортне сполучення. Біля будинку розташований ТРЦ Спартак в якому є Спортлайф, Сільпо, кінотеатр Multiplex, магазини одягу та взуття. Є відеоогляд. Покази в зручний для вас час! Телефонуйте.

AVALON FLEX | продаж 2-кім квартири | вул.Топольна ТРЦ Спартак
olx.ua

Житлові комплекси у Львів

Продаж 1-кімнатної квартири в новобудові в ЖК Avalon Flex з просторою кухнею-студіо ,в якій є відпочинковий диван,вмонтована кухня з всією поб.технікою,обідний стіл.Спальна кімната з двох спальним ліжком і туалетним столиком.Залишається все,як на фото.Бідя комплекту поруч є ТЦ Спартак.

Продаж квартири в ЖК Avalon Flex,вул.Топольна,4
olx.ua

Продаж 3 кімнатної квартири в ЖК Тополіс по вул.Мазепи,25А від забудовника Ріел. Площа квартири: 95,7 м2 Поверх: 11 з 11 Вартість: 110 000$ Продаж БЕЗ КОМІСІЇ, можливий продаж під ЄОселю. Велика кухня студіо, 3 ізольовані спальні, засклена лоджія по всьому периметру квартири, два роздільні санвузли. Є право власності. Центральне опалення. Встановлені панорамні вікна та двері в лоджію, вхідні броньовані двері з МДФ-накладкою. Заведене світло, вода, опалення в квартиру. Зацікавила квартира, телефонуйте, оглянемо в зручний для вас час!

БЕЗ КОМІСІЇ ПРОДАЖ 3-кім квартири ЖК Тополіс вул.Мазепи
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в в новобудові Avalon Flex на вулиці Топольна 4 з євроремонтом. Великоа кухня-студія та окрема кімната з сучасними меблями та побутовою технікою. По всій квартирі підігрів підлоги окрім кімнати. Опалення: індивідуальне газове (двоконтурний котел) Квартира зі всією необхідною технікою для комфортного життя: кондиціонер, духова піч, мікрохвильова піч,холодильник, посудомийка,пральна машина,телевізор. Район з розвинутою інфраструктурою та всім необхідним поблизу: Відділення банку, банкомат, Аптека, Лікарня, поліклініка, Дитячий майданчик на території ЖК, Школа, Магазин, Супермаркет, ТРЦ, Зупинка транспорту і тд.

Продаж 1 кім. квартири в новобудові Avalon Flex на вулиці Топольна 4
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Тополіс. Сучасне планування площею - 86.2 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 11 поверсі 11-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Львів, Гетьмана Івана Мазепи, 25Д. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2021 року. Забудовник - РІЕЛ.

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 25Д, Львов, Львовская 99822.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира без посередників в ЖК Тополіс. Це комфортне планування 3-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 3-кімнатної квартири - 85.8 м². Квартира розташована на 9 поверсі 11-и поверхового будинку. Здача ЖК Тополіс заявлена в 2 кварталі 2021 року. ЖК Тополіс знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Львів, Гетьмана Івана Мазепи, 25Д. Забудовник - РІЕЛ.

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 25Д, Львов, Львовская 101906.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2кім квартири вул. Мазепи. Малоквартирний будинок, друга лінія від дороги, район кінцевої 33 тролейбуса. Площа 49м2, 2 поверх з 2. Квартира з ремонтом! Замінена сантехніка, проводка. Одна велика простора і світла кімната, дитяча, гардеробна (кладова), велика ванна. Продається з усім наявним у квартирі, окрім дитячого ліжечка. Опалення 2ф котел. На все лічильники. Огороджене подвіря, гойдалка, альтанка, 2 власних паркомісця на подвірї За деталями звертайтесь по телефону АН Ера Нерухомості

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 43, Шевченковский, Львов, Львовская 66500.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Тополіс. Сучасне планування площею - 54.51 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 11 поверсі 11-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Львів, Гетьмана Івана Мазепи, 25Д. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2021 року. Забудовник - РІЕЛ.

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 25Д, Львов, Львовская 70050.0 USD
dom.ria.com

2-кім. кв. вул. Мазепи (Балатон), 5/9ц, 49/28/8, чешка, ремонт, ЦО, МПВ. (Торг)

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 4, Шевченковский, Львов, Львовская 63000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з євроремонтом, в добротному малоквартирному будинку 1970-х років по вул. Мазепи (біля в. Творча). Гарне правильне планування. Вхід парадний в коридор. Висота 3,3 м. Є балкон. Квартира дуже затишна, тепла і світла, додатковий затишок створює сучасний біокамін. Просторі ізольовані кімнати, квадратна кухня, велика ванна кімната з душовою кабіною і ванною. Індивідуальне опалення (котел), нові якісні м/п вікна. Дах відремонтований, над квартирою високе горище. Залишають вмонтовану кухню, шафи-купе, інші меблі - по домовленості. Біля будинку зелений дворик, поруч власний гараж, хороша інфраструктура, поруч кінцева трол. 13

Продаж 3к кв-ри з євроремонтом, ІО, в малоквартирному буд. вул.Мазепи
olx.ua

Квартира з ремонтом, все ізольовано, двухстороння, балкон зашклений, залишають вмонтовані кухню, сучасна керамплитка, приємні власники Без сп..

Продаж 3кім квартира Вул Мазепи
olx.ua

квартира знаходиться на бічній вул. Мазепи, початок вул. Миколайчука, з гарним плануванням, все ізольоване, два балкони, кладовка, МП вікна, стан житловий, вікна виходять на три сторони, розвинута інфраструктура, поруч ринок, школа, садок, зупинка транспорту. Торг.мінімальний

4к. вул. Мазепи , 81/52/9 ,8/9ц,  69 900$
olx.ua

Продаж 2-ної квартири по вул.Мазепи.Друга лінія від дороги, район кінцевої 33 тролейбуса. 2 поверх з 2.Кімнати прохідні. Квартира з ремонтом! Замінена сантехніка, проводка.Ремонт робили для себе.З великої кімнати є вхід в гардеробну (кладовку).Велика кутова ванна. Продаж зі всім, що наявне у квартирі, окрім особистих речей та дитячого ліжечка. Опалення 2ф котел.На все лічильники. Огороджене подвір"я, гойдалка, бесідка.Своє місце під авто. Ключі, покази по домовленості. 67000 дол

Продаж двокімнатної квартири з ремонтом по вулиці Мазепи
olx.ua

Квартира у житловому комплексі Avalon Light вул. Мазепи, поруч з ЖК Greenville park . Квартира з євроремонтом, обладнане меблями та побутовою технікою, що робить його ідеальним як для проживання, так і для здачі в оренду. Розташування поруч із спортивно-розважальним комплексом Спартак та прекрасним парком. Чудово розвинена інфраструктура.

Однокімнатна квартира з євроремонтом ЖК Avalon Light вул. Мазепи
olx.ua

Продаж 2-х кім. квартири по вул. Мазепи Шевченківський р-он, чудова локація поруч ТРЦ, ринок, супермаркет, навчальні заклади, зупинка громадського транспорту. Площа квартири 50м.кв. знаходиться на 7/14 поверсі. Стан житловий, 2 роздільні кімнати, також санвузол роздільний, є балкон зашклений, ЦО. Чистий продаж, документи готові. Вартість 63тис.дол. Більш детальніше телефонуйте Юрій.

Продаж 2кім. квартири по вул. Мазепи
olx.ua
1 - 24 з 34 результатів